Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#38039) Wlac


Wlac
Ármester

Üdv!

Egy Dell 6230 tulaj vagyok, és annyira gondom van egyedül a géppel, hogy ha hangerőt akarok állítani a dedikált gombbal, akkor addig nem csinál semmit, amíg az egérrel rá nem nyomok a tálcán lévő hangerő ikonra. A némítás tökéletesen megy, és miután egyszer változtattam hangerőt, utána ez a funkció is működik, ám egy idő után (néhány tíz perc) ismét arra "kér", hogy rákattintsak. Ez mitől lehet?

A másik kérdés az, hogy édesanyám E-Machines E510 gépére (M560 2,13GHz, 2GB RAM) szerintetek felrakhatom a Win 7-et, vagy nagyon nyögne alatta a gép? Mivel a szüleim azon intéznek mindenféle bank és hasonló műveletet, ezért jó lenne, ha mindig up-to-date lenne, azonban az XP támogatottság végével jobban támadhatóvá válik, ezért vált szükségessé a csere. Win 7 Home Premiumom van (32 bit), amit rá tudnék telepíteni. Azt tudom, hogy az Aero nagyon eszi az erőforrásokat (legalábbis gyengébb konfigon). Ki lehet kapcsolni manuálisan az ilyen erőforrás-igényesebb dolgokat? Néztem volna Win 7 Starter verziókat, ami ugyan eléggé ki van herélve, de legalább frissen lehetne tartani, azonban ha jól láttam, nem lehet kereskedelmi forgalomban vásárolni, így ez kiesik. És igen, tudom én is, hogy egy Linux-szal jobban járnék, azonban ők a Winhez szoktak hozzá az évek során, ráadásul több Win specifikus programot használnak, és már nem sokáig leszek itthon ahhoz, hogy segítsek nekik az átszokásban.

“The wha-"

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.