Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Az én érdekes, öszvér videokártyám...….
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Kellemes Karácsonyi Ünnepeket!
- Bambanő háza tája
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz Ted_Beneky #79597 üzenetére
Hát az egyik férfi kolléga önállósította magát, míg a másikat nem foglalkoztatta a sztori a múltkor, amikor szóba hoztam. Rajtuk kívül van még 2 férfi, de velük nem igazán találkozok, na meg nem is az én korosztályom.
Sütire gondoltam én is amúgy, de nem tudom abból mennyi kell ennyi emberre
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Ted_Beneky
senior tag
Egyedül kell finanszíroznod 23-25 nő nőnapját? Kérjél inkább szabadságot!
Vagy vegyél egy nagy adag sajtos-sós sütit, a sütődben égesd meg egy picit és kockás abroszban vidd be, hogy te sütötted nekik! Odáig lesznek meg vissza
[ Szerkesztve ]
Csillagkaput a Csillag térre!
-
senior tag
23-25 hölgy kolléganőt kell meglepnem nőnap alkalmából valamivel. Ötletek, hogy minél olcsóbban ússzam meg? Fizetés persze csak pénteken van, az is diákmelóból, ergo nem túl sok pénz
Eddig ötleteim:v1: veszek Lidlben virágcsokrot, azt szétbontom.
v2: Mars téren veszek virágot szálanként (milyen árak vannak?)"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
veze
őstag
válasz csoszogi #79594 üzenetére
Ez sztem csak azért van, mert emlékszem én is olyanokra, amikor a köruton belül , mondhatjuk a belvárosban, kiraktak a meghirdetett lomtalanításkor kb fél teherautonyi butor es egyéb mindeféle vegyes dolgokat amiket aztán szertteszét hordtak bizonyos népek, utánuk meg a szél.. stb . Szóval tenyleg nem volt épületes látvány.
belvároson kivül is ez van , de az már nem a belváros...ott már megfér szerintük -
csoszogi
tag
Jogos, ne legyünk rémhírkeltők... Már ha erre a mondatra gondoltál:
"A Rendelet szerint a nem veszélyes háztartási hulladék részét képező lomhulladék szervezett összegyűjtéséről, elszállításáról a Közszolgáltató a közszolgáltatásba bevont területen évente egy alkalommal március 15. és november 15. közötti időszakban - a Római krt., Brüsszeli krt., Berlini krt., Párizsi krt., Londoni krt., Moszkvai krt. páros oldala, valamint a Bécsi krt. páratlan oldala és a Tisza folyó által határolt területen kizárólag vasárnaponként - házhoz menő lomtalanítás keretében gondoskodik."
mondjuk szerintem többen élnek a körúton kívül és bármikor módosíthatják ha akarják, nem?
De ez csak privát vélemény... -
csoszogi
tag
A napokban valamelyik sajtóanyagban olvastam, hogy megváltoznak a lomtalanítás feltételei. Gondoltam megosztom veletek-e hírt.
A régebbi szórólapos bedobós, te pedig kiteszed a hulladékot az adott napon, nos ez megszűnik. Helyette :
-
Jinxb1rd
addikt
Fizetségként fel tudom ezt ajánlani: https://hardverapro.hu/apro/tp-link_usb_adapter_wifi_vevo_ujszeru_allapotban
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Vagy akár én odavinném a saját gépem.
We are only Stardust...
-
Jinxb1rd
addikt
Sürgősen szükségem lenne kölcsönbe egy AM4 processzora bios updatelés miatt egy negyed órára (véletlenül rossz verzióra downgradeltem, ami nem támogatja az új procimat). Még ma visszavinném. Tud bárki segíteni rajtam ez ügyben?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
vizslakutya
senior tag
válasz johnny82 #79586 üzenetére
Nekem ők csinálták három éve az ablakcserét,korrektek voltak,árban,kivitelezésben is. Hevestherm nyílászárókat forgalmaznak,de van egyedi méret lehetőség is,az pár hét mire legyártják. A földhivatallal majdnem szemben vannak a Kálvária sugárúton.
Kazánt meg szerintem már csak kondenzációst kapsz,ha jól tudom hivatalosan már nem forgalmazható a régi kéményes.
[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
Gergello
addikt
Lajosmizsén tudtok (jó) gumiszervizt ? Rick te esetleg ?
-
őstag
Hali!
Kellene vegyek pár hőszigetelt műanyag ablakot, többféle méretben. Obi, Praktiker, Aranyablakot néztem, de az árak a neten találtakétól eléggé eltér. Szóval valaki vásárolt ilyet mostanság? Ha ige, hol és miért ott? Neten esetleg valahol kiszállítással? Bármilyen ötletet szívesen fogadok. Kazán csere is lesz, ahhoz is jöhet segítség.
-
ShadowX
őstag
-
igi
aktív tag
Műanyag bevált.
Egyszer a tej folyt ki a csomagtartóban - csak kivettük a műanyagtálcát, magasnyomásúval lecsapattam, és már rendben is volt. Ha a kárpit beitta volna a tejet, szerintem már rég belöktem volna egy szakadékba az autót, és gyalog járnék..this is the beginning of a beautiful friendship
-
veze
őstag
Én a kombiba háztartási gépek papir karton dobozából vágtam betétet. ( Tv doboz, hűtő doboz stb) van kisebb ( mikor bent van 2 sor ülés, még kisebb amikor bent van mind a 7 ülés és nagy, amikor csak az elsősor ülés van bent. Attól függően , hogy mit szállítok, erre még teritek éppenséggel ezt azt ( pl fóliát.) Egy idő után elhasználódnak de nem egy két hónapot bírnak ki. könnyen kiemelhető kirázza az ember és kész. Amikor meg az kell hogy szép gyári állapotnak látszótjon a hátulja akkor kiveszem és ott van a gyári kárpit amin semmi sem látszik mert megvédte ez a pakolás
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Használtok csomagtértálcát a kocsiban? Műanyagot vagy gumit?
Eddig egy érvet hallottam a műanyag mellett, hogy ha telement valami folyékonnyal akkor egyben ki lehet emelni amíg a gumi könnyen hajlik és a lé visszafolyik.
A gumi meg összehajtható."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Jinxb1rd
addikt
Sziasztok!
Szükségem lenne egy átalakítóra, ami a számítógépház ventilátorainak 3 pin-es csatlakozóját átalakítja, hogy 12 helyett 5 vagy 7 voltot vegyen fel (lassítani szeretném őket).
Pl ilyesmire annyi különbséggel, hogy a 3 pin-nek apa helyett anyának kellene lennie
Vagy ilyenre, mivel két ventilátoromat is lassítani szeretném:
Valahol Szegeden találok ilyet? Vagy valahol lehet ilyet összeszereltetni?
[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Old fox
tag
válasz vizslakutya #79575 üzenetére
Olvasni, olvasni.
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
-
Old fox
tag
válasz Ted_Beneky #79569 üzenetére
Igazad van, ez az a bolt.
Szerintem: ha viszi a roszat (minta), nagy eséllyel kap újat.[ Szerkesztve ]
Csörögj rám, mielőtt személyesen keresnél, vagy ha valami gondod van.
-
Rick4
félisten
válasz vizslakutya #79570 üzenetére
Ez pont ugyanaz a szitu lesz, mint amikor egy pesti jóember szeretett volna a volvo penta hajómotorjához tömítésszettet venni, a hivatalos képviselet erre azt mondta, hogy már nem tudnak szerezni, nincs, vége, az amerikai autója révén ismertük egymást, rákérdezett, én meg az usából hoztam neki 2 hét alatt kb féláron, és akár 10 szatyornyi is jöhetett volna, ha kellett volna, mert ott van belőle.
Szóval van az, csak itthon nem akarnak veled foglalkozni:[link]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Rick4
félisten
válasz quailstorm #79568 üzenetére
Annyi idő alatt, míg ezt a 3d formát beviszi valaki a 3d nyomtató szoftverébe, az esztergályos megcsinálja danamitból.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
vizslakutya
senior tag
válasz Ted_Beneky #79569 üzenetére
Köszönöm, már a cégszervizzel is felvettem a kapcsolatot, nincsen,ne is keressek ,mert nem tart a gyár pótalkatrészt!!
Amúgy egy Russell Hobbs termékről van szó,ha esetleg valaki kis háztartási gép vásárlás előtt áll!
De szerintem egykutya mind!
Köszönöm a nyomtatás ötletet,de nem hiszem, hogy bírná az aprító üzemmódot az a fajta műanyag,na meg az is benne lenne pár ezerbe.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz vizslakutya #79567 üzenetére
A nagykörúton a Petőfi és Kálvária sgt. között van egy háztartási gépalkatrészes bolt, hátha van nekik.
-
quailstorm
nagyúr
válasz vizslakutya #79567 üzenetére
3D nyomtatás megoldás lehet. Nem hiszem, hogy unokatesóm elvállalná, de hasonló problémákat oldott meg egy nagyon olcsó gearbestes 3D nyomtatóval.
Szerintem keress valakit a fórumon, akinek van kedve hozzá és küldd el a mintát neki.
Bár lehet ez még így se éri meg.
[ Szerkesztve ]
-
vizslakutya
senior tag
+ Macilaci 78
Köszönöm, közben találtam én is,de annyiba kerülne, hogy nem érdemes vele foglalkozni.
Egy kézi aprítónak letört egy foga a meghajtó fogaskerékből, műanyag volt, gondoltam fémből csináltatok újat,de akkor a másik kerekét is fémből kellene, így már nem ér annyit az egész.
Dobhatom ki a pár éves masinát.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
Rick4
félisten
válasz vizslakutya #79564 üzenetére
Lele József esztergályos Tápén, már ha még dolgozik az öreg, fél éve találkoztam vele az utcán, de a műhelyben kb 10 éve voltam utoljára, illetve Katona József u 45 alatt Csizmár István. Biztos meg tudják csinálni, akár alu, akár acél, műanyag is, spéci tengelyforma, ferde, íves fogazás se lesz nekik akadály.
-
macilaci78
nagyúr
válasz vizslakutya #79564 üzenetére
Az SKF boltban a Kálvária elején kérdezd meg, van kapcsolatuk ilyen szakihoz.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
vizslakutya
senior tag
Tud valaki olyan helyet Szegeden,ahol egy kb 2 centi átmérőjű meghajtó fogaskereket legyártanak minta után?
Köszi.>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
ShadowX
őstag
Úgy örülök mostanában a diginek. Naponta többször is el-elmegy a net 10-15 percre....
-
őstag
Üdv:Attila
-
SirRasor
addikt
válasz pulutodurumo #79556 üzenetére
Dede, a motorra van 10 év. De a dob csapágya != motor. Jól ki van ez találva...
Make Love not war!
-
csoszogi
tag
Klíma: nálunk ahol melózom éjjel nappal kell menjen a klíma, helyiség temperálás végett. Külső egység: jöttek kislagozták, vagy vödörnyi vizekkel kimosták a kültériket (alsóbb szinteken slag, fentebb vödör, vagy az utóbbi évben valami magasnyomású vizes készülék).
Beltéri: burkolat le szűröket kimosták majd befújták valami "spéci" citrom illatú valamivel. Megkérdeztük mi ez: 20%etanol+pár csepp citromolaj..
[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz macilaci78 #79549 üzenetére
Milyen gari? 2 éves. Már a HDD-kre se 3 évet adnak, hanem csak kettőt.
Az előző sza*szung volt, az is 2 év után lett csapágyas. Ez LG directdrive-os szuper csoda, szintén zenész..Make Love not war!
-
-
Rick4
félisten
válasz Lacielvtárs #79551 üzenetére
Nem annyira, de amíg ott egy hőleadással járó folyamat zajlik, a por ronthat ezen, tehát érdemes. a hűtős kovácséknál szoktam venni egy klímtisztító spray-t, big márkanevű csoda. [link] és ezzel két klímát végig tudok fújni.
-
Ez jól hangzik, azt hittem minden évben kell tisztítani, fertőtleníteni szakemberrel.
De ha ez egy sprayal megoldható, akkor tuti meg tudom csinálniAz éves portalanitas az nagyon fontos?
Mert nalam ez nem ilyen egyszerűDe a tanácsod nagyon köszönöm
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rick4
félisten
válasz Lacielvtárs #79548 üzenetére
Én kertes házban lakom, nincs magasan a kültéri, a garázsból húzom ki a légtömlőt és a lefújópisztolyt, azzal csak portalanítom a külsejét, és más feladat ott nincs, télire se takargatom, szeptembertől májusig talán 1x volt bekapcsolva, mikor a fűtő részét próbáltam ki, mehetett 2-3 órát max.
A beltéri meg az első pár évben egy klímatisztító spray-vel áttakarítható, én 8 év után szedtem szét a beltérit, de akkor atomjaira, ott sincs különleges dolog, csak egy nagyobb takarítás volt, meg kissé megzsíroztam pár apróságot. A kerti csapnál kefével takarítottam a forgó propellert, majd szépen összeraktam, nincs különleges tudás, ami kellene hozzá.
-
-
Rick4
félisten
válasz Lacielvtárs #79543 üzenetére
Anyukámék klímát felrakó vállalkozója (Barna Tamás, [link]) kókány volt, és még olcsó sem, amikor kövi nyáron kiderült a baj, épp nem tudtak menni, lett más, (dél klíma) aki elmondta, az előzők szerinte direkt nem húzták meg a hollander csavart, hogy jövőre menni kelljen tölteni. Ők akkor korrekt áron kiszálltak, megcsinálták, becsülettel áttakarították kívül- belül, mert a mester egy betanulót is vitt magával, az korrekt volt, viszont az elmúlt nyáron ismét ki lettek hívva, fertőtleníteni- átmosni voltak, ez is valami 8-9K volt kiszállással együtt, cserébe ekkor már 10 perc alatt megfújkálták a klímát, és már ott se voltak.
Aki most a tuti, az a Havai Zoli, ő nekünk ismerős is, de a fb-on rengeteg kép van fent, hogy dolgozik.
A magaméról meg nem tudok nyilatkozni, mert ismerős feltette 11 éve, magam takaríom minden szezon elején, aztán kezdi a szezont, szerelő még nem látta a felszerelés óta.
[ Szerkesztve ]
-
veze
őstag
válasz SirRasor #79540 üzenetére
Egy ismerősönél is ugyanez volt a helyzet . kijöttek néhány órán belül és megállapítotzták a csapágyas mosógépről szétszedés nélkül a tipus alapján hogy hiába cserélné ki csapágyat, mert a szimmering a tengelyben már vállat koptatott, (4 éves gép) a tengelyt meg a dobbal együtt lehet csak cserélni és az meg igy kb 35 ezerbe kerülne. mindezt megmondta 2ezerért , aztán elment..
-
SirRasor
addikt
válasz regvoltrossz #79541 üzenetére
Van pont olyan videó, ami alapján meg tudom csinálni; már megtaláltam ezt pár napja, DE...
A FELESÉGEM NEM ENGEDIPedig szereltem már áramot, vizet, gázt, szóval szerintem meg tudnám csinálni
Make Love not war!
-
Üdvözlet jégbe zárt fórumtarsaimnak
Tudom hogy nincs itt az ideje még a klima kerdeseknek, de hatha tudnátok ajánlani nekem split klíma beuzemelo céget, aki vállalja nem csak a felszerelést, hanem a teljes körű beuzemelest.
Szoval lehet villanyt is kell szerelni, mert ahova akarom rakatni ott nincs aljzat.
Nem is tudom hogy sima aljzatba kötik e, vagy külön kabel húznak be az órától?
Szóval olyan érdekelne aki ezt is vállalná es mellé még lenne egy kis villanyszerelesi munka is.
Csak sima kábel behuzas, kb ugyanoda ahova a kilma miatt is kellene áram.
Gondoltam a kettőt egyutt csinaltatnam a szerelővel, főleg ha ilyen téren rugalmas lenne.
Elore is köszönöm ha megosztjatok velem a tapasztalatotokat, véleményeteket, otleteitek[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
regvoltrossz
aktív tag
-
SirRasor
addikt
Mosógépünk kezd csapágyas lenni.
Ezt találtam, erről valakinek van tapasztalata?:
http://szervizmernok.hu/Esetleg valaki más? (akinek van emailcíme, mert felvettem videóra, hogy mit csinál a mosógép.
Make Love not war!
-
ent
őstag
Eladó
iPhone 7 plus 32Gb matt fekete készülékem, mely makulátlan, karcmentes, újszerű és függelten. Dobozt és bontatlan tartozékokat ingyen adom hozzá!
edit: 2018. októberben lesz 1 éves, naon keveset használt!
edit2: csere, beszámítás csak apple 8 vagy 8+ ra. Ára: 139000,- péz
[ Szerkesztve ]
WEBOLDAL, WEBÁRUHÁZ, ADS ►► www.redesignteam.hu ◄◄ (Profizmus és az alacsony ár találkozása!)
-
-
tisn
addikt
válasz PowerBuldog #79532 üzenetére
es?
direkt mellekutcakban kerulok, hogy vegre ho legyen az auto alatt
kar hogy soznak meg eltakaritanak, tonkreteszik a szep havas utcakat -
lorcsi
veterán
leesett egy kis hó
menynire járható a Nagykörút ?
eladó: vadi új soundcore motion+
-
quailstorm
nagyúr
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Tud valaki olyan személyt, vagy van itt közöttünk valaki, aki olcsón frissítene szoftvert régi lumia 525 és 535-ös telóban? -
senior tag
Szerintem se annyira jó ötlet. Max vezetni tanulni, de amúgy szerintem annyira nem jó.
(#79506) veze: ez viszont nem jutott eszembe. Pedig a szomszédban dolgozom. Köszi a tippet
"A közgazdász az a szakértõ, aki holnapra tudni fogja, hogy azok a dolgok, amikt tegnap jósolt, miért nem következtek be ma."
-
Ted_Beneky
senior tag
-
veze
őstag
válasz macilaci78 #79524 üzenetére
én sem használok már hótálcát, annyira nem vizeskedem, csak sima bordás tálcát, de régebben volt, onnan tudom merítettem a tapasztalataimat
-
macilaci78
nagyúr
Ezzel a kiöntéssel nem boldogultam, nem tudom vízszintesen kivenni a tálcát egyrészt a pedálok miatt, másrészt mert meghajlik.
Viszont ugye a sima tálca is bordás, peremes, így az is bír valamennyi vizet.
Meg ugye azt se felejtsük el, hogy a tálcán hagyott víz lassan, de párolog, ami az üvegen köt ki.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
veze
őstag
válasz macilaci78 #79522 üzenetére
nekem bordás-kockás a tálca alja kb 5mm magasan, ha olvad a ho a cipöröl először csak az alatta lévő bordák telnek meg aztán a mellette lévők, fékezéskor nem tud előrefolyni emiatt, mert fogják a folyadékot ezek a bordák, csak ha már megteltek a teljesen és felette van a "vizszint" ,de addig fel tud venni akár egy liter vizet is mire ez bekövetkezne, előtte meg kiöntöm ugyis ha már ilyen sok lenne benne
-
macilaci78
nagyúr
Fékezéskor arra megy a hólé... Persze függ az adott típustól is, hogy milyen meredeken és milyen hosszan emelkedik az eleje.
Hótálca akkor kell szerintem, ha valaki többször is beszáll a kocsiba. Reggel elmenni dolgozni, munka után beszállni és a bevásárlásból még egyszer beszállni nem ad annyi hólevet, amit a sima tálca ne tudna kezelni. Aki viszont naponta akár tízszer is behordja a havat a kocsiba, ott kellhet a magasabb perem.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
fecus
őstag
Az természetes, csak mindkettő van Peugeot 308 2013-tól megjelöléssel. Azért kérdeztem, hogy mi a különbség. A képük csak tájékoztatás.
Van ahol patentot külön kell kérni, van ahol fel sem tüntetik, hogy kell hozzá olyan, stb.[ Szerkesztve ]
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Mi a különbség a hótálca és a gumiszőnyeg között?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
Hol tudok Szegeden gumiszőnyeget venni a Peugeot 308-ba, a márkaszervizen kívül? Nem merem megrendelni a Neten, mert nem tudom belepróbálni.
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz macilaci78 #79512 üzenetére
Köszi! Éljenek a helyesírási hiba mentes hirdetések
-
macilaci78
nagyúr
válasz Ted_Beneky #79511 üzenetére
Lehet, de szerintem kisebbet, mint bő 6 méterest.
A Kálvári elején a suszterhez nézz be, illetve kulcsmásolóknál láttam még.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Ted_Beneky
senior tag
Szegeden lehet kapni ilyesmit?
-
PowerBuldog
veterán
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
lorcsi
veterán
AUX kábel van valakinek elado/fölöslegesen ?
Atvennem megvennem..eladó: vadi új soundcore motion+
-
SirRasor
addikt
válasz csoszogi #79499 üzenetére
Totál egyetértek.
Eljutottam addig, hogy amikor lehet, az egészséges kaját választom, de nem minden áron. Legalább annyira számít az is, hogy rendesen lemozgom és azzal szintben tartok mindent.
..az emberi szervezet amúgy is sok szemetet képes megemészteniMake Love not war!
-
skopy
tag
Sziasztok
Kiadó garázst keresek a Molnár utca környékén.Az akasztott embert, még az ág is húzza.
-
veze
őstag
[link]
Napfénypark tesco előtti parkoló, kerettel jelölt része
itt ugyan a térkép szerint be vannak ugyan jelölve az "utak" de valojában egy sík terület, nincs padka, az utat a parkolótól csak más szinű , de egy szintben lévőkövezés jelöli semmi egyéb
Itt lehet rajzolni nyáron, este éjjel motorral a köröket hátsó kerékkel, aztán ha jönnének a rendőrők kövér gázzal ellépni :-)[ Szerkesztve ]
-
lorcsi
veterán
egy barátomat megbüntették ott pár éve
az indokra már nem emlékszem..de nem sokáig próbálgatta a forgatásta vezetni tanítás nem oylan feltűnő, mint a túráztatás...gondolom az előbbit nem is veszik észre
MÁS:
18650 akksit lehet valahol jó áron venni a városban ?[ Szerkesztve ]
eladó: vadi új soundcore motion+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Új, Gamer - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz -
- ARCTIC Freezer 34 eSports DUO Grey
- Cooler Master XG-Series XG850 Platinum 850W 80 PLUS Platinum
- Cooler Master MA612 ARGB Proceszor hűtő
- Samsung Galaxy S24 Plus 12/256GB új 3 év garancia + Watch 5 Pro karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest