- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szólánc.
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- A jövő számítógépei (Reloaded)
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
partymaci
aktív tag
Eladó:
Creative X-Fi Xtreme Music Hangkártya, oem - 10 000 huf
Linksys Cisco e2000 router - dobozában - 8000 hufHa nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
-
Rick4
félisten
Én rendszeresen járok ide, csak a gofri tésztája nem olyan cukros, és nem karamellizálódik annyira a sütőben, mint régen, de a többi cucc rendben van, főleg a csibemájas hambi.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
r0by
addikt
-
Vesztor87
senior tag
Szegeden eladó 2007-es Opel Zafira 1,9 -es automataváltós ótó, ha vkit érdekel pm-ben mondok részleteket
[ Szerkesztve ]
-
-
veterán
válasz ShadowX #62382 üzenetére
rég nem voltam Gyulán hambizni ... mikor 2000 körül hetente 2-3 alkalommal jártunk ott nagyon jó volt a kaja... pár éve mikor mentem ... hát csalódás volt ... nem tudom, hogy nekem változott az ízlésem vagy változott a recept / hozzávalók mennyisége... de nem volt olyan mint az emlékeimben
-
Doggy dog
senior tag
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
-
sss
őstag
Egy régi samsung gt-e1170-hez keresek töltőt maláj-árfolyamon. Túl sokat nem tudok róla, de így néz ki: link
-
MODERÁTOR
-
HaZse
őstag
+ ne csak a GPS-re hagyatkozz. Van ismerősöm, aki csak a GPS-re hagyatkozik. (2-3 db-al megy mindig).
A másik cimborám meg nem ismeri a táblákat, mióta GPS-t használ. Mikor mentem vele, akkor állandóna én szóltam neki, hogy merre is kell menni.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #62365 üzenetére
A GPS jó dolog, csak legyen friss a térkép, állítsd be a paramétereket, és nézd meg, merre visz majd a tervezett út. Anno vagy 10 éve, még az első GPS-em épp úgy próbáltam ki, hogy Szlovákiába mentünk. Rokon vezetett, aki ismerte az utat, de én mondtam, hogy jajj, hagyjuk már, itt a tuti. Na a lényeg, hogy a navi Szolnok felé vitt, ott pedig egy 10 éve bezárt, vagy nem létező kompon akart átvinni a Tisza túloldalára, visszafelé meg a 4-esen két körforgalom között tekeregtünk kb 5x, ugyanis nem tudtam beállítani a címet, mindig valami előző pontra kattintottam. Na ott szólt a rokon, hogy vagy kikapcsolom, vagy kivágja az ablakon. Kikapcsoltam.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MODERÁTOR
Hát ha találkozok eggyel megkérdezem hogy van-e neki
Rick: mentem már egyszer úgy, mikor próbálgattam a lehetőségeket, csak féltem bevallani, hogy nehogy túl balf...-nak tűnnek. Bár nálam ez nem nagy cucc, 2 GPS-szel is simán el tudok tévedni. Főleg mikor elkezdek okoskodni
-
válasz macilaci78 #62363 üzenetére
Mégnemtom de mennem kell és tervezem az utat uh köszönöm szépen a tippeket, bekerültek a listába
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Hun lehet élő bazsalikomot venni most Szegedébe?
-
Uraim, jó reggelt
egész véletlen van e valakinek elfekvőben eladó AMD FX-8350 vagy 8320-as procija?
amihez egész véletlen akár ma vagy holnap hozzá is tudnék jutni
előre is köszönöm ha volna és jelezné nekem az illető Úriember"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #62350 üzenetére
Tótkomlósról minek kell Gyula felé menni? Szinte egyenes út vezet Békéscsaba felé, Kaszaper, Csanádapáca, Csabaszabadi irányába. Még csak rossznak se mondanám. Azt már nem is mondom, hogy Kétegyháza környékén borzalmas minőségű az út. Igaz, van vagy 5-6 éve, hogy véletlenül arra mentem, de kizárt, hogy azzal bármit is csináltak volna.
-
HaZse
őstag
Vasárnap voltam arrafelé. Igaz, csak Orosházáig, de lehetett menni 80-al. 3 db. lámpa volt addig.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
-
-
őstag
Hali!
Nexus 5 még eladó. Szegedieknek kedvezmény.
Más: tudja valaki, hogy Békéscsaba felé a 47-es milyen? Javítják-e, vagy minden ok? Vagy merre érdemes mostanság arra menni?
Köszi!
-
HaZse
őstag
válasz macilaci78 #62342 üzenetére
Kiderült, hogy nem is almás cucc volt, csak egy kínai utánzat.
-
pschio
őstag
Van itt valaki szegedi aki ért az apple cuccokhoz? Erős felhasználói szintre gondolok. Pénzért cserébe természetesen.
''Én nem süllyedek a hülyék szintjére, mert ott legyőznének a rutinjukkal''
-
bb0t
senior tag
Nincs valakinek egy 76x55x61-es kutyaketrece?
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
Unicredithez tud vku telefonszámot a honlapon lévőn kívül? Folyamatosan felveszik és azonnal lerakják a telefont
-
Jó napot az Uraknak...
Ha valakinek volna ilyesmije, és eladná, no és jelezné nekem, megköszönném
KERESEK! Intel Core i5 vagy i7 lapot és CPU-t 2 vagy 3 generációsat CSERE : ON[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
azbest
félisten
válasz HuMarc #62331 üzenetére
A magyarokat sem kell félteni, egy sajnos azóta már megboldogult ismerős mesélte, hogy az egyik pesti koliban, jó pár évtizeddel ezelőtt bizony az ott lakók próbáltak macskát sütni, mivel húst az akkori viszonyok közt egyébként nem nagyon láttak. Le is vadásztak egy kóbor jószágot városban. Csak a gyanúsan nagy csend felkeltette az egyik kollégiumi tanár figyelmét, aki felment érdeklődni, hogy miben mesterkednek. A diákok meg ilyedtükben kidobták az emeleti ablakon a bizonyítékokat.... ami az igazgató nyitott ablakszárnyán landolt... szóval lebuktak.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Ted_Beneky #62325 üzenetére
Nekem is ez volt az első gondolatom, mikor megnéztem a képet!
-
Rick4
félisten
válasz quailstorm #62319 üzenetére
-
félisten
válasz quailstorm #62319 üzenetére
+1
De azért a trollkodásért egy kis +1 szintén..
-
quailstorm
nagyúr
mekkora troll vagy
Nem esznek ezek meg mindent. Legalábbis "jobb helyeken" külön húsáért tartott kutya-macska van.
Én nyugodtan odaadtam volna neki, kínaiak általában jó arcok, főleg a tanultak.
Vietnámiakkal már nincs ilyen jó tapasztalatom. India meg nagyon vegyes. Van mindkét szélsőségből. -
Doggy dog
senior tag
válasz macilaci78 #62315 üzenetére
Onnantól a legszarabb.Ahogy elhagyod (Szeged felől) Makó-rákos táblát szlalompálya Mezőhegyesig.Keskeny,lyukas,útszéle "elfogyott" az évek alatt.Amióta az eszemet tudom mindig ilyen gané volt az út arra felé
APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
macilaci78
nagyúr
válasz lugosi #62311 üzenetére
Battonya-Mezőkovácsháza út 15 éve annyira sz@r volt, hogy a komfortos autózás max 60 km/h sebességet jelentett. Ezzel szemben voltak olyan földutak, amiken 80 km/h-val simán lehetett repeszteni legalább olyan komfortosan.
Mostanában a Makó-Pitvaros szakasz ilyen Makórákos felé menet. Még gyalog is feladat...Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
Attix82
addikt
válasz bitpork #62304 üzenetére
Köszi megvan. Már a garancia papírt is hamisítják .....24 hó garit adtam és a 3. embernél akinek adogattak a terméket már 60 hó volt a papíron. (persze furcsa is volt a szám rajta, de ezt nem vette észre az utolsó vevő, aki megszívta)
Gajra ment és gariba hozta be az öreg bácsi... (25e ft)
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #62309 üzenetére
"Mint amikor visszasírod az előző kanyarban még meglévő kipufogód..." --- Ez jó szöveg ezt még nem ismertem
-
félisten
válasz macilaci78 #62309 üzenetére
Nem. Én magyart szeretnék venni. Így érdekel, hol ne vegyek.
-
macilaci78
nagyúr
válasz FoxiestFox #62308 üzenetére
Hol a legolcsóbb a dinnye?
Mondjuk, nem rajongok érte és Medgyesegyháza környékén az utak minősége is hagy némi kívánnivalót maga után. Mint amikor visszasírod az előző kanyarban még meglévő kipufogód...[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
Részlet a cikkből:
"...az áruházláncok egy kivétellel betartották, hogy amikor a magyar dinnye bekerült a boltokba, nem vásároltak külföldit, az az egy azonban jelentősen lenyomta mindenhol az árakat."Nem tudjátok véletlen, melyik az az egy?
-
macilaci78
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #62305 üzenetére
Most arra vagy kíváncsi, hogy le akarnak-e húzni?
Vagy hogy mennyi az anyagköltség és mekkora szívás szerelés és a telepítés?Alapvetően nem lehet egy nagy kunszt megcsinálni: egy switch combosabb táppal, egy nas és egy marék PoE webkamera jó felbontással és éjszakai üzemmel. A kihívás a szoftverezésben, beállításokban rejlik. A 230k nettó jó eséllyel tartalmazza azt is, hogy a szaki tudja, hogy hová és mekkorát kell a kalapáccsal ütnie, hogy Neked még ne fájjon, de örömed legyen benne.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
őstag
-
FIREBLADE78
addikt
Kamera ügyben valaki tud segíteni? Érdemes megfogadni céget telepítéssel vagy saját magunk vágjunk bele? Kábelezés megvan oldva 90%-ban. Normális hd (asszem full hd) kamerákra,3db,8as vevőegység, kaptunk kb 230k +áfa ajánlatot
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
-
Attix82
addikt
Archivált hirdetést, hogy tudok megnézni? (másét visszakeresni)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GeForce Now
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...