Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fail3D!
addikt
Talan, ma en is eljutok a frissitesik kdzve.. amit hassznlaaok fb, viber, chrome, fenykepezo.. ha artban futtatom a dolgokat akkor gyorsabban megy es kevesebbet fog fogyasztani az egesz rendszer? Gondolom ezek az appok kepesek futni artban is.
-
MikaVejneGI
aktív tag
Sziasztok.
T-s nyalóka mikorra várható? Varjam 1átalán?Steam ID: MikaVejneGI , PSN ID: MikaVejneGI mindenhol másutt: MikaVejneGI vagy ATis_HUN
-
Gergőő7225
csendes tag
válasz Pigmeus_1 #56658 üzenetére
Hát kezdek teljesen elkeseredni. Megpróbáltam adamzflash megoldását, viszont elakadtam, amint rádugtam Ubuntun a telefont, elkezdett villogni (nem írta ki, hogy unable to mount), és a "dconf-editor" nem ment, tovább ugrottam és nekem csak ennyit írt ki "ls /dev/sd*"-nél:
"/dev/sda /dev/sdb1 /dev/sdb2"
Most mitévő legyek?
Kérlek, segítsetekSzerk.: Az is lehet a probléma, hogy azért nem tudok semmit se csinálni, mert nem tudom kikapcsolni a telefont, így időm sincs download mode-ba tenni? Ha igen, van esélyem kikapcsolni valahogyan?
[ Szerkesztve ]
-
alolamkrem
csendes tag
Egy hibát találtam eddig.Ha wifi bevan kapcsolva plusz bluetooth fules is akkor wifirol ledob aztán ha újra csatlakozok utána is ledob.KK alatt ilyen nem volt.
-
k0c2k4
tag
válasz alolamkrem #56707 üzenetére
Nekem a vodafonos (azt hiszem a spanyol - V30d-VDF-COM) romnal ez nem jelentkezik. Csinaltal HR-t?
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"
-
Levi941127
senior tag
Valaki, akinek sikerült már rootolnia a telefonját, próbálja már ki a System app remover alkalmazást, hogy működik e neki normálisan, megköszönném!
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz Gergőő7225 #56653 üzenetére
Lehet megkésve, de próbáld meg ezt:
Amikor rá nyomsz a start gombra a programban, telefonon nyomod a gombokat majd kiírja a program, hogy nem találja a készüléket, eddigre már a telefon bekapcsolt. Amikor bekapcsolt, nyomj a programban a Retry gombra. Ekkor a telefon szépen kikapcsol és már download módba lép be és már csinálja is
Amerre mégy, oda tartasz
-
stefi68
addikt
válasz Levi941127 #56711 üzenetére
Hidd el, hogy eltávolítja (ha tényleg rootolt a telefon)!
Az xposed felrakása előtt én azzal töröltem a megadott három alkalmazást.
Legfeljebb a launcher-ben van beragadva az ikonja -> launcher újraindítás, esetleg telefon újraindítás.
Azután már tutira nem fog látszani.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Pigmeus_1
tag
válasz Gergőő7225 #56706 üzenetére
Szia!
Miért linux alól próbálkozol? Windows nincs a gépeden?
És az összefoglalóból az OTA FIX részt próbáltad már?
Szerintem az való a te problémádra.Csak egy lelkes felhasználó...
-
kocsij
tag
Sziasztok.
Valaki segítsen, mert szétvág az ideg már. Frissült a telefonom a Lollipop-ra és indulás után azt írja ki hogy sajnos a com.android.phone folyamat leállt. Kártya nélkül jó, de kártyával meg nem így nincs hálózatom se.
Galaxy S23 Ultra
-
kocsij
tag
válasz Milk_n_Coffe #56720 üzenetére
Gyári rom frissült gyárilag, akkor is kell Hard reset? Ha igen akkor azt hogyan csinálom meg?
Galaxy S23 Ultra
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz kocsij #56722 üzenetére
Én csinálnék a helyedben egy hard resetet akkor is.
Ha jól tudom, akkor lollipopban úgy kell, hogy hangerő le és bekapcsoló gombot lenyomva tartod a logó felvillanásáig, majd elengeded őket, és újra lenyomod.
Ha ez nem működik akkor próbáld úgy, hogy hangerő le és bekapcsoló gombot lenyomva tartod a logó felvillanásáig, majd elengeded őket, és a hangerő le és hangerő fel gombokat tartod lenyomva.Amerre mégy, oda tartasz
-
mouzrr
őstag
Ha a kepernyo fele fenyero alatt van akkor feher hatternel latszik hogy picit valtozik a fenyero ha hozzaerek a kepernyohoz. Nem zavaro csak akkor veszem eszre ha nagyon figyelek es ha a kepernyo nagy resze feher. Ebbol lehet gondom vagy meg ne torodjek vele es raerek gariba vinni ezzel par hettel a lejarasa elott?
-
kocsij
tag
válasz Milk_n_Coffe #56724 üzenetére
Köszönöm a segítséget, Hard reset megoldotta a problémát. Még egyszer köszi a segítséget.
Galaxy S23 Ultra
-
mouzrr
őstag
válasz Milk_n_Coffe #56726 üzenetére
Nem, épp hogy hozzáérek, mintha simán írnék a billentyűzeten például. Remélem nem jelent gondot.
Ha egyből a pesti szervizbe viszem ott helyben megnézik vagy le is kell adnom és heteket várnom rá mintha a szolgáltatón keresztül csinálnám? Nem akarok még 1 hónapot nélküle eltölteni
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz kocsij #56727 üzenetére
Nincs mit!
mouzrr: Az érdekes akkor Nekem csak akkor jön elő, ha picit erősebben érintem meg vagy pedig ha hidegben használom, akkor nekem is látszódik már enyhe érintésre is.
Neked is csak hidegben van ez így vagy házban is? Ha csak hidegben szerintem akkor nincs nagyobb gáz, viszont ha házban is akkor lehet érdemes lenne elvinni mert fő az elővigyázatosság[ Szerkesztve ]
Amerre mégy, oda tartasz
-
Nfsman20
tag
válasz Milk_n_Coffe #56724 üzenetére
Láttam többek panaszkodtak az értesítő LED-re, hogy elég hektikusan működik. Mielőtt megörülne valaki, nem a megoldást találtam meg, csak alátámasztani tudom
Néha jó, néha nem... gyakran elfelejt pl a messenger hangot is adni. stb... remélem ezt majd orvosolják.
[ Szerkesztve ]
"A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek vannak határai..."
-
HTCX715
tag
Sziasztok!
Anyukámnak szeretnénk telefont venni és egy g2 a jelölt. Azt viszont nem tudjuk, hogy honnan vegyük mert az ár fontos. Vettem már készüléket gagyi sufni gsm-ből és mikor garanciális probléma adódott, közvetlen a gyártót megkeresve, gond nélkül szervizelték a szürke imporots készüléket. A g2 nél is van erre lehetőség?
http://ujgsm.hu/termek/lg/lg-g2-d802-16gb-black-white/
Ez az egyik kinézett bolt. Megmerjem venni, abban bízva, hogy majd gond esetén a gyártóval lemeccselem vagy erről ne is álmodjak? Amúgy ha valaki tud bármi olyat mondani ami a g2 ellen szól nehabozzon.
A segítséget előre is köszönöm. -
mouzrr
őstag
válasz Milk_n_Coffe #56729 üzenetére
Minden homersekletben ugyan ilyen. Koszi a segitseget!
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz HTCX715 #56731 üzenetére
Én személy szerint inkább olyan boltot választanék, ahol tudom hogy biztos a garancia, ezek a boltok általában drágábban is árulják a készülékeket, de hát meg kell fizetni a szolgáltatást.
Persze nem akarom leszólni azt a boltot, amit linkeltél, mert nem ismerem, ez csak tapasztalat, ettől függetlenül még lehet, hogy simán jó a garancia és nincs benne semmi átverés, mint ahogy sok oldalon hirdetik, hogy 2 év garancia van az adott telefonra, de persze az nincs oda írva, hogy az igazából 1+1 év, tehát a 2. év már csak a szoftverre vonatkozik.Egyébként nagyon jó választás a G2, ennyi pénzért pedig verhetetlen!
Amerre mégy, oda tartasz
-
őstag
-
Milk_n_Coffe
tag
válasz Cingáriusz #56735 üzenetére
Elvileg nem egyszerre adják ki a frissítést mindenkinek, mert akkor elég valószínű, hogy túlterheltek lennének a szerverek.
Még nekem se jött ki a lollipop, de már nagyon váromAmerre mégy, oda tartasz
-
plaszy
őstag
Mi majd holnap kapjuk meg. ... Remélem!
Megbízhatóságom: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=plaszy
-
Atish19
őstag
válasz Milk_n_Coffe #56736 üzenetére
Én is várom már, de csak nem dobja fel NLD-s régió. A 4.4.2-es LG Backuppal készített mentést vissza tudom tenni Lollipopra ha esetleg felajánlaná a telefon a frissítést? Pc suite írogat valamit, hogy a visszaállítás lollipopra nem teljesen működő dolog.
-
nash2
tag
válasz HTCX715 #56731 üzenetére
Szia,
A garancia nagyon fontos ennél a típusnál a sárguló kijelző miatt. Szervizelésnél a Telemax felejtős, a LG Magyarország Váci úti szervize viszont korrekt. Ők viszont csak LG-s garanciajeggyel vagy a vásárlást igazoló számlával szervizelik garanciálisan a telefont, a vásárlástól számított 1 évig. Az sem gond ha szürkeimportos, csak magyar adószámmal rendelkező cég által kiállított számlád legyen róla (27% vagy 0% áfa lényegtelen) és ne nyugta, blokk, adásvételi jegy meg hasonlók. Gsm boltok érdekes papírokat szoktak adni, számlát nemigen. Függetlenekre 1 év a garancia, szolgáltatósokra két év, ami két év garisként hirdetett és független az nagy eséllyel kifüggetlenített, ahol ugye a gari bukó azonnal. GSM boltok által előszeretettel alkalmazott 1+1 év garancia = 1 év, mivel a szoftver garancia vicc kategória. Hivatalosan kifizetett függetlenítés ritka mint a fehér holló és illendő hogy legyen róla papír is. Nagyon vigyázz, mert a típus népszerűsége miatt rengeteg a finoman szólva nem korrekt hirdetés.
Nash
-
Fossza
tag
Hmmm... IMEI szám alapján az emagos telefonom romániai régiós. Kíváncsi vagyok nekem mikortól lesz elérhető...
-
Milk_n_Coffe
tag
-
snefftamas
aktív tag
Sziasztok
tegnap este megrendeltem a b-tel től lg g2 32gb EU régiós telefont. És ma délután már mégis jött. Az van a dobozra írva hogy DEU az ok hogy az germany de a doboz fel volt bontva és újra leregesztva oda tettek be a bolti garancia jegyet. Hogy tudom leellenorizni hogy tényleg EU régiós a telefon és nem új? A szoftver 4.4.2.Tudtok valami jó naptár appot amit érdemes let ölteni?
Rabolni álarcban, d*gni óvszerben!
-
kocsij
tag
Enyém is EU-s független és nekem jelezte a frissitést. Jó is lett ez a Lollipop és ahogy nézem ram is több marad mint a kitkat-nál.
Galaxy S23 Ultra
-
Atish19
őstag
válasz Milk_n_Coffe #56742 üzenetére
Én igazából a telefonon lévő LG Backupra gondoltam
-
dongasre
tag
Most vettem észre hogy van egy ilyen hogy smart lock?! ez valami újítás lenne és mi lenne ez pontosan?
SM s21+
-
veterán
Gyerekek, hazajövők azt 300 új bejegyzés? Ki a tököm fogja ezt visszaolvasni? na jó, én ... de azért vegyetek mán vissza .... jól láttam amúgy? Megint lett 1-2 tégla?
https://gamergep.hu/
-
bajnokpityu
félisten
első komoly hiányomon tudna valaki segiteni?
nem találom a gyorsan megosztható belső mappát explorerből lolin.eladó topping dac
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest