- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-05-01 10:03 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oistrakh1
tag
-
Csepy
Topikgazda
-
zeus_2k14
senior tag
-
Vhiktor
nagyúr
-
TungurKnivur
tag
Ezeken nehéz eligazodni...
Ugyanabban a bekezdésben azt is írják, hogy "A Samsung QN90F kiválóan alkalmas világosabb szobákba. SDR-ben rendkívül fényes, és a közvetlen fényvisszaverődéseket is elképesztően jól kezeli, így a tévé bármilyen szobai körülmények között alkalmas, függetlenül attól, hogy mennyire világos"
Egy QD-Oled vs Woled összehasonlításban meg van egy olyan mondat, hogy "Ha gyakran néz tévét világos szobában, akkor a WOLED panelek kiváló fényvisszaverődés-kezelése és magasabb csúcsfényereje miatt egyértelműen ezek a nyertesek. "
-
TungurKnivur
tag
-
TungurKnivur
tag
-
TungurKnivur
tag
Ugyanaz a snassz mezei tvszolgáltatás a tizenéves 42" LG tévén jobban néz ki, mint a vadiúj 55" c7k-n. Ez a gond. Azaz nem a szolgáltatás minőségén múlik.
Erre két tippet kaptam itt: vagy a kisebb méret lehet nyerő sdr adásnál vagy a fullhd-s LG alkalmasabb erre a típusú adás megjelenítésére, mint a 4k-s Tcl. -
balou84
tag
-
balou84
tag
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
-
viperabácsi
addikt
Akkor mi a nevében a mini led ?
Idézem :
Quantum Mini LED Pro Legfejlettebb Mini LED technológiánk
[TÜV] Valódi kvantumpontos kijelző
Valódi kvantumpontos kijelzőként tanúsítva, kvantumpontos lemezzel és IEC szabványoknak megfelelően alkalmazott kék LED-del.
-
AMD Power
titán
-
adam320
senior tag
-
Mika1227
őstag
-
hyppo!
aktív tag
-
Gabesz1019
senior tag
-
AMD Power
titán
-
Ciccuka
veterán
-
AMD Power
titán
-
python1
veterán
Köszi Srácok!
Az igazat megvallva, másodlagos megjelenítő lenne nappaliba, youtube meg sorozatokhoz.
Mivel vetítek 3m szélességben, valami nagyobb TV kell, hogy ne távcsővel kelljen nézni lényeg, hogy nappali fénynél látható képet produkáljon, nálam a méret többet számít TV-ben egyelőre.
De amint lesz 100 +"-os miniled, térek át arra. -
Atish19
őstag
Köszönöm szépen
Közben rálestünk egy áruházban és igazából tetszett is, de szüleim szeme megakadt az Oled tévéken így aki ezt kapta volna az megkapja szüleim Nanocell tévéjét szüleim meg beújítanak egy nagyobb Oledet
Egyébként szerintem teljesen vállalható. Gyors menü és kategóriájához képest szép kép. Ha valaki gondolkozna rajta még ebben a hónapban a sima QLED tévékre van 20% kedvezmény SAMXOTP kuponnal a Samsung webáruházban. -
nokia123
aktív tag
-
james001
veterán
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
-
NGA
addikt
-
satmen
tag
-
stilo18
addikt
-
ddmb
aktív tag
-
ρσгτσ
addikt
Akkoriban egy droidos Sony volt mellette. Már maga a menü is szerintem rossz volt Saphi -nál. Egyszerűen rossz volt használni. Szerintem.
Pedig a régi droidért sem voltam soha oda. Azóta persze egy fokkal jobb a Google TV. Nem a kedvencem, de szerintem jól használható.
Pont ez az egyik oka, hogy anno elengedtem a Philips -et, és amikor hallottam, hogy megint saját OS...hát kedvem sem volt kipróbálni.
-
ddmb
aktív tag
-
redXIII
senior tag
Nem, a konzol az megvan. Azon van most az qn95a. Csak néztem az új tv manualját. Más a csavarméret, meg kellene 2 darab alátét is, de nem látom a rajzon hogy hogy milyen vastag az alátét vagy mi a tosz, + amit adnak a konzolhoz az sokkal kissebb átmérjü. Olyan kéne mint ami a manualban van, csak olyat meg nem találok.
-
fahrii
őstag
-
szgaborsz
tag
-
fahrii
őstag
-
fahrii
őstag
-
hyppo!
aktív tag
-
sunci_02
aktív tag
-
Szegfű
csendes tag
-
hyppo!
aktív tag
-
Szegfű
csendes tag
-
Atomantiii
addikt
-
sunci_02
aktív tag
-
sunci_02
aktív tag
-
sunci_02
aktív tag
-
ρσгτσ
addikt
Nem vagyok mélyen benne a micro LED témában. Sőt, semennyire, így majd lehet kijavítanak az okosabbak. De elvileg, ha jól értem...akkor az van a legközelebb az OLED -hez. Csak az OLED hátrányai nélkül képes hasonló szintet hozni, és mindezt magas fényerővel.
Azt például nem vágom, hogy mennyire homogén, de gondolom sokkal jobb ebben, mint például a mini LED -ek.
A legnagyobb bajom egyébként az, hogy hiába növelik a fényerőt, ha alig van HDR anyag, ami kihasználná. Valószínű ennél a micro LED -nél azért fontos, mert nem átlagos felhasználásra tervezték. Max. fényerőn, ekkora felületen egy 20-30 négyzetméteres nappaliban beleégeti az ember árnyékát a falba.

-
sunci_02
aktív tag
-
sunci_02
aktív tag
-
ρσгτσ
addikt
-
Prien
addikt
-
Szegfű
csendes tag
-
Szegfű
csendes tag
Sziasztok! Akkor normál digis tv adások nézéséhez(80%), egy kis xbox-hoz(10%), és a maradék pedig filmnézés laptopon, disney+-on, nem is érdemes mini ledes (Samu QN85) tv-t venni, mert nem lesz rajta sokkal jobb, mint a Qled-eken (QN70 vagy QN80)? Ma direkt voltam euronicsban megnézni, de se tv adás nem volt rajtuk, csak a demo, meg egymás mellet sem volt a 2 fajta.
-
hyppo!
aktív tag
-
hyppo!
aktív tag
-
hyppo!
aktív tag
-
galaxys80
veterán
-
hyppo!
aktív tag
-
Spec
őstag
Igen, ilyet rendeltem. 137e volt. Nekem ez is megérte így, nem volt kedvem még kuponokkal cseszkődni. Nekem már az is megéri, ha elviszik a régi vacak CRT-t, amit évek óta kerülgetek otthon. Az hogy 55-be beszámították csak hab a tortán. Az applikációra még leszedett belőle további 5%-ot. Tudom, hogy még lekuponozható lett volna belőle kb. 10-15%, de nem akartam már ezzel szarozni, így is jó deal bőven.
-
Fehérsólyom
aktív tag
-
Szegfű
csendes tag
-
hyppo!
aktív tag
-
hyppo!
aktív tag
-
Szegfű
csendes tag
-
falabu88
aktív tag
Tippre egy ezüst keretes QN85 lehet..
Mindegy, kihagyom szerintem. OLED-et akarok mert QN90B már van itthon.. Kérdés akarok-e nagyobbat és várok, vagy megelégszek az 55collal.
Ha esetleg neked nem jön be a 65col akkor szívesen átveszem árában, itt lakok a szomszédban (Hajdúböszörményben) . 
-
viperabácsi
addikt
Akkor miért kell ilyen 2-3 kuponos árakkal etetni a szerencsétleneket ?

Vagy akkor ossza meg hogy ennyi !gab1ka Úgy látom TE nem értesz !!
Linkeltem a képet én mit látok és mennyiért TE továbbra is állítod én vagyok a retardált Köszi !
Lépek is kb mert erre nekem ni
ncs szükségem !
Lehet még sem nálam van a probléma ?

Ja és előző képemen láthattad azt is miről "HADOVÁLOK " -
hyppo!
aktív tag
-
hyppo!
aktív tag
-
hyppo!
aktív tag
-
hyppo!
aktív tag
-
hyppo!
aktív tag
-
Roland861010
veterán
-
hyppo!
aktív tag
-
ρσгτσ
addikt
Amúgy csak szimplán jóindulatból írom. Nem fűződik érdekem egyikhez sem.
Viszont van tapasztalatom mindkét céggel garanciáztatás terén. És ha még vannak is kirívó esetek, pozitív és negatív példák, azért általában az a jellemző, hogy nagyon nincs egy szinten a Samsung és az LG support.
Viszont a QD OLED egy baromi jó cucc. Ha az nem lenne, Samsung -ot sem vettem volna többet. Persze ott van az A95L is, de az meg egészen más árkategória, szerintem annyit nem ér.
WOLED is jó cucc, de abban én nem bízom annyira, mint a QD OLED -ben. Aztán lehet idővel, vagy a fejlődéssel/fejlesztéssel megváltozik a véleményem. Egyelőre úgy vagyok vele, hogy WOLED -et csak jó garanciális támogatással veszek.
-
ρσгτσ
addikt
Szerintem nincs már, ami nem EVO. Akkor a cserepanelek között is bőven lenne még. De valószínű ezt könnyen fel lehet túrni a neten, csak nekem most nincs kapacitásom. Meg valószínű az LG is elég hamar válaszol rá, 1 napon belül.
Illetve ahogy olvastam több helyen beégésre is sokkal hajlamosabbak voltak. Szóval senkinek sem volt igazán jó.
De hogy a kérdésedre válaszoljak: akkor inkább nem vennék. Nekem nem ér annyit egy TV sem, hogy heteken keresztül szívjak vele, aztán benyögje a Samsung az LG szokásos szövegét, hogy a tinting a technológia velejárója. Annyi különbséggel, hogy általában ennek ellenére az LG cseréli. Fele vagy harmad annyi idő alatt, mint a Samsung.
Ha WOLED, akkor nálam C4/G4. Vagy ha nem lenne annyi keret, akkor B4. Samsung csak QD OLED. Ha pedig egyikre sem lenne pénzem ezek közül, akkor inkább gyűjtenék.
Szerk.:
Amúgy Vhiktor korábban írta a másik topikban, hogy C1 -nél WBE paneleknél általában kisebb fényerőt mért, mint WBC -nél. C1 volt az utolsó abban a szériában, ami még vegyes panelekkel jött. -
ρσгτσ
addikt
Ott csak WOLED van. De én továbbra sem vennék Samsung -tól WOLED -et. Nyilván jó panel az is, de annál fontosabb a jó garancia, ami nem a Samsung erőssége.
De remélem majd idővel itt is lesz visszajelzés arról, hogy a Samsung hogyan állt a nem homogén OLED panelhez, vagy mondjuk a tintinghez.
-
ρσгτσ
addikt
-
Kaba
veterán
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
ρσгτσ
addikt
-
akipapi
tag
-
boborján2
őstag
-
Vhiktor
nagyúr
-
Kaba
veterán
-
Kaba
veterán
-
Kaba
veterán
-
S@c@
őstag
-
mpo
veterán
-
falabu88
aktív tag
-
g@bo
nagyúr
-
Horec
tag
-
wallace 234
őstag
Így van! Igazából nincs tökéletes tv! Bármelyikbe bele lehet kötni. Kinek mi a jó elég szubjektív dolog! Ezt a gyártók nagyon jól tudják! Ki is használják rendesen! Jók a mini ledes tvk, a maguk módján! A lényeg, hogy téged meg győzött! Ki mit gondol vagy mond az egy másik vélemény.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- PlayStation 5
- Eladhatatlannak ítélt CPU-k eladásával javult az Intel node-ok kihozatala
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Spórolós topik
- Gyúrósok ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet OFF topik
- ASUS ROG Ally
- Xbox tulajok OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- szinteÚJ Lenovo ThinkPad L14 Gen5 i7 155U 32GB 1TB FHD+
- Nvidia Quadro és AMD FirePro kártyák - számla, 6 hó gar.
- Apple iPhone 17e 256GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 279 - Lenovo Legion Pro 5 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Egyébként szerintem teljesen vállalható. Gyors menü és kategóriájához képest szép kép. Ha valaki gondolkozna rajta még ebben a hónapban a sima QLED tévékre van 20% kedvezmény SAMXOTP kuponnal a Samsung webáruházban.

Nagyon nagy akart lenni
Csepy