LG G2 témaösszefoglaló
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
- Bemutató Egy csodaszép szerelmes utazás: Haven bemutató
- Tudástár Az eSzemélyi használhatósága magánszemélyként
- Bemutató Creative Stage 2.1
- Elemzés A legolcsóbb új PC konfig nyomában
- Bemutató A V12-es duruzsolása – Lamborghini Sián FPK 37
Általános témák
LOGOUT.hu témák
- [Re:] [FLATRONW:] Szépségideál
- [Re:] eBay-es kütyük kis pénzért
- [Re:] [sto1911:] Pinball FX3 PH! verseny
- [Re:] [D1Rect:] Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [Re:] [ubyegon2:] Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- [Re:] [Vakegérke:] NyalóVilág: tíz, kiver a víz - VV10 - Való Világ 10
- [Re:] [Wiz Khalifa:] Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- [Re:] Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- [Re:] Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- [Re:] [Victoryus:] Thomson 43UC6306 tv
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Téma összefoglaló
david_97
senior tag
OptimusG3! Lesz UI frissítés,de mikor?
szabyka ebben szerintem tévedsz! Próbáltad mind2őt?
[ Szerkesztve ]

xSide
őstag
A G2 mini-ben érdekesmód már az ART lehetősége is ott van.
Remélem az ui választható lesz a mostani fehér helyett mondjuk fekete.

Danny365
őstag
Ezt majd hiszem, ha látom. Xda-n van egy ilyen topik, ott jó pár ember érdeklődött az LG-nél, nekik azt mondták, hogy nincs infojuk/nem lesz G2-re új UI.
Én megkérdeztem az LG US és UK supporttól, egyik azt mondta nem jön, a másik azt, hogy nem tudja. Pár napja hivatalos közleményben az volt, hogy csak az újabb [a G2 nem az] LG telók kapják meg az új UI-t...
Tehát ezekkel szemben van egy ilyen hir, hogy mégis megkapja. Szóval én mérget nem vennék rá.

szabyka95
őstag
nem, de majd kiprobalom.
de nem is mondtam h cloudy jobb, csak hogy kozelebb all a stock g3 hoz
[ Szerkesztve ]
Ez nagyon durva lenne ha kijönne rá az L de szerintem nem sok esély van rá!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung Note 10+ Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Audi A3 1.9 TDi ALH

tepenzed
őstag
valaki tudna linkelni nekem egy friss leírást ,ami szájbarágósan leírja,hogy stock romra hogy rakjam fel cloudyt,kernelt meg recovery cuccost(meg még ami kellhet)?

david_97
senior tag
Nem jobb,és nem is áll közelebb

Gaberking
senior tag
összefoglalóban mindent megtalálsz!

Quqesz
nagyúr
Konkrétan ezt nem jelenteném ki,de ha kíváncsi vagy rá nézd meg mit csinál..meg sztem alapból tompább a vétele,de ez is érdekes,mert ahogy kimegyek az országból sokkal stabilabb a hálózat és 3 teló közül ez vált a leggyorsabbab hálózatot roamingon...
[ Szerkesztve ]
Kínai ügynök vagyok, ezért vettem huaweit...

Danny365
őstag
Az Optimus-féle az mitől 'gyáribb', mint a Cloudy?

szabyka95
őstag
Aha. QW van optimusban, QUickcircle cloudyban, en ezert hasznalom a cloudyt
Pl Emiatt gyaribb
[ Szerkesztve ]

david_97
senior tag
Semmitől,de ugyanez ellentétes irányban sem mondható el,mint ahogyan ő állitja,
Szabyka:van G2 re quickcircle tokod?
Tudtommal az csak G3 van,és az optimus romban ezért van egy fix hogy ne legyenek elcsúszva a dolgok
[ Szerkesztve ]

Danny365
őstag
Jaa, értem. FM rádió amúgy van az Optimusban?
Meg ami asszem csak a Cloudy ROM-ban van, az a G2 féle 'plug and pop', én szeretem ezt a kis feature-t.

hard74
senior tag
Seven G3 1.9.1-et próbáltad?Optimus-t vagy seven-t tartod jobbnak?
Danny:
Plug and pop seven-ben is van.
[ Szerkesztve ]
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro

rayoliviero
veterán
Optimus smoothabb valamivel.
Danny: Van.
[ Szerkesztve ]

hard74
senior tag
1.3-ban már G3-hoz hasonlóan kék alapúak az értesítések?
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro

david_97
senior tag
Az nincs viszont meg lehet nélküle lenni,radio van,+ a cloudy rom fc-t kap ha a beállításokban rámész a megosztás és csatlakozásra,dehát izlések és pofonok
Szerk: optimusban is pedig előző verzióban jó volt,de ahogy gazsi is írja smoothabb,és már nem zavaróan akad az animáció tárcsázóban stb,ugyhogy szerintem maradni fog
[ Szerkesztve ]

Danny365
őstag
Nálam nem FC-zik sehol sem.
De valóban felesleges egymást győzködni, a 2 ROM szerintem 95%-ban megegyezik, szóval mindkettő jó. Én Cloudy-t használok az 1.0 óta és mivel most már semmi hibával nem találkozom, az akksi idő is szuper, igy minek váltsak...
A Seven meg nekem már túl sok, én jobb szeretem a gyárihoz legközelebbi állapotot.
szerk.: lehet, nálad valamilyen xposed modul vagy ilyesmi miatt FC-zik az adott menü.
[ Szerkesztve ]

hard74
senior tag
Akkor mondható,hogy a seven a leginkább full G3 port?

david_97
senior tag
Amit nem találtam cloudy-ban az az hogy hogyan tudom beállítani a nem rejtett számról való hívást,mert ha rámegyek a hívás beállításokra nincs ott az egyéb beállítások az alján mint pl optimusban is,és ez így nállam kapuga lett,5let?

Danny365
őstag
Nem igazán, az inkább a 'G3 és mindenféle mod ami csak létezik belepakolva' ROM.
Ami persze nem rossz, csak én jobb szeretem magam személyre szabni a dolgokat, ezért is mondtam, hogy jobb szeretem a gyári(abb) állapotot, amilyen a Cloudy, vagy akár az Optimus is.
@david_97
Settings > Call > Additional call settings > Caller ID
Tehát van itt egyéb beállitások ugyanúgy.

FrankMonzano
őstag
Udv!
Mlt kikapcsolasa 4.4.2 alatt is ajanlott?
Lett ismet egy ilyen telom,az elozo g2-n meg 4.2.2 futott,ott disable-re raktam az mlt-t.
Nem! Nyugodtan be lehet kapcsolva!
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung Note 10+ Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Audi A3 1.9 TDi ALH

david_97
senior tag
tenyleg ott van,eskü hogy már volt fent ez a rom,és emiatt cseréltem le...lehet ott valami hiba volt a telepítésben?

Zoja™
őstag
Nem, csak az optimusban és a cloudyban más más menü pontok alatt található meg a funkció.
Engem is megkavart az eltérés anno, vakartam is a fejem mikor az optimust felraktam régebben.

tothgergo90
tag
tudnátok dobni nekem egy seven g3 port ROM linket?
nem találom xda-n .. :-/
Köszi
(#42727) rayoliviero válasza tothgergo90 (#42726) üzenetére

rayoliviero
veterán
Mert Xda-n fent sincs. Tessék.

Attilka05
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a telefonomra a v20f szoftvert. Nem találtam hozzá leírást hogy tudnám rootolni. Tudna valaki linkelni egyet?
Köszi
Akkumulátort hogy tudom a legjobban kímélni?
Lemeritem mindig a telefont vagy soha ne merüljön le ha nem 5% körül kezdjem tölteni?

Danny365
őstag
Itt az összefoglalóban fent is van hozzá leirás (a ioroot25-ös), illetve towelroot-tal is tudod rootolni, ha minden igaz.
@iceq9999
Elvileg nem tesz neki túl jót, ha kikapcsolásig hagyod lemerülni (bár valójában akkor se merül le teljesen), szóval ne 0%-nál dugd rá a töltőre.
Én minden éjjel felteszem tölteni, ha 10 százalékon van, ha 40-en; több, mint fél éve van meg a telefon, az akksi idő nem romlott semmit.
[ Szerkesztve ]

Bolond^^
tag
towelroot-ot most próbáltam ki, nekem semmit nem csinált.

Danny365
őstag
SuperSU appot leszedted hozzá?

Bolond^^
tag
Igen, ki irta hogy a Supersu binarist frissiteni kell, ezt megtettem, ki irta hogy sikeres, ujra towelroot es ismet semmi :/
Holnap valahogy en is osszehozom mar ezt a rootolast. Gondolom van ra egy-ket jo kernel es ROM ami megjavitja a kamerat, nekem ezzel van a legnagyobb bajom, videozas kozben is a video meg a hang is akad nagyon
[ Szerkesztve ]

TechRobot
aktív tag
Véletlen nyomtam válaszra.
Nekem ioroot25el sikerült.
De azzal nem ami az oldalon van.
U2bről szedtem linket.
[ Szerkesztve ]
Dikk egy százas...

zsirkigyo
csendes tag
Helló
Az állapot sorban lévő ikonokat hogyan lehet szinessé varázsolni? Köszi a segitséget.

Magnat
veterán
Huhh, úgy pörög a topic,h alig találom meg a válaszokat
Sztem az lehetett, amit írtatok, h nem vártam meg amíg mentette, hanem egyből kiléptem, de majd még próbálgatom, köszi!
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

perge666
addikt
Jaja nagyon aktìv a topic.
“ Doki, figyeljen! Nem kell más, csak egy kis plutónium. “

pusihusi
addikt
A towelroot, nem pörgeti a Knox számlálót amit a a Samsung bele rakott, de a hírek szerint a Google is átveszi és az 5 Droidba belerakja. Remélem nem
Üdv. Feri!!

Harcsai
senior tag
Most tulajdonképpen mire jó ez a Knox?
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb
https://hardverapro.hu/apro/ryzen_5_1600_box_uj/friss.html

Harcsai
senior tag
Ok, a root része már régóta téma. De mire való? Céges biztonság... de hogy.. mi ez tulajdonképpen?
iPhone11; iPad Air 3; Lenovo Yoga 510-14ISK i3-6006u 8gb

zsirkigyo
csendes tag
Az előbb lemaradt a telefonkönyvet szinkronizáltam a google fiókommal a számok mellet ott vannak a képek ha a telefon könyvet megnyitom de hívásnál nem jeleníti meg a képét az illetőnek mi lehet a gond ?

pusihusi
addikt
Igen biztonság, van egy Knox fiók aktiválni kell, s oda be tudod rakni a céges , vagy titkos dolgaidat . (email stb. s adsz egy kódot a fióknak, onnantól kezdve csak te férsz hozzá. Állítólag feltörhetetlen. Én note 2-vel futottam bele mikor frissítettem a 4.4re megjelent a Knox. Mivel rootolva volt a telefonom a Knox számláló ugrott. S azt nem lehetett kitörölni. Onnantól kezdve a Knox fiókot nem lehetett használni, mert kiírta hogy ez 1 módosított telefon. Gari oda
Üdv. Feri!!

xSide
őstag
Melyik 'hívó'-t használod?
Jó, hogy rákérdeztél.
Kérdésem, az újonnan beállított g. fiókkal szinkronizált képek minősége , mérete milyen most kk-val?
Korábban még másik telón ics alatt megszokott rossz / kis képeket nagyfelbontású jobb minőségűre cserélgettem (Contact Photo Sync appal, mellyel bizt. mentésként is használtam).
[ Szerkesztve ]

HarryDEC
tag
Le szeretném váltani az eddig megszokott - Business Calendar Pro -t (+tasks) - naptár alkalmazásomat.
Jelenleg ez fogyaszt a legtöbbet a telefonomon, a képernyő csak utána jön!?
Ti milyen naptár programot használtok, ajánlotok?
Korán keltem, hol az arany?

racerx
őstag
TWRP recoveryben fel lehet valahogy mountolni a belső tárhelyet? Pl. nem akarom a backupot a telón tartani, de ha beüt vmi (és mondjuk ne érném el a telefont, csak recoveryt), akkor vhogy vissza tudjam rakni a twrp mappát??

gretzky77
addikt
Sziasztok ! Azt hogy tudom elérni,hogy pc és a teló között gyorsabb legyen az adatátvitel,mert ha MTP csatlakoztatom akkor is lassú,van erre vmi megoldás mert ez baromira zavar ès ha mondjuk pc-ről másolok pendrivera vagy telóról pendrivera akkor mindkettő lènyegesen gyorsabb!? Köszi
Asus Zenfone 7 Pro & Final Sonorous II & Marshall Major II Bluetooth!

HarryDEC
tag
OTG -s pendrive kiváló biztonsági mentések tárolására (is), TWRP kezeli.
Korán keltem, hol az arany?

wacek068
tag
Szia!
Köszi, az egyik már fenn is van!
A CloudyG3 1.3 !
Jó, jó de..
Pl: hívásnál a hívófél képe csak egy pici körben látható! Nem lehet ezzel kezdeni valamit?
Rengeteg a beállítási lehetőség, még csak az elején tartok!
Azért szeretnék még mást is kipróbálni, remélem összejön! / DM rom /
Köszönöm a segítséget!
A semmitől, a kevés is sokkal több!!! Már van 41 piros pöttyöm!!!! Szerintem megbízható vagyok! Ha nem írok vissza azonnal, valószínű vezetek,csak olvasni tudok, de pótolni fogom!
Hirdetés
Téma tudnivalók
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
Mai Hardverapró hirdetések
prémium kategóriában
- Új Dell XPS 13 9380 Profi Slim Ultrabook 13,3” -50% Bivaly i7-8565U 4Magos 8Gb 512GB SSD FULLHD IPS
- Thermaltake Level 20 XT Cube számítógépház + CM Master Liquid ML360 RGB procihűtés + sok venti
- MacBook Pro Retina 15" Touch Bar 2018, Gray, üzletből, szép állapot i7/16RAM/256SSD/Radeon Pro 555X
- Gigabyte B550M DS3H + Ryzen 3100 (4mag/8szál) újszerű garanciális
- ASUS TURBO-GTX1060-6G videokártya