- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
makoss
veterán
válasz
belan #105319 üzenetére
Megnézve az anyaghasználatot, kinézetet jutottam erre a véleményre, attól még jó lehet a megjelenítést tekintve
#105320 pjen Nem feltétlen erre gondoltam, csak nem egyszer hangzott itt el: "feláldozod a kisebb tévénél képminőséget, a nagyobb tévénél a gyengébb képminőséget?
De amúgy igazad lehet, mert egy méret fölött, kb 85-100"-nál már lehet jobb lenne a 8K -
makoss
veterán
válasz
belan #105251 üzenetére
Szoktam nézegetni a TCL-eket mert biztos jó lehet a mini Led, de mint tévé kinézete kb a faterom 2008-as LG plazmája, a TCL LG-hez képéest öblös, az LG meg pengevékony.
Oké, inkább a képminőséget nézi az ember, de mint anyaghasználat, dizájn nagyon nem jön be
Ha tetszene a képe a TCL-nek az ára miatt már 75"-ost néznék, de több problémát hallottam TCL-re, mint LG OLED-re.
Ha jó lenne, szerintem te is TCL-t vennél -
hunspikey
őstag
válasz
belan #104053 üzenetére
Egyrészt én ezt nem mondtam.
Másfelől nem biztos hogy mögé látsz annak ami miatt azt mondjuk hogy C széria után az MLA G széria egy iszonyatos ugrás, és még ehhez képest a QD OLED is egy következő ugrás.
Ez nem csak az abszolút fényességi adatokon múlik sőt szinte az a kisebb előny, a legfontosabb ugrás abban van hogy egyes színeket milyen fakukás mentes fényerővel tud megmutatni. Magyarul a G széria (3 és 4) sokkal később nyúl a fehér alpixelhez mint egy C szériás TV és ez bizony óriási különbséget ad.
Ezért mondjuk hogy nem egy ligában játszanak.
Ez kb olyan mintha azon sértődtél volna meg hogy azt mondjuk egy v8-as motorral szerelt kocsi nem egy kávéházban van a sor néggyel... Pedig mind a kettővel el lehet menni a Lidlbe ugye?
Nekem volt LG C9-em, nagyon jó kis tv volt, de a G3 szemmel látható, egyértelmű, minden területen jelentősen meglévő előnnyel rendelkezik. SDR fényerő pl 15-20 között! annyira fényes a szaros kis mikro lencsék miatt (MLA).
-
-
belan
addikt
válasz
belan #104053 üzenetére
Én nem vitatom jó g4 g3 is ! Ezt rátok hagyom a bizonyítást !
nagyobb c1 kisebb g4 lehet vak vagyok de nekem c1 képe színesebb. És nem ez a első videó amit láttam már. Lényegtelen nem érdekel amúgy csak kicsit bosszantó régebbi oled tv már nem is jó meg csak g3 g4 az a jó ,QD-OLED meg sz@rà veri kepminosegbe akkor most mi van ilyenkor semmi mindenki használja amije van nagy örömmel! Mindenkinek jó filmezést játékot én témát le zártam örülök annak ha más is örül szóval kinek mi a jó kinek mi nem a magán vélemény szubjektív dolog.
-
makoss
veterán
-
makoss
veterán
válasz
belan #103405 üzenetére
ST22 Lacika lett a Lotus reklámarca, ha ismerős valakinek
-
alaves
addikt
válasz
belan #103209 üzenetére
S90C/S95C: a 4 üzemóránkénti kompenzáció rendben működik (LG-től eltérés annyi, hogy a kattanás kikapcsolást követően 10 mp múlva történik, ha nem indít kompenzációt. A kopm. végén ugyanúgy kattan ~8 perc elteltével.) A pixelfrissítés időközéről nincs pontos információ (szerviz menüben sem találtak bejegyzést erről), valószínűleg 2000 üzemóra (esetleg mérés vagy igénybevétel alapján dönt az algoritmus).
Minden automatikus átlagos felhasználás esetén nincs szükség beavatkozásra. Extrém esetekben (napi 12+ üzemóra és/vagy nagy SDR fényerő és/vagy sok statikus elem megjelenítése) szükség lehet a pixelfrissítő gyakoribb lefutására (kézi indítás).
Saját pl.: 12+ üzemóra / SDR: 30 / sok statikus elem (PC monitor), tehát két kritérium is teljesül, ~400-700 üzemóránként indítok pixelfrissítést. -
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
belan #102821 üzenetére
Én sem tudom, mitől lett csóróoled a 910V ? Anno 650e körül volt az új ára. Én már kifutóként vettem 360e-ért, úgy 5-6 évvel ezelőtt. Az a 360e akkor többet ért, mint most 500e. Miért is csóróoled akkor? Ja, mert manapság 1m alatt nem tévé a tévé...
Amúgy lexartam mindig, hogy kinek mi az ideálja. Én azt is nagyon szerettem, csóró ide vagy oda... Sokkal jobban szerettem, mint a legutolsó szériás 50"-os Panasonic plazmámat. Ennek volt feketéje, nem volt dither zaja, ellenben volt más baja, de tök mindegy... akkor is köröket vert a plazmára...szerintem.#102823KoNZoLik@ Hajszál pontosan így gondolom én is. Még a méretével sincs semmi bajom. 6-7 éve 55"-t nézek. Soha nem éreztem kicsinek az én szobámban. Minek is cserélnék, ha ez is minden igényemet megugorja?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy A34 5G 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest