Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gerner1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
szuszinho
őstag
Melyik jobb megoldás tartalmak lejátszására minőség szempontjából? Van egyáltalán különbség?
Lg Emby alkalmazással, vagy PC-ről madvr + MPC?
Amint időm engedi, kalibrálni fogom a készüléket. -
szuszinho
őstag
Tényleg, C9-en érdemes a legújabb fw-t feltenni?
-
szuszinho
őstag
Urak, C9 fali konzolhoz mekkora csavarok szükségesek? (Mekkora menet van a TV-ben?)
-
szuszinho
őstag
Milyen fejhallgatót használ, aki használ? HyperX Cloud Flight jó lehet filmekhez, sorozatokhoz?
-
szuszinho
őstag
válasz
johnwillow
üzenetére
18-án.
-
szuszinho
őstag
Megjött a C9, egyelőre a dobozban melegedik. (Azért megnéztem mi van benne)
Mennyit várjak vele, míg bekapcsolom?Ez az új futárcég is elmehet a csába. Tegnap kérdeztem a Té-t, hogy mi a helyzet, mert a rendelések között nem látni semmit, mire számítsak, mikor kapom meg. Majd a futárcég keres, már náluk van, nem tudnak semmit. Előbb meg hív a futár, hogy itt a tévé. Szerencsére haza tudtam ugrani.
-
szuszinho
őstag
Idén nem lesz 5 éves akció? Meg akarom rendelni a tv-t.
-
szuszinho
őstag
Nálam is megy a mit kellene venni. Ma beugrottam az egomi MM-be, de szinte csak Samuk voltak kirakva. Számomra brutál képe volt nemelyiknek. Kérdeztem, hogy C9 lesz-e kirakva, erre azt mondja az eladó, hogy akkor tesznek ki másikat, ha valamelyik elkel a polcról. Mennyivel olcsóbb a kiállított darab? Semennyivel
-
szuszinho
őstag
válasz
daneel_hu
üzenetére
Filmek, sorozatok, illetve sportközvetítések.
renatto: Ezt már néztem.
Félig off:
Jelenleg HTPC-->erősítő-->TV a felállás. Egyik sem mai darab, de az erősítő tudja a HD hangokat, és ezt szeretném továbbra is kihasználni. Az újabb típusok ARC-on keresztül átengedik már ezeket a formátumokat? A mostani TV-m nem tudja, és erősítőt nem tervezek cserélni. -
szuszinho
őstag
Sziasztok,
Olvasgatom a teszteket, de egyelőre élőben nem volt alkalmam megnézni készüléket. Mennyire számottevő a különbség egy Q70 és egy C9 között? Tudom, hogy nem egy liga...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen alaplapot vegyek?
- Sokkal jobb ajánlat lett elődjénél az iPhone 17e
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- War Thunder - MMO Combat Game
- További aktív témák...
- Sony AG9 Master Series OLED (55") GARANCIÁLIS 2026.06.15-ig! Panel futási idő igazolt 2460 óra!
- Samsung OLED QE55S90C ( 2026 okotóberig Garanciás )
- Samsung QE65S90DAT 4K OLED 65"
- LG 55" G5 OLED evo 4K HDR 165Hz Smart AI Gaming TV
- LG 77C4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4619, 100% Akksi
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4659, 100% Akksi
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Vhiktor