- TOTP generátor PHP-ra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Keringető szivattyú vezérlése: még okosabb fűtés
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Az elfelejtett kiberfegyver
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
PowerBuldog
veterán
válasz SirRasor #78199 üzenetére
Hogyan vágjuk tönkre a Prohardvert?
A ublock szándékosan kipécézte a ph lapcsaládot.
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Krogoth
senior tag
Hát itten meg mi folyik?
-
Agyasima
őstag
Nyertem egy montortisztító folyadékot. Egy monitornak jobban örültem volna. Most mit fogok csinálni a multifoammal?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
SirRasor
addikt
válasz PowerBuldog #78195 üzenetére
Pont tegnap jutott eszembe, hogy kell megint valami pörgető, amitől nem alszom be este 7 felé (pont amikor kezdeném az edzést..), erre megláttam a neved alatt..óó igen, ott van olyan anyag
Make Love not war!
-
SirRasor
addikt
PowerBuldog - "Shop.Builder - Mi arra gyúrunk, hogy Te izmos legyél!" - csak nem ott dolgozol?
Make Love not war!
-
quailstorm
nagyúr
válasz PowerBuldog #78188 üzenetére
Nekem kellene, megbízok benne aztán meglátjuk
Én is meg apám is mesterei vagyunk a vinyó telerakásának, nekem 4,5TB kevés jelenleg... Vagyis nem kevés csak túl sok a pótolható nem szenzitív tartalom a rendszervinyón. Olyanokat kipakolgatni valószínűleg rendben lenne. Nemrég le kellett dúrnom a Steamet isVan egy WD500AAKS blue-m, azt sikerült széthajtani. Pozicionálási gondja van, most külső vinyónak használom. Az volt az adatlapos gépem új vinyója 2010-ben, de egyre lassabb lett róla az OS, a végén már kiírogatta, hogy várakozik rá. Lecseréltem a szokásos legolcsóbbra, a Hitachi-Toshiba 2TB*-ra, aztán azóta nincs gondom. *DT01ACA 200
[ Szerkesztve ]
-
azbest
félisten
válasz PowerBuldog #78188 üzenetére
lehet, hogy rosszul számolja a napokat már 2005 körül még nem is létezett 1TB lemez
Kivéve, ha az az 500-as2005 – First 500 GB hard drive shipping (Hitachi GST)
2007 – First 1 terabyte[26] hard drive[27] (Hitachi GST)Első szériások
-
őstag
válasz totya694 #78186 üzenetére
És bütykölni nem akarsz? Pl. Pi0 meg pár nyomógomb meg egy öreg magnósrádió vagy E-bay-es erősítő?
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
PowerBuldog
veterán
Csak érdeklődés képen:
Érdekel valaki 2x1TB Hitachi + 500gb Samsung HDD 10e Ft-ért?
Kondíció 100%, de nem kertelek, a működési idő az marha nagy. Adattárolásra használtam őket, arra alkalmasak:
Az egyik hitachi:
Samsung:A héten jön az újonc WD Black ezek helyére, úgyhogy nem lesz rájuk már szűkségem.
-
őstag
válasz vizslakutya #78185 üzenetére
Én is ezt használom. Tizenpár alkalomból egyszer nem sikerült a fizetés, se visszalépni nem tudtam (vissza gombbal se), se megszakítani. Alkalmazáskezelőben kilőttem (kb 2-3 perc várakozás után), új parkolást indítottam, így jó volt. A pénzt egyszer vonta le. Ezen az egy eseten kívül nagyon elégedett vagyok vele, mindig ezt használom. Parkolásnál 70 Ft, e-matricánál 150 Ft a kényelmi díj. Szerintem bőven belefér, csak ne felejtse el az ember leállítani a parkolás végeztével.
Szóval +1, ajánlom!
-
őstag
válasz vizslakutya #78184 üzenetére
Bátyámnak szánom és nem szereti az okos telefonokat....
Üdv:Attila
-
őstag
-
SharpSA
veterán
Használ valaki androidos appot parkoláshoz? Melyik megbízható illetve van egyáltalán ilyen?
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
őstag
Üdv!
Keresek olyan PC-re,notira való web rádió szoftvert amit könnyű kezelni,egyszerű a felület és nem szakadozik.
Egy műhelybe menne valami egyszerű notival és az erősítőre kötve.
Vagy ha valaki ad el emberi áron webrádió készüléket akár az is szóba jöhet...Üdv:Attila
-
Doggy dog
senior tag
Kösz srácok!
@ macilaci78 jól nézne kiAPA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
SirRasor
addikt
válasz Doggy dog #78175 üzenetére
Kb. 2,5 évesen kapott a kislányom ilyen trambulint:
https://www.decathlon.hu/essential-100-trambulin--id_8360601.html
Asszem ennél kisebb nincs, de nem védőhálós. De miért kell védőháló? Ha nem figyel, leesik és megüti magát és legközelebb jobban fog figyelni. Nem kell mindentől óvni, mert gyenge lesz. Bocs, hogy belepofáztamMake Love not war!
-
Doggy dog
senior tag
Üdv az uraknak!
Tudtok nekem ajánlani kisméretű trambulint védőhálósat?
140cm átmérőjű a legkisebb,amit találtam,de ettől kisebb kellene.
Védőháló fontos hozzá, még nincs 2,5 éves a kisfiam.APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
őstag
válasz azbest #78173 üzenetére
Csak annyit, hogy valamit össze kell érinteni. Épp keresni kezdtem volna, ha nem jössz időben.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
őstag
-
őstag
válasz _Petya_ #78168 üzenetére
Az elindul majdnem 0 terheléssel is?
Mert az elején szinte semmi sincs aztán meg rögtön a max. Gondolom ennél a résznél ül le valami."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
őstag
Most hogy így írjátok ( ), lehet, hogy egy használt akkumulátor is jó ami még tud adni 12 voltot meg 10A-t 10-20 percig.
Egy kábelt meg eszkábálok rá."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
Krogoth
senior tag
Hy.
Kellene egy aksi autóba még ma.
OBI, Printker, Tesco. Hol érdemes venni?
Vagy van még más, ami ilyenkor nyitva van? -
őstag
Van valakinek kölcsönbe egy 120W-os (12V 10A) kocka tápja ilyen DC csatlakozóval?:
2.5*5.5*10 mmA szerverem nem mindig indul elsőre, és ki kellene próbálni, hogy a tápkocka vagy a PICOPSU haldoklik vagy gyengült meg. Csak ezért nem venném meg.
-
Gondwana
addikt
válasz regvoltrossz #78162 üzenetére
(Szabadkán, a villamosnak szemben, az udvarban rendszerint van készlet, kérdés, hogy az neked mennyire van messze)
... megy a csiga hazafelé ... (One World One Dream One More Thinkpad, Please [ o] )
-
regvoltrossz
aktív tag
Egy 10-es csomag duplarétegű írható DVD-re lenne szükségem. Meg 4 db dupla tokra Rég nem foglalkoztam már ilyesmivel, most egy olyan DVD-ajándékhoz kellene, amit nem nagyon lehet már beszerezni, de persze torrentportálokon fenn van. Szegeden van valaki, aki foglalkozik ilyesmivel?
Megnéztem a netet, de a kiszállítás díja Szegedre eléggé elrettentő a szlovák shopokból..Oly korban éltem én e földön, mikor a majom visszaszállt a fára,a százrészes tévédrámák közé,hol a hős daliás menedzser, lő, sose fél,s az elhagyott nő könnyek közt kefél. [Orbán Ottó]
-
macilaci78
nagyúr
válasz vizslakutya #78159 üzenetére
"Nem érdekel, akkor is megeszed!" - mondta a rendszergazda a kis Windóznak.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
forten
aktív tag
válasz vizslakutya #78159 üzenetére
Szia.
Megfordítod a modemot,hátulján rajta van a kód.
Ilyen: "wpa/psk:"számbetű kombináció."Na,a kettős pont után az a wifi kódod.Szerk.: Bocs,most látom,nem a kóddal van bajod.
[ Szerkesztve ]
"Hol volt,hol nem volt..."
-
vizslakutya
senior tag
válasz macilaci78 #78158 üzenetére
Tankjú,a manuális megoldotta a problémát.
[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
macilaci78
nagyúr
válasz vizslakutya #78157 üzenetére
Az óra mellett van egy ikon a wifihez. Dupla katt, kiadja az elérhető hálózatok listáját. Ott jobb klikk a routeredre, és valami elfelejtés. Majd újra csatlakozol.
Másik lehetőség a WPS, csatlakozáskor a routeren van egy ilyen feliratú gomb, azt nyomd meg.
Harmadik lehetőség, hogy szarsz a rendszerre és manuálisan adod hozzá a hálózatot. Vezérlőpult, Hálózati beállítások, új otthoni hálózat és bepötyögöd az SSID-t (így hívják a hálózatodat) és a hozzá tartozó jelszót.
-
nap
addikt
válasz vizslakutya #78155 üzenetére
Vedd rá a laptopodat, hogy elfelejtse a wifi-s routeredet, majd csatlakozz az újra.
[ Szerkesztve ]
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
vizslakutya
senior tag
Modemcsere volt, Telekom Wifis az új,a laptopot nem tudom csatlakoztatni a wifire, látja a kapcsolatot,de nem ajánlja fel a kód beírását,kidob, hogy nem lehet csatlakozni. Minden eszközzel fel tudtam menni az új hálózatra kivétel a laptop. Windows 7 home prémium fut rajta. Ötlet, segítség?
A diagnosztika szerint a helyi kapcsolat adapter le van tiltva. Renszergazdaként szerint nincs bedugva az Ethernet kábel. Bakker,de en wifin szeretném használni.
Köszönöm.[ Szerkesztve ]
>vizslát mindenkinek<> Xiaomi Redmi Note 13 Pro<
-
Rick4
félisten
Valakinek nincs ilyen ram modulja?
Kék bordás Kingston, 4GB DDR3 1600 MHz, KHX1600C9D3B1 9905403-442.A00LF
Megvenném.
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
Agyasima
őstag
válasz macilaci78 #78145 üzenetére
Van a UPC-nek is ilyen szolgáltatása? Ha igen, akkor: Naná!
Az HBO-nak van olyan széles spektrumú csatornakínálata, mint a Tének?
toledói csöcsparádé | ''Az ég kék volt, a szemed szürke, én zöldet hánytam...'' | Trutymó terror
-
Rick4
félisten
Szünetmenteshez való akksira lenne igénye bárkinek?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
SirRasor
addikt
Feather borotvapengét vegyetek!
Make Love not war!
-
Agyasima
őstag
Akad itt olyan, aki még Telekomos TV-t néz és hozzám vágna jövő péntekig egy TV GO user/pass párost esetleg? Meló miatt Pöstön vagyok, aztán persze ebben a hotelban - is - atom hikomat a TV szolgáltatás.
-
castiels
addikt
-
martonx
veterán
Megy az a kismegszakítón keresztül is, de ezek az olcsó powerline-ok, hááát nem atomstabilak.
Az elméleti és a gyakorlati maximumuk attól függ, hogy hány kismegszakítón kell keresztülmennie a jelnek, illetve menet közben hány konnektorba vannak egyéb eszközök bedugva, mert mindegyik zavaró jelet jelent.Esetemben két szintet kell áthidalni, két különböző áramkör, kismillió konnektor útközben, bedugott eszközökkel. Js, és nekem IPTV van rádugva, szóval fingom sincs, hogy mindez a gyakorlatban mekkora sávszélességet jelent a powerline túlvégén
Az az egy biztos, hogy olyan átlag havi egyszer elveszítik egymás jelét, és olyankor mindkettőt ki kell húzni, majd újra bedugni.
Ja, és anno hirtelen felindulásból két párat vettem, szóval ha valakit érdekelne, akkor van 1 pár TP-Link powerline-om eladó (ha már feljött szóba). Mivel azt hittem, hogy két pár is tud párhuzamosan működni egy lakás áramkörén belül, de sajnos csak még jobban zavarják egymást.Ha a havi egy kihúzás, újra bedugás zavar, akkor vannak a zavarszűrős powerline-ok kétszer annyiért. Na, azok atomstabilak, és az átviteli sebességük is 2-3-szor nagyobb.
Én kérek elnézést!
-
ritkaság
aktív tag
-
Rick4
félisten
Nem értek hozzá pár hónapja martonx küzdött ezzel, az emeleten nem akart menni, akkor a típusra rákeresve a kismegszakítót hozta fel a gyári oldal, mint problémás részt. Aztán hogy ezen túl van-e más nyűg is,. nem tudom.
-
tisn
addikt
válasz quailstorm #78133 üzenetére
nem akarok tobb aktiv eszkozt
-
quailstorm
nagyúr
-
őstag
Nem egy fázison belül? Annak lenne inkább értelme.
-
tisn
addikt
válasz macilaci78 #78130 üzenetére
van csovezes, csak a telefon kabelnek, utp nincs (2000-es a haz)
be lehetne huzni, csak nincs hozza szerszamom, nincs itt egy vellanyszerelo, aki kis penzert megcsinalna?
-
nap
addikt
Én is jártam így. Az egyik szobában lassú volt a wifi, meg akadozott. Húztam be madzagot, azóta minden oké, csak a sarokban van egy fél tekercs kábel, mert mindenhol egy kis ráhagyással számoltam.
browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
tisn
addikt
válasz Ted_Beneky #78126 üzenetére
mondjuk a torrent powerline adapteren stabil 6MB/s, wifin viszont csak 3
szoval egyik se jo igazan, lehet megis be kellene huznom egy 15m-es gigabit kabelt
(van telefonos/koax kabelcsatorna, szoval lehet meg birnam oldani) -
SirRasor
addikt
-
tisn
addikt
válasz Ted_Beneky #78118 üzenetére
kiprobaltam kulon, mindketto kb. 50/50-et tud
a wifit ertem, messze van, de a powerline elmeletileg 500Mbitet is tudnaa wifi eddig lassabb volt, a multkor atraktam masik csatira jobb lett egybol (de hat messze van es van kozben ket fal is)
na basszus, kicsit allitottam a wifin, 90/60
van ket elado powerline adapterem
D-Link DHP-P509AV
ha valakit erdekel
8.5k-ert vettem, kicsit olcsobban elado[ Szerkesztve ]
-
SirRasor
addikt
válasz ritkaság #78114 üzenetére
Írd be a pontos típusát a routernek. Amúgy szerintem ha ráguglizol erre a problémakörre, akkor írni fogják, hogy az az adott router nem tud többet.
Úgy tudod a legkönnyebben kitesztelni, hogy kihagyod a routert és közvetlenül a gépbe dugod a kábelt.Make Love not war!
-
tisn
addikt
válasz Ted_Beneky #78118 üzenetére
a wifit csereltem le powerlinere
de lehet, hogy kaszkadolom a kettot, multkor probalgattam -
tisn
addikt
válasz quailstorm #78111 üzenetére
nekem olyan modem van, de a powerline adapter miatt csak 6.2 MByte/s-el jon a torrent
az azert nagyon nem 1000Mbit -
SirRasor
addikt
válasz PowerBuldog #78110 üzenetére
Nincs rossz routerem, de hardweres nattal együtt se tud 900 fölé menni. Sőt, jelenleg nincs olyan szerver, amivel a speedtest elérné azt; a max 650 volt egy pesti központtal. Szemernet max 250 mbit, netsurf meg 100 mbit
De amúgy a 200/100-as net is elég overkill. Ez az 1000/200 meg tényleg csak kényeztetés
PowerBuldog és még csökkenni fog, mert januártól a NET áfája 5%-ra csökken!
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
PowerBuldog
veterán
válasz macilaci78 #78113 üzenetére
Lényeg a lényeg: még csökkentették is a havidíjat
-
ritkaság
aktív tag
Hali!
Keresek Szegeden egy jó, kis háztartásigép szerelőt. Vasalót kellene megnézni. Van esetleg közöttünk valaki?
Az miért van, hogy a routerem lenyel 30%-ot a sávszélességből?
[ Szerkesztve ]
-
macilaci78
nagyúr
Mivel nincs kihasználva, ezért a szolgáltatói switch-ek nem is tudják kiszolgálni, ha mindenki egyszerre szabadul rá. A hiszti akkor van, amikor a végpontokon a garantált minimum sincs meg, mert annyi pro júzer van a környéken.
-
PowerBuldog
veterán
válasz quailstorm #78111 üzenetére
Nálam pl muszáj volt berakni egy plusz routert, mert nincs elég port a ZTE-n.
-
quailstorm
nagyúr
FTTH-hoz jár a ZTE F668, ami tudja a gigát. Ha valaki bridge-be teszi és 100-ast rak mögé az meg is érdemli
Persze láttam FTTH esetén régebbi modemet is beszerelve, ott tényleg ez van, szomszédnál is. De ő meg nyugdíjas, mindegy neki, hogy 100/100 vagy 1000/200. Még a TV-n se a HD-t nézi, hanem az SD-t.[ Szerkesztve ]
-
PowerBuldog
veterán
szerintem mindenkinek (nekem is), most az oldalukon nincs is ennél kisebb csomag ha jól láttam.
csak az a baj, hogy ezt szerintem a felhasználóik 90%-ának még a routere se használja ki.[ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
hopp, digi felemelte 1000/200-ra a csomagom
-
SirRasor
addikt
válasz Ted_Beneky #78104 üzenetére
És ha már Witcher 3: alapból se csúnya, de ezzel a moddal érdemes tolni:
https://youtu.be/-sMvKKuU0X4?t=4Make Love not war!
-
tisn
addikt
tenyleg olyan, mint a master of magic? akkor megnezem, azt nagyon szerettem
-
martonx
veterán
Na erre majd lehet, hogy vetek egy pillantást. Kösz a tippet!
Én kérek elnézést!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz macilaci78 #78103 üzenetére
Igazad van, mert nem minden játék igényli a magas fps-t. Kedvenc 2012-es körökre osztott stratégiai játékom sem
Viszont a Witcher 3-hoz jól jönCsillagkaput a Csillag térre!
-
macilaci78
nagyúr
válasz Ted_Beneky #78101 üzenetére
A vas sem az.
-
SirRasor
addikt
válasz Ted_Beneky #78101 üzenetére
Psszt 60 fps master race
Na de a CS-hez minimum 1000 FPS kellmartonx ideje arra van az embernek, amire akarja. Pénz? Nem tudom hogy jön ide
[ Szerkesztve ]
Make Love not war!
-
Ted_Beneky
senior tag
válasz macilaci78 #78100 üzenetére
Attól még hogy régi játék, a 30fps nem olyan acélos
Csillagkaput a Csillag térre!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Horgász topik
- BMW topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Minimalista külsejű, combosnak tűnő léghűtést tol ki a gyárkapun a Cooler Master
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sweet.tv - internetes TV
- Nintendo Switch 2
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Gyönyörű állapotban, üvegfóliával, tokkal FOXPOST
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas "Kis Gamer" Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD HUN
- Sony WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató
- OHH! HP EliteBook 850 G7 Fémházas Szuper Strapabíró Laptop 15,6" -65% i7-10610U 32/1TB FHD HUN
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest