LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [IO.sys:] Ez történt ma, ér röhögni :)
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [Brogyi:] CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- [Re:] [Luck Dragon:] Asszociációs játék. :)
- [Re:] [Luck Dragon:] MárkaLánc
- [Re:] [Meggyi001:] Tv nézés Androidon (update: 2019.11.28)
- [Re:] [sziku69:] Fűzzük össze a szavakat :)
- [Re:] Elektromos rásegítésű kerékpárok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD.hu témák
Téma összefoglaló
racerx
őstag
Meg kell jelölni az egyik oldalát fekete alkoholos filccel :-)

Thomas16
tag
Valaki használ MIUI romot a telefonra?
Jól működik ezen a telón?

Thauxeeb
tag
Ha nem sajnálod, sértsd meg valamivel és ki lehet tapintani melyik a jó oldal, akár teljes sötétségben is.

jose999
senior tag
A kábel végén a fém rész (ami megy a telefonba) egyik fele ha végig simítod, érdes. Na ez az alja... Ki lehet tapogatni, nem lehet eltéveszteni
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”

TechRobot
aktív tag
Azt hiszem az a Verizon verzió, nem tudom nekik miért lett ilyen a hátulja.
Ha például tokot vadászol G2-re, akkor azoknál is meg szokták említeni, hogy minden G2-re, kivéve Verizon, vagy odaírják, hogy ez a tok a Verizon verzióhoz jó.
[ Szerkesztve ]

wacek068
tag
Üdv!
Nyugodtan állj neki a leírások alapján, sikerülni fog!
Ha nekem sikerült........
A semmitől, a kevés is sokkal több!!! Már van 41 piros pöttyöm!!!! Szerintem megbízható vagyok! Ha nem írok vissza azonnal, valószínű vezetek,csak olvasni tudok, de pótolni fogom!

alex devil
senior tag
Nem nagyon adta..?
Nincs kedvem újratelepíteni a rendszert...
Xiaomi Mi9

matekah14
csendes tag
Sziasztok!
Van egy törött kijelzős G2-m, ezt most eladásra kerül, de le szeretném menteni a rajta lévő dolgokat, illetve gyári állapotba helyezni.
De mivel a kijelző be van törve, ezért semmi nem érzékel a telefon, szóval ha usb-re dugom, akkor engedélyezni kell, hogy a gép olvassa, de ez nem lehetséges.
Hogyan tudnám ezt kivitelezni?
Nagyon hálás lennék, ha valaki segítene!

Danny365
őstag
OTG kábeled nincs? Egeret rá tudnál dugni, amivel lehet irányitani.

pusihusi
addikt
[link] Szia igen jó. az alsó ha minden igaz magyar nyelvű is
Üdv. Feri!!

korcsillio
őstag
Ok,akkor annyira nem vészes...Pénteken már nálam lesz

matekah14
csendes tag
A kijelzőn egyáltalán semmi nem lehet látni, érintést nem érzékel.

Zoja™
őstag
Usb hiba keresés be volt kapcsolva?
Ha igen, akkor megoldható a problémád.
[ Szerkesztve ]

matekah14
csendes tag
Ezt sajnos nem tudom, már rég használtam.

zolka1977
tag
LG On-Screen Phone - t letöltöd a pc-re , ha szerencséd van( usb kapcsolat LG szoftveren van) a teló képét már is láthatod a monitoron és egérrel simán használhatod

Zoja™
őstag
Próbáld ki amit zolka1977 írt, az az egyszerűbb megoldás.
Ha nem jön össze, akkor megpróbálkozunk az adb-s megoldással.

matekah14
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm!

SoulReaver
addikt
Hali!
Van lehetőség új verziós Xdabbeb kamera app letöltésére valahol?

zolka1977
tag
Nincs mit, remélem sikerrel jársz...

tepenzed
őstag
amúgy ha totál meghalna a teló akkor sehogy sem lehet visszarakni gyárira? Mert nekem a gyári romok nagyon nem jönnek be,viszont a garancia miatt eléggé félek...

szabyka95
őstag
ha total meghal, akkor az azt jelenti, hogy sehogy sem lehet visszahozni a telot.

tepenzed
őstag
jó de pl egy halott akksira gondolok,amit itthon nem tudok kicserélni vagy egyéb alkatrész hiba ami miatt nem lehet bekapcsolni a telefont,arra gondoltam,hogy ilyenkor kábelen valahogy mégis lehet benne kutakodni

zolka1977
tag
Sajnos anno én is így jártam, teljesen meghalt, pedig csak kipróbáltam Cludyfa romját.Szerencsére gariban kicserélték az alaplapot.

pusihusi
addikt
Nem magyar nyelvű
Üdv. Feri!!

Laca0
Topikgazda
Miért is? :-) Te úgysem látod, más meg amúgy is látja, mert a füleden van :-)
Redmi Note 8 4/64 | Asus RT-AC56U | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S

killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Valaki meg tudja mondani,honnan tudom letölteni DM 4.3 S-LITE romját,és hozzá a színes ikon pack-ot?
A mostani legújabbtól 2 vel visszábbira gondolok.
Jelenleg a leg újabb van fent,de ez sajna nem annyira jön be...
Előre is köszi!
A térerő ikon,stb is színes volt,ezt a packot keresném mellé
[ Szerkesztve ]
(#43128) Tonimcfish válasza killzone1987 (#43127) üzenetére

Tonimcfish
tag
esetleg irj neki privá üzit nem harap
[ Szerkesztve ]
P20 PRO Black
(#43129) killzone1987 válasza Tonimcfish (#43128) üzenetére

killzone1987
senior tag
Sokszor nagyon elfoglalt.
Ezért nem akarnám zavarni,ha nem muszály...
(#43130) Tonimcfish válasza killzone1987 (#43129) üzenetére

Tonimcfish
tag
amugy 4,2 volt a final, ezt a 4.3 litet nem vágom, nekem is megvolt pár romja pedig...
(#34502) DroiDMesterÚjVálaszPrivát2014-05-24 23:32:55
DroiDMester
(PH! addikt)
Akkor a kéréseknek eleget téve itt lenne a V3.4 sLite ROM -om!
Letöltés => LG-G2_DroiDMester_v3.4_sLite_ROM.zip
[ Szerkesztve ]
P20 PRO Black

Laca0
Topikgazda
A Nekeda toknak miért van a jobb felső sarka kivágva? Ott nincs is semmi és eséskor ott sérülékeny lehet.
Redmi Note 8 4/64 | Asus RT-AC56U | LG 47LM620S | Denon AVR-1612 | Eltax Experience 5.0 | Egreat R6S

Zoja™
őstag
Ez számomra is rejtély, mert a Spigenemnek is ki van vágva a jobb felső sarka.
[ Szerkesztve ]
(#43133) killzone1987 válasza Tonimcfish (#43130) üzenetére

killzone1987
senior tag
Akkor az ikon pack linkje?
[ Szerkesztve ]
(#43134) Tonimcfish válasza killzone1987 (#43133) üzenetére

Tonimcfish
tag
a link ott van a hozzászolásában. 34502
[ Szerkesztve ]
P20 PRO Black

OgKush
senior tag
koreaia keszulekeken van tvtuner, es ott jon ki az antenna.

Zoja™
őstag
Erre nem is gondoltam, köszi az infót.
Már mint mi nem nagyon adta?
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung Note 10+ Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Audi A3 1.9 TDi ALH
Honnan érdemes a G2-re tokot venni?
Magyar oldal érdekelne főképp!
Nem szeretnék rá költeni sokat viszont olyan tokot szeretnék ami passzol rá tökéletesen és az anyaga is jó!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung Note 10+ Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Audi A3 1.9 TDi ALH

Laca0
Topikgazda
Ez tud olyat, mint a Motorola-m tudott, hogy "diszkrét mód"? Lefordítottam a telefont és némított automatikusan mindent. Ebben az üzemmódban jó lehet a hátsó led jelzése.

Quqesz
nagyúr
Be lehet állítani,hogy ha lefordítod, akkor elnémul,meg ha felveszed sík felületről akkor is elhalkul...hasznos a hátsó led
[ Szerkesztve ]
Kínai ügynök vagyok, ezért vettem huaweit...

tepenzed
őstag
spigen armor elég jó,vaterán találsz féláron is

Laca0
Topikgazda
A sík felületről felvéve hangerő csökkentést tudom, de a másikat hogyan lehet beállítani? Mármint hogy lefordítva némuljon. Ezt nem találom.
Mi a véleményed a Nilkin tokokról?
Amúgy köszi Spigen armor tetszik nagyon!

jose999
senior tag
Én egy Spigen Slim Armort és egy Nekeda Saffiano tokot vettem, mindkettő nagyon jó (Spigennel vigyázni, hamisítják ezerrel! Én a gyártótól rendeltem) Nekeda kecses, gyönyörű, mégis véd rendesen, nagyon prémium érzetet ad. Spigent pedig gondolom nem kell bemutatni...
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
Köszi!
Mind a két tok nagyon tetszik!

Gaberking
senior tag
Szia!
Nekem Spigen Slim Armor tokom van és nagyon meg vagyok elégedve vele. Határozott, kellemes fogást biztosít. A fekete telefonomhoz fehér tokot vettem és szerintem nagyon jól néz ki.

Quqesz
nagyúr
pont alatta: Függőben lévő bejövő hívások(bejövő hívások és videóhívások lehallkításához fordítsa lefele a telefont ...) tehát: beáll/általános/mozdulatok/Függőben lévő bejövő hívások (stock v20D rom)
[ Szerkesztve ]
Kínai ügynök vagyok, ezért vettem huaweit...

bunddog
tag
Sziasztok!
A jelenség: usb-n keresztül másolva 1 db flac fájltól fagyás és utána újraindulgatások után fixen befagy kb 10 másodperc után ja és csak attól az 1 fájltól (eddig)
A hard reset megoldotta a dolgot csak kíváncsi vagyok hogy találkozott e már valaki hasonlóval?

jose999
senior tag
Tettem fel flac formátumú albumokat, nekem semmi galibát nem okozott... (poweramppal hallgatom)
Hirdetés
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Ryzen 3 3100 // 16GB 3000MHz // RX 580 4GB // 120GB SSD // 5TB HDD // 750W PSU
- Bomba áron, MSI Prestigio 14,1" Gamer gyártói gari, i7-10710U (6 mag)/16RAM/512GBSSD/GeForce GTX1650
- (A+) Lenovo ThinkPad P50 workstation*32GB-64GB DDR4 RAM/vil.MAGYAR bill/akku 9 ciklus/gari 2021.5.25
- IPhone 11 Pro 256GB
- Intel DQ57TM + i3-540 (Q57, 4 ram slot) + hátlap + bővítési lehetőségek