Hirdetés

2024. március 19., kedd

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:08:16

LOGOUT.hu

LG G2 témaösszefoglaló

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#55651) Mastershifu válasza firemanus82 (#55649) üzenetére


Mastershifu
tag

Firemanus & Zsolto

Ez mind így igaz, mármint ami a megszorításokat illeti. Amúgy szerintem nagyon jó dolog a flotta, meg örülök is neki tényleg, nem panaszkodom.

A legnagyobb hátulütője egyébként kétségkívül az, hogy évente / két évente lejár tender, s az önkormányzat újat ír ki. Ha másik szolgáltató nyer, akkor az önkormányzat át is megy az új szolgáltatóhoz (konkrétan a mi városunkban ez olyan 3.000 tagot érint -- tűzoltók, tanárok, védőnői szolgálat, könyvtárak, zenekar stb).

Nah, s akkor hatalmas a szívás, ha a 3.000 ember jelentős része ott marad, ahova a szerződése stb. köti lejáratlan részletekkel, kötbérrel, kártyafüggő készülékkel, s egy nem létező flottacsomaggal, amit természetesen le lehet cserélni sima lakossági csomagra. (Amiben mondjuk nem 10Ft egy perc, meg nem 10Ft az 500MB net.)

Nah, ennek nem akartam részese lenni. Így lett kártyafüggetlen G2-m a legutóbbi tender kiírása idején...

i486 DX2-66MHz

(#55652) batai15 válasza Mastershifu (#55651) üzenetére


batai15
félisten

Énis flottás vagyok, azt se szeretem hogy pl sok ügyet nem tudok intézni..

(#55653) Mastershifu válasza batai15 (#55652) üzenetére


Mastershifu
tag

Hát erre van egy q*rvajó sztorim, tanulságos. 12 és fél éve voltam már egy Nokia 6210-es boldog tulajdonosa, amikor jött ez a flotta. (Az nagyon nagy idő, azért nem értek a telefonokhoz, mert nem is követtem azt a rengeteg változást, ami eközben történt.)
Új SIM-et kaptunk, amit annyira a régi jó 6210 nem szeretett -- belement, csak a telefon időnként kikapcsolt. Karácsony előtt 1 nappal történt, hogy kérte a PIN kódot, a készülék elfogadta, s kikapcs... Visszakapcsoltam. PIN-t kért, kikapcs... Ez 3x. Negyedszer indítom: "SIM card blocked." Azbeszt{@&#{@&{}&@}&}&#}&{világot!
PUK kód? Kukában, hol máshol, kidobtam, meg hát minek is, nem vagyok hülye, hogy ne tudjam beírni a PIN-t háromszor... Minek nekem PUK kód? :D
Karácsonykor telefon nélkül, remek volt. Két ünnep között hívom Telenort. Jelszót kérek... Milyen jelszót? Hát amit beállított. Én nem állítottam be semmit... Neve? Mondom. Nincs ilyen nevű előfizetőnk. Azbeszt{@&#{@&{}&@}&}&#}&{világot! Ön nem dolgozói flotta? De. Jaaaah, akkor az Önkormányzat az előfizető, menjen be oda! Ahham, OK, két ünnep között az ÖK-on gondolhatjátok, mennyien voltak. Egy szerencsétlen tett-vett ott, az összes mufti Svácjban síelt, gondolom. 2 napig ültem a szopórolleren, mire az Informatikai Osztály vezetője generált nekem egy PUK kódot. Még ragozhatnám, de ennyi a lényeg, s hogy fájó szívvel le kellett cserélni az működő! 6210-et. Qrva flotta. :) (Azóta ez megváltozott, most már minden tag egyéni előfizetőnek számít nálunk.)

[ Szerkesztve ]

i486 DX2-66MHz

(#55654) akooos válasza Mastershifu (#55653) üzenetére


akooos
veterán

Nekem is van egy jó flottás sztorim.

Szüleim elmentek nyaralni 3 éve Görögországba. Éjszaka közepén csörgött a telefonom, fater hívott. Felvettem és csak futáshangot hallottam. Gondoltam biztos buliznak valahol. 5 perc múlva édesanyám hívott, de nem ő szólt bele, hanem fater... 5 perce ellopták a telefonját a szállásról, úgy hogy közben ők aludtak. Felhívtam a T-mobilt, előadtam, hogy van egy telefonszám, amit lediktáltam, aminek az előfizetője a Fővárosi Vízművek, a használó neve XY és a telefont sajnos ellopták Görögországban, ezért minél előbb le kellene tiltani a SIM-et. Hát az éjszakai ügyfélszolgálatos hölgy köpni-nyelni nem tudott (jogosan). Hiszen bárki szórakozhat egy név és egy telefonszám tudatában. Neki kellene egy hivatalos megerősítés legalább az előfizető informatikai vagy beszerzési osztályáról, hogy valóban megtörtént :D Mondom az éjszaka közepén honnan szerezzek neked ilyet kedves? Hát ő azt nem tudja sajnos, valami kellene. Kb 1-1,5 óra alatt sikerült meggyőznöm, hogy tiltsa le, mert ha ők nekiállnak telefonálni, akkor abból hatalmas számlaterhelés lesz. A telefon közben végig kicsöngött... Nagy nehezen letiltotta azzal a feltétellel, hogy nappal fel kellett venni a kapcsolatot a céggel, akik megerősítették, hogy tényleg le kell tiltani. Amúgy a telefon nem lett meg, de a 200 forintos PÓLÓ amit szintén elvittek három utcával odébb az út közepén hevert :D

(#55655) Mastershifu válasza akooos (#55654) üzenetére


Mastershifu
tag

Szia! Szvsz ez nagy mázli, de örülök, hogy sikerült. Elég nehéz szerintem ilyen esetben (is) meggyőzni az ügyintézőket. Kemény meló lehetett az a másfél óra. :)

i486 DX2-66MHz

(#55656) Ferenczi Áko


Ferenczi Áko
addikt

No, akkor én is megosztanám a SIM cserés tapasztalataimat. Telenor, flotta, 100 mb-os net előfizetés. A minap bementem a Veszprémi Telenor üzletbe, és mondtam az ügyintézőnek, hogy az a problémám, hogy néha random eldobálja a hálózatot, és kipróbáltam más készülékekben is a sim kártyát, és ugyan azt csinálta..
-2 évnél idősebb a kártya?
- Igen.
-Akkor díjmentesen cseréljük.
Előtte nem, azóta van 4G.
Szóval itt a hangsúly a 2 évnél régebbi és az eldobálja a hálózatot kulcsszavakon van..

Samsung Galaxy S23 ultra - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#55657) Dexxter182


Dexxter182
tag

A Vodának globális "flottája" van. :)
Minden voda-st ingyen hívok, és üzenek. A családtagok nagy része is Voda-s így meg is van a flottánk, mindenféle kiskapu meg trükközés nélkül :)

Nincs az a nagyon finom gulyásleves, amit ne lehetne elrontani egy csipetnyi szarral... @ http://ubisali.blog.hu/

(#55658) borbas666


borbas666
aktív tag

Üdv.
Ma vennék egy ilyen telefont használtan.
Mire kell odafigyelni?

[ Szerkesztve ]

iPhone 11 64GB / PS4 Slim 1TB

(#55659) Marquess


Marquess
tag

Nekem egyre lassabban reagál a telefonom és a telefon hangereje is gyengébb,ja az akkumulátoról nem is beszélve...... :(((

Good Heal, Long life.....:),The Naaru never forget you:)

(#55660) stefi68 válasza borbas666 (#55658) üzenetére


stefi68
addikt

Imei, kijelző (megjelenítő és érintőpanel), mikrofon, kamera, gps, külsérelmi nyomok.
Kb. ilyen fontossági sorrendben is.

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

(#55661) Zsolto válasza borbas666 (#55658) üzenetére


Zsolto
őstag

Kameralencse, különben te is sikálhatod, mint mi páran.

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#55662) Mastershifu válasza petipetya (#54789) üzenetére


Mastershifu
tag

Szia!

Emlékszem, hogy többször írtál az EU vs. ázsiai készüléked beszerzéséről, s emlékeztem, hogy Neked ez jól végződött. Azért kérdezem, mert én is készüléket vásárolok ma a B-Telnél, s hívtak, hogy az ázsiai kódos van.

Megírnád, please, hogy miért olyan fontos az EU régiókód? (Ez most nem LG, hanem más típus lenne, s nem is nekem lesz.) Valami olyasmire emlékszem, hogy nem minden ázsiai kódú talál LTE-t, de nem vagyok benne biztos, s most sajnos az idő sürget.

Épp ezért minden gyors választ köszönök. thx & cheers :R

Szerk.: A töltőt az korrektül kiemelték, s azt is, hogy átalakítót kapok hozzá, de engem a lényegi dolgok érdekelnek.

[ Szerkesztve ]

i486 DX2-66MHz

(#55663) petipetya válasza Mastershifu (#55662) üzenetére


petipetya
nagyúr

Azért, mert nem akartam azzal mókolni, hogy én tegyem rá az EU-s romot, amely által állítólag lesz LTE. Biztosat akartam úgy, hogy a dobozból kivéve minden működjön.

Nekem a té biztosítja a lefedettséget Pesten, és úgy voltam vele hogy ha más is kapott EU kódos telefont, akkor nekem is biztosítsa a bolt.

Ezt meg is tették, nagyon rendesek voltak és le a kalappal előttük. :R

"nincs rá lezsóidő"

(#55664) Doky586 válasza petipetya (#55663) üzenetére


Doky586
nagyúr
LOGOUT blog

Gondolom ez csak azt jelenti hogy helyetted a boltban mar lecserelte valaki a szoftvert rajta..

[ Szerkesztve ]

(#55665) Mastershifu válasza petipetya (#55663) üzenetére


Mastershifu
tag

Szia, nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Írtam egy privátot, mert nem LG G2-s a telefon, nem akarok itt offolni. Köszi még1x is.

i486 DX2-66MHz

(#55666) petipetya válasza Doky586 (#55664) üzenetére


petipetya
nagyúr

Nem, mert a doboz és töltő alapján EU régiós.

"nincs rá lezsóidő"

(#55667) RomiJosy


RomiJosy
aktív tag

Sziasztok.
Mostanában nem olvastam a fórumot de az LG g pad 8-ra ota frissítéssel megjött a nyalóka. Gondoltam feljövök hátha izzik a fórum, hogy a g2re is kijött de szomorúan látom, nem ezzel van tele a napi téma. Szerintem nincs sok hátra és jön a nyalóka erre is.

(#55668) Zsolto válasza RomiJosy (#55667) üzenetére


Zsolto
őstag

És akkor majd kiderül, ki a legény a gáton, hogy csak várta/habzó szájjal követelte, vagy fel is teszi :D

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#55669) RomiJosy válasza Zsolto (#55668) üzenetére


RomiJosy
aktív tag

Ja :D

(#55670) borbas666


borbas666
aktív tag

First phone-al van valakinek tapasztalata?
86 ezer lenne most náluk, viszont bolti garanciás, attól meg kicsit félek.

iPhone 11 64GB / PS4 Slim 1TB

(#55671) Csaky69


Csaky69
csendes tag

Sziasztok! Január óta használom elégedetten a G2-t. A különböző szolgáltatós történeteket olvasva gondoltam én is írok tapasztalatairól. 2013ban kötöttem a vodafone kredit előfizetésem,amit januárban már nem tudtam meghosszabbítani mivel megszűnt a csomag. Go+ra váltottam amiben elméletileg 500 MB net van. Viszont én a kredit 100 mega mellé kötöttem 1 GBot külön amit az eddigi számlákon mindig 100% kedvezményként elengedtek. Erre rákérdeztem hogy ezután többet kell-e fizetnem. A srác megkérdezte hány éves vagyok (25). Erre rávágta hogy 28 év alatt a csomaghoz 1 giga jár. Szoval ha valaki ilyen csomagot szeretne és még fiatal,erre érdemes rákérdezni.

Hogy picit ON is legyek, én még nem láttam kiírva sehol a 4G-t,de a korábbi kommentek alapján akkor tényleg csak REDhez jár...

(#55672) gipsztigris válasza borbas666 (#55670) üzenetére


gipsztigris
addikt

A PartNero-nál 80 ezer ....és csak jókat tudok róluk mondani. Vettem már pár készüléket bolti garanciájukkal és ha garis ügyintézés van, azt is korrekten igyekeznek megoldani.

"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-

(#55673) firemanus82 válasza Dexxter182 (#55657) üzenetére


firemanus82
senior tag

A hivatásos tűzoltóknak a vodánál több flottája is van. Ezek között sem lehet ingyenesen telefonálni, csak flottán belül. Nem túl globális!

LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell

(#55674) Ferenczi Áko válasza RomiJosy (#55667) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

Jobb lett tőle a rendszer?

Samsung Galaxy S23 ultra - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#55675) batai15


batai15
félisten

Csak hogy idegeljem a népet. Nyomkodtam. Ma ismét htc eyet. Rettentő gyors így aszem a kövi telom htc lesz.

(#55676) Ferenczi Áko válasza batai15 (#55675) üzenetére


Ferenczi Áko
addikt

Bennem nincsen semmiféle ellenszenv, szóval hajrá!

Más : TOK ínyenceknek! ;]

[ Szerkesztve ]

Samsung Galaxy S23 ultra - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF

(#55677) Zsolto válasza gipsztigris (#55672) üzenetére


Zsolto
őstag

És akkor már 85-ért nagyon megéri a 32 gigás változat.

Batai15:
Dejsz ez pont ugyanaz a hardver, mint a G2... Dupla annyiért.
Mondjuk az igazsághoz hozzátartozik, hogy a minap hallottam kihangosítva zenét játszani egy HTC M8-at, és majdnem padlót fogtam a hangjától. Na AZT megirigyeltem... ;]

[ Szerkesztve ]

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

(#55678) stefi68 válasza Ferenczi Áko (#55676) üzenetére


stefi68
addikt

Húúha! Ez olyan 5 éves korúaknak való színvonal, nem?

Mondjuk nem tudom hány 5 évesnek van G2-je...

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

(#55679) Sanki válasza Ferenczi Áko (#55676) üzenetére


Sanki
addikt

Én régebben xperia s-hez szereztem 100ft-ért egy ugyanilyen tokot csak micimackós kiadásba, egy viccnek jó volt. :D
Bár barátnőm néha használta azzal a telefont, miután megkapta. :D

[ Szerkesztve ]

(#55680) borbas666 válasza Zsolto (#55677) üzenetére


borbas666
aktív tag

A probléma az, hogy a környéken nincs partnero GSM.

iPhone 11 64GB / PS4 Slim 1TB

(#55681) petipetya válasza borbas666 (#55680) üzenetére


petipetya
nagyúr

Akkor jó környéken laksz. :)

"nincs rá lezsóidő"

(#55682) borbas666 válasza petipetya (#55681) üzenetére


borbas666
aktív tag

Nem bp-i vagyok, és ahogy látom ott van csak.

iPhone 11 64GB / PS4 Slim 1TB

(#55683) stefi68 válasza borbas666 (#55680) üzenetére


stefi68
addikt

Ne nagyon szomorkodj ezen, mivel egyetlen egy Partnero van az országban és ha jól tudom annak sincs olyan üzlete ahol személyes átvétel van.
Magyarul csak kiszállítással tudod náluk megrendelni. Innentől kezdve mindegy is, hogy 1 km-re van tőled, vagy 300 km-re :)

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

(#55684) borbas666 válasza stefi68 (#55683) üzenetére


borbas666
aktív tag

Ja akkor ezt elnéztem.
Ők is bolti garit adnak?

iPhone 11 64GB / PS4 Slim 1TB

(#55685) stefi68 válasza borbas666 (#55684) üzenetére


stefi68
addikt

Én már rég leveleztem velük, de úgy emlékszem azt mondták bolti gari.

Petipetyát kérdezd, ő rendelt tőlük nemrég.

Már, bocs, hogy átirányítottam...

[ Szerkesztve ]

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

(#55686) petipetya válasza borbas666 (#55684) üzenetére


petipetya
nagyúr

Nem tőlük vettem a telót, de a Partnero is bolti garit ad.

Egyébként pedig van fizikai üzletük, a vasat pedig telefonon keresztül lehet megrendelni tőlük (weben nem).

A környéket pedig úgy értettem, hogy mindig láttam egy-két dakotát a Partnero környékén.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#55687) stefi68 válasza petipetya (#55686) üzenetére


stefi68
addikt

Én úgy emlékeztem. Bocs
Akkor csak emlegetted a Partnero-t és az maradt meg bennem...

◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►

(#55688) petipetya válasza stefi68 (#55687) üzenetére


petipetya
nagyúr

Náluk is voltam, de nem volt szimpatikus az egész szitu.

Pedig anno a Nexus 4-et ott vettem, de ezzel le is zártam a velük való kapcsolatot.

[ Szerkesztve ]

"nincs rá lezsóidő"

(#55689) #84221696 válasza stefi68 (#55683) üzenetére


#84221696
törölt tag

De van olyan üzletük. Én is ott vettem át. :)

(#55690) Mastershifu válasza petipetya (#55663) üzenetére


Mastershifu
tag

Felhívtam az adott gyártó ügyfélszolgálatát, s azt mondták, van különbség az ázsiai és az EU-s között. Valószínű, tovább küzdök velük, ahogy Te is tetted, aztán kihajtatok magamnak egy EU-sat. Köszi még1x is mindent, az priv. üzenetet is. Cheers.

i486 DX2-66MHz

(#55691) jaffa 2843


jaffa 2843
Ármester

Tud valaki olyan videó lejátszót, ami képes lejátszani a DTS hangsávokat is? :F (Nem rootolt, nem mókolt, gyári független telefonról vala szó)

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#55692) Hyoora válasza jaffa 2843 (#55691) üzenetére


Hyoora
csendes tag

Nemtudom hogy a DTS-t viszi-em! De a BS player-t próbáltad? Nekem az eddig mindent vitt! :))

"Az élettel az a baj hogy nincsen benne háttérzene! A kérdés hogy átérzed-e??.."

(#55693) jaffa 2843 válasza Hyoora (#55692) üzenetére


jaffa 2843
Ármester

Megtaláltam őt is, de mintha droppolna közbe pár frame-et. Majd józanul lecsekkolom, lehet hogy most nem az igazi a látásom. ;] (A hangot egyébként lejátsza)

[ Szerkesztve ]

#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####

(#55694) petipetya válasza Mastershifu (#55690) üzenetére


petipetya
nagyúr

Feltételezem, hogy hasonló lehet a különbség. Mivel annál nincs lehetőség a romolásra, így mindenképpen az EU-s modellt javaslom.

"nincs rá lezsóidő"

(#55695) perge666


perge666
veterán

Üdv.
Már rég jártam erre,azt szeretném kérdezni hogy 4.4.2-nél lesz még újabb gyári rom kiadva erre a telefonra,vagy ez az utolsó?

Gondolkoztam főzött romon,de eddig még sose mertem belekezdeni egyik telómon sem,kivéve anno a Nokia N8./De az sokkal egyszerűb volt/

(#55696) GEPESZ66 válasza perge666 (#55695) üzenetére


GEPESZ66
veterán

Jön a Lolli.

(#55697) petipetya válasza GEPESZ66 (#55696) üzenetére


petipetya
nagyúr

Kinéztem az ablakon, de még nem láttam közeledni.

"nincs rá lezsóidő"

(#55698) perge666 válasza GEPESZ66 (#55696) üzenetére


perge666
veterán

WoW ez nagyon jó hír,feldobtad a reggelemet köszi. :C

Gyorsan rákerestem telóról és látom hogy most év elejére ígérik.

(#55699) vadászcsiga


vadászcsiga
félisten

Ajánlatok már legyszi valami böngészőt ami alig fogyaszt mert nálam kora delutanra 30%-ra esik a töltöttség. Chrome, es opera amit próbáltam, dolphint nem tudom megszokni. Ha lehet inkább olyat ami termeli az energiát :D

[ Szerkesztve ]

(#55700) Zsolto válasza vadászcsiga (#55699) üzenetére


Zsolto
őstag

Főleg nem a böngésző fogyaszt, hanem a kijelző. Próbálj kikapcsolt kijelzővel böngészni, drámaian javul majd a fogyasztásod :DDD

Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.