Hirdetés
- Egy korszak vége
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Csalók a Facebookon. De ennyi???
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Vegyestüzelésű kazán rostély házilag!
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
Új hozzászólás Aktív témák
-
nap
addikt
válasz ritkaság #81699 üzenetére
Hmm.
Azt próbáltad már, hogy eszközkezlőben leszedsz minden vidokártya drivert és a megróbálod rávenni a windowst, hogy a windows updaten keresztül tegye fel a drivert?
Vagy vissaállhatsz XP-re, ami ugyan kompromisszumos megoldás, de élhetőbb, mint a jelenlegi állapot.
Vagy leírod veszteségként, és veszel valami használhatóbbat.[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
nap
addikt
válasz ritkaság #81696 üzenetére
Az 1024x576 finoman szólva sem szabvány felbontás. Ha teheted, vidd vissza a laptopot és kérd vissza a pénzedet! A Win 7 is alapból 800*600-as felbontással indít, ez pedig alatta van.
Azonos típusú alaplapra lett cserélve? Ezt az alaplapcsere óta csinálja?[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
nap
addikt
válasz ritkaság #81694 üzenetére
Oprendszer?
Elvileg jobb klikkre feljön egy helyi menü, ahol tudsz felbontást állítani.
Megoldás 1: régi vga drivert visszapakol vagy legújabb drivert felpattint
Megoldás 2: eladod, és veszel valami normálisat[ Szerkesztve ]
-
ritkaság
aktív tag
Sziasztok!
Ha valaki ért a laptopokhoz Dell Mini 1011. Nézzen erre rá legyen szíves. Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
nap
addikt
válasz Jinxb1rd #81686 üzenetére
Ha teszel fel képet, megszakértjük. Lehet, hogy egy hajcsat/gemkapocs/körömreszelő simán nyitja, egy kis kézügyességgel.
A panelban a lemez postaláda simán kinyílt bármilyen kulccsal, feltéve, ha a zár nyelve alá tettük. Aztán festéskor a szekrény mögül előkerült a saját kulcsa is...[ Szerkesztve ]
-
fradi81
veterán
-
fradi81
veterán
Eladó Xiaomi Redmi 4x
moto g72, Ninebot d28e
-
Jinxb1rd
addikt
válasz -Tsaba- #81683 üzenetére
Az lenne a legegyszerűbb, de nincs fúrónk. :/
(#81684) nap
Fából készült a psotaláda, ha most csavarhúzóval meg kalapáccsal próbálnánk széttörni a zárat, a fa előbb törne szét valószínűleg.(#81685) Ted_Beneky
Ráírtam, meglátjuk. Köszi a tippet.[ Szerkesztve ]
We are only Stardust...
-
Ted_Beneky
senior tag
-
Jinxb1rd
addikt
-
félisten
-
Jinxb1rd
addikt
Tudtok ajánlani lakatost, aki postaládák kinyitását is vállalja?
We are only Stardust...
-
félisten
Képeim a repnap vasárnapi programjáról.
Leginkább a Flying Bulls bemutató, Besenyei repkedése, és a kis piros Eagle, amit az orvos fickó repült +amit megláttam, és megtetszett. -
Gondwana
addikt
-
Nándor82
csendes tag
Sziasztok!
Tud nekem valaki abban segíteni, hogy egy ASUS B350 f alaplapnak a BIOS-át frissíteni kellene, mert 2.-ik generációs Ryzen procit szeretnék venni hozzá. Természetesen meghálálnám megegyezés szerint
Üdv,
"Szeged a napfény városa"
-
nagyúr
Egyrészt 12 volt a térképen, amikor írtad, másrészt az nagyon nem szélcsend a lufisoknak. Minél erősebb a szél, annál egyenletesebb az iránya a magasban is. Nekik meg az kell, hogy rétegenként más iránya legyen, az meg csak gyenge szélnél lehetséges. Ráadásul északi, úgyhogy nem is nagyon lehet rá innen feladatot kiírni, mert szerbiába nem mehetnek át...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
félisten
-
martonx
veterán
válasz FoxiestFox #81668 üzenetére
Árus válogatja, belépőt lehetett, lángost, üdítőt is lehetett.
Én kérek elnézést!
-
félisten
Repnapon lehet kártyával venni inni-enni, vagy belépőt?
-
félisten
-
Cyrin
addikt
válasz FoxiestFox #81659 üzenetére
-
félisten
-
martonx
veterán
Repülős napok vannak Szegeden egész hétvégén. Ma délután kint voltam a családdal, tök jó program! Műrepülők, modell repülők, ejtőernyősök, hőlégballonok, tűzoltó bemutató, kommandós bemutató, minden volt
Holnap pedig korán reggel (9 óráig bezárólag) fognak a hőlégballonosok aktívkodni valahol a város felett.
Én kérek elnézést!
-
kispéé
senior tag
hétvégén van valahol elektronikai alkatrész nyitva? Szatelit , Ret az nem lesz nyitva holnap.
KEllene pár elkó és biztosíték -
Troy.
addikt
Sziasztok!
Mikor és honnan szállnak fel a hőlégballonok?
[ Szerkesztve ]
.
-
macilaci78
nagyúr
Nem akarom lejáratni sem az üzletet, sem bobát, de elég slampos. Viszont egy nagyon komoly fokkal jobb, mint a "jövedelemigény megjelölésével" elvárt önéletrajzok. Ez már az, amitől falra mászok. Vagy beírok egy olyan összeget, amiért munkaidőben dolgozni vagyok hajlandó, vagy beírok egy olyat, amiért munkaidőben is ugyanúgy csak vegetálok, mint az alacsony bérigényemből munkaidőn kívül is tenném. Kinek jó ez?
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Cyrin
addikt
válasz macilaci78 #81650 üzenetére
ez csak a szabvány marketing beetető szöveg...
-
boba6
senior tag
skacok, sok a meló nem érek rá PH-zni, jöjjön vki vagy küldjetek gyorsan vkit segíteni
válogatósak vagyunk úgyhogy ne legyen sértődés ha nem találunk mégse egymásra
pályakezdők se kíméljenek ha elég geek vagy, jó a beszélőkéd valamint nem ijedsz meg a komplex feladatoktóléletrajz beküld a lenti emailre, utána az 1. kör nálam: megpróbállak elijeszteni
ha küldtél életrajzot írj nekem is privit, hogy tudjam kihez kötniÉRTÉKESÍTŐ, Szeged
A Laptopszalon az ország egyik vezető számítástechnikai szaküzlet- és szervizhálózata
munkatársat keres szegedi üzletébeÉRTÉKESÍTŐ
munkakörbe.Feladatkör:
- értékesítési feladatok üzletben és weben
- adminisztráció
- ügyfelekkel való kapcsolattartás
- háttérfolyamatok elősegítése
- hitelügyintézésElvárás:
- középfokú kereskedelmi végzettség, vagy érettségi
- hasonló területen szerzett tapasztalat
- jó kommunikációs készség
- kereskedelmi, értékesítői véna, problémamegoldó képesség
- középszintű angol nyelvtudás (a külföldi vásárlókkal való kommunikációhoz szükséges szinten)
- pontos, precíz munkavégzés
- ügyfélközpontú gondolkodásElőnyt jelent:
- szervizes tapasztalat/érdeklődés
- naprakész ismeretek a digitális világ minél több területén (konzol, telefon, drón, gaming)
- szerb nyelvtudás
- PSZÁF vizsgaAmit kínálunk:
- munkavégzés az ország egyik piacvezető, stabil hátterű cégénél
- versenyképes jövedelem
- dolgozói béren kívüli juttatásokMunkavégzés helye: Szeged
A jelentkezéseket várjuk a hr@laptopszalon.hu e-mail címre.
... "Have you tried turning it off and on again?" .... "Is it definitely plugged in?" ... • • • • • • • • • • • • ha nem kapsz választ 24 órán belül, emlékeztess!
-
csoszogi
tag
válasz SirRasor #81639 üzenetére
Mindez tizenegy, illetve tizenot eve volt... Akkori tapasztalat. Nem egy garnituran belul, hanem ilyen tipusok voltak...aztan maradtak tartaleknak, vegul kidobtuk... Azert is irtam, hogy tok regen volt. A holegballonhoz: mint irtam tavaly az volt a feladat, hogy az arvizi emlekmunel szalljanak fel a Tisza fole majd ereszkedjenek le majdnem a vizig, aztan ujra fel at a Belvarosi hid felett. Egy se pottyant a Tiszaba... Gyonyoru latvany volt...
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
válasz pilóta #81643 üzenetére
Hát ez szinte folyamatosan égetett, de nem ment fel. Na mindegy, épp nem vitték el az antenna árbócot. Sokba került volna a háznak.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
fecus
őstag
válasz quailstorm #81641 üzenetére
Szerintem azért elég hülyeség a Város felett gyakorolni. A 2.-on, az erkélyen egy kővel meg tudtam volna dobni. Beszéltünk is pár szót. Ha a 4.-en van ugyanez akkor felkenődik a házra. Szerintem nem tud kitérni. A fa tetejéről 5m-re volt.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
SirRasor
addikt
válasz csoszogi #81637 üzenetére
Nem is tudtam, hogy ilyen probléma is lehet. Az első gyereknél mindig a legolcsóbbat vettük ott, ahol éppen kaptunk. minőségbeli probléma ritkán volt egy garnitúrán belül, szóval ez nem is szempont.
Megvan a nyertes:
http://www.pelenka-szeged.hu
Vannak drágábbak is, de van 35 ft/db-os is, ami pont jó lesz.Make Love not war!
-
csoszogi
tag
válasz SirRasor #81633 üzenetére
gyerekfenék függő...saját tapasztalat.. no nem az enyém, hanem az én gyerkőceimé..
mi is végigpróbáltuk a dm-rossmann stb boltokat, de két gyerek más-más volt. A DM-re én is emlékszem, hogy jó ár/érték arányú volt, csak ritkán jutottunk el oda.... de rég volt már az igazat megvallva.....
az egyéb gazdaságos meg hmmm... van amelyik csörgött, a másiknak meg nem ragadt a tépőzár a harmadik meg eresztett...
-
SirRasor
addikt
Üdv!
Tudtok olcsó pelenkás beszerző helyet?
Make Love not war!
-
csoszogi
tag
szegedi repülőnapok, emiatt a sok léggömb:
Tavaly hihetetlen látvány volt, ahogy az Árvizi emlékműnél (plusz a folyó túloldala) felszálltak.. Az volt a feladat, hogy ott felfújni/felszállni, majd a Tisza vizétől 2-4 méterre leereszkedni, majd uccu neki át a régi híd felett..
[ Szerkesztve ]
-
-
kovtam
csendes tag
Fórumtársak!
Keresek egyetemi jegyzetet:Kiss Barnabás: Alkotmányjogi alapismeretek 2016-os kiadás.
Aki megválna tőle pls privátba.
-
-
SirRasor
addikt
Na gyerekek vegyétek a lomjaimat, mert megint kell a pénz pelenkára
https://www.jofogas.hu/magyarorszag?account_list_id=6fb37449a459b08a2f20b1fb0f431535
Samsung Galaxy S7 - makulátlan, rootolt - 60k - ittenieknek 55k!
DELL vezeték nélküli bill+egér - 8.5k
Zalman CNPS7700-CU processzorhűtő - 4.5k
Használt ATX-es számítógépház jó állapotban - 3.9k
Merthogy tegnap hajnali 1:15-től már egy újabb szájat etetek
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
sss
őstag
Hali,
Lenne két eladó monitor. Nem igazán voltak az elmúlt pár évben használva, most gyorsan kipróbáltam, és látszólag rendben működnek.
17'' - Samsung 740N
22'' - Samsung 2232BWHa esetleg valaki holnap elviszi valamelyiket/mindkettőt, akkor odaadom ár alatt.
-
csoszogi
tag
válasz macilaci78 #81610 üzenetére
csak viccnek szántam ezt a felmosást...kell a heti takarítás, látjuk tapasztaljuk. Kell a porszívó, seprű mop szenthármas egy lakásba.. Mivel négyen vagyunk kb 68m2-re, minden helyet kihasználunk, de akkor is felgyúlik egy csomó minden az egyik másik sarokban....mégegyszer kösz mindenkinek a tanácsokat, sokat segítettetek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz csoszogi #81608 üzenetére
Van logouton címlapos írás felmosó robotporszívóról. Amit csak kevesen fogadnak be, hogy a robotporszívó gyakorlatilag egy önjáró seprőgép és hogy 2,5-3 deci vízzel, nyomóerő nélkül nem lehet felmosni, csak maszatolni.
Kiegészítésnek jó, de ehhez egyrészt rendet kell tartani, másrészt olyan és úgy elhelyezett bútorokat, amik között, alatt a robotporszívó tud közlekedni. Ez azt jelenti, hogy a heti rendszerességű alapos porszívózást, felmosást át lehet ütemezni például havi rendszerességűre, de elhagyni nem lehet.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
csoszogi
tag
Pont ez a baj, ha nem alapos a takarítás, nem nézünk be minden sarokba, akkor ott kegyetlenül össze tud gyűlni. A rend meg nos hmmm.... inkább hagyjuk... sokszor a ge**i macskák csak poénból vernek le dolgokat, mert "jó játék" .. A macskaszőr meg olyan, hogy pont ilyen helyeken gyűlik meg, aztán egy ajtó-ablaknyitás és mint az amerikai filmekben az ördögszekér, csak átszambázik a lakáson....van küszöb magasabb szőnyeg. De ha felmos.... azért elgondolkodtató.. azért kösz
-
nap
addikt
válasz vizslakutya #81605 üzenetére
"robotporszívó és okos vécéülőke"
Bámulatos, hol tart ma már a tudomány. Bár én kicsit idegenkedek ezektől a 2 az 1-ben dolgoktól.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
Rhino666
addikt
Keveset használt Vodafone R209 MiFi routert, valaki?
Akko switchek és Krytox, Keychron kenőanyagok raktárról!
-
-
SirRasor
addikt
válasz csoszogi #81595 üzenetére
Szia!
Régen kerestem és találtam jót: úgy hívják, hogy ciklon szűrő. Eddig csak Samsungnál láttam, de mintha már az Electrolux is beszállt volna ilyennel.
Egy porzsákos, ciklon szűrős porszívót vettünk 6 éve az Auchanban és hát mit mondjak: gyári állapotban van. A ciklon szűrő a por 90%-át összeszedi, tehát porszívózás végén csak lecsavarod és kiöntöd a kukába.
Ilyen terhelés mellett a textil porzsákot évente 1x bedobom a mosógépbe a szűrőkkel együtt és kész.A hátrány: 14k-ért vettem, most olyan 28k, és már nem olyan:
https://www.arukereso.hu/porszivo-takaritogep-c3170/samsung/vc07m25g0wc-ge-p367140501/#velemenyek
A szívóerőnek 200W-ot írnak, mert ez egy 750 wattos porszívó. Az enyém 1600W-os és 320W a szívóereje: BRUTÁLISAN SZÍV NA.
Szóval ha szőnyeget is szívsz, akkor a 200W kevés lesz erőnek. Vadászni kell, hogy most melyik a legjobb és ahhoz képest nem drága ciklon szűrős porszívó.Ja a másik hátrány, hogy ez a spec. szűrő a nyélen van rajta, így az picit nehezebb. És mivel nehezebb, könnyen szét is csúszik, úgyhogy nem a markolatnál fogom, hanem picit lejjebb, ahol tartani is tudom a szétcsúszás ellen. Bár gondolom ezt az újabbak már kiküszöbölték...
Na kis gugli: lehet univerzálisat kapni, amit bármilyen porszívóra rá lehet rakni:
http://www.mindenporzsak.hu/termek/3834/porszivo-univerzalis-eloszuro-ciklon-szuro-gegecsore-30mm-38mm-gorenje
Csak emellé feltétlen egy porzsákos kell, hogy a motorja hosszú életű legyen.[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
csoszogi
tag
köszi a válaszokat,
ritkaság : nem padlószőnyeg, laminált padló szőnyeggel, meg csempe, egy fokkal jobb. Valamiért igen poros a lakásunk, igaz sokat van nyitva az ablak. Heti egy porszívózás, de akkor is.
macilaci78: én is úgy voltam vele, de kb 5-8 éve volt, én azt tapasztaltam, ahány gyártó annyi féle, és mivel régi porszívó volt, nem volt hozzá mindig. Ha volt bevásároltam, de az maradt meg emléknek, hogy sokat vadásztam.
tisn: régi nekem nincs. néha mikor falat fúrok, akkor is jól jön egy porszívó... a gyerkőcök már nagyok, a macsek biztos elugrik, de szerintem nem fér oda mindenhez egy ilyen készülék, eléggé zsúfolt a lakás, szétdobálva elég sokminden, stb.. ezt az ötletet elvetettük.. A Hepa filteressel az is gond volt, hogy valahogy sikerült párszor rosszul összerakni (Elektrolux ergoeasy gép ) pedig nem bonyolult, egyszer meg annak ellenére, hogy jó volt összerakva, lett rajta valami lyuk, mert teliment macskaszőrrel a motor, és utána takaríthattam a motorból a macskaszőrt. Vettem bele új hepa filtert, azzal jól ment, de most leégett...
kösz mindenkinek az ötleteket,
-
tisn
addikt
válasz csoszogi #81598 üzenetére
robi: ugyan, macska majd elugrik, gyerek is megszokja
nekem amugy a portartalyos/hepa filteres jott be, azokat mindig a kadban tisztogattam, nem egy nagy kaland utana kizuhanyozni a kadat
most elovettem a regi porszittyot, leporszivoztam a pokhalokat, meg egy-ket helyet, amit robi kihagyott
alapvetoen precizebb, mint en
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Filmvilág
- Egy korszak vége
- Villanyszerelés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest