- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacess
tag
válasz
Mágus2 #151839 üzenetére
Megértem, elnézve a konszern motorpalettáját az elmúlt 5-6 évben... őszintén szólva nekem nem nagyon jön be egyik sem. Talán az RS3/TT féle 5hengeres, bár furcsa hogy az a motor sem került más modellbe. Az a motor egyébként direkt-, vagy szívócsőbefecskendezéses? Esetleg mindkettő?
Egyébként milyen benzines van - a focvis féle GTI motorján kívül- a konszern palettáján ami kettős befecskendezéses és szíjas vezérléssel van megáldva?
Próbálok tájékozódni lassacskán, mert az öreglány sem lesz fiatalabb és bár szeretem a dízelt, városba nem való. -
Lacess
tag
válasz
Mágus2 #151836 üzenetére
Tényleg a Transporter... abban is van biTDI, csak gyengébb.
Amúgy szerkezetileg ugyan az a motor mindkettőben? Ugyan az a tuti EGR hűtő van a Passatban is?
Az említett cikk azért kicsit érdekes volt számomra. Tök mindegy milyen autó milyen motorral, de ha már elégetett egy fél tankernyi motorolajat, akkor el kellene gondolkodni és nem csak borogatni bele még többet...De Te nem egy ilyen motorral szerelt járgányt szeretnél véletlenül? Eddig nem szeretted az "öngyilkos motorokat".
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
Mágus2 #151833 üzenetére
A múltkori BiTDI, ami megviccelt az AdBlue-val, érdekesen végződött
Feltöltöttem a tartályt, megcsináltam a gyújtáson várakozást, aztán mégis maradt a CEL. Következő nap vittük volna diagra, akkor már eltűnt a hiba
Mondjuk az is gáz, hogy újonnan nincs a tartály alján annyi, hogy legalább fél tankot elmenjen.
-
Mágus2
Közösségépítő
válasz
Lacess #151834 üzenetére
Jah, volt a totalcarban, T5 transporterben, elég öngyilkos motor.
-
halinorbi
csendes tag
Sziasztok! (B5 Passat 1.8T) Ide is beírom, hogy akinek gyors tempónál visszahűl a motorja (hűtővize), az ne bízzon vakon a termosztátcserében! Olyat kell venni, aminek a belsejében is van gumitömítés. Blogbejegyzés a szerelésről és a pontos cikkszámról itt: https://rustlab.blogspot.hu/2012/01/termosztat-csere-buktatoi-avagy-mire.html
-
Reggie0
félisten
Sziasztok!
Nem tudja, hogy az A5 19"-os alufelnije ala mekkora a legnagyobb fektarcsa+feknyereg kombo ami befer? Esetleg a 390 vagy 400-as tarcsaatmero meg jo?
-
McBJani
tag
válasz
Mágus2 #151826 üzenetére
Ő lenne a login kód?
Azt hittem, hogy a VCDS automatikusan megcsinálja és csak rá kell bökni a kalibrálásraSzerintem ismerős is meg tudná oldani, de nem akarok kókány munkát, szóval inkább elviszem skoda szervizbe. Előtte megcsináltassam a futómű beállítást?
Mennyibe kerülhet egy ilyen kalibrálás? -
McBJani
tag
Sziasztok!
Nem tudja valaki véletlenül, hogy egy kormányszög jeladó kalibrálásért mennyit kérnek el a szervizben?Van egy Skoda O2 FL 1.6 MPI-m és ültetőrugók lettek alátéve, szerelőm lehúzta az ABS jeladók csatiját és a szervó kormány hiba fogadott. Szervó erőltetésre a sárga jel pirosra vált, hármat sípol és letiltja újraindításig. VCDS-el nézve kormányszög jeladó hibát hoz, ha törölni akarjuk ismét pirosra vált a jel és hármat sípol.
Mennem kellene futómű beállításra is, de nem vágom a témát. Melyiket csináltassam meg először? Futómű és utána jeladó kalibrálás? -
Magnum_
nagyúr
Rossz topik
Új hozzászólás Aktív témák
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest