Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
jeszi
tag
Egy napja van g2 telefonom, tényleg ilyen vacak ebben a kijelző? El sem akarom hinni...
HTC One X után a betekintési szög szörnyű, ha egy filmet nézek rajta, picit elfordítom és a színek fakulnak, invertálódnak, a fekete világosszürke lesz. Átlósan a legborzasztóbb. Minden más remek, de ez nagyon idegesít a HOX után.Nem félek a haláltól, majdcsak túlélem valahogy!
-
jeszi
tag
válasz f(x)=exp(x) #27667 üzenetére
Hol erdemes ilyen telefont venni? A media marktban korabban vettem mar, az megbizhato, de altalaban el vannak szallva az arak. Amugy nem tunik hamisnak a telefon, gyors, probaltam taviranyitokent is, firmware frissites siman ment 4.4-re. Nagyon szeretheto lenne...
Nem félek a haláltól, majdcsak túlélem valahogy!
-
jeszi
tag
válasz sefan67 #27672 üzenetére
Szia!
Igen, az IPS-nek vannak hátrányai, de a HTC One X-ben szinte mindenhonnan tökéletes, bár az is IPS. A g2 kijelzőről csak jókat olvastam, nem is gondoltam volna, hogy ilyen...bár lehet hibás
Világos színes képeknél sokkal jobb a helyzet, de picit változnak a színek. Teljes fényerőn, ha lehúzom fentről a rolót, az elsötétedett lenti részen szintén látható a zavaró jelenség. Erről készült szemcsés videó:
Ha ez normális jelenség és mindegyik készülék ilyen, akkor van egy eladó g2 telefonom.
-
jeszi
tag
válasz Azharel #27675 üzenetére
Köszönöm, hogy megnézted!
Viszem vissza a boltba. Vajon visszakérhető a pénz? (Pénteken vettem.) Abból a boltból már nem kellene másik. Ráadásul nem magyar régióval van, amit mondhatott volna. Furcsáltam is, hogy a boltban mondta a fickó, hogy ad hozzá átalakítót, mert nem európai a töltője. Belenéztem a dobozba, mondtam, hogy de, ez magyar dugós. A boltos erre: Ja rendben, akkor nem adok átalakítót. Na ekkor kellett volna kifordulnom a boltól. Néha van értelme a media markt szlogennek, oda kellett volna mennem.
-
jeszi
tag
válasz sefan67 #27686 üzenetére
Köszi, nem vagyok egyedül. Neked milyen régiós? Nem lehet különböző panel régiócsoportonként?
10-től lehet nyomkodni g2-t a media marktban, kíváncsi vagyok, ott lesz-e ips glow "light version" vagy ők is keményen nyomják.
-
jeszi
tag
válasz stilo18 #27698 üzenetére
Igen, bejönne. Bár ezután amoledet szeretnék, de nehéz választani.
Jó lenne csúcs közeli hardver, amoled 4,7-5,2 coll kijelző és legyen benne fm rádió. Na ezzel mindent kizártamKompromisszumokkal marad az s4 mini vagy a note2.
[ Szerkesztve ]
-
jeszi
tag
válasz laca.1 #27729 üzenetére
"betekintés szög"
Ez nincs még 180 fok: glow
Simán nem szemből látom, ha csak az asztalon fekszik a telefon és egy riasztásra rányomok vagy ketten nézünk valamit rajta. Nagyon jól birja az aksija, piszok gyors, nem sorolom tovább a jó tulajdonságokat, egyedül ez a kijelző szomorít el. A fórum háttere is nagyon picit világosodik/sötétedik, ha csak picit is nem szemből nézek a kijelzőre. Ezt lehet észre sem veszem, ha nem HOX után fognám a kezemben, a régebbi htc-ről nem tudsz ilyen rossz képet készíteni. Így viszont vagy kell a páromnak vagy eladom. Jó ez, csak megszoktam a jobbat. A HOX-ban meg vacak volt a kamera meg a kihangosítás. Sehogy sem jó
Voltam a media maktban, ott is ilyen a g2, vagyis nincs baja az enyémnek. Mégis sokan írtak, hogy tuti hibás a telefon, mert ilyen rossz betekintési szöge nem lehet. De van, leginkább átlóban és sötét színeknél.
-
jeszi
tag
Sziasztok!
Nektek nem recseg a hangszoro kihangositasnal full hangeron telefonalaskor?
-
jeszi
tag
válasz kiskacz #43342 üzenetére
Szerintem sem eleg hangos a kihangositoja, ezert is allitom full hangerore, ahol meg recseg is, berezonal.
En g2-rol szivesen valtanek note 2-re, nekem esti egermozihoz az amoled feketeje es betekintesi szoge jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Autós topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 5
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Vírusirtó topic
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest