Hirdetés
-
LOGOUT.hu
LG G2 témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csatakacsa
tag
válasz stonerzsebi #14232 üzenetére
Gratula Hol vetted, mennyiért ?
LG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
csatakacsa
tag
Sziasztok ! A héten valszeg megrendelem a telót, g2 és n5 között vacilláltam de jobb lesz nekem a g2 Annyi kérdésem lenne még, bár a döntésemen már nem változtat, hogy ha felteszek rá valami sallangoktól mentes romot pl cm-et vagy nemtom, akkor lesz olyan smooth mint az n5 ugye ? Hardver ugyanaz ezért gondolom.
-
csatakacsa
tag
Sziasztok ! Segítsetek légyszíves, olvasgattam a fórumot de nem találok megoldást.
Tegnap vettem egy g2-t és a fényképező részével nemtok mit csinálni. Olyan mintha nem lennének színek a képeken, jobban mondva hideg színek vannak rajta, ha feltolom a színhőmérsékletet akkor javul, de ez utólagos szerkesztés.Mit kell ezen állítani ? Ez az egyedüli gondom vele, de sejtem hogy ez állítható csak nem tudom mit kell. Olyan mintha minden szürke lenne a képeken, szín nélküli mindegyik.
Előre is köszönöm !
-
csatakacsa
tag
Elnézést, hogy ismét én de erre valaki ?
Azért lenne sürgős, mert még 3 napon belül vagyok, cseréltessen vissza kamera hibával, vagy ez ilyen ? Segítsetek kérlek titeket !
-
csatakacsa
tag
válasz Krisz79 #37370 üzenetére
Nekem is fehér van. Nexteltől vettem, utolsó darab volt ott fehérben. Vagy kevesebbet rendeltek mint feketéből, vagy jobban fogy Nincs vele semmi gond, nem nőies ha attól tartasz. A bazi nagy fekete kijelző miatt meg különösen jól néz ki fehérben.
-
csatakacsa
tag
A kovetkezo foverziot, az android L et még csak megkapja a g2 nem ?
-
csatakacsa
tag
Engem amúgy átvertek azzal, ha a nextelnél független g2-t vettem elvileg, de most nézem hogy a dobozon 6MH White jelölés van, ami ugye a magyar t-mobile. Meg mikor pcsuiteon frissítettem kitkat-re akkor érdekes módon utána a t-mobile logo jön be indításkor, de vodás kártyával használom.
Lesz valami gondom belőle később? Mittudomén bootloader nyitást nem lehetett a sonymon ha nem független volt.
Ezzel mi a helyzet ?
-
csatakacsa
tag
Melyik romot tegyem fel, ha olyan üzemidőt akarok, mint amit itt írnak a legtöbben?
Olvasom ezeket az 5-6 óra kijelzőidőket, meg hogy alig merül stb, nekem 20C van rajta, de ilyen 4-max 4,5 óra kijelzőtől nem tud többet, akármennyire alacsonyra veszem a fényerősséget, meg kikapcsolom a wifit ha nem netezek stb.
Nem akartam romolni, mert más bajom nincs vele, de + 2 óra kijelzőidő miatt megteszem.
Esetleg Droidmester romja megfelelő lenne errE?
-
-
csatakacsa
tag
válasz castiels #39171 üzenetére
Hát a 2 éve megjelent optimus g is megkapta a kitkatet. Így szerintem a g2 siman megkaphatja az L-t. Hardverre nem.foghatják hogy nem, sőt jövő hónapban lesz egy eve h bemutattak a g2-t. Ennyire csak nem hulyek. Ha meg mégis, majd portolják g3 rol vagy nexus5 rol. No para
-
csatakacsa
tag
Sziasztok, elojott az a hiba ami sokaknal. Alig hall a masik fel telefonalas kozben. Eddig semmi gond nem volt, egyik naprol a masikra. Kiprobaltam a diktafont, azzal semmi gond, sőt a viber hívással sem.
Akkor ez szolgaltato lesz ugye ? Biztassatok pls mert viberrel tenyleg jo.
Kuldtek ma egy sms t h ejszaka.folyaman frissit vmit a voda.
Volt aki ilyen gonddal adta szervizbe ?
-
csatakacsa
tag
Na nálam 3 hetet sem bírt a telefon. Megy vissza szervizbe.
Gsm telefonálásnál nem hallja a másik fél amit mondok. Hálózattal, kártyával semmi gond. Sőt még a viberen is hallani.
Nincs is másik telefon ami annyira tetszene, hogy lecseréljem rá. De hogy egy hónapot ne bírjon ki hiba nélkül.....
-
csatakacsa
tag
válasz szabo.norbi #39280 üzenetére
De ha közel tartom akkor is nagyon rossz. Merjem kipróbálni másik rommal ? Félek h még jobban elcseszem aztán még garanciám se lesz.
-
csatakacsa
tag
válasz rayoliviero #39284 üzenetére
Megbíztattál felcsűröm Droidmester romját hátha. Majd jelentkezek ha elcsesztem
-
csatakacsa
tag
Segítsetek kérlek !!!
Security error-t dob a telefon, a keresőbe beírva utólag láttam meg , hogy optimus romra nem teszünk autorecet.
Mit kell ilyenkor csinálnom ? Kérem szépen valaki írja le lépésenként.
-
csatakacsa
tag
válasz szabo.norbi #39385 üzenetére
Fogalmam sincs , már annyira összezavarodtam.
Most nagy nehezen beengedett recoverybe felcsűrtem a gyári t-s romot. Én itt be is fejezem a romos pályafutásom. A szívem majd kiugrott mikor nem indult be. Nem az én idegrendszeremnek való ez.
-
csatakacsa
tag
válasz DroiDMester #39398 üzenetére
Teljesen igazad van, először lőttem utána kérdeztem, valóban user hiba volt
-
csatakacsa
tag
Na hátha hozzá tudok járulni a segítségemmel, ha valakinek a telefonálás minőségével lenne gondja.
Már majdnem vissza küldtem a szervízbe, holnap ment is volna, előtte olvasgattam külföldi fórumokat. Az volt a gondom,hogy nem hallotta a másik fél mit mondok, olyna mintha pincéből beszéltem vna stb. De viberrel, diktafonnal semmi gond nem volt.
Annyit kell/kellett vele csinálni, hogy a felső mikrofont az infra mellett le kell takarni. Próbálgatni is lehet hogy a zajszűréssel vagy anélkül jobb, nekem a kikapcsolva jött be. Ha nem takarom le, továbbra is rossz szűréssel és anélkül is.
Azóta teljesen tisztán hallanak, semmi gond nincs vele, kérdezték is h lecseréltem-e a telót annyival jobb lett.[ Szerkesztve ]
-
csatakacsa
tag
válasz protector90 #41900 üzenetére
Persze, létezik. Én nextel-től vettem függetlenül, de mikor pcsuiteon ráfrissítettem t-mobilos romot tette rá, de persze független. Valószínűleg neked is ilyen. Asszem a dobozra 6mht vagy 6tmh van írva ami ugye t-mob, nézd meg neked milyen.
[ Szerkesztve ]
-
csatakacsa
tag
válasz Thauxeeb #43318 üzenetére
Semmi gond nincs vele, nyugodj meg. Sokmindentől függ. Nálam is általában 4 óra körül szokott lenne , de folyamatos wifi/3g, viber, emailszinkron, telefonálás mellett bőven jó az, hidd el. Attól is függ h milyen erős a wifi jel vagy a térerő stb. Ha távol van a wifitől órák alatt tud 10% ot merülni a semmitől.
Most h nem kapcsoltam be a wifit, csak ha kellett nethez, youtubehoz 5óra 50 perc jött ki 2és fél nap alatt de akkor meg minek az okosteló...
-
csatakacsa
tag
válasz BigSlim #44183 üzenetére
Ebből vehetsz 2-t is annyiért , szerintem eredeti.
-
csatakacsa
tag
Par napja frissítettem telekomos 20d re. A kamera javult a legszembetűnőbb modon, vegre elenkek rajta a színek. Az uzemido is jobb lett fel-egy ora plusz kijelzoidot ad. Maga a telefon viszont mintha.egy picit lassabb lenne, főleg gorgetesnel venni eszre akadast. Még a chromeban.is.egy picit ahol a 20 c n semmi rocc nem volt. Gyari visszaallitas volt.elotte utana is. Szerintem megerte frissíteni, azt a kis akadast elnezem neki.
-
csatakacsa
tag
Aki frissítette 20d-re , ti nem vettetek eszre lassulast, akadozast? Pl a ph hozzaszolasok gorgetesenel is meg meg akad, de a beallitasok vagy nevjegyek gorgetesr is latvanyosan rosszabb. Elotte utan hr volt persze. Nektek vmi tapasztalat ? Tnap egy xperia z hez hasonlitottuk es az sokkal porgosebb volt mindenhol
[ Szerkesztve ]
-
csatakacsa
tag
válasz s3nsitivity #45975 üzenetére
Üdv ! Milyen érzés a one utan ? Nem akadozosabb egy picit mondjuk a beallitasoknal ? Vagy van olyan smooth szted ? Megérte ?
-
csatakacsa
tag
válasz Remekelek28 #46027 üzenetére
Nálam bevált , vettem fehér színű szigszalagot és egy fél mm-es csíkkal vna leragasztva. Észrevehetetlen.
[ Szerkesztve ]
-
csatakacsa
tag
válasz 1kawarider #46653 üzenetére
Én a nexteltől vettem 100 ert bolti garival majusban
Most gyári garanciaval kerul.ott 100 ba, ugyhogy ha nincs jobb aron akk sztem megeri onnan. Gyari gari miatt tobbet sose kell latnod oket ha nem.akarodLG G2, egyenlőre =ugyanakkora részre; egyelőre = most még,
-
csatakacsa
tag
válasz akooos #46707 üzenetére
Nektek mikori a telefon ? Nekem marciusi gyartas, juniusban vettem, elkepzelheto h engem.mar kihagy ez a gond ? Bolti garis, felek a gariztatsi proceduratol. Soha nem meleg tulsagosan a telefon, semmi jatek altalab 30 40 % os fenyero. Hatha kimaradok belole
-
csatakacsa
tag
Kijött a Material Design-os Gmaps is, egész jól néz ki
-
csatakacsa
tag
válasz Nordik #47829 üzenetére
Én is egy ilyennel kezdtem, de annyira csúszós volt, hogy a megérkezése napján rendeltem másfélét, az 400 forint volt, de koszolódott mert olcsó sz.r anyagból volt, így vettem egy Nekeda-t 1400-ért. Ez már tökéletes.
-
csatakacsa
tag
A sárgulós kollégák milyen fényerőn használják a telót, vagy sokat játszanak vele ? Én sosem játszok rajta, általában 30 % fényerőn van, de mindig félve nézek rá nem e sárgult be. Decemberben lesz fél éves.
-
csatakacsa
tag
válasz Indiant #49134 üzenetére
A jofogason vagy olx en volt egy hirdetes, srac 28 ert csereli, 3 honap garanciat vallal ra, gyari alkatreszekkel. Ja es helyben meg is varhato. Bar teny h ez sem olcso. En is nagyon felek h besargul, majusig szol a gari. De nem.is tudnek most ennyiert ennel jobb telot venni, ez szamomra tokeletes.
-
csatakacsa
tag
Én direkt azért tettem fel ma Droidmester 20g-jét amit linkeltetek korábban, h majd ravasz módon jól ráfrissítem pc suittal a lollit. Na hát ez semmiféle frissítést nem ír sajna de legalább lepucoltam a telót.
-
csatakacsa
tag
Na feltettem én is a lollit.. Nem is lenne vele baj, csak annyi a gond hogy videózásnál szaggat a felvétel. Akármilyenre állítom ( 1080 60fps, 720p, ) sokszor darabossá válik a felvétel. Nektek nincs ilyen gondotok vele ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
-Olvasd el a téma összefoglalót!
-Tilos a függetlenítés!
A függetlenítés a BTK 300 §/C bekezdése szerint törvénybe ütközik, kivételt képez ez alól, ha a szolgáltatótól kérjük a telefon hálózatfüggetlenné tételét.
-Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb, ,,virágboltos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Elite: Dangerous
- Milyen házat vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- iPad topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest