Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
válasz
trec12
üzenetére
Én itt pesten az 1000-es voda koaxot dobtam ki mert a hűség nélküli 2ezres havidíjat fel akarták emelni 8ezerre és ragaszkodtak az 1évhez. E mellett olyan lekezelő volt a nő, hogy az hihetetlen. Az már mellékes, hogy mivel hónap felénél mondtam le az egészet így túlfizetésem lett náluk amit hiába jeleztem 17napja semmi reagálás...
Amúgy az elmúlt 1évben durván megváltozott a Yettel hozzáállása az ügyfélhez. Korábban elképzelni sem tudtam, hogy valaha hűséget írok alá náluk. Most a One lett ilyen. Yettel pedig 180fokos fordulatot vett. Észbe kaptak, hogy normálisan kellene az ügyfelekkel bánni?
-
Mardel
őstag
válasz
trec12
üzenetére
Elvileg csak One van a társasházban mint optikai lehetőség, régebben Digi volt optikán de akkor még Budaörsön laktunk, előtte Telekom volt szintén optikán.
Most Telekom nem elérhető itt, One-tól meg tartok mióta kormány közeli lett és felvásárolta a Digit.Azért gondolkodtam az OtthonNeten mert 500-600 Mbit nekem elég lenne ha az stabil és a ping nem nagyon ugrál 30 fölé.
De itt az időjárás is nagyon befolyásoló, ködös, borult időben alig van 100 Mbit.
Ami érdekes hogy a nyitott ablakból a ZTE 100 Mbit letöltéssel lassabb mint ugyanabból a szobából 1,5 méterre az ablaktól a TV és a fal között. Lehet azért mert van behúzva a egy tv antenna kábel fölötte amit nem használunk (előző tulaj csinálta) és az erősíthet a jelen úgy hogy nincsenek fizikailag összekötve. -
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
válasz
trec12
üzenetére
Yettel esim kezdetektől fogva többször használatos. Hazai szolgaltatók közül egyedül náluk van igy egyedül.
Semmivel se kissebb a biztonság mint fizikainál, hiába szerzi meg valaki QR, használni nem tudja amíg másik eszközön van.
Eddig 3 különböző készüléken használtam ugyanazt a QR mióta esim re valtottam. Kedden érkezik fold 7, ő lesz a negyedik.
-
Zsombe
senior tag
válasz
trec12
üzenetére
Akkor én vagyok a ritka kivétel, vagy csak szimplán bolond.
Én Digi optikáról váltottam OtthonNet-re és sokkal elégedettebb vagyok. Digi megbízhatatlan volt a végefelé, érezhető volt nagyon, hogy kezdte átvenni a One.Kb. 1 hónapja cseréltettem az 5G eszközt GreenPacket Atom H5-200q1 kültéri egységre. Azóta stabilan min. 500mbit a letöltés és 80-100mbit a feltöltés. A ping 20-25ms. És ami a lényeg, nincs szolgáltatás kimaradás, vagy lassulás, mint a
DiginélOne-nál. -
zzola
titán
válasz
trec12
üzenetére
Van aki meg elmegy flottába és a legfullosabb full csomag alá megy árban.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Apropó, tegnap voltam üzletben SIM csere miatt, ÁSZF változás miatt a 45 napos felmondás iránt érdeklődtem. Bakker a csaj nagy nehezen nyögte ki a kért infót, a legfontosabb az volt neki, hogy rám tukmáljon publikus csomagot -30% kedvezménnyel, a flottás csomag helyett. Nem jött össze most sem nekik.

-
donjohnson
addikt
válasz
trec12
üzenetére
akkor átállították az antennát vagy egy kicsit gyengébb lett a térerő és amiatt nem tartja meg most a telefonod az 5g-t huzamosabb ideig.
simcserének nem hiszem.én azt vettem észre, hogy ha sok 5g-s eszköz van egy helyen akkor inkább oda "koncentrálódik" a jel (vagy direkt csinálják, nem tudom).
2-3 telefon (5g-s) vagy otthonnet router ott tudja tartani a fogyasztásával. ha nincs ott semmi más, akkor hajlamosabb lecsatlakozni az az 1 db eszköz.
próbáld meg hogy egy helyre teszed ezeket rövid ideig, ha van még 5g-s yettel-es eszköz a családban. -
donjohnson
addikt
válasz
trec12
üzenetére
először 4g-n vagy, hiába van esetleg 5g ikon.
a telefon nem lóg folyamatosan 5g-n.
másodjára felcsatlakozol az N78-as sávú 5g-re, amikor elkezded terhelni a hálózatot.
ha pihenteted a telefont, akkor megint visszamegy 4g-re, de megmaradhat az 5g kijelzés, ami csak egy "jelzés", hogy elérhető ha kell. -
Lacpac
őstag
válasz
trec12
üzenetére
Most van az aprón MC889, 80k-ért. Szerintem ennyiért is megéri, de láttam már 7010-et 65‐ért is. Meg is vettem,de a bridge módot nem komálta a hálózatomba.
Én most szereztem be egy 889-et 55k-ért. Szerintem jó vétel volt, igaz szerelék nincs hozzá, de olyan helyen melózok, hogy a szerszámos kollegák összehozzák savállóból. Jelzem nekik hogy 3M, (mindent megelőz a maszek), és dobnak is félre mindent.Figyelni kell az aprót, mert bármikor felbukkanhat egy jó vétel.
-
bopeti98
őstag
-
MadMancs
veterán
válasz
trec12
üzenetére
Gyorsabb hívásfelépülés VoNR esetében mint VoLTE? Na azt kétlem. VoLTE esetében is gyakorlatilag azonnali. Rengetegszer előfordult már velem pl hogy rossz névre böktem híváslistában véletlen, nem lehet olyan gyorsan kinyomni mint amilyen gyorsan kicseng. Hiába azonnal kinyomom, általában hívnak vissza hogy kerestem.
-
Trailbreaker
tag
-
Trailbreaker
tag
válasz
trec12
üzenetére
Én LG OLED48C21LA TV-n appal nézve, ezekkel a beállításokkal
nem tapasztalok ilyen darabosságot. Telekom TV SmartBox és Sweet TV is összehasonlítottam. -
kbela365
tag
-
Tamás1966
aktív tag
válasz
trec12
üzenetére
Nagyon jól tudom. Én ott vagyok. Pont ez a baj.
Olyan dolgokra akarják rávenni az embereket, ami sok mindenkinek nem tetszik
Csak azok járnak jól, akik Digifonosok voltak.
Én tudom mi megy most ott. Az a cél, hogy a Digis tévédet is áthozd a ONE hoz.
Akkor szupermenn leszel. -
MadMancs
veterán
válasz
trec12
üzenetére
Nem tartom kizártnak hogy valóban az Otthonnet nem előfizetése a cél. Azt hozzáteszem hogy a teljes város le van fedve Digi FTTH és One Koax al (pár utca van amit RCS & RDS féle digi nem tudott befejezni, lépcsőházban ott is bent van optika, de soha nem lett élő, így ők FTTB-n ragadtak) van. 23000 lakosú város.
-
Henri
kezdő
válasz
trec12
üzenetére
"Inkább az reálisabb értékmérő, hogy az adott ország átlag keresetének hány százaléka pl. egy korlátlan csomag."
Ha innen nézzük, akkor kijelenthetjük, hogy nálunk a legalacsonyabb a fizetés egész Európában, és mi fizetünk a legtöbbet a mobilozásért.
Egyébként a román Digi sim-et itthon is tudod használni, csak ugye ki kell menni egy romániai boltba megkötni a szerződést (még most). De onnantól 2-3-5 euróért mobilozol. -
Henri
kezdő
válasz
trec12
üzenetére
Hogy mi lenne a normális, azt inkább hagyjuk, mert Romániában kapsz 5 euróért full minden korlátlan csomagot. A belgiumi Digi 5 euróért ad korlátlan perc és sms + 15 gb net csomagot, ami ottani árszínvonal mellett szinte ingyen van. https://www.digi-belgium.be/en/mobile-subscription
Viszont örömmel látom, hogy ezen a mobilnet vonalon mintha lenne pici árérzékenység a magyar felhasználói fejekben. Mert minek is fizetnék ki a 9000 forintot korlátlan netre, amikor ott a One XXL 5755 forintért. -
MadMancs
veterán
válasz
trec12
üzenetére
Otthonnet árában amit honlapon látsz, még nincs benne a router bérleti díj. Nem is lehet mert ott még nem tudják 1 vagy 2 év. Nálunk pl 5750 + 2000 (1 év) ebből, jön le 30% full miatt, így 5425 a havidíja.
Rengeteg hely van az országban ahol xdsl vagy még az sincs. Ott teljesen jó és jelentősen olcsóbb otthonnet mint más alternatíva. Van a családban olyan aki nagyvárosban lakik, szélső családi házas övezet, semmilyen vezetékes elérés nincs. Csak egy mikrós Szolgáltató 13500Ft ért 10/4 es sebességgel amiből átlag 2/2 meg is van, ide 3 éve aláírtak 3 évet gondolván más úgy sincs. Idén lejár már nyergelnek is otthonnetre. Náluk 6950 + router + , de ha 13000 lenne is sokkal jobban járnak igaz csak 4G van ott, de enyémmel, tesztelve átlag 70/30 megvan ami így is jelentős ugrás lesz.
-
válasz
trec12
üzenetére
Egyébként tudja valaki hogy mi a minimum ár amit kínálnak? Ez az 5750 az (4990 emelve inflációval)?
Mondjuk ezen a területen van Telekom koax, ex Digi optika, eddig a Voda is szolgáltatott Telekom hálózaton ("vario" vagy "Picasso" rendszer), szóval nem sok értelme lenne nekik drágán adni.
-
SztiviVander
addikt
válasz
trec12
üzenetére
Nalam tavaly ilyenkor 5-600 volt a max, aztan ahogy szaporodtak (gondolom) az otthonnetesek ugy ment szepen lassan lefele, most olyan 300 korul van az atlagos max, hajnalba neha 400 felett is. A bazisnak azert a gigabit optika felhordoja eleve behatarolja mennyi tud lenni az annyi, neked akkor tud meglenni egymagadnak szinte az egesz felhordo savszel ha nincs igazan kihasznalva a bazis. Nyilvan egy videki kisvaros meg egy pesti kerulet nem ugyanaz a kategoria ilyen szempontbol sem.
-
MadMancs
veterán
válasz
trec12
üzenetére
Ezt alkalmazzák is.
Ahol túl sok az Otthonnet ott már csak Otthonnet Basic (4G) érhető el. Pl hugomek elköltöztek Fehérvárra, még átírták nekik otthonnetet címükre, rá pár napra csomagot is váltottak (nekik még otthonnet pro volt) így 12000 ről lement az ár 7990re. Mikor ezt mondták, kiváncsiságból ránéztem hogy ott mennyi lenne uj előfizetőként. Már nem elérhető utcájukban sima Otthonnet, csak Basic 8990Ft ért.
-
donjohnson
addikt
válasz
trec12
üzenetére
és aprokaroka87: a Realme 9 pro + és a xiaomi 10t szerintetek egy kategória?
MadMancs: ha jól emlékszem, azóta arrébbraktad a routert is, amivel megcáfoltad a korábbi válaszom. most pedig felhoztad újra.
akkor sem jeleskedett senki más magyarázatot adni a kérdésedre a mostani emberek közül.mindegy, én feladtam. ha szerintetek egy snapdragon, mediatek, exynos chipset kategóriája és ára nem befolyásolja egy telefon elérhető maximális sebességét, akkor vegyétek a 100 ezres xiaomi-t, mert valószínűleg nincs értelme jobbat venni.
-
-
-
MadMancs
veterán
válasz
trec12
üzenetére
Persze, igazad van, én nem is várom el.
Már rég nem használom ki 1000/300 at.Asszony nyaggat TV miatt. Tényleg pocsék az egész 55"-on. Maradhatna digi full + yettelTV . Végképp nem gazdaságos. Lehetne Yettel TV + digi csak net. Drágább lenne mint most, csak net annyiba kerül digiéknél mint net+tv+vezetékes telefon együtt. Ezért próbálgatom Otthonnet.
Telok nem esznek túl sokat, TV-n Netflix / Disney+ / Max / Skyshowtime
Laptop meg csak munka de dokumentumokkal dolgozok csak.
Havi 1-2 régebbi film csúszik le virágboltból ami sehol nem érhető el streaming platformokon.
Ezt azért el kellene hogy lássa nem? Vagy, rosszul gondolom?
-
csernak75
senior tag
válasz
trec12
üzenetére
Nem tudom mi alapján vannak ezek az árak. Nálunk 2 éves router bérléssel 6750
és csak helyi HFC kábeles +Telekom optika van. Az magentába érhetné meg, de nekem csak net kell. Szóval most már így 5G vel főleg tökéletes. (És ha úgy van 10 napig felár nélkül vihetem is az is + pont.) -
Krethx
aktív tag
válasz
trec12
üzenetére
Yettel OtthonNet-en én is gondolkodtam. De elég hamar elvetettem a dolgot. Egyéb megkötések miatt. Szeretek mobilis lenni. Mivel van korlátlan Yettel-es mobil net-em tudtam tesztelni itthon a sebeséget.
Aztán előfizettem az alap Yepp csomagra. Ami korlátlan net. Jelenleg most bevezető áron havonta 5.990 Ft. Ezt a Sim kártyát tettem egy Ruter-be. (TP Link Deco X50-5G) Meg vagyok vele elégedve teljesen. Nem mellesleg ha vidékre (telekre) megyek csak viszem a Ruter-t.

-
donjohnson
addikt
válasz
trec12
üzenetére
nem tudom akkor, hogy mi az oka.

de ha mindenképp vezeték nélküli netet szeretnél, akkor marad a yettel yepp, aminél alapból e-simet adnak (de gondolom át lehet válttatni fizikai sim-re személyesen és akkor bele tudod rakni egy routerbe).
vagy a vodafone xxl, hasonló áron, de valószínűleg lassabb sebességű. -
donjohnson
addikt
válasz
trec12
üzenetére
vagy felvásárolták a szomszédaid a korlátlan otthonnet előfizetéseket és nem ad el többet a yettel az adott címen.
vagy valamiért kiamaradt az a cím, de ha szomszédos címet, eggyel nagyobb házszámot vagy szemközti címet adsz meg felhasználási helynek és arra engedi akkor kösd meg arra. a számlázási cím úgyis más, illetve ott mást kell megadni, interneten fizeted a számlát stb. -
ggabor02
aktív tag
válasz
trec12
üzenetére
Májusban bontottak szerződést a KÜF-el. Ha valaki készüléket is vásárolt április-májusban, akkor ott bizony 2 évet alá kellett írni. Biztos volt ilyen ügyfél. Így véleményem szerint 2026 májusig nem tudják őket kivezetni. Talán ezért kínlódnak/hívogatják a hűségidős ügyfeleket is. Majd meglátjuk.
Engem még nem hívtak. Egy adatkártya, egy BUMM 50 GB-os csomag készülék vásárlással, valamint 2 db adatmegosztó a kollekcióm. 600-800 perc a havi hívásmennyiség.
-
SztiviVander
addikt
válasz
trec12
üzenetére
Akkor talan neked kene olvasni, azt is amit en irtam ("mert valaki bemondta") meg azt is amit mas: "Ha tudom, hogy ennyire elhúzódik, már rég vettem volna egy Telekomos feltöltőkártyát és egy 30 napos korlátlant. Lassan a nyár felénél tartunk, és nekem meg nincs netem"
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3402, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én Digi optikáról váltottam OtthonNet-re és sokkal elégedettebb vagyok. Digi megbízhatatlan volt a végefelé, érezhető volt nagyon, hogy kezdte átvenni a One.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

tele hibákkal , csak a Yeti Tv appot frissítgették.