Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6871) aag


aag
őstag

Sziasztok!

Ahogy használom az új notimat a 64bites w7-el, egyre több 'érdekes' dologra figyelek fel. Például arra, hogy állandóan berregteti nekem a winchestert. Az XP ilyet nem csinált.
Vagy például az is érdekes, hogy kikapcsolásnál felvillan valami egy direkt kikapcsolásról, de olyan gyors, hogy sem elolvasni, sem megállítani nem tudom. Folytathatnám még, de igazából sok ilyen dolog van. Legalább erre a kettőre kellene találni valami gyógyírt.

A másik, hogy a gép alján lévő szoftverrel ugye egy ekte magyar w7-et is fel tudok tenni jogtisztán? Mert ez a németből magyar egy kicsit zavaró. Bárhová megyek a neten, németnek azonosítja a gépem és kapásból német nyelvű szoftvert ad letöltésre. Pedig láthatólag minden része magyar, mégis. Szóval ezen segítene, ha eredeti magyar windowszt tennék fel. Igenám, de olyat nem adtak hozzá. Félreértés ne essék, nem szeretnék varazolni! A kérdésem semmiképpen nem erre vonatkozik: Honnan tudok eredeti magyar w7-et (home premium 64bit) letölteni, hogy aztán a gép alján lévő seriallal felrakjam?

[ Szerkesztve ]

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.