- sziku69: Szólánc.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kk831228
addikt
válasz
atos19881101 #126948 üzenetére
Nekem azert van rendesen..
-
Brumi˘
addikt
válasz
atos19881101 #126948 üzenetére
Nekem előtte se volt nagy.
-
Brumi˘
addikt
válasz
atos19881101 #126946 üzenetére
038103384C
-
Brumi˘
addikt
válasz
atos19881101 #126944 üzenetére
Itt sok hasznos infó van.
ARL csavar meg azért lett, mert vagy 200ft a difi árban és a sima 10.9, az ARL meg 12.9 szakítószilárdságú. -
Brumi˘
addikt
válasz
atos19881101 #126942 üzenetére
Meghúzási nyomatékokkal nem tudok szolgálni (szerelő csinálta a kocsimat).
Ami én cseréltem:
Hf tömítés miatt: tömítés (ebből van 3 méret, az határozza meg melyik kell bele, hogy mennyire áll ki a dugó a blokkból, van rá egy táblázat, ha kell előtúrom), hf csavarok (ha már cseréltem én ARL csavarokat rakattam bele), szelepfedél tömítés, tandem tömítés.
Pd elem tömítés miatt: pd tömítés, pd rögzítő csavar, himba tengely rögzítő csavarok.
Gyűrűzés miatt: gyűrű készlet (ebből mahle ment bele, erre mondták, hogy ok) , hajtókar csavarok, főtengely szimeringek.
Csavarokból gyári mindenhova. Tömítések vegyesen gyári, reinz, bosch. Plusz egy olaj + szűrő csere. -
atos19881101
senior tag
válasz
Brumi˘ #126940 üzenetére
vagy Mágus
Jövő héten szerdán jön le a hengerfej nálam is. Nagyon úgy néz ki, hogy sajnos mégis a hengerfej tömítés lesz a ludas. Nincs véletlenül infótok arra, hogy milyen meghúzási nyomatékokkal kell majd összerakni a fejet? Illetve gondolkodom már a gyűrűzésen is (a gyűrűkészlet 30eFt). Lehet akkor már megejtem azt is, ha a kompressziómérés úgy mutatja (levétel előtt méretek). Hajtókar csavarokat is kellene cserélni? Illetve azoknak mi a meghúzási nyomatéka? Kapnak a befecskendezők is új tömítéseket ... Annál valahol olvastam, hogy miután meghúztad, még rá kell húzni 180 fokot. Ez igaz?
Rohadjon meg az a tömítés.
-
gzbotii
nagyúr
1.9 TDI -re INA vezérlés ajánlott?
Vízpumpából melyik menjen? Vagy egy középkategóriás, többi részletkérdés?
Izzítógyertya?
Fékfolyadék? -
Balupapa
senior tag
hi
6os golf-bol 1.2-1.4 tsi bol melyik a vállalható? / ha van ilyen /
-
i-sti
senior tag
válasz
i-sti #126831 üzenetére
Ma vissza raktam a helyére. Nem volt megpiszkálva. Ahogy láttam a ragasztó fáradt el.
Nem kellett a lököst leszedni. A motor takaró MŰANYAG (miért nem lehetett ide fémet rakni?) izéjét levettem és betudtam nyúlni a szenzorhoz.
A lyukon keresztül bekentem a régi ragasztó helyét POXIPOLLAL és minden gond nélkül vissza nyomtam a helyére.
Remélem ez eltart megint 5-6 évet. -
tresh
veterán
válasz
VR6-Fan #126924 üzenetére
akkor se hiszek neked...
hogy tudsz integetni
(#126925) K Norbi: 1.8 Tamástól van értelme bármi programnak benzin terén ha golf 4palettáját nézzük. Szívót felesleges piszkálni. Max ha jól rémlik van valami sw- hack a elektromos gázpedálra, hogy a reakció ideje értelmezhető mezőbe jusson. Annak látom értelmét, a többi csak kidobott zséé
-
boygabi_
aktív tag
Sziasztok. Tudnátok valami okosságot mondani, hogyan tudnám kinyitni egy 2005-ös VW Caddy motorháztetejét? A bowden elszakadt. Már levettem az emblémát és próbálkoztam egy kampóval, de nem tudom hova kellene nyúlni pontosan. Ha valakinek van ilyen egy fotót szívesen vennék a működéséről.
-
lenko
aktív tag
válasz
norrberth #126925 üzenetére
A GTi-kben AVY motorkódos.
Chippel a tiéden max. 8-10le-t lehetne hozni, nem hiszem, hogy megváltás lenne. Én a 8v-t csak azért vittem el, mert átlagos használatra is alkalmatlan volt, + fogyi is magas volt ahhoz képest, hogy nem ment. Ez annyit segített, hogy használtam még utána 2évet, és nem adtam el azonnal. -
Piwi
veterán
-
McSzaby
őstag
Hali,
Golf V 1.6 16 szelepes. Tudtok írni pár gyári bakit, amire érdemes odafigyelni? Milyen gyári hibái vannak, illetve mi az, amire vásárláskor oda kell figyelni?
Volt egy váltóhiba a 4-s golfoknál, ami komoly gondokat okozott a váltóban. Azt hiszem a bolygóház a difinél szegecselve volt és ott pattogtak a szegecsek egy idő után, ami szétverte a váltót. Ez a hiba megvan még a Golf V 1.6-nál? Azért kérdezem, mert nem szeretnék olyan autót venni, amihez egyből új váltót is vehetek
-
harcikoca
senior tag
2.0 pdtdi b6 passatbol melyik motorkodosat erdemes megvenni, ha tuningolni is akarom, van lenyeges kulonbseg a bkp, bmb, es cbab kozott?
-
1stVikman
senior tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen SSD-t vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Samsung LCD és LED TV-k
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Építő/felújító topik
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus ProArt OC RTX 4070 OC 12GB GDDR6X videokártya 3 év garancia 27% áfa
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest