Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz #32577792 #50800 üzenetére
Hivd fel őket, 4G (LTE) tiltását nem tudod feloldani, nekem 30 perc alatt a masodik kapcsolt technikus tudta levenni. Amugy szerintem az APN-t kell online-ra tenni.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
azbest
félisten
Kíváncsiságból beállítottam a telefonomon, hogy a telenor adat sim csak 3/4G re kapcsolódjon. Kíváncsi leszek jövő héten, amikor megint utazom, hogy így kevesebb kimaradás lesz -e. A telóm nagyon ragaszkodó és képes 4-3-2G-re lemenni, ahogy a vonat távolodik, de 2G-n nincsen hipernet home-ban adat. Igaz, Szatymaz környékén van egy szakasz, ahol 3G-vel sincs internet egyik héten sem.
(mtk engineering mode-ban van telephony / network selecting / sim2 részen ilyen. A normál menüben nem lehet 2g nélküli módot választani)
-
wwenigma
Jómunkásember
Sok eszköz nem tud CA-t, igy legalabb limitaljak a "korlátlan" netet....
Dave1984: kap 10MHz-et a Digi induláshoz.
[ Szerkesztve ]
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
Lazika
senior tag
Sziasztok VoLTE mikor várható? Van róla valami infó?
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
radio100jozs
őstag
válasz #08205312 #50789 üzenetére
Az átmeneti és hatályba lépő rendelkezések semmiféle utalást nem tartalmaznak arra (amit linkeltél), hogy a 24 hónapos szerződéseket utólag módosítanák 12 hónapra, így azok továbbra is az eredeti lejártuk szerint érvényesek. Nem is működhetne, hogy egy szerződéses viszonyba ilyen módon utólag beleavatkozzanak. Az átmeneti szabály azaz a 163/I .§ arra vonatkozik, hogy a készülékeket díjmentesen függetleníthetik (1) bekezdésében, illetve a (2) bekezdése pedig a határozott idejű szerződések lejárta utániakra vonatkozik, hogy azok sem lehetnek hátrányosabbak utána.
[ Szerkesztve ]
-
radio100jozs
őstag
Telekom megunta, hogy a sok korlátlan netes lemeríti a közös erőforrást, így a Telenort ledobta a közös frekiről, és csak a sajátot használja 800 MHz-en tippelek.
Amúgy ez hol készült? Mert a fővárosban nincs közösködés a 800 MHz-en, azaz a Telenornak ott 10 MHz-e van csak. Azon kívűl van csak a megállapodás a két T-nek, hogy összedobták a frekvenciát közösen és lett így 20 Mhz-es sáv.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz radio100jozs #50811 üzenetére
Szerinted van így vagy konkrét infód van erről?
Nem mindegy...Xiaomi 13T
-
trec12
addikt
válasz radio100jozs #50812 üzenetére
Pedig valaki kell(ene) a Diginek mert sovány amijük van. Amúgy 5 nap van az újabb tervezett indulásig de szerintem ebből megint csúsztatás lesz.
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
Ha belépek a mytelenorban, ott felajánlja nekem a blue s-t 500 forinttal olcsóbban 4790-ért.
Csak nekem nem kellene készülék most, csak simán az előfizú is jó lenne.
Ha a 4290-ből adnának nekem valami kedvezményt, úgy lenne nekem jó ajánlat.
Szerintetek ezt hogy lehetne "kicsikarni" belőlük? -
MODERÁTOR
-
radio100jozs
őstag
válasz Viktor0610 #50813 üzenetére
Odaírtam, hogy csak tipp, vagy ötletelés, nincs semmi infóm, bár arról sincs, hogy mi van abban a megállapodásban, amit a két T kötött a közös 800 MHz-es sáv használatáról, és esetleg milyen kivételek, korlátozások vannak.
[ Szerkesztve ]
-
lm83
őstag
válasz Viktor0610 #50816 üzenetére
És ezt mégis, hogy vezessem elő egy ügyintézőnek az üzletben?
-
MODERÁTOR
-
leo81
aktív tag
válasz radio100jozs #50811 üzenetére
Zalában és a Balaton környékén.
-
nagyúr
Sziasztok!
Lejárt hűségidő utáni felmondással kapcsolatos kérdésem lenne.
Az előfizető külföldre távozott, a gyerekének adott meghatalmazást, hogy mondja fel az előfizetést, de azt mondták, hogy nem lehet, csak személyesen intézni. Azóta nem használják a kártyát, de ketyeg a számla, ráadásul több szám van az előfizető nevén. Mit lehet ilyenkor csinálni? Csak ezért nem utazhat haza valaki.
Létezik ilyen, hogy csak személyesen lehetne ezt elintézni?előre is köszi a válaszotokat!
mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
törölt tag
válasz ubyegon2 #50822 üzenetére
2003. évi C törvény, 134. §, (17):
"Az előfizetői szerződés előfizető általi felmondását a szolgáltató köteles minden olyan formában lehetővé tenni, amelyet a szerződés megkötésére is alkalmaz."Az én értelmezésemben ez azt jelenti, hogy amennyiben a telenoros webes felületen online szerződéskötés engedélyezett, akkor ugyanilyen formában le is lehet mondani a szerződést.
Persze megtehetik azt, hogy elutasítják a törvény alkalmazását, de ilyenkor az nmhh mindig elmeszeli a szolgáltatót... -
nagyúr
válasz #08205312 #50823 üzenetére
Köszönöm, amúgy én sem értem, miért hajtották el a nagykorú gyerekét, bár az a gyanúm, hogy minden üsz-nél megpróbálják először elhajtani az embert, aki hagyja magát, az megszívja.
Nemrég a Digivel megtapasztaltam ezt, elsőre simán jónak mondták a kapcsolatomat, viszont amikor konkrétummal hívtam őket, már egyből bevallották, hogy valóban NAT-olták az IP címemet.Igazából ezt, hogy elhajtják a gyereket, nem lehet bizonyítani, meg aztán úgy vannak vele a szolgáltatók, hogy nagyon kevesen ismerik a jogaikat, még kevesebben kezdenek el a panaszkezelés további útjára lépni!
-
MODERÁTOR
Nem egészen értem, miért pont a személyes ügyintézést mondták.
A számok megszüntetését személyesen csak elindítani lehet, ahol felveszik az igényt. Majd a megtartó csoport telefonál rögzített vonalon, amikor is tényleg megszüntetésre kerülnek a számok.Egy esetet tudok elképzelni, ha a meghatalmazott nem tudta a jelszót (ez elengedhetetlen a megszüntetéshez), annak pótlása tényleg csak személyesen megoldható legjobb tudásom szerint.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #50825 üzenetére
Köszi, ez a jelszó dolog új infó, nem tudom ez volt-e az akadály, de még így sem lenne teljesen OK-s a dolog. Meghatalmazással elég sok komoly dolog is intézhető jogilag elfogadottan, ha minden rendben van, akkor egy jelszó miatt, amit ugye elég sok ember elfelejt, ha nem mindennap használja. Ebben az esetben egy évig kéne fizetni a nem használt szolgáltatást, ha nem tud hazautazni az előfizető? Nekem ez így jogilag elég gázosnak tűnik. Alapvetően azért kell fizetni az embernek, amit megvesz vagy használ. De jelszó......ennyi erővel az is lehetne, hogy találja ki az ügyfél, mire gondol az ÜSZ épp akkor.
-
asdf_
veterán
Most tabletről vagyok, így nem keresem ki az ászf-ből a vonatkozó részt, de a szóban, írásban, személyesen hármas kb. biztos. Ha nem tud ügyféljelszót, én megíratnám az előfizetővel papíron (a feladandó borítékot is), azokat hazapostázni, nálunk feladni tértisen oszt kalap, kabát.
A jelszó kell a megszüntetéshez szerintem is aggályos, ha a meghatalmazás teljeskörű, neadjisten még konkrétabb, megjelöli a meghatalmazás tárgyát, hogy szerződésmegszüntetés, azt szerintem igen érdekes lenne bármire hivatkozva is visszadobni.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Köszönöm, ez egy jó ötlet! Ezt fogom javasolni, gondolom már így is vesztett az időhúzással, de legalább tovább ne ketyegjen.
Gondolom a cég központi címére mehet a tv-s levél.
Sok esetben nem is értem az alapból negatív hozzáállást az éppen elmenni szándékozó ügyféllel szemben, nem a legokosabb üzletpolitika, nem túl erős képzést kaphatnak az ÜSZ-esek ilyen téren. Vagy csak egyénileg rosszindulatúak, ki tudja, de ez sem megengedett.mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki
-
Somatom
veterán
válasz ubyegon2 #50828 üzenetére
Vannak a Telenornál furcsaságok. Egyszer az egyik üzletükhöz szólt a címem. Gondoltam, ha már ott vagyok, akkor a saját ügyemet is elintézem velük. A hölgy a személyimet kérte. Mondtam, hogy nincs akadálya, csak nem értem a logikát az ügymenetben. Ha most itt, helyben felhívom a Telenor ügyfélszolgálatot, akkor egy jelszó bemondása után elintézhetném a dolgot. Ha személyesen megjelenek, és így az arcomat is adom a jelszó mellé, akkor a személyit is be kell mutatnom. Faguriga legyek, ha értem ebben a logikát. Hümmögött a hölgy, de magyarázatot ő sem tudott rá.
[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
nagyúr
válasz Somatom #50829 üzenetére
Igen, sok értelmetlen, sőt felfoghatatlan szabály van egyébként mindenütt. Akár a posta, ha SMT-t kapsz a megérkezett fizetős csomagodról, amit rendeltél, simán csak szig. ellenében veheted át és fizetheted ki!
Hogy ez csak nálunk van ennyire elbarkácsolva, nem tudom, de ha itt bárkinek bármilyen ügyintéznivalója van, már gyomorgörcse van, mielőtt elindul, mert tuti, hogy valamibe bele tudnak kötni. Vagy a hülye szabály vagy a hülye és/vagy szemét üsz-os! Gondolom vannak üdítő kivételek is, de én ezekkel soha nem futok össze.
[ Szerkesztve ]
-
-
Dani46
tag
Hello azt szeretném kérdezni fekete telenoros sim kártyám van,az tudja a 4g-t?
-
-
Somatom
veterán
válasz nyisziati #50833 üzenetére
Ebben is van igazság. De az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az általam említett országokban becsületes munkával is létbiztonságban lehet élni. Sokat számít ám ez ahhoz, hogy az embernek ne legyen kedve trükközgetni. Dolgozik, annyira van bejelentve, amennyit keres, és miután befizette az adókat, még mindíg két zsömle áránál több marad a számláján.
-
asdf_
veterán
válasz Somatom #50834 üzenetére
Igen, en 25+ eve teljesen csodalkoztam Svedorszagban, hogy a haz elott betolod a biciklitaroloba a bringadat es ennyi. Nem lakatolod le, megis ott marad. Mind a 20 darab, ami ott volt a kapu elott. Vagy hogy vonaton felszallsz, az ajto mellett a peronon plafonig 3-4 polcos borondtarolo, eztan egy -mar akkor(!)- gombnyomasra elhuzodo uvegajton pedig bemesz az utasterbe, tehat nem vagy egy legterben a borondoddel, sot nem is latod azt. Es a leszallok nem viszik el a borondodet, es a megallokban sem ugralt fel egy-egy borondert senki.
-
nyisziati
veterán
-
szaszlaci
addikt
Érdekességként osztom meg az alábbi esetet:
- Lumia 435 telefon
- 10 – 15 éves (Pannon) SIM kártya
- napközben wifi, GSM. Mobilnet nem volt, éjszakára repülő mód.
Viszonylag kevés használattal olyan két naponta töltöttem. Időnként eldobta a hálózatot egy egészen rövid időre.Azután egyszer csak egyáltalán nem talált hálózatot se ebben, se másik telefonban. A kártyát látta, csak hálózat nem volt. Oké, kártyacsere, úgyis ideje volt.
Aztán még a cserét megelőzően lett egy másik, korszerű SIM (másik szolgáltató, de ez gondolom mindegy, nem ez a lényeg, hanem hogy) ugyan olyan használattal 4 – 6 napot elvan egy töltéssel! Szóval úgy a két és félszeresére növekedett az üzemidő attól, hogy nem ősrégi SIM-mel használom!
Jó pár hétig nézegettem, szóval nem csak egy gyors, véletlen eset, hanem tényleg ilyen mértékben javult.
A régivel elég gyakran mutatta, hogy mobilnet forgalom van, holott azon a kártyán tiltva volt minden fajtája. Talán valami beállítási adatokat akart folyton leszedni, egy olyan kártyával, amikor a 3310 még kapható volt újonnan, csomagban.Most belegondolva, régebben, a nem okostelefonommal is eléggé leesett az üzemidő, akkor az akkujára gondoltam. Még az is lehet, annak is köze volt ehhez.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
radio100jozs
őstag
Miért nem küldi postán el a felmondást? Akkor semmi meghatalmazás nem kell, ajánlottan külföldről is elküldheti, és a megérkezéstől számítva 8 nap. nem hívnak, nem kérdeznek, simán megszűnik a szám, kapod a záró számlát utána és kész. Nem értem 2017-ben miért akar mindenki még ügyfélszolgálatosokkal intézni bármit is, amikor az rég tudott, hogy csak problémát okoz jelen "minőségi" ügyfélszolgálatos világban.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz nyisziati #50836 üzenetére
Azért itt lehetne kicsit súlyozni a dolgokat, mert én amikor könyvet rendelek és postán utánvéttel veszem át, mutatva a kapott SMS-t - csak kérdem szelíden, mi a jó öreganyámat tudnék sumákolni ez ügyben.
A másik eset, amikor valakinek lejár a hűségideje, a szolgáltató láthatja is, hogy 8 hónapja nem használja az előfizető, mert külföldre távozott és lejáratkor fel akarja mondani meghatalmazással - itt is felmerül a kérdés, hogy mit kell ilyenkor gyanakodni. (alapból már jót kerestek rajta)
Ez utóbbi eset csak egy tetves betanított lehúzás, minden trükköt bevetnek, hogy az ügyfél elé nehézséget gördítsenek. Mondjuk azt sem hiszem, hogy jóérzésű ÜSZ-est erre a metodikára lehetne kötelezni, mert maga is szemétláda, ilyen olyan okokból, de az.Amit mondasz, abban igazad van persze, meg abban is, hogy nem mindenki válik olyanná a körülményei miatt szerencsére....
(#50838) radio100jozs
Mert a leveles módszer az annyira megbízható. Ha akarnak, abban is találnak hibát, visszaírnak, hogy nem adta meg a jelszót például. Szerintem azért személyesen is el kéne tudni intézni ezt.
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
Sziasztok!
Májtévét tudom nézni EUban díjmentesen mobil netről ?( mármint koratlan adatforgalommal)
iPhone X@R, iPad Pro
-
Somatom
veterán
válasz Blackmirror #50840 üzenetére
A MyTV -t tudod nézni, de a Telenoros korlátlan MyTV adatforgalom csak belföldre érvényes.
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
A microsimemet szeretném nano -ra cserélni. Mivel a kártya már több mint 2 éves, ugye ingyenes a csere (a telenor oldalán csak azt találtam, 2 éves normál sim esetén ingyenes a csere micro -ra, de nano -ról nem írt)?
Az előfizu, amihez a kártya tartozik, nem az én nevemre szól, de ettől függetlenül én még ki tudom cseréltetni, vagy szükség van a tulajra is?"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
ElektrikusDE
senior tag
válasz Blackmirror #50842 üzenetére
Óvatósan?
Esetleg wifi-re gondolsz?
Meglepi fog érni...“Lex malla, lex nulla. A bad law is no law.” A rossz törvény, nem törvény! DW: The Moment is Coming || Doctor Who BBC www.youtube.com/watch?v=uZAO6E2x9xs
-
Somatom
veterán
válasz ElektrikusDE #50844 üzenetére
A MyTV ingyenes adatforgalmat kérdezte. Ez értelmetlen kérdés lett volna, ha Wifire vonatkozna (túl azon, hogy konkrétan leírta azt, hogy "mobilnet"). Az "óvatosan" sztem arra vonatkozott, hogy a TV -zéssel együtt is benne maradjon a roaming keretében. Én is így csinálom. 10,5 GB -om van roamingban (EQ flotta). Tudom, 9. -én van a forduló, ezt beállítottam a 3G Watchdog -ban, és így figyelem az aktuális adatforgalmamat. A MyTV felbontását pedig visszaveszem 360p -re. Ha mégsem így értette, akkor meglepetés esetén visszatér ide kérdezni, én pedig megírom neki priviben, hogy hogyan kerülheti el az ilyen meglepetést. Egyébként sem sokáig érheti meglepetés, mivel az EU elég konkrét határidőt adott az ilyen meglepetések megszüntetésére.
[ Szerkesztve ]
-
Blackmirror
őstag
válasz ElektrikusDE #50844 üzenetére
Arra gondoltam, hogy nem nézem a tv-t egész nap,aztán másnap meglepődöm miért nincs netem
Szerk.: közben látom Somatom leírta szépen és érthetően amit idehánytam fogalmazásgátló bevétele után
[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Anime filmek és sorozatok
- DIGI kábel TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest