Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Celtis

veterán

A faxom tele van a Samsung ipari hulladék TV-ivel. Két héttel azután, hogy visszavittem az előző selejtet (olvasson vissza akit érdekel a sztori), ma megint kifizettem félmilliót egy 65KS7000-re. Érdekes módon ez máshogy volt csomagolva és máshogy is viselkedett bekapcsoláskor. Nagy volt az öröm, mert tök jónak tűnt a TV. Pont jött a focimeccs, na mondom most kiderül van-e banding. Hát alig telt el fél óra a bekapcsolás óta, amikor megjelent egy lila csík a jobb oldalon. Na mondom mi ez, valami drót a stadionban? De nem. Mivel képváltás után is ugyanott maradt, nyilvánvalóvá vált, hogy hibás egy pixelsor. Elcseréltem a sz@rt a fosért. Megint egy selejtes darabot sóztak rám.
    Hogyan lehetséges ez kérem? Azt elhiszem, hogy peches vagyok és pont belenyúlok egy hibás darabba, na de kettőből kettő? Azt hiszem eljött az idő, hogy a Samsung ügyfélszolgálatnak írjak egy dörgedelmes levelet.
    Bocs a gyenge képért, Samsung telefonnal készült.

(Megjegyzem, minden Samsung feliratos készülékem, eszközöm ami eddig volt, beleértve most már három TV-t, telefont SD kártyát, klímát egy szutyok.)
    Elnézést az indulatos posztért, de dühös vagyok.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés