- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Adott egy lg 42c3-as tv amit monitorként használok. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem hogy kell e érdemes e napi szinten futtatni a pixelfrissítést vagy csinálja a tv is automatikusan bizonyos időközönként?
-
atom18
senior tag
Erre esetleg valaki
-
atom18
senior tag
Egy 65e8-at ami 3 éves múlt és kb.2000 óra van benne érdemes cserélni egy 65C21-re?
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Ki mit mond:
LG OLED65C21LA 619 900 Ft sima 3év garival Euronicsból vagy
LG OLED77C11LB 979.990 Ft sima 3év garival Emagból. -
atom18
senior tag
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Tegnap észre vettem a tv felső vonalánál egy kis kék pöttyöt, felülről kb 1cm-re van és a közepétől balra van. (Lg 65e8)
Tudok vele valamit kezdeni? Javítható? Mitől lett? Lehet még?
3 éves a tv.Előre is köszönöm!
-
atom18
senior tag
válasz
#72042496 #56010 üzenetére
A nagyobb méret számomra is játszana de amíg millió felett van az áruk addig marad méretben a 65". XSX van kötve a tv-re de számomra annyira nem fontos sem a hdmi 2.1 sem a 120Hz. Tesóm mondta, hogy megvenné a tv-t de azért nem adom el, hogy én meg +200e-ért vegyek másikat, főleg ha nem kapok érdemlegi különbséget...
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Jelenleg egy lg 65e8 tv-m van a kérdésem az lenne hogy érdemes e cserélni akár a legújabb lg-re vagy sony-ra esetleg Panasonic-ra?
-
atom18
senior tag
Sziasztok.
Mennyire kell tartani vagy sem beégéstől e8on xbox-ás közbe? Napi max 2 óra. Oled fény 50 kivétel hdr-nél.
-
atom18
senior tag
Sziasztok.
Ha xboxozni akarok és átváltom a képmódot játékra nem sok egy kicsit a 95-ös öled és fényerő?
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Xbox one S készüléket egy E8-hoz olyan kérdésem lenne, hogy milyen képmódban érdemes használni és milyen beállításokkal? (gondolom az nem jó ami filmre is van)
-
atom18
senior tag
Ma bekapcsolásnál kiírta a tv (65e8), hogy frissítem e 5.10.20-ra rámentem hogy később érdemes vagy hagyjam ami van?
-
atom18
senior tag
Lehet alapból hülyeséget kérdeztek sry, de olyan kérdésem lenne, hogy új tv tulajok akár aznap vagy a 14napos visszaküldés lejárta után leszedték vagy rajt hagyták a kijelzőn a fóliát?
-
atom18
senior tag
válasz
daneel_hu #30983 üzenetére
Én az 55"-ról akartam váltani nagyobbra (3méterről nézem a tv-t) mert egyszer csak rám jött, hogy "kicsi" a tv. OLED-et akartam mivel az is volt és maradt is, de volt leakciózva egyik MM-ban egy Sony Bravia KD-75XF9005B hát megkérdeztem, és elmondtam neki a tv-s történetem és (normális volt és segítőkész) azt mondta hogy maradjak az OLED-nél akkor még C8, kb. egy hónapig vaciláltam mi legyen de mikor a 65e8 595K lett az lett és nem bántam meg hogy nem a nagyobbat választottam és ugyanúgy 3m-ről ez azért jóval jobb.
-
atom18
senior tag
Ki milyen képmódban használja a HDR-t, illetve valami javaslat?
Amúgy tv adásnál pl RTL logó mennyire kell félni a beégéstől? -
atom18
senior tag
válasz
renatto #30767 üzenetére
"MÁS: Euronics-ba az 55B8 342.000 HUF; MM-ben a 65B8 is vissaztért 550k-ért, illetve a Philips 65OLED903 615K. Az utóbbi kettőt azért lehet érdemes figyelni, mert lassan kifutnak és MM-nél idén volt már jó pár utolsó darabos durva akció..."
Biztos kifutnak mert nálunk a MM-ban csak múlt héten hétvégen az lg 65c8 509990ft volt odamentem a pulthoz megkérdeztem, hogy tudnak e újat azt mondták igen csak várni kell vagy 2hetet, én már csak érdeklődés képpen kérdeztem meg mivel pénteken jött meg a 65e8 és én másnap voltam....
-
atom18
senior tag
válasz
daneel_hu #30696 üzenetére
Árukeresőn már se 65c8 se 65e8 nem található úgy néz ki elfogytak a tavalyi modellek. Az normális dolog amúgy hogy ha külső hddt dugok a tv-re nincs dolby digital hang? Optikával van összekötve a tv és az erősítő. A tru motiont érdemes felhasználó módra tenni és bekapcsolni?
-
atom18
senior tag
-
atom18
senior tag
válasz
daneel_hu #30670 üzenetére
Tegnap volt az első film rajt nem tűnt soknak mennyit javasolsz? Ráteszem nézek a tegnapi filmből egy részletet így. Amúgy ha hdrt nézek ott aztán igyis-úgyis jól felteszi
napközbe sincs fény aránylag sötét van. Nem fura csak nem számítottam ennyire ettől függetlenül úgy érzem kötni kell rá.
-
atom18
senior tag
válasz
Celtis #30655 üzenetére
Ja
Lentebb chros kolléga linkelt egy tintinges képet már tudom mi aza régebbi oledemnél van csak nem tudtam mi az, már tudom még szerencse hogy nem mindig látszik. Ez szerint lőttem be a képet [link] csak az oled fényt 60on hagyom nekem a 19 nagyon sötét + meleg1. Amúgy a tv média lejátszója milyen?
-
atom18
senior tag
válasz
Tyler Durden #30654 üzenetére
Én is MM-ből rendeltem a tv-t ma megkérdeztem azt mondták 50.000ft az 5 év kiterjesztett gari.
Én pc-ről néztem a filmeket de mivel az erősítőm nem tudja a 4k-t így nem fér bele a képbe minden. A legjobb megoldás egy média lejátszó lenne vagy nézem külső hdd-ről a filmeket. A fóliát levetted vagy javasolt levenni a kijelzőről? -
atom18
senior tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem mint új 65e8 tulaj.
Visszaolvastam sok hozzászólást és látom hogy a pixelt, a tintin-t és a panelt érdemes megnézni. Számomra a pixel ok de a panelt és a tintin-t hogy hol tudom megnézni milyen vagy jó e? A Plusz garit megéri rákötni a tv-re? Illetve még olyan kérdésem lenne, hogy milyen a tv lejátszója külső vinyóról én jónak látom, érdemes használni így vagy maradjak ahogy az előző tv-en is használtam, hogy pc-tv.Előre is köszönöm!
-
atom18
senior tag
válasz
Tyler Durden #30561 üzenetére
Hétvégén megcsináltam a beállításokat hát mindent azért nem úgy állítottam be, a 19es oled fény számomra nagyon sötét nálam 60 lett vége meg a hőmérsékletet meleg1en hagytam. Mikor átvált hdr-re azon is állítottál valamit? A plusz garanciát megéri rákötni? Sokat látom, hogy beszéltek a panel ellenőrzésről azt hogy kell?
-
atom18
senior tag
válasz
Tyler Durden #30531 üzenetére
Megjött a tv tegnap, hát nekem annyira nem voltak segítőkészek csak annyit segítettek, miután mondtam, hogy levettük róla a dobozt de az alja bent maradt azt mondta nincs idejük, mert így is 9re érnek haza....
pixel hiba nincs rajt eddig, nagyon nem állítgattam semmit rajt még de a meglévő képmódok közül az eredeti tetszik a legjobban amúgy melyik képmódot állítottad vagy melyiket érdemes beállítani magunknak? OLED fény és fényerőt mennyire lötted be vagy mi a javaslat? Én is megnéztem a végjátékot HDR-ben hozzáteszem múlt héten néztem meg itthon, egyből szembetűnt hogy én nem így láttam egy heteNekem a HDR nagyon álleejtős volt úgy látom egy pár filmet újra meg kell nézni
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Ahogy fent említettem ha minden jól megy akkor holnap érkezik a 65e8. Ezzel kapcsolatban az lenne a kérdésem, hogy amit [link] itt írnak ez alapján állítok be képet jó lesz illetve van e olyan ezen kívül amit mindenképp érdemes ki illetve bekapcsolni? A Pixel hiba kivételélével van más olyan fontos dolog amit érdemes megnézni?
Köszönöm
-
atom18
senior tag
válasz
Tyler Durden #30512 üzenetére
Én is rendeltem egy 65e8-at és azt mondták holnapra érkezik. Mivel én még új és ilyen drága tv-t nem rendeltem ezért olyan kérdésem lenne, hogy úgy kérted/kérdezted meg őket, hogy kibonthatod-e vagy segítenek illetve be is kapcsoltad vagy csak külsőre nézted meg? Adtál +kpt a segítségért vagy szokás? Azt hiszem az én kérdésem ennyi lenne de ha még van valami amit nézzek figyeljek meg akkor ne tartsd magadba
-
atom18
senior tag
válasz
asanotadanob #29338 üzenetére
Nekem is volt plazmám (Pana 55VT60E) ott nem volt gond, de eladtam és váltottam LG OLED 55EG910V-re ami ugye a számítógéppel van összekötve és úgy nézem a filmeket azt kell mondjam hogy csak a sima mpc-al nagyon látszott hogy akadozva ment a kép magyarul nem voltam én sem megelégedve a mozgásmegjelenítéssel de vissza raktam a madvr-t és beállítottam azóta tökéletes. Amiért cserélni szeretnék csakis a nagyobb méret
-
atom18
senior tag
válasz
Pro Koryak #29334 üzenetére
Igen tudom a pana most is annyi, de 600K-t nem tudok kiadni egy tv-re kicsit bánom már mikor itt helyben akciós volt a c8 (530K) nem vettem meg. Jelenleg van fent egy b8 450-ért nem rossz ár, de c8 vagy pana volt a cél ami ugye 600k, vagy bízom abban hogy még lesz 530
-
atom18
senior tag
válasz
csbebe #29275 üzenetére
Köszi ezt részletesen leírtad
Az összehasonlító hasznos volt, lehet kéne még várnom egy kicsit és inkább hosszú távra inkább C. Hang mindegy 5.1 van jelen pillanatban is a tv hangerő 0.
Amúgy egy LG OLED 55910V-t szeretnék cserélni kizárólag csak a nagyobb méret miatt. -
atom18
senior tag
Sziasztok!
Adott 3 tv típus:
LG OLED65B8PLA
LG OLED65C8PLA
LG OLED65E8PLAEzzel kapcsolatban az lenne a kérdésem ha mondjuk a B-t választanám akkor megéri e a +kp a C-re vagy akár az E-re. Kizárólag filmnézésre, nagyrészt 1080p vagy Remux. Még esetleg annyi hogy számítógépről menne a film.
-
atom18
senior tag
válasz
Lacielvtárs #6584 üzenetére
Ez pontosan így van, először itt is az volt, hogy nem kell másik tv mindegy milyen a fekete meg mindegy milyen a kép erre tessék + még hozzá tette egy nap után megért ez a tv ennyit
-
atom18
senior tag
válasz
Lacielvtárs #6581 üzenetére
Hát mikor már egy nap után az asszony azt mondja hogy azért a másik tv-n nem ilyen volt a kép akkor az már csak jelent valamit, pedig nem érdeklik a tv-k.
A 'jót könnyű megszokni' sajnos vagy nem vagyok így pár dologgal -
atom18
senior tag
válasz
Lacielvtárs #6576 üzenetére
Igen full sötét szobában van a tv és semmi más egyéb plusz fény nincs filmnél
-
atom18
senior tag
válasz
Lacielvtárs #6567 üzenetére
Köszönöm
Ez tetszett "még mindig le tud nyugozni a kepminosege, pedig már kezdem 'megszokni" -
atom18
senior tag
válasz
dgyuri0123 #6566 üzenetére
Köszönöm
Rendben van megnézem természetesen így azt majd meglátjuk a többit
PC-ről megy minden film így a tv lejátszója nem nagyon számít nekem hogy milyen.
Most töltök egy sbs egy ou-s filmet de akkor a kíváncsiság kedvéért leszedek egy 25vagy50-et megnézem van e eltérés -
atom18
senior tag
válasz
Partizan182 #6562 üzenetére
Köszi, otthon leszek már nézem is. Játék nem lesz rajt, se tv, kizárólag fhd filmezésre vettem.
Köszönöm -
atom18
senior tag
Sziasztok.
Végül én is beneveztem egy lg 910v- be.
Nem volt még oled tv-n olyan kérdésem lenne, hogy van amire érdemes figyelni, van e olyan képi vagy egyéb beállítás amit érdemes ki illetve bekapcsolni és milyen módba érdemes rakni? 3d sbs, ou vagy mindegy?
Aki válaszol vagy segítene írhat privitba is.
Köszönöm -
atom18
senior tag
válasz
Partizan182 #6413 üzenetére
Köszi, bár lehet lenne aki el tudná hozni de akkor meggondolom. A szervízmenüben megtudom én is nézni?
-
atom18
senior tag
Sziasztok.
Két kérdésem lenne, az egyik:
Egy lg 910v-t ha fektetve szállítom lehet-e probléma?
Meg lehet-e nézni hány óra van a tv-be?
Köszönöm előre is -
atom18
senior tag
Sziasztok.
Két kérdésem lenne, az egyik:
Egy lg 910v-t ha fektetve szállítom lehet-e probléma?
Meg lehet-e nézni hány óra van a tv-be?Köszönöm előre is
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Valakinél esetleg van e mód, lehetőség otthoni körülmények között megnézni egy 910v-t?
Priviben írj ha jó és megbeszéljük. -
atom18
senior tag
válasz
Nemir Ombe #4138 üzenetére
Ki tudja... Lehet valamelyik alternatíva
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Milyen tv-t ajánlanátok filmre egy "régebbi"
Panasonic Viera P65ST50 vagy Panasonic Viera P65ST60
vagy egy új tv garival ami LG 55EG910V -
atom18
senior tag
Én is gondolkoztam ebben, és tudom, hogy így jártam volna a legjobban, de nem tudtam volna hova rakni két tv-t. Tudom, hogy nem fogok olyan tv-t találni ami egy VT60 képminőséget visszaad, de ha olyat találok ami megközelíti, és nem kell figyelgetni a logókat sem akkor már jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple asztali gépek
- Gyúrósok ide!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Könyvajánló
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- További aktív témák...
- BONTATLAN Devialet Phantom II 95 db Iconic White - 2 év gari!
- Philips 58PUS8505 Smart LED Televízió, 146 cm, 4K Ultra HD ,Android,Ambilight, HDR10+ KIJELZŐHIBÁSAN
- Új xiaomi Buds 5 Pro Harman/kardon Bluetooth fülhallgató 3 meghajtóval Nem Redmi!!!!!
- Új csak kipróbált Beoplay Portal PC PS Bluetooth fejhallgató HiFi - Gammer használatra is!
- Új Google Pixel Buds Pro 2 bluetooth fülhallgató csak ki lett bontva 2026.09.04 ig gari
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!