Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55653) Mastershifu válasza batai15 (#55652) üzenetére


Mastershifu
tag

Hát erre van egy q*rvajó sztorim, tanulságos. 12 és fél éve voltam már egy Nokia 6210-es boldog tulajdonosa, amikor jött ez a flotta. (Az nagyon nagy idő, azért nem értek a telefonokhoz, mert nem is követtem azt a rengeteg változást, ami eközben történt.)
Új SIM-et kaptunk, amit annyira a régi jó 6210 nem szeretett -- belement, csak a telefon időnként kikapcsolt. Karácsony előtt 1 nappal történt, hogy kérte a PIN kódot, a készülék elfogadta, s kikapcs... Visszakapcsoltam. PIN-t kért, kikapcs... Ez 3x. Negyedszer indítom: "SIM card blocked." Azbeszt{@&#{@&{}&@}&}&#}&{világot!
PUK kód? Kukában, hol máshol, kidobtam, meg hát minek is, nem vagyok hülye, hogy ne tudjam beírni a PIN-t háromszor... Minek nekem PUK kód? :D
Karácsonykor telefon nélkül, remek volt. Két ünnep között hívom Telenort. Jelszót kérek... Milyen jelszót? Hát amit beállított. Én nem állítottam be semmit... Neve? Mondom. Nincs ilyen nevű előfizetőnk. Azbeszt{@&#{@&{}&@}&}&#}&{világot! Ön nem dolgozói flotta? De. Jaaaah, akkor az Önkormányzat az előfizető, menjen be oda! Ahham, OK, két ünnep között az ÖK-on gondolhatjátok, mennyien voltak. Egy szerencsétlen tett-vett ott, az összes mufti Svácjban síelt, gondolom. 2 napig ültem a szopórolleren, mire az Informatikai Osztály vezetője generált nekem egy PUK kódot. Még ragozhatnám, de ennyi a lényeg, s hogy fájó szívvel le kellett cserélni az működő! 6210-et. Qrva flotta. :) (Azóta ez megváltozott, most már minden tag egyéni előfizetőnek számít nálunk.)

[ Szerkesztve ]

i486 DX2-66MHz

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.