- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb0t
senior tag
válasz bitpork #61594 üzenetére
És amikor én azt mondom valamire, hogy hülyeség akkor ez téged feljogosít arra, hogy minden logikát mellőzve azt mondd rám, hogy árokba lőném emberek tucatjait?
Nem hinném, hogy egyetlen szót is érdemelne csak a példa kedvéért hoztam fel, csak arra próbáltam célozni, hogy ha valaki a tűz közelébe megy akkor könnyen megégetheti magát. Kerülni kell az ilyen-olyan szituációkat. Én például nem mászkálok el Rick kukájával így szinte biztosra veszem, hogy nem fogja közzé tenni a monokróm pixeles másomat.
Érdekes, hogy pont Londont hozod fel példának, ugyanis Angliában nem kontinentális jogrendszer van mint itt hanem esetjog. Ez azt jelenti, hogy sok minden egyedi megítélés alá esik és csupán hozzávetőleges irányelvek vannak. Kerülik a konkrét megfogalmazást azt mondják, úgy fogalmaznak "általában, hozzávetőlegesen, leggyakrabban, meg: ajánlott, javasolt stb. Tehát elég nagy mozgásteret hagynak egy-egy eset megítélésében.
Eddig azt hittem ez előnytelenebb mint a kontinentális, de ilyenkor azért elgondolkozom. Amikor valaki egy tolvaj bűnöző jogait próbálja védeni. Ráadásul egy olyan enyhe következménnyel szemben mint egy beazonosíthatatlan fotó posztolása. Mert hát nem arról van szó, hogy agyonverje-e az ember vagy sem. Szvsz nem elégséges ez a fekete-fehér gondolkodás. Érdemes mérlegelni az adott esetet és az alapján megítélni, hogy ki kell-e állni a bűnöző mellett vagy sem.
A holland pédát meg csak azért mondtam, hogy lásd ahol nincs rákényszerülve az ember ott nem kezd el azon agyalni, hogy ő maga hogyan minimalizálhatná a kárát, ha máshogy nem - néhány szabályt áthágva.
Nem tanultam be csak elolvastam egyszer a cikket és így már tudom, mi a tisztességes meghatározása egy-egy érvelési hibának. Az a cikk emlékeztet rá, hogy van amire kár reagálni.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #61598 üzenetére
Csak egy kérdésem maradt mára: Keresnek egy eltűnt embert. Kiragasztják a képét a bolt üvegére, bemondják a tévében, megosztják a FB-on .Mégis miért nincs kitakarva az arca? Hogy merik ezt megtenni? Hol vannak ennek az embernek a személyiségi jogai? Aki megosztják, kiragasztják, nem félnek a felelősségrevonástól?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
válasz pilóta #61596 üzenetére
Meg van engedve! Bár megelőlegezem, mert már találkoztunk és ezt feltételezem rólad, hogy ha nem értesz egyet a biciklisek egyirányúval szembeni behajtásának lehetőségével, azért nem állsz neki teszem azt kiállni szívlapáttal nyakon kínálni őket Leírtam én valahol hogy egyetértek a szabályozással? De mégis mindenki nekem ugrik mert magát a személyes képmáshoz való önrendelkezési jogot megemlítem.
Ne vedd magadra, de az ország helyzetét -aktuálpolitikától teljesen mentesen!- nagyon jól megmagyarázza ez a mentalitás.
A német ülve gondolkodik, az angol járkálva, a magyar meg utána! Ahogy Nagy Bandó mondotta volt ( lehet nem pontos az idézet )Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rick4
félisten
válasz azbest #61595 üzenetére
Minden kicsit odébb lévő szomszédnak megvolt a kukája, mivel sarkon lakok, van egy kereszteződés, és ott kezdődik csak a másik ház, 30 méter a táv a legközelebbi kukáig. A szomszédok is meg lettek kérdezve, a videot a postásnak is megmutattam, illetve megkértem, hogy kérdezősködjön a tágabb környezetben is, nem-e tűnt el valakinek a kukája. Amennyiben pár héten belül eltűnik mégis, elég egyértelmű lesz, ki volt. Ha a két videot láttad, először asszonyka jött felderíteni a terepet.. Nincs itt semmi félreértés, hogy ez itt kié, meg nem kié....
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
azbest
félisten
Mondjuk az is egy esély, hogy valamelyik kicsit odébb lévő szomszéd, aki a saját kukáját nem találta és csak a tied volt már kinn... aztán otthon nem volt ismerős a szag vagy az asszonynak feltűnt hogy más a színe és visszavitette
Félig gondolom komolyan... falun anyám mesélte, hogy párszor már eljátszott a kukások, hogy egy házzal odébb tették le a kukákat. Gondolom ürítés közben is megy tovább, hogy haladjon és a következő kukánál teszi le az előzőtt. Legalábbis más értelmes magyarázatot nem tudok rá.
[ Szerkesztve ]
-
Valamit tisztázzunk: valaki olyat írt hogy "liberális hülyeség". Tehát érv nélkül lehülyézni a másik véleményét, azt simán lehet, de amikor az visszaszól akkor természetesen ő a hülye.
A 2006-s eseményekbe ne menjünk bele , mert a politika tiltva van a fórumon!Aki önbíráskodik -akármire hivatkozva- ugyan olyan bűnöző mint aki vele szemben elkövetett valamit.
Az hogy Te azt gondolod, hogy nem adsz rá okot legalább annyira érdektelen a kérdés szempontjából, mint az hogy a felvételen mi történik: csak hivatalos eljárásban, az arra jogosult használhatja fel.
Hollandiára hivatkozol, de pl London mellett nagyon sok hely be van kamerázva. Láttad már hogy a tevében kisatírozzák az arcokat? Biztos homályos a kamera. Meg biztos London is egy kaka, kiábrándult hely ám. A bűnüldöző szervek eset felderítési statisztikáit kellene inkább elővenni a fene nagy kiábrándultság meg egyéb helyett.
A szalmabábot most hallom először de ha te úgy érezted meg kellett tanulnod, akkor egészségedre. Előrébb nem jutsz vele - amit írsz akkor is komolytalan. Attól meg hogy vastagon szeded, nem lesz sem nyomatékosabb az általad írt, sem értelmesebb.(#61586) pilóta : bocsáss meg a kérdésért: mióta helyez a te vagy más magán véleménye bármit is a szabályok fölé?
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #61591 üzenetére
Kuka önkényes elvétele létező kategória? Az, hogy visszahozta nagyon nagy mák, de attól még tolvaj, aki lop kedden, az lopni fog szombaton is.
emlékszem, volt 2-3 éve, hogy éjfél körül jöttünk haza, és a 3. szomszéd, akivel épp csak köszöntünk egymásnak, úgy állt a bejáróján az autójával, hogy a jobb hátsó ajtaja sarkig nyitva volt. Valószínű a gyerek így szállt ki, ő meg nem vette észre. Bekopogtunk éjfélkor, és szóltunk, hogy helló, ez így nem lesz jó. Én akkor is úgy jöttem haza, hogy figyeltem minden bokor tövét, nincs e elbújva valaki, autók ajtaja csukva, kapuk csukva. Most is megyünk mindjárt kutyát sétáltatni a környéken, ilyenkor is figyelni szoktam, ne legyen gyanús alak, ha van, milyen rendszám, milyen ruha, milyen bringa... Sose tudni, mire kell 3-4 nap múlva emlékezni.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #61587 üzenetére
40 percig volt a csókánál a kuka.
Hogy miért került vissza, arra több magyarázat létezik:
Kiderült, hogy ez az én kukám, és nem akart nagy bajt magának.
Otthon beleszagolt, és nem bírta a gyomra, előtte vitték el a tartalmat, még a fertőtlenítés előtt járt a dolog.
Meglátta, hogy az alja már rég el van kopva félig, és jobbnak látta visszahozni, nem éri meg bűnözni egy 3K-s tételért.
Más mondta neki, hogy lopni bűn, és a lelkiismerete megszólalt.
A tettes visszatért a helyszínre, és meglátta a kamerákat.
A gyíkemberek szóltak, hogy ez kevés lesz a chemtrailes hordókhoz.
Időutazó, és előre utazva meglátta magát a neten.
Birpork volt az. Amúgyis gyanús, hogy védi.bb0t: +1.
[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz bitpork #61584 üzenetére
Én úgy gondolom, hogy nem fog megjelenni a fotóm sehol. Tudod miből gondolom? Abból, hogy annak lövik ki a szemét gumilövedékkel aki elmegy egy tüntetésre, azt késelik meg a kocsmában aki kocsmában van szombat este 10-kor, azt a csajt rakják fel napiszarra aki részegen parádézik nyilvános helyen. Engem valószínűleg nem fognak meghurcolni az arcképemet mutogatva mert nem adok rá okot. Annak az embernek a képe okkal került ki most ide. Egyébként az emberek általában akkor veszik kezükbe a dolgokat mikor úgy érzik magukra maradtak és nem kapnak mástól támogatást segítséget. Hollandiában nyilván nem fogják térfigyelő kamerával nézni az utcafrontot, mert jó a közbiztonság. Józsi bácsi is azért vezet áramot a kerítésbe mert senki nem foglalkozik azzal, hogy ellopják a tyúkjait meg lelegelik a zöldségeit és akkor ő éhen hal. Szóval az "önkényes visszaélésnek" oka van.
De bezzeg olyanok mindig vannak akik egy közvetlen hangulatú társaságban azért felvetik, hogy hát ezt nem kéne itt mindenkinek mutogatni. Ez mindenkinek az érdeke. Persze legfőképpen a tolvajoké, rablóké, bűnelkövetőké.
"Bár a megnyilvánulásod alapján a legjobb lenne minden rövid gatyás szandis szakállast árokba lőni , biztos ami biztos" -> A szalmabáb érvelés olyan érvelési hiba, mikor az egyik vitapartner, a racionális vita szabályait megsértve a másik vitapartner torzított álláspontját támadja.
A torzított álláspont általában nagyon hasonlít az eredetire, azonban jóval gyengébb, leegyszerűsített annál. A torzított állítást a vitapartner, mivel az sokkal könnyebben támadható és sokkal nehezebben védhető, hatásosan támadhatja, annak látszatát keltve, hogy az eredeti állítást cáfolta meg.
Ezt itt tanultam.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
nagyúr
Azért tegyünk különbséget. Itt egy tolvajt látunk, ne tekintsünk el ettől. Tetten van érve. Az én szememben ezzel kapcsolatban semmilyen személyiségi joga nincs többé, lemondott róla, amikor lopni kezdett.
Nem, nem azt mondom, hogy bárki képét ki lehet tenni a netre, de egy tolvajét bizony lehessen már...Aki él és nem boldog, az téved!
-
Rick4
félisten
De most komolyan, ez itt minden alap nélkül lenne? Nekem nem úgy tűnik. Ugye majd te se posztolod sehova annak a képét, aki esetleg a családod életére tör, vagy körbenyitogatja az autódat? Könnyű ám úgy nyilatkozni, mikor különösebb érdeked nem fűződik ahhoz, hogy kiderüljön az igazság, de ha holnap nálad néz körül a csóka, egész biztosan másképp gondolkodnál erről. A jóember lop, nem csak tőlem, nyilván mástól is. Meddig kell várni szerinted? Míg esetleg meglepi az öreg néni, és agyonveri egy ásóval?
-
Ha holnap minden ok. alap nélkül megjelenik a fotód mindenhol és ország világ előtt meghurcolnak, akkor is jó megoldás lesz? Nem, most tekints el attól hogy tolvaj van a képen. Ez nem más mint önkényes visszaélés más személyes képmásával. Át kell adni a rendőröknek, majd ők kezdenek vele valamit.
Nem a bűnöző hanem mindenki érdekeit nézem. Bár a megnyilvánulásod alapján a legjobb lenne minden rövid gatyás szandis szakállast árokba lőni , biztos ami biztosNe csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rick4
félisten
válasz macilaci78 #61573 üzenetére
Várjál, ha kibeszéltük a dolgot, jön a csattanó. Szóljatok, ha jöhet.
-
Rick4
félisten
válasz FoxiestFox #61574 üzenetére
Gondolom kukát nem az lop, akinek amúgy 5 diplomája van, de azt se hiszem, hogy éhezett, és megenni akart, ugyanis a tartalmát előtte 4 órával elvitték, a műanyagnak meg nincs túl jó íze. Most mondd meg, mire kell neki? ráadásul új se volt, szép se volt. Természetesen valaki eljárogat lopkodni, betörögetni a környéken, de felvételem nekem van egy tolvajról, megmarad, hidd el, lesz itt még szükség erre. Oltári nagy szerencséje van, hogy nem pont akkor mentem ki.
-
bb0t
senior tag
válasz bitpork #61567 üzenetére
"csak a bíróságon illik mutogatni" Miért mindig a bűnözők érdekeit kell védeni a károsultakkal szemben? Ez ilyen liberális hülyeség?
-
Sógorom dolgozott a KHTnál és egyszer betelefonáltak hogy jajajajajaja lopják a kukánkat. Kérdezte diszpécser h milyen címen, a telefonáló megmondta, erre a diszpécser csak ennyit mondott: Kedves asszonyom. Arra kukára rá van írva a cím - majd 5 km-rel távolabbról lopta el valaki, mi csak visszavesszük ami a miénk. Vonal kattant, lett nagy csend.
-
félisten
válasz macilaci78 #61576 üzenetére
Ó. Nem gondoltam, hogy ekkora értéke van egy kukának. Csoda, hogy ki merik tenni.
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #61574 üzenetére
Mert boltban 10+k az ára, mert ledarálva befér a kályhába, mert honvágya van, mert megtudta, hol lakik Rick4, mert az ötös lottó eheti nyereménye az 5 milliárdot is elérheti, és a gurulós bőröndbe nem fér bele, stb.
Nem mindegy?Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Klíma szereltő tud-e valaki? Annyi lenne a dolog, hogy a kültérit kellene e visszaszerelni. (Gáz van a kültériben, tömíteni és összekötni kellene)
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
félisten
-
macilaci78
nagyúr
Mert Te tán irányítószámot és helyrajzi számot is ráírsz?
Vagy nem egy Petőfi utca kódnévvel láttad el?
Hova tovább, nem lehet levakarni róla a mázolmányt, vagy át-/lefesteni?Rick4: láncold le a következőt a villanypóznához. Vagy csak ne hagy szanaszéjjel.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Bele kellett volna tenni egy tasmán ördögöt, mert az tud ordítani : lehet meg is hal az ijedtségtől
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #61570 üzenetére
Abban tarom a családi ezüstöt, szóval nagy értékre elkövetett lopás. Ráadásul bűnszövetségben, előre kitervelten történt, ami mind mind súlyosbító cselekmény.
Itt a társtettes, aki a figyelő volt: [link]
itt pedig az elkövető: [link]Szerinted aki kukát lop, az mást nem?
-
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #61567 üzenetére
Tévedsz. Keresem a nevét, címét, hogy feljelenthessem, szeretném elősegíteni, hogy bírósági szakaszba kerülhessen az ügy, és nekem tökéletesen megfelel a megszokott bírói gyakorlat is. . Ha megvagyunk ezzel, jöhet ő.
Lehallgatni sem lehet a másik fél engedélye nélkül, de amennyiben a szándék az igazság kiderítése, és egy nagyobb súlyú bűncselekmény kiderítése, totál rendben van, hogy felvételt készítettél titokban.
[ Szerkesztve ]
-
fecus
őstag
Tudtok olyan fórumot vagy linket ahol videokamerákat tárgyalnak? Kellene venni egy használható kamerát. A Prohardveren nem találtam.
"Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
nem nézi el simán ha nyilvánosságra hozol személyes képmást hozzájárulás nélkül , de minden ügyet mérlegel Nagyobb súlyú ügynél is csak a bíróságon illik mutogatni -ha kíváncsiak rá. Bár lehet tévedek.
Különben meg azt nem mondtad hogy miért van a kukád a kezében: ha kiürítette akkor minek vadászod?Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #61564 üzenetére
Remélem látod a kukámat a kezében. Szeretettel várom a rendőrség levelét, hogy xy képmáshoz fűződő jogát megsértettem. És akkor már rögtön tudom, hogy kicsoda a kukatolvaj.
Gondolom azzal tisztában vagy, hogy ha egy nagyobb súlyú dolog, esetleg bűncselekmény felderítésében előremutató egy ilyen "szabálysértés", akkor a bíróság ezt simán elnézi. Szóval majd ha kapom a papírt, akkor.
[ Szerkesztve ]
-
-
Rick4
félisten
Ismeri valaki?
-
Amarth
aktív tag
Kössz mindenkinek!
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Rhino666
addikt
Érdekel valakit egy jóárasított workstation?
C2D E6750
2x2GB DDR2
HD3650 512MB
320GB HDD (100/100)
SATA ODD
Corsair CX430
+sallang35k az ára.
Egyelőre ennyit tudok rajta, de érdeklődés esetén utána járok a hiányzó paramétereknek.2025 - a szólásszabadság halála
-
fecus
őstag
Van valamelyikőtöknek működő Qi wireless töltő pad-je?
Vennék egy samsung s3-ashoz olyan hátlapi betétet. Talán 800-1000 Ft-ot megér egy kísérlet az ebayről. Ha megvan ki kellene próbálni mielőtt egy-két pad-et is vennék. Ha nem jön össze legalább a pad árát nem dobom ki."Szörnyek léteznek, de túl kevesen vannak ahhoz, hogy igazán veszélyesek legyenek. Sokkal veszélyesebbek az átlagemberek, a funkcionáriusok, akik készek hinni és cselekedni anélkül, hogy kérdéseket tennének fel." (fordította DeepL ) - Primo Levi
-
_Petya_
őstag
Tud valaki megbízható vízvezeték szerelőt ajánlani?
(a "jól, gyorsan, olcsón" hármasból az első kettőt válaszanám ) Szóval nem érdekel ha drága de jól dolgozzon.
Sajnos akit eddig hívtam, napok óta nem elérhető, kénytelen vagyok mást keresni....
Fontos feladatot soha ne bízz olyan gépre, amit egyedül is fel tudsz emelni!
-
válasz macilaci78 #61551 üzenetére
Pont ez jutott az eszembe h ahhoz már jogsi is kell.
-
Amarth
aktív tag
Teherautót (7,5T) honnan érdemes bérelni? Költözéshez kellene.
Esetleg tudnátok fuvarost ajánlani?Békés megyébe lenne a költözés,háztól házig kb 60km.Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Polemius
senior tag
válasz pulutodurumo #61546 üzenetére
Kálvária sgt és minek a sarkán?
-
Gergello
addikt
válasz pulutodurumo #61546 üzenetére
Köszönöm a válaszod.
Bizom benne, hogy sikerül valaki mást találnom. -
pulutodurumo
addikt
válasz Gergello #61544 üzenetére
Én is kerestem tavaly, de végül vele dolgoztattam. Szerintem jó, bár tény hogy elég fura fazon.
Polemius: a Kálvária sarkán ami van azt nézted már? Én nem bőrrel voltam náluk, de biztonsági övből jó gitár hevedert csináltak.
[ Szerkesztve ]
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Gergello
addikt
Tudtok szegeden egyedi üléshuzat készitőről - azon kivül, aki a Kossuth Lajoson a ház aljában dolgozik ?
-
Polemius
senior tag
Nem. A tiedből akarok dohányos zacskót csináltatni.
#61542 bb0t
Hol lakik? A probléma az, hogy adott tárgy(ak)hoz illő kis tokot szeretnék készíttetni, szóval azt is a kezébe kellene adni. Mezei postában meg nem bízom, és csak az oda-vissza küldözgetésre sem kiadni több ezer Ft-ot pluszban.[ Szerkesztve ]
-
bb0t
senior tag
válasz Polemius #61540 üzenetére
Facebookon beírod, hogy Molnár Gábor alkotásai. Nézd meg nagyon profi minőségben dolgozik, igaz nem szegedi de elpostázza. Szegedit ismerek többet is de egyik sem ilyen jó minőségben dolgozik mint ő.
-
Polemius
senior tag
Tud-e valaki Szegeden vagy a környéken bőrdíszművest, aki egyedi dolgokat is elvállal?
-
-
bb0t
senior tag
Futóval hozva, nem folyik a húslé a kárpitra. Éjszaka hozzák, hogy ne romoljon meg.
De amúgy én nem rendeltem, nem bízok az ilyen olyan vágóhídról hozott mócsingban. Csak megkérdeztek nem-e tudnám... de hát nincs vonóhorog meg idő szóval nem.
[ Szerkesztve ]
-
tixem
addikt
válasz FoxiestFox #61532 üzenetére
Mehet is vele horgászni Problem?
[ Szerkesztve ]
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
Rick4
félisten
-
MODERÁTOR
válasz FoxiestFox #61532 üzenetére
Romlott hús az szerintem problémás lehet, hűtés nélkül erre a távolságra...
-
félisten
-
bb0t
senior tag
Olyan embert keresek aki el tudna mennyi Jászfényszarura elhozni 400kg húst. Útiköltséget fizetik meg nyilván még pluszban valamennyit nem tudom. Nyersen etető kutyások egy csoportja rendelte a húst de most gondban vannak mert nem fér be az autóba amivel hozták volna. Lenne futó csak nincs vonóhorog. Valaki esetleg nem megy arrafelé, akinek beleférne egy ilyen kaland?
-
-
-
Keresek autóneppert szegeden. Nem ismeretlenül, hanem ajánlás alapján. A kocsimat akarom eladni, és ezzel kapcsolatban.
-
-
martonx
veterán
Nem is az a gond, valószínűleg egy olyan öreg kormány, ami nem USB-s, nem is fog működni egy új win-nel. Tegnap egy USB-s Speedlinket próbáltam, annak pedig Vista drivere is volt, de meg se nyikkant win8-1-el.
Plusz mini gép mániás vagyok, amibe épp csak egy hangkártya fér bele pluszban, hangkarim meg már van egy PCI-E-s Asus Xonar képében.
Én kérek elnézést!
-
Doggy dog
senior tag
Azért a Telenóri 4g-je is igen jó szegeden!Ahol járok mindenhol stabilan tartja,még otthon is.Panel földszint.
Egyedül tápén ingadozik,de inkább csak 2g
Céges teló Tcomos,nagyjából ugyanott akadnak le.Békés megyében T elkezd roamingolni,míg nórika stabilan hazai hálón 2g.[ Szerkesztve ]
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
HaZse
őstag
válasz martonx #61507 üzenetére
Van valahol egy force feedback-es Logitech kormány pedállal. Asszem valami momo racing(?). De fene tudja, mert vagy 3-5 éve elő sem vettem. Előkotorászhatom.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
martonx
veterán
Sziasztok!
Valakinek nincs otthon elfekvőben PC-s kormány + pedálja? Kölcsön kérném kipróbálásra, illetve lehet, hogy meg is venném. Fontos, hogy win8.1-el működjön, szóval annyira ne legyen régi, hogy csak XP-s driver van hozzá.
Én kérek elnézést!
-
DarkByte
addikt
Csináltam belőle hírdetést: [Nexus 5 16GB fehér + tartozékok]
-
azbest
félisten
Régen elég volt... de például ez a fórum normál nézetben most nálam 108 kérést és 1.5MB forgalmat generál a megjenelítéshez.
Az index "Egy megabitben elfér a távközlés jövője" cikkénél, amiben az 1Mbites korlátlan UPC-ről írnak 112 kéréssel és 6MB forgalommal tölt be
A mobilra optimalizált oldal sokkal kisebb gondolom. A vodánál meg van tömörítős apn is, ami a képeket töredékére tömöríti át (és cserébe néha elég csúnyák), de legalább hamar betöltődik vele.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #61501 üzenetére
Megvettem nemrég ezt az Ace4-et, na mondom a redes simhez jó lesz. A Klazuál téren mértem is vele 2M/06-ot, ugyanott fél percen belül 3G-n 13/3-at. Szóval akkor még nem volt az igazi, bár érdekes, itthon 120-as net van, és régebben, mikor sokat neteztem mobilnetről valahol az országban, az 5-6 mbitek is megfelelőek voltak egy netes böngészéshez is. Igénytelen vagyok?
-
MODERÁTOR
Sokkal jobb a válaszidő 4G-n. Sokkal reszponzívabb a net. Sokat kell olyat csinálnom, hogy előtúrok valamit a felhős tárhely tizenhatodik bugyrából. Ha minden egyes könyvtárváltáskor nyerek 1-2 mp-et esetleges válaszidő miatt, akkor az egyes esetekben dokumentumonként pl egy perc lehet. Több csatolt dokumentum esetén több perc. Ez pont elég ahhoz, hogy valamit legyen kedvem mobilneten megcsinálni, vagy ne. De egyébként az egész net használati minősége egész más 4G-n. És a betét jellemzően olyankor kell mobilon használnom, amikor nem vagyok irodaközelben. Szóval nekem sokat számít a mobilnet minősége, stabilitása, sebessége.
Szerk.: ahogy a többiek írják. És az akksiidő is valóban jobb. A teló nap közben jellemzően órákat van készenlétben a mobilneten. Nagyon nem mindegy hogy ilyenkor a mobilnet mennyi akksiidőt von el.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Huawei P30 Pro 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone Xs 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12S 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!