Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Napkollektor - csak úgy
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- gerner1
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varsam
őstag
válasz
Mágus2 #73248 üzenetére
De igen, jövő héten viszem olajcserére és stb.. akkor csak ennyi? Az megnyugtató
11400km van benne az előző csere óta és majdnem pont egy év telt el.Még vissza tudtam pattintani a törlőt, és mozog is rendesen. De akkor is meghajlott az alsó rész plusz letört egy kis műanyag.
-
TaaT
nagyúr
válasz
molnarpeter #73246 üzenetére
Nekem úgy rakták fel a küszöböt a tunying műhelyben hogy nem tudom levenni a dob betétet
varsam: szép.
-
Mágus2
Közösségépítő
-
molnarpeter
nagyúr
Az a megérzésem, hogy ezzel a problémával nem sokat foglalkoztak korábban. Jobb elől ki volt kopva a műanyag egy kisebb folton (régi forrasztópáka csodákra képes), akkor már ez a takarítás is meg lett ejtve mind a 4 sarokban.
-
Ace owner
addikt
Ez egy ilyen nehéz projekt lenne hogy senki sem ugrik bele hónapok óta?
-
VR6-Fan
veterán
Mennyi okossagot olvastam itt ma is
-
Nem3sys
tag
-
Nem3sys
tag
-
Nem3sys
tag
válasz
MunezXBK #73152 üzenetére
Mivel a dízel légfelesleggel dolgozik és a tuningboxok sem csinálnak mást csaj több üzemanyagot adnak és javul vele a kocsi nem felesleges.
Ismerősnek szög gyári AHU B5 passatba raktunk 4db 5x0.26 csúcsot. Mindenféle módisítás nélkül 111le lett. Előtte gyári csúccsal 92.
-
degec
senior tag
-
degec
senior tag
válasz
focvis #73224 üzenetére
a Tibi az nagyon jó gyerek ő is ortodox mint az injektor.hu szétszed megvakar összerak. el is mondta kb 3 rádióadásban, hogy miért nem löttyökkel vakartatjuk..fenntartás nélküli cég az ! Minikkel amiket művelnek le a kalappal ! Totalcarosok felkarolták beismerkedett ennyi..! oda és injektor.hu hoz vinném a kocsimat ha baja lenne máshova nem. és nem amiatt mert ők neten publikálnak és belegondolom hogy ez most hu de menő mert twitterelek meg faszbukkolokvelük, hanem mert valóban jók!!!! helyi hüjék ilyet nem csinálnak..! nyugodtan mondhatom hogy helyi hüjék pontos jvel direkt!
-
degec
senior tag
válasz
focvis #73221 üzenetére
na jól van ! én jót akarok! nem jó aza löttyös tisztítás, utánajárok ennek is hogy miért nem!
már két dologgal lógok:
tudományosan utánanézni hogy a CR dizelek DPF je menyniben más a PD-től VW csoport only! persze...
illetve miért nem jó a BG amerrican szmötyi klíning teknolodzsi ! és miért jó az ortodox szétszedjük a hengerfejet megtisztítjuk és újratömítjük megoldás.. ! meglesz megírom ! -
8th
addikt
Délelőtt 3km erejéig ültem egy VW Buggy-ban. Az se volt normális aki azt anno kitalálta.
-
degec
senior tag
válasz
focvis #73207 üzenetére
mert a benzinesnél nagyon nem mindegy hogy hogyan mikor mi gyullad be, ha cikket elolvastad volna ott van hogy fals perdületet kap a levegő besziváskor a trutymó göböjök miatt ergo nem úgy tud gyújtani.. dízel légfelesleggel dógózik annak mindegy bemegy oszt csá
lesarkítva írtam !
-
tresh
veterán
válasz
Mágus2 #73215 üzenetére
vnt 15 van benne 2000 után jött a 1749V a Pd 116 lovasba.. ill egy ódit láttam amibe 17-es volt de az kintről jött és 2000-es volt de még sima tdi.. eddig az összes afn be vnt 15 volt amit láttam és nem babráltak de ezek szerint ha megdöglik akkor mehet a helyére a 1749V vagy a 1746
-
Mágus2
Közösségépítő
2002 után a 66kw-on is 1749V van. A turbó nyomást azért emelték, hogy el tudjanak venni a naftából, így teljesíti az euro3-at.
A VNT15-is elviseli az 1,20 bart simán. Tudtommal az ódiban is 1749V van neked.
Méretben azonos a turbó, csak az egyikben 9 terelő lapát van a másikban 11.
-
Morris
veterán
No megnéztem egy valós 116 lovas PD-t. Az érezhetően gyengébb volt a papírosnál. Persze az is ment mint a disznó, de nem tolt akkorát.
az 1.4 benzinhez képest mindegyik forma 1. -
Mágus2
Közösségépítő
válasz
szőröscica #73203 üzenetére
Sűrűb olajcsere, sűrűb EGR tisztítás. Télen azért melegedjen be legalább 2-3 naponta. Nem gyilkolni lalcsony fordulaton nagy terheléssel, vagy magas fordulaton. Rendes gázolajat kell tankolni, szűrőket időben cserélni.
degec lesz helyette más baj vele... csak várd ki.
-
válasz
szőröscica #73196 üzenetére
Tavaly nem voltak ennyire elszállva. Igaz van 30% kedvezményünk, úgy már jobb. Autotéka2000-nél alapból 9000, de mire kimegyek odáig, itt is jó 10-ért. Vagy tud vki ennél is jobbat? 11470 fékmesternél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest