Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz mexel #156749 üzenetére
ue50tu8002->bu8002 váltás volt nálunk... évjárat a difi leginkább meg apróságok... pl a bu sokkal keskenyebb a tu-nál is (ami szintén nem volt azért kövér) ...rca bemenetet lespórolták, más a sw... ami viszont tetszik, hogy a tu-nál nem találtam meg a 30/60/120 perces automata kikapcsolást, bu-nál pedig azonnal meglett és pár gombnyomással kapcsolható pl van hogy érzem hogy fél órán belül bealszok és olyankor jó benyomni (nem kell a 3-4órás időtartamnak lepörögnie, ami a menü legmélyén állítható energiagazdálkodási lehetőségek közt)
...ja meg ami még difi: más a távirányító... új modellhez már a napelemes, akkus, usb c-n keresztül tölthető "csoda" van
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mexel
veterán
A samu távja lehet hogy nem infrás? Nem minden funkcióját tudom tanítani a taníthatómra.
-
Luigi962
őstag
300 ezer körül mit érdemes most venni 55-ös méretben?
-
Celtis
veterán
-
Luigi962
őstag
Köszönöm a válaszokat, miután az irányt megkaptam már látom inkább a Samsung QN90B lehet a jó választás igaz az 370 már. Jól gondolom?
-
herrká
senior tag
Sziasztok! Tegnap megérkezett a 75q70b. Mégegyszer hálás köszönet a kuponos lehetőségért a forumtarsnak!
Első benyomások vegyesek. Nagy. Lehet elég lett volna a 65". 3 - 3,5m-rol nézve. SD-n kb VHS minosegnek hat. Mintha zsirkretaval rajzoltak, színezték volna a képet. FHd-n kb olyan mint a régi LG 55LF651 vagy 652?-on volt. A youtube 4k-s demó videóktól sem ájultam el. Színek elenkek, de megnéztem párszor, hogy tényleg 4k-t inditottam? Pár éve a fiam vett egy 50"-os 4k-s samut, hát azelőtt tágra nyílt szemekkel álltunk hosszú percekig. Este a hálóban a 15 éves fhd-s 80 centis samun, elenkebbnek, kontrasztosabbnak éreztem a képet, mint az ujon fhd-ban.
Trehomos boxot felismerte, csatornákat is tudunk váltani a tv távirányítójaval. Ezen meglepődtem. Mert sima hdmi-be dugtam. Távirányító kicsit megviccelt. A fiam mutatta meg, hogy kell hangerőt és csatornát váltani. Apropó távirányító. A solarosat kaptuk. Olvastam, hogy szinte senkinek nem tölt így. Usb-n kb mennyi időnként kell tölteni? Jelzi valahol vagy csak nem kapcsol hirtelen?
Más, off téma. Pc. Azt nem ismerte fel a bemeneten! Mivel semmilyen kezelésit nem tartalmazott a doboz, így azt is egy sima hdmi-be dugtam. Lehet itt is van dedikált HDMI a pc-nek, mint az LG-n volt? Vagy mivel az 55-os LG-t használtam monitorkent, ez utóbbi nincs is rakotve, szóval a VGA beállításoknal mint LG tv szerepelt. Lehet az a baj, hogy a pc keresi az LG-t és csak Samsungot talál, ezért nincs jel? Ha esetleg ez ügyben valaki tudna tippeket adni, akár privátban is, hogy ne offoljunk! Köszönöm szépen! Bocs a regenyert! -
Vhiktor
veterán
válasz herrká #156762 üzenetére
A zsírkréta effekt azért van mert rossz képmódban használod a tvt és az élesség fel van tolva az egekbe.
ISF Kalibrátor. Tv, projektor, monitor KALIBRÁLÁS PROFESSZIONÁLIS szinten Film Stúdióknak is. Spectrophotometer + Colorimeter! Bit perfect minta generátorral(YUV, RGB) tokeleteskep.wixsite.com/kalibralas █Profi tesztelés: youtube.com/c/tokeleteskep █ Klein K10A█Jeti Specbos 2501 hires 2nm
-
rainman72
nagyúr
válasz herrká #156762 üzenetére
Menüben megtalálod a táv.töltöttségi szintet.
HD adást kell nézni több mint 60 van minek az SD
A többi csak beállítás kérdése és lesz egy jó tv-d sdr/hdr-ben is,jelenleg ezen az áron max majd a Sony X85K lesz ha lentebb esik az ára hasonló.
Nem nagy az megszokod pikk-pakk,de ha nem féláron átveszem[ Szerkesztve ]
Philips 65Oled718 Samsung 85CU8002
-
Flashget
félisten
Sziasztok.
Rég jártam erre
A következő a gondom. Van egy 40F6640-es tévém ami nyáron lesz, ha megéri 9 éves. Eddig semmi baja nem volt, de mostanában megjelent egy vízszintes csík alul, középen, ami egyre nagyobb lesz. Kb. 1,5 hónapja vettem észre akkor 1cm volt,mára 6 cm-re nőtt. Bíztam benne, hogy kihúzza 2024-ig és 10 évesen mehet nyugdíjba, megnézve a szervízmenüben mennyi üzemórát ment. Most csak azért nincs kedvem ehhez, mert állíthatom be újra a kép opciókat amit anno műszeresen lett kimérve (fényképekkel elmentve)
Kérdésem az, tudja valaki milyen hiba ez? Világos háttérnél fekete csík, sőtét vagy fekete háttérnél fehér csík. És csak a tévével szemben il. balról feltűnő. Jobbról ahonnan nézem szinte alig, de van hogy nem látni. Nincs külső sérülés vagy karc. Mikor megvettük azt hittem pixelesedni fog örwg korára, de ez nem az.
Realme GT Master Edition
-
herrká
senior tag
válasz Vhiktor #156763 üzenetére
Valami automata kepuzemmodot hagytam, amit ajánlott a beállításoknal. Majd akkor megnézem jobban a hétvégén.
rainman72, a zasszony olyan csatornákat néz főleg, aminek a tré-n nincs hd változata. De lehet az a sima hd? És nem a full? Lehet ez is, de nem szép az biztos. Szerintem nem lesz eladó azért. -
nexus6
aktív tag
válasz Luigi962 #156768 üzenetére
én is várom remélem a 2022-es tévéket féláron adják majd sok tévénél egyedül a fogyasztás csökkentést láttam különbségnek a 2022-eshez képest (eu-s előírás ha jól emlékszem)
[ Szerkesztve ]
Ezért szeretem a fórumokat, ezerszer jobban értenek az agytrösztök a dolgokhoz, mint egy helpdesk vagy az információ :)
-
trog
tag
válasz mexel #156735 üzenetére
Sajnálom, hogy így jártál, egy próbát azért valszeg megért. Úgy látom hogy 180 körül volt az ára ennek a típusnak amit választottál, én telekomnál vettem részletre ezt az alábbi típust 215ért, annyival még talán tudod bővíteni a pénzügyi keretet, egy-két hónap alatt össze lehet spórolni. Összességében nagyon elégedett vagyok vele, szép képe van, bár nálam csak sima full HD-t váltott, de öröm ránézni.
Rtingsen is szép értékelést kapott, minimális bevilágítás itt is előfordul, de a közelében sincs annak amit a képen látni, fórumtársunk javaslatára törlőkendővel enyhe nyomásra eltűnt az a két-három kisebb folt ami rajta volt, amik egyébként nagyon enyhék voltak és nem a sarkain, úgyhogy én végül nem küldtem vissza. Képminőség gyönyörű, távirányító lehetne jobb, hogy merték kiadni source gomb nélkül az egyszerűen érthetetlen, de egy régebbi samsung tv távirányítóját is tudja kezelni, úgyhogy én van hogy azzal használom, anyukádnak is lehet jó lehet venni egy régebbi típusút hozzá 1-2-3 ezer forintért,
Minden más szempontból faszának tűnik, ha próbálkozol még samsunggal én saját tapasztalatom alapján ezt a típust tudom javasolni ebben a hasonló árkategóriában:
[link]
Ha van egy kis időd (2 hónap rendelési idő) megvárhatod fórumtársunk verdiktjét is, mert egyel jobb 70es szériából +10 collal nagyobb verzióját +1 év garival a media marktban 255-ért árulják plusz extra funkciókkal, ami még ugyan mindig nem a Q80, de minőségben még közelebb van hozzá, csak oda két hónap beszerzési időt írt a media markt a megrendelésnél és túl sok vásárlói értékelést nem láttam még róla neten:
[link][ Szerkesztve ]
-
tisn
addikt
Napelemes csodálatos távirányítón az altalam nem hasznalt nettlix, amazon hbo gombokat at lehet állítani pl. a tv/hdmi sourcekra?
Thx
-
tisn
addikt
válasz Luigi962 #156778 üzenetére
nagyon vicces vagy
nincs szuksegem ezekre a fos streaming szpolgaltatokra, de jo lenne ha a tv, pc, xbox kozott konnyen tudnek valtani, nem a menubol kellene szarakodni. lehet hogy ezt a kurva bonyolult ficsort akar ket embernap is lenne leprogramozni a tv szoftvereben...
-
tisn
addikt
igen, sajna en is erre tippeltem, de remeltem, hogy van custom tv/taviranyito rom
koszi mindenkinek a valaszokat es poenokat
(rainman: amig csak a netflix vo't, addig ta'n lehetett ertelme, de most hogy van legalabb 5 nagyobb streaming platform, es minden jo film szetszorva, megint jobb a torr)
[ Szerkesztve ]
-
-
mexel
veterán
Ez valóban szánalom, hogy egy nyomorult Source gomb nincs a távon. Ilyen 1ft-os spórolások miatt nem fogok ilyen tv-ket venni, nem értem a gyártókat, nem kapnak elég visszajelzést hogy mit szúrnak el? A másik a hatalmas fél képernyőt kitakaró hangerő ikon ami nem eltüntethető.
Nem lehet a tv csatornák sorrendjét állítani stb stb. Alap funkciók nincsenek, de tele van pakolva baromságokkal emit szerintem az emberek 99%-a nem használ... -
mephi666
nagyúr
válasz mexel #156787 üzenetére
csatornasorrendet 2010es modellen tudtam utoljára rendesen állítani... addig oké is volt, amíg nem szoktak rá, hogy gyakran változtassák a frekiket meg kivegyenek-berakjanak csatornákat és havi szinten újra kelljen hangolni teljesen, majd 1órán át bűvészkedni a sorrenddel ...ezzel az új "kedvences" módival teljesen elégedett vagyok: van egy minden/mese/sport/zene/ismeretterjesztő csoport és pillanatok alatt megtalálom, amit keresek (beállítása is pár perc alatt megvan)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Celtis
veterán
-
K Norbi
addikt
Sziasztok
Samsung QE65Q70BatxxhAdblock-ot lehet feltenni?
Vagy valamilyen reklám blokkolót?Youtube miatt
-
Ifcsi
újonc
Sziasztok!
A Samsung QE55QN85B tudja a PVR és a timeshift funkciót?
Mindenhol azt írják h igen, de nekem nem működik. -
falabu88
aktív tag
válasz mexel #156790 üzenetére
Nekem pl nem hiányzik, mindent kirakok ami kell a kedvencekbe és home gomb után 1mp kiválasztani a hdmi-t/youtube-ot/streaming szolgáltatót. Még a dedikált gombok helyett is ezt használom, gyorsabb mint megnézni melyik a prime gombja pl. Az már bosszantóbb, hogy a 2021-es modellen csak egy alsó sáv volt a home, és maradt teljes képernyős az adás, 2022-es modellnél meg teljes sötét képernyőre vált és kicsibe rakja az adást.
-
trog
tag
válasz K Norbi #156791 üzenetére
Hali, nem tudom van-e reklámblokkoló rá, de ha sokat használod a youtubeot kb 1800 a premium és minden készülékeden reklámmentes leszel+kikapcsolhatod a képernyőt telón és letölteni is tudsz későbbi offline megtekintéshez is+yt music is jár mellé. A családi premium meg 2700ért ugyanez 4 vagy 5 google accounthoz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest