Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
schferenc77
aktív tag
válasz jozsef_pecs #43289 üzenetére
Nekem is levegős lett a széle, mintha nem egyenes lenne alatta a kijelző. Ettől eltekintve, nagyon jó és kényelmes a használat, szépek a színek és jól csúszik :-) Nekem marad, megbarátkozom a körbecsíkkal (kb. 1.5mm oldalanként).
-
Disla87
csendes tag
Mit foglal magába az egyes G3 romokban fellelhető "intelligens töltés"?
LG G2 --> LG G4 --> iPhone 7 --> Honor View 10 --> Xiaomi Mi9
-
Qukac
tag
Sziasztok! Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésében, és egy dolog érdekelnen. Volt ha jól tudom egy kis kameraszoftver hiba, ami egy ismerősöm G2-jén is jelentkezett, ugyanis videózásnál a hang elég érdekesre sikerült. Megoldódott már ez a probléma, esetleg csak egyes daraboknál fordult elő?
-
Quqesz
nagyúr
válasz BigSlim #43278 üzenetére
Hát itt van mellettem az asszony Z1c-je és nagyon tetszik a sony kinézete,de nem cserélném el....sokkal többet kell újraindítani vmi hiba miatt mint a g2-t(pl tegnap nem tudta felvenni a hívásokat,mert a kijelzőre nem rakta ki a felvevő/lerakó gombokat,csak a számot és a képet...ilyet én még nem tapasztaltam) és a G2 ui-ban sok olyan funkció van,amiről a sony nem is hallott még(csendes mód,kezdőlap forgatás,stb) szóval részemről LG(pedig nagyon Z1-et akartam annó,de már nem)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
korcsillio
addikt
Mától én is g2 tulaj vagyok
-
Magnat
veterán
Az elmúlt napokban nem sokat nyúltam a telefonhoz (vmivel több mint egy óra kijelzőidő), de a wifi, mobilnet, 4 email, Whatsapp, Viber meg a szokásos dolgok mind futottak:
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
FrankMonzano
őstag
Valahogyan nem tudom beallitani,hogy az egyik virtualis gomb a futo alkalmazasok legyenek root nelkul ?
-
boken
senior tag
Pár mondattal kiegészítettem a G2 VS Z30 bejegyzésem.
Ha valaki szeretne hozzáfűzni valamit az írjon nyugodtan pm-et és a neve megjelölésével beteszem a bejegyzésbe,amennyiben valós észrevétel,akár pozitív akár negatív.Tanulj, tinó, ökör lesz belőled!
-
korcsillio
addikt
Mi annak az appnak a neve amivel el lehet tüntetni a "gombokat"?
[ Szerkesztve ]
-
neo_xperia
senior tag
válasz korcsillio #43315 üzenetére
Van több is, én ezt használom.
Googleplay keresőbe írd be hogy "immersive", kidob pár lehetőséget. -
korcsillio
addikt
válasz neo_xperia #43316 üzenetére
Köszönöm!
-
Thauxeeb
tag
~4 óra kijelzőidő az normális? Átlagba annyit tudok kihozni belőle, ennyit bír, vagy csak nekem ilyen kevés? (vagy csak tűnik kevésnek, mert ugye mindig piszkálgatom, mert nem lassú)
-
csatakacsa
tag
válasz Thauxeeb #43318 üzenetére
Semmi gond nincs vele, nyugodj meg. Sokmindentől függ. Nálam is általában 4 óra körül szokott lenne , de folyamatos wifi/3g, viber, emailszinkron, telefonálás mellett bőven jó az, hidd el. Attól is függ h milyen erős a wifi jel vagy a térerő stb. Ha távol van a wifitől órák alatt tud 10% ot merülni a semmitől.
Most h nem kapcsoltam be a wifit, csak ha kellett nethez, youtubehoz 5óra 50 perc jött ki 2és fél nap alatt de akkor meg minek az okosteló...
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
Danny365
őstag
válasz Thauxeeb #43318 üzenetére
Normális; viszont x óra kijelző idő szinte 0, azaz semmi információt nem tartalmaz, úgyhogy ezért felesleges is egymás idejéhez hasonlitgatni. Ha úgy gondolod, hogy a te használatodhoz képest korrekt, akkor jó, ha nem, akkor meg talán érdemes kicsit állitgatni ezt-azt.
Én tudnék 9 óra kijelző időt is csinálni, meg másfél óra alatt is le tudnám meriteni, szóval...
-
neo_xperia
senior tag
-
Thauxeeb
tag
válasz tepenzed #43323 üzenetére
Beállítások -> Akkumulátor -> Itt látsz egy akksi ikont, arra ráböksz, bejön egy lista -> Kijelző
Egyébként volt már 3 óra meg 5 és fél is, de akkor úgy néz ki korrekt a 4. Tudom, hogy ez nem jelent semmit, de azért átlagos használatnál valamennyire mégiscsak mérvadó. Persze Wi-Fi, ha nincs mobilnet, GPS, Sync, minden on, szóval annyira nem lep meg, csak itt sokan 2 napokról beszélnek, de akkor nyilván nem így.
Köszönöm mindenkinek!
Egyébként ezt a több napos akksi mizériát sosem értettem, mintha nagy nehézség lenne a max. 3 wattot zabáló töltőre tenni minden este.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
válasz Musaka #43310 üzenetére
Őszintén szólva nekem nem hiányzik a frissítés,ez most jó így,ha meg vki g3 témát (nekem is volt)akar v launchert,akkor ezer meg egy lehetőség van rá....ez meg amúgy is g2,legyen akkor az is....
Üzemidő:múltkor 54h ebből 5:17h a kijelző...ez sztem egész jó(50% fényerő+auto,5 gmail,3 mail,2 időjárás szinkron,2g háló)
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
iceQ!
addikt
Problémák :
1. SwiftKey-t használok és mikor gépelek van mikor ledobja az alkalmazást mint mikor megnyomom a HOME gombot. Eleinte azt hittem hogy megnyomom, de ma biztosra veszem hogy nem így van.2. Facebook-om, gmail, WhatsApp...stb nem frissül időben. Be van kapcsolva a szinkronizálás. Többször raktam újra gyári romot, de mindig volt előtte is és utána is hard reset.
Mik lehetnek a gondok?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
iceQ!
addikt
válasz szabyka95 #43329 üzenetére
Akkumulátor kímélése Wifi segítségével?? Ez elől vegyem ki a pipát? Eddig ez előtt benne volt és tökéletesen működött minden. (amúgy mobilnet kapcsolatban is ugyan ezt csinálja)
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
korcsillio
addikt
Qslide-ba telepített app-ot nem lehet berakni
-
iceQ!
addikt
Egyre nagyobb a baj. 941es hiba Playben. Töröltem a chache-t leallítva... Nem tudom mi lett ezzel a telefonnal.
-
iceQ!
addikt
-
racerx
őstag
Ezek szerint én se a home gombot nyomom meg. :-D Szar sajnos a SwiftKey. Amióta ingyenes lett, azóta vannak furcsa dolgai. Előző telómon sokszor ugy belassult, hogy használhatatlan lett. Itt azt hittem jó lesz, az is volt egy darabig. De most már csomoszor előfordult hogy gépelek ide egy hozzászólást, és leáll a képernyőn (most is csinálta :-( ), de írok tivább, naj az egészet kidobja egyszerre...
Bosszantó nagyon. Az a baj, hogy a SwiftKey (így pár év után) szinte már a gondolataimat is ismeri, ezért nem cserélem le szívesen. De ha igy folytatódik akkor kénytelen leszek. Pl. A smart keyboard is jó nagyon. -
kiskacz
senior tag
Az LG smart world - ben a TV-m miatt regisztrálva vagyok, de miután a telefon nem kínál fel magyar o-t, nem tudok belépni. Itt rákerestem a téma kifejezésre - van egy pár
Van kedvenc témátok? Érdemes ezzel foglalkozni? A gyári 2 elég szegényes - a 2.-kat biztos nem raknám fel, letölteni ott meg nem lehet...
Huawei Mate 8
-
kiskacz
senior tag
Szia!
(csak pár napja jöttem Note 2-ről,) Nekem nem recseg, sőt kifejezetten HALK az elődhöz képest, a navit nagy sebességnél szinte nem is hallom, sőt a kihangosításnál is fülelni kell...
Van valami KÓDOS beállítási lehetősége? (Neked mínusz kellene, nekem plusz... )
Huawei Mate 8
-
-
fcbarca
őstag
sziasztok
LG G2 vagy S4 vásárlás mellett állok.
Kijelző dönt.Melyik a jobb,színesebb,minőségesebb?
Továbbá az LS 980 verzió eltér valamiben a standard helyett?(minőségben)[ Szerkesztve ]
-
iceQ!
addikt
Most olvasom: "3.1-enk van a legjobb Low Light minősége!! Valódi színekkel dolgozik, nem fakó vagy túlszaturált."
Na már most! Nézem a fényképeket és fakók.. Látom hogy ezt lehetne orvosolni, de hogyan is?
Valaki segítene?Más :
Google Play szarakodik. Leall, nem tölti le amit kell 941es hibát dob. Ez miért van??
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest