Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 07:06:59

LOGOUT.hu

A topic a Microsoft Windows 7 operációs rendszerrel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fogalkozik:
Gyakori hibajelenség: A Windows Update csak keres-keres (svchost.exe jelentős a processzorterhelés), de nem talál frissitéseket. Itt a megoldás (Az angol nyelvű forrásanyag: http://wu.krelay.de/en/ )

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12153) Fire/SOUL/CD válasza zack (#12151) üzenetére


Fire/SOUL/CD
félisten

Hát akkor az nyilvánvaló, hogy kütyüvel kapcsolatban változott meg valami és tényleg csak azt lehet tenni, amit írsz vagy esetleg annyit(ha maga MSD kártya tartalma látszik az intézőben), hogy az eszközkezelőben megnézed mi jelenik meg 8ha megjelenik) az eszköz csatlakoztatásakor és azokat törlöd, gép restart és eszköz újra csatlakoztat. Sajnos így sok esetben sem oldódik meg a gond, sőt inkább csak rosszabb lesz...

redhunter
Így látatlanba arra tudok gondolni, hogy a feladatkezelő jobb felső sarka környékén (kb a fülekkel egy vonalban) látszik 2 nyilacska. Ha így van akkor használd a balra mutatót.
Ha meg esetleg teljesen hiányzik a menü, meg a fülek is, akkor kattints duplán a feladatkezelő ablaka és az épp látható lista (vagy akármi) közötti üres területre.

[ Szerkesztve ]

Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)

Útvonal

Fórumok  »  OS, alkalmazások  »  Windows 7 (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.