Új hozzászólás Aktív témák
-
MaciG
addikt
Ez fura kérdés lesz ,de azért hátha. Valaki tudja-e ,hogy Szegeden valahol lehet kapni ilyen fazonú bikinit? Főleg az alsó része az érdekes az "összehúzás" miatt a fenék résznél ,vagy minek hívják. Mert barátnőm hiába keresi nem talált, neten meg nem akar rendelni.
BANZAII
-
-
Rick4
félisten
Nem, a világ azon része, hogy én az öltözködésemmel, vagy a frizurámmal mutassam meg másoknak, (akiknek a véleménye amúgysem érdekel) hogy ki vagyok, elég távol áll tőlem.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
-
Rick4
félisten
-
CanibelZ
aktív tag
válasz Frenky89 #63385 üzenetére
Ha tényleg borbély, akkor meg is borotvál, nem csak hajat nyír.
dying_star: Hát, a sérók nekem sem tetszenek, igazából csak az érdekel, hogy rendes borbély-e, vagyis, hogy szakállat is nyír. Ha igen, akkor egyszer csak azért fogom kipróbálni, hogy hátha valami normálisat ki tud hozni a körszakállamból.
-
veterán
válasz FoxiestFox #63384 üzenetére
ahogy nézem egy alap sablonra megy a nyírás
-
félisten
-
CanibelZ
aktív tag
Ti hallottátok, hogy borbélyüzlet nyílik holnap Szegeden?
-
ShadowX
őstag
Halljátok mennyi csöves lett hirtelen mindenhol. Tolják a babakocsit meg a bevásárlókocsit, közben meg borigatják ki a szemetet a kukákból...
Gyakorlatilag nem tudtam az elmúlt időszakban úgy levinni a szemetet, hogy ne legyen "foglalt" a kuka.
-
quailstorm
nagyúr
válasz lugosi #63375 üzenetére
hát ja, az valóban gusztustalan, főleg úgy, hogy tényleg akárkin végigmehetett
ellenben az én fülesem mai napig az a Sony HPM-70, ami a telefonnal együtt (W810) 2 év használattal került hozzám
kicsit meg kellett takarítani na
most 9 éves, durva, hogy még nem szakadt el
maga a fastport része már kontaktos, de már rég más készülékekben szolgál egy N95-ös Jack hosszabbítójával -
MODERÁTOR
válasz Frenky89 #63373 üzenetére
IEM esetén kizártnak tartom, hogy valahol boltban lehet próbálgatni. Bár hozzáteszem, hogy ha lehetne se dugnék a fülembe olyan IEM, tehát hallójáratos fülest, amit a boltban ki tudja hányan már végigpróbáltak, idegen emberek fülzsírjával terhelt cuccot a fülembe dugni, na...
-
válasz macilaci78 #63362 üzenetére
nap-nál a pont. Akinek nem tetszik mehet. Ez olyan mint az állami monopólium: ha nincs megengedve vmi , akkor annak alkalmazása szankciókat vonz. Tudod, ha egy madárnak hosszú piros csőre van mint egy gólyának, egy lábon áll mint a gólya és békákat eszik meg kelepel mint a gólya, akkor az a madár a gólya
Vagy a manyup pénz volt: nem volt kötelező visszalépni államiba de aki nem tetette meg volt fenyegetve. Mondhatjuk h csak lehetőség volt...Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Frenky89
addikt
Fülhallgatóról lenne szó, abból is inkább IEM és valami kényelmesebb fajta.
A füles topikon már gyakorlatilag túl vagyok, csak reménykedtem benne, hogy Szegeden is van valami élet ilyen szempontból (nem feltétlen akarok emiatt utazgatni).
-
válasz FoxiestFox #63370 üzenetére
nálam számít, meg kell hagyni, de az én fülem egy másik világ
jah és igazad van, gumikábeles legyen én azt javaslom, mert a kábel könnyen törik"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Rick4
félisten
válasz Frenky89 #63366 üzenetére
Ha fejhallgatóban gondolkodsz, akkor igen. Mediamarktban van 2K-50K között minden kitéve, és már többször sikerült 2-nél több füllel megállapítani, hogy egy 4K-s fejhallgató viszi a prímet. A legtutibban egy maxel tribal bass nevű füles szól, persze ott az akg, sony, philips, jbl, sennheiser is.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
félisten
válasz Lacielvtárs #63368 üzenetére
Ez a frekitartomány nagyon túl van tolva.. nézz utána, mit hallasz meg belőle.
Az ellenállás viszont valóban számít, mobil, tablet mellé valami könnyen hajthatót célszerű venni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
válasz lugosi #63367 üzenetére
+1
Frenky89:
én is vettem már életemben elég sok fülest és fejhallgatót, de sehol nem lehetett kipróbálni sajnos
én amikor döntök egy termék mellett azt veszem figyelembe hogy a freki tartomány minél szélesebb legyen, valamint a milliwatt is számít, meg az ellenállása az eszköznek...
lásd ezen link tartalma[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
Frenky89
addikt
Tud valaki olyan helyet Szegeden ahol van értelmes választék fülhallgatókból és ki is lehet próbálni a cuccot vásárlás előtt?
-
őstag
Kifejtem kicsit bővebben a dolgot.
Azt írtad,hogy majd 1 év garancia van a vinyóra.Ez csak abban az esetben állja meg a helyét ha Te ezt a notit Angliában vetted vagy az államokból mert csak itt adnak rájuk 1 év garanciát.
De mivel a laptopba épített HDD a noti tartozéka így csak a notival együtt érvényes a garancia rá.
Tehát ha eladod és másnál a gari idő alatt bedöglik akkor a notidba visszaépítve együtt tudod érvényesíteni a garanciáztatást.Üdv:Attila
-
Jó reggelt
tegnap este egy kicsit átgondoltam a helyzetet és érdekelne vagyis kerekén IDE hdd-t 320-500 Gb közötti méretben
ha lenne valakinek és jelezné, megköszönném.
ezekhez relatívan olcsóbban tudok hozzájutni - gondolom én - és ezzel meg egy külső rack-el, amim van is, ki tudnék váltani egy 500 GB laptop hdd-t
tehát ha valakinek lenne és megválna tőle, jelezze legyen szíves
ha nem 100%-os nem baj, csak működjön rendben, de azért ne legyen pirosban a sentinel érték"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
nap
addikt
válasz macilaci78 #63362 üzenetére
Egy időben lehetett.
De nem volt egészséges dolog.browser.tabs.insertRelatedAfterCurrent;false | wing32.dll -> Windows\SysWOW64 | január, február, itt a nyár...
-
válasz macilaci78 #63340 üzenetére
Mivel én magam is érintett voltam, gondolom alappal van...
(#63350) ollie : gondolom mint pl mint bárkinek nicket cserélni, megtartva minden statot. Ezen kár rugózni. Neki ez levegővétel volt, és ha emlékszel a MODIK vitája is több volt mint egy párbeszéd ennek kapcsán.
[ Szerkesztve ]
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
Joci93
senior tag
válasz macilaci78 #63357 üzenetére
[link] --> Valami ilyesmire gondoltam
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
Joci93
senior tag
Sziasztok!
Valaki tud a városban olyan helyet, ahol pálinkába áztatott gyümölcsöt lehet venni?
Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre.
-
-
Vesztor87
senior tag
válasz Ted_Beneky #63342 üzenetére
Neked és Frenky89-nek is köszi
-
-
Rick4
félisten
válasz Lacielvtárs #63347 üzenetére
Van egy laptop vinyóm, egy 750-es wd blue, 10-20 órát mehetett, ssd-re cseréltem. Igazából eladó lehet.. 2 hét híján egy évig garis is.
[ Szerkesztve ]
-
Urak, Hölgyek...
legyet lassan meg fogtok utálni de ismét keresek szegeden ha lehetne most hétvégén
laptop HDD-t, ha lehet sata 3-ast (500 GB és 1 TB közötti méretekben gondolkodnék) és hozzá hp 250 G3-ba való optibay hdd beépítő keretet...
hátha volna itt valakinek elérhetően egy ilyen páros vagy akár külön külön is
ha van, jelezze legyen olyan kedves nekemui, kellemes használatú USB-s billentyűzet is érdekelhet, ilyesmi
[ Szerkesztve ]
"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
félisten
-
partymaci
aktív tag
Vennék 1150-es foglalatra procihűtőt, olcsó jeligére, gyári is jó lenne.
Ha nincs elég bajod, vegyél számítógépet!
-
őstag
Üdv:Attila
-
Vesztor87
senior tag
Sziasztok!
Azt nem tudja valaki megmondani, hogy a Win10-es frissítésre a figyelmeztetést hogy lehet letiltani? Minden indításnál felugrik, meg néha úgy aztán is, marhára zavaró Nem akarok frissíteni, se most se később.... Köszi
-
azbest
félisten
válasz macilaci78 #63336 üzenetére
Mondjuk (szubjektív szemszögből) ez talán részben abból is fakadhat, hogy gyakorlatilag a teljes staff lecserélődött már vagy 2x az utóbbi 10 évben. Persze a hobbi vs profi oldal átalakulásnak sok előnye és hátránya is van. Ez épp egy hátrány.
De úgy is lehetne mondani, hogy az eredeti staffnál lehet protekciója volt személyes/szakmai ismeretség miatt
[ Szerkesztve ]
-
válasz macilaci78 #63336 üzenetére
Csak csavarod a szavakat korrektorhoz meltan. Ha nincs mas lehetosege akkor van valasztasa meg ha nem is latszik a nyoma? Na ugye.
-
macilaci78
nagyúr
válasz bitpork #63328 üzenetére
A kitiltás latszik az adatlapon, es lehetoseg sincs az adott acc-al ujra belépni.
Ezzel szemben neduddkit felkertek, hogy tobb ilyen hsz-t ne írjon, aminek eleget is tett.Macilaci457 van es macilaci78 Az pedig alap, hogy két azonos nick nem nem lehet a rendszerben.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
őstag
Ez se rossz egynek
Üdv:Attila
-
partymaci
aktív tag
Noname CRT 17" eladó, csoki/ sör árfolyamon.
-
nagyúr
válasz Ted_Beneky #63329 üzenetére
Pedig de. Ráadásul egy véletlen folytán lett rovar és nem robar, mert valaki félrehallott valamit. Nyelvújításkori szó.
Aki él és nem boldog, az téved!
-
Rick4
félisten
válasz bitpork #63326 üzenetére
Egy éves infóm van a dologról. Hozzáteszem előtte sok sok évig ivódhatott belém a sztori. Ennek ellenére nicns kitéve, és 8 hónapja még belépett, szóval az 1 év még odább van.
[ Szerkesztve ]
-
válasz macilaci78 #63327 üzenetére
Hej, megint írjam le? Kalandor megmondta neki hogy két választása van. Nem akart hagyományosan írni, így meg nem maradhatott. Ha ez nem kitiltás akkor semmi. Kb mintha neked mondaná egy modi hogy nem lehetsz Macilaci (tényleg láttam egy manust ugyanezzel a névvel csak más számmal ) ezért vagy mész v változol.
-
macilaci78
nagyúr
válasz bitpork #63326 üzenetére
Pontosabban neduddki már lassan egy éve nem lépett be a fórumra.
Rick4: elkezdték felvenni a stílusát, majd mikor a kisökör orrá koppintottak, a kisökör Jupiterre mutatott az Alapelvekre hivatkozva. Így hát felkérték neduddkit, hogy lesz szíves a magyar helyesírás aktuális szabályai szerinti magyar nyelven írni a további hozzászólásait.
-
-
Rick4
félisten
válasz lugosi #63317 üzenetére
Mindez semmi neduddkihoz képest, ràadásul ő ebben a formájában moderátorszinten is támogatott. Ha valaha màsoké lesz ez az ország, valahol itt kell elkezdeni...
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
A nyelv folyamatosan változik, ma már senki nem néz bunkónak, ha villanymotort mondassz a villámdelejes forgony helyett, vagy rovart a rovátkolt barom helyett. Ez ilyen dolog, a magyar nyelv amúgy is sokkal statikusabb, mint pl. az angol...
Aki él és nem boldog, az téved!
-
partymaci
aktív tag
Samsung galaxy tab 2-höz keresek usb töltő/adatkábelt. Hol tudnék venni jó áron (500 Ft körül)?
-
martonx
veterán
Csapatépítés hivatalos részén vagyok. Szerencsére a wifi atsegít a nehéz órákon.
Én kérek elnézést!
-
bb0t
senior tag
Helyesírás: Nagyon rossz ez az új szemlélet, nem a kor követelményeit igazítják a csodálatosan szép és komplex nyelvünkhöz, hanem ehhez a selejt társadalomhoz butítják a nyelvet. Egyre kisebb a követelmény, és egyre inkább értékeljük a semmit. Emberek úgy kapnak elismerést, hogy nem tettek le semmit az asztalra. Az elvárások megszűnnek. Én igényes vagyok a helyesírásomra, a munkámra, a környezetemre. De a precizitást, a következetességet, a pontosságot és az alaposságot úgy látom nem sok helyen értékelik. Így nagyon nehéz érvényesülni.
Rick4: Bezzeg kollégát két naponta megállítják röszkénél, hogy nincs-e véletlen a kis swift 2 literes csomagtartójában 8-10 menekült.
[ Szerkesztve ]
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
-
macilaci78
nagyúr
Csak a könyvelő kénytelen asszisztálni az új marhaságokhoz, különben felkopik az álla.
Én nem vagyok kényszerhelyzetben, hanem kiváltságosban.lugosi: pont ez az, ami nekem nem jön be. 2 hét múlva az lesz az szabályos helyesírás, amiért anno körmöst kaptam. Ha így halad, mire érettségizik a még meg sem fogant gyerekem, egymás anyanyelvéből kell majd vizsgáznunk. Elfogadom, hogy egy Huszt nehéz olvasmány, de a mi lesz így János Vitézzel és Toldival?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz macilaci78 #63315 üzenetére
Ennél dobta le az agyam az ékszíjat:
Melyik dátum helyes?1-i
1-ji
1-jei
mindháromazaz az utolsó a jó válasz. 1-ji, köszönöm szépen.
A végső nihil az lesz, amikor a "vok", "h", x=sz írásmód is átmegy a gyakorlatba (a fórumos helyesírással egyetemben). Nem vagyok benne biztos, hogy ez kizárt lenne... -
Rick4
félisten
válasz lugosi #63314 üzenetére
Kipróbálhatod, frissítsd nyugodtan, ha nem tetszik, visszapakolod win7-re, én is így tettem, minden ugyanúgy van ahogy volt, és a 10-esből egyelőre nem kérek.
Ja, amúgy egy érdekesség: Tegnap volt egy nagyobb köröm, 1000+km-t autóztam az országban, mentem Pestre, onnan fel a a szlovák határig, onnan majdnem az osztrák határig, onnan lefelé a horvát határig, majd haza, reggel 8-kor már autóban ültem, éjjel fél 3-kor még autóban ültem. Pécs felől jöttem haza, és Kisszállás utáni részen (tompai határátkelőhöz vezető út, és az 55-ös kereszteződése) elég érdekes dolgot tapasztaltam. Eddig akármikor jöttem haza éjfél után, alig volt forgalom, pár autóval találkoztam az utolsó 60 km-en, most, hogy még 2 órával később értem oda, olyan pörgés volt, hogy csak néztem. Osztrák rendszámos zárt furgonok kettesével, személyautók hármasával, nem tudom, és nem is akarom tudni, mit kereshettek arra, és mi volt hátul.... De hogy megy a biznisz, az egész biztos. Ja, egész nap mentem, egy szem rendőrt nem láttam az út szélén, napközben talán 2-3 rendőrautót láthattam Pesten, és ennyi.
Az 55-ös úgy gyakorlatilag készen van, pár helyen nincs még csík és karó, jó lett. Kíváncsi leszek, meddig tart majd.
Macilaci: A könyvelők se mennek el kapálni, ha változik pár jogszabály.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz totya694 #63309 üzenetére
"Ha úgy frissítik rá a W7-re a W10-et az véleményem szerint olyan mint amikor össze öntik a marha pörköltet a tejbe grízzel"
Ezt az MS-nek magyarázd el, mert ők úgy gondolják, hogy teljesen normál metódus a frissítés, hiszen már jó ideje itt van a tálcámon az ikon (w7), hogy frissítsek már legyek szíves 10-re.
-
-
bb0t
senior tag
Szuper, hogy a magyar helyesírást a sok írástudatlan selejthez igazítják, butítják.
Talán azoknak való leginkább a hatalom, akik nem vágynak rá. Azoknak, akiket (...) a sors állít az élre, akik szükségből öltik fel a palástot, s aztán maguk is meglepődnek rajta, mennyire jól illik a vállukra.
-
MaciG
addikt
Szegeden valahol lehet kapni ilyen Nescafe Frappét? (kérem csak olyan írjon aki már látta is, mert pl. egyik ismerősöm Egerben sehol se talált.)
BANZAII
-
válasz totya694 #63309 üzenetére
szia, én is így gondolom, ezért is töröltem le úgy ahogy van
és ment vissza a win 7, mert egy frissen telepített win sokkal jobban működik mint egy updatelt, legalább is nekem ez a tapasztalatom
majd egyszer lehet lesz felrakva frissen telepített win 10, az szerintem sokkal jobb lesz mint ez"Egy perc hosszúságát az határozza meg hogy a budi ajtó melyik oldalán állsz." ¯\_(ツ)_/¯
-
őstag
válasz Lacielvtárs #63308 üzenetére
Üdv
Ha úgy frissítik rá a W7-re a W10-et az véleményem szerint olyan mint amikor össze öntik a marha pörköltet a tejbe grízzel
Meg lehet enni csak kell hozzá egy gyomor
A két op rendszernek alapból eltér a BIOS beállítása.Ha W10 gond nélkül megy W7-re beállított BIOS-al akkor az egy több éves fejlesztési visszalépés a Win világában.
Így is napi szintű gond a W7-re állított BIOS és az arra telepített W8~W8.1 problémája...
Fordított esetben nincs gond mert ha W8~W8.1-re van állítva a BIOS akkor a W7 fel sem megy.
Nem igazán találtam olyan írást amiben utalnának a W10 eme képességére és ezt mi ként tudták megvalósítani (ha meg is tudták) de szerintem most a kampányolás mindent felül ír és majd lesz valahogy.Üdv:Attila
-
válasz martonx #63302 üzenetére
értelek és köszönöm a véleményed
nekem tetszettek, de gondolom a sok vizuális tartalom megfoghatta az igp-t a gépben és lehet amiatt lassabb rajta mint a win 7, mert tegnap este mérgemben felraktam a win 7 pro-t és azzal most "száguld"jó reggelt mindenkinek itt is
-
Gondolom ezt az Isten csapását is csak én hallom megint
-
válasz Ted_Beneky #63305 üzenetére
Én inkább annyira sz@nak nevezném h már jó Vííííz...báálnaaaa
-
Mén a kung pow a retekklubon
-
félisten
-
martonx
veterán
válasz Lacielvtárs #63301 üzenetére
Azért ez fura, mert a win10 állítólag kevesebb erőforrással beéri, mint a win7. Mondjuk azt észrevettem, hogy az első 1-2 napban imád a win10 elszöszmötölni, és indexelni mindent (esetemben pl több gigabytenyi emailt, és több 10 gb-nyi egyéb dokumentumot). Ezekkel jól elszórakozik telepítése után napokig, de azután nálam határozottan gyorsabb, mint a régebbi win-ek, a keresése meg jóval gyorsabb és alaposabb, mint a régieké volt. Minél gyengébb a proci és minél több az anyag, annál tovább szórakozik az indexeléssel. Lehet, hogy ez miatt érezted lassabbnak.
Másrészt a beépített appjai szarok, és bűn ronda az egész, szóval nem vagyok elragadtatva tőle
Én kérek elnézést!
-
válasz totya694 #63296 üzenetére
így is tettem
letö9röltem és már fel is raktam rá a win 7 pro-t
ezzel most pörög rendbenmartonx: cerka cpu van benne és a win7-el teljesen rendben van a sebessége, ssd van alatta
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Windows 11
- 2,2 méteres magasságból tesztelték az S25 Ultra kerámiaüvegét
- Filmvilág
- Ukrajnai háború
- Legacy of Kain: Soul Reaver 1 & 2 Remastered teszt
- Linux kezdőknek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Eladó Steelseries Arctis 7+ DESTINY 2 Edition fejhallgató!
- Yamaha RX-V1800 házimozi erősítő eladó!
- Apple MacBook Air 13" M3 Chip 16GB 256GB - bontatlan új - 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+, i5-5200U CPU, Félkonfig, Dupla akkuval
- HP Irodai Laptop I AMD Ryzen 3 2200U I 240GB SSD I 8GB DDR4 I 1366x768 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest