- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Adguard fizetős applikáció Windowsra és okostelefonokra, táblagépekre!
- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ablak mögül
- Szólánc.
- INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
Új hozzászólás Aktív témák
-
A telefon használata közben a ventilátort kívülre rakod, vagy a telefon és a füled közé (hiszen a fejed melegíti azt, és nem hagyja rendesen szellőzni)?
Egyébként mekkora volt, milyen fordulaton?
A tej élet, erő, egészség.
-
Egy kb 40 éves Ta-lux ventilátor.🫠
Amúgy sosincs a fejemnél vagy ki van hangosítva, vagy Buds FE fülhallgatóval van párosítva.😅be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Vagy 20 éve nem találkoztam lángossal.😅
be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
-
-
Graphics
Jómunkásember
Elkeserítelek, ennél több, de ne told már ennyire túl ezt a Poco témát...
De amúgy a döglött kutyát nem érdekli ez a f.szméregető Antutu..
Működik a telefon és kész.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Krugszvele #9 üzenetére
Ez a kitérő válasz. Ezt már ismerem. Nyugodtan hasonlítsd össze, de szerintem egy Geekbench pontosabb képet ad a telefon teljesítményéről.
De hát kinek melyik mérőszam mozgatja meg a fantáziáját. Talán egyszer megnéztem én is az aktuális telefont.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
válasz Krugszvele #7 üzenetére
Nálam is mindig az AnTuTu az elsődleges amit megnézek, utána Geekbench és a többiek. Ha AnTuTu-ban magas a pontszám az már gyenge nem nagyon lehet.
Egyébként a szaksajtó is rájuk támaszkodik elsődlegesen.
Mobilarenan néha lemarad, de az még a király amikor előd telefon cikkében benne van a pontszám, az utódról készült cikkben az összehasonlító táblázatban meg az előd oszlopában egy vonás, és ezt nem egyszer tapasztaltam, olyankor megnézem az előd cikkét.😂be quiet! Pure Base 500DX || be quiet! Pure Power 12 M 750W 80+ Gold || BQ! DARK ROCK PRO 5 || ASUS ROG STRIX B650E-F GAMING WIFI || AMD AM5 Ryzen 7 7700X, Corsair 32GB KIT DDR5 6000MHz Vengeance || XFX Speedster SWFT 319 RX 6800 CORE || SAMSUNG 980 PRO 1 TB || ASUS Xonar U5 ||Windows 11 Pro FPP
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- Rohamosan nőnek az akkumulátorok
- Milyen monitort vegyek?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Politika
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Jones Flagship 158 snowboard Ride T6 alumínium kötéssel eladó
- Canon A-1 Kit, Kifigástalan Állapotban, Minden Tartozékával!
- Dell Latitude 5580 üzleti notebook, i5, 8GB, 256GB, WIN10/11
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Eladó számítógép-alkatrészek csomagja állapot ismeretlen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest