Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ratgab

tag

válasz Catman #169527 üzenetére

Én is ps4 proról váltottam ps5re annó. Elsősorban nem csak a ps5ös világmegváltó játékok miatt, hanem a jobb hűtés és ssd miatt. Ps4 pro ami hangot kiadott játék közben annál a kicsit ciripelős első generációs fat ps5ömnek százszor elviselhetőbb hangja van.

Ps4 pronál mindig aggódtam, hogy mikor robban fel.

Egy nagy fegyvertényt kihagytak a felsorolásból ps5 előnyei kapcsán. Legtöbb ps4 játék fut ps5ön is. Ez tudtommal előző generációkban nem így volt. Így aki ps4en letolta a kedvenceit az szebb és jobb verzióban tolhatja le őket újra ps5ön. Nyilván nem mindegyiket, de néhányat mindenképpen.

Akinek nincs elég játék a gépre. Irigylem a problémáitokat ( nekem olyan backlogom van, amit sose fogok tudni behozni, mert a mostani kevés időmnél is csak kevesebb lesz a jövőben).

Ergó aki ps4ről vált és fentebbi szempontok fontosak annak jó választás a ps5. Nyilván van még mindig hiányérzet sok esetben( kontroller tartósság, üzemidő, hátterek, biztos van még jó néhány).

Részemről én várom a ps5 prot akár lesz rá új játék akár nem ( azért egy gta6tól lepadlózik majd mindenki abban biztos vagyok). Amíg tudom tolni a ps4es játékokat és az eddig kimaradt ps5ös cuccokat addig jöhet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés