Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- localhost: Radírgumi hatás [Törölt topicok emlékhelye]
- Victoryus: Thomson 43UC6306 tv
- Algieba: Hulladéktermelés művészi szinten, mert megérdemlem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
z67
őstag
Nem akarom elhinni, de frankón így van.
Ma vettem egy angol töltős iPad Minit és működik róla a Személyes Hotspot. Csak a menüpontnál nem Telenor, hanem csak Carrier van.
-
válasz
darvinya #50192 üzenetére
Szvsz pont te ne mondd senkinek, hogy baromság amit ír.
Pont te vagy az aki topikról topikra képes a legelképesztőbb hülyeségeket beírni, és alkalomadtán védeni is. Mint például pont itt pont tegnap mikor azt írtad, hogy a mac address egyenlő az ip címmel, csodálkoztam is hogy ezt beláttad hogy micsoda tévedés, mikor már többen írták. Szóval szerintem pont nem te vagy az aki megállapíthatja, hogy baromság-e az amit más ír.
De cáfold meg, szórakoztató lesz. -
Atomgeszi
nagyúr
válasz
kinder93 #50186 üzenetére
" A "hétköznapi" turisták nem hinném, hogy speedtesttel kezdik a nyaralást."
Ne haragudj, de amikor már a 4. kép is alig ment át Messengeren(hiába virít ott a 4G), akkor kezdtem bizony a speedtestet és pocsék eredményeket kaptam mind Fonyódon, mind Lellén a strandon. Sokszor a 3G jobb volt, mint a 4G.
80-160 ms közötti pingek, 2 le , 0,2 és 0,5 közötti Mpbs fel... Mindez Telenor 4G-n. A strandon.Ja és üzeneteknél folyamatosan csak a fehér üres karika Messengeren többször volt jelen, mint az egyből elküldve karika.
-
-
törölt tag
Sziasztok! Mitől lehet hogy a Telenor Hipernet Huawei B525 routerrel kábelen összekötve (tudja a gigabitet a gép portja, UPC-n ment is) csak 50Mbitet tud, viszont ha Wifin rámegyek telefonról a routerre, ott jön valósan 110Mbit? Mit kéne állítani a gépen?
-
Nem. Azt akarom mondani, hogy sok usernek nem megfelelő a készüléke hozzá. Ez lehet sok faktorú, akár hardveres, akár szoftveres ok is. Sőt lehet tervezési hiba* is, például egy melegedés valamilyen adott alkatrésznél. Ez utóbbit szerintem érdemes lenne behatárolni.
*amennyiben tervezési hiba, hogy egy adott alkatrészt folyamatos megosztás során használnak és azt nem bírja tartósan. Lehet, hogy csak a gyártó nem gondolt hosszabb idejű ilyen jellegű használatra. Azért jutott eszembe ez a lehetőség, mert nekem pl - bár hibamentesen működik hosszú időn át a megosztás - érezhető készülékmelegedést okoz. Lehet, hogy a telefonok egy részénél adott ponton ezt már nem bírja valamilyen alkatrész, és a telefon a túlmelegedés elkerülése érdekében letiltja vagy azt az alkatrészt, vagy az adott szolgáltatást. De ezek csak tippek, az alapján próbálva behatárolni a jelenséget, amit az eddigi user tapasztalatokból kiszűrtem.
-
tomp
félisten
válasz
radio100jozs #50184 üzenetére
Azért ezek azok a mérések amelyeket végig futattam. Volt amikor 1/0,2Mbps volt 4G-n de annál nem vártam meg a végét.
Volt pár alkalom amikor inkább 3G-re váltottam mert a 4G hálózat meg volt pusztulva. Maradhat a sima 4G de akkor jól jönne még egy pár új cella. -
b.kov
senior tag
Természetesen igazad van, lehet határozottabbnak kellett volna lennünk.
Bár nyílván erről semmi említést nem tettek, hogy lehet felmondónyilatkozatot aláírni az ügyfélfogadó ponton.
Azt mondta az ügyintéző (mind a kettő), hogy ő nem tud onnan semmit intézni, telefonon kell egyeztetnünk.Egyébként talán utánajártam volna jobban, mielőtt belevágunk (komolyan, mint egy kis kaland), viszont kb 2 hónapja édesanyámnak piroséknál ez a procedúra nem vett el az életünkből, csak 5 percet. Helyben hívták az ügyfélmegtartókat, és sikeresen lemondtuk ott helyben.
Ha jövőhéten nem lesz elintézve telefonon, akkor viszont biztosan kérni fogom a felmondó nyilatkozat aláírását.
Köszönöm az infót.
-
asdf_
veterán
Ertem en a szolgaltatot, hogy ugyfelet akar megtartani, de a felmondas az egy egyoldalu jogi nyilatkozat. A masik felnek azon kivul, hogy tudomasul veszi semmi dolga es lehetosege nincs vele. Ha 8 napon belul nem tudtak egyeztetni veled, akkor a szerzodes megszunik. Kiveve persze akkor, ha a bemutatoteremben "elfejetettek" eledrakni felmondospapirt, amit most epp lobogtatni tudnal rajta a datummal, hogy mi a peniszert el meg az elofzietesed... Tehat ha valaki felmondani akar es hasonlokepp szivni viszont nem, akkor felmondas kizarolag ugy, hogy irasos vagy hangrogzitett nyoma van. A besetalok a bemutatoterembe, ahol a majd felhivnak az ugyfelmegtartoktol szoveggel lepattintanak, az nem ez a modszer. Termeszetesen ha valaki kivancsi az ugyfelmegtarto ajanlatra, mert meggyozheto akkor akepp cselekedjen.
Az Előfizető csak az alábbi módokon mondhatja fel előfizetői jogviszonyát:
- Szóban a Szerződés adminisztrációs csoport felhívásával: a megszüntetés e módjával kizárólag azon egyéni (lakossági) előfizető élhet, aki a Telefonos Ügyfélszolgálaton (1220) munkanapokon 9-17 óra között elérhető Szerződésadminisztrációs csoportot felhívja. Amennyiben az egyéni Előfizető így kéri az Előfizetői Szerződés megszüntetését, akkor a hívás során szükséges megadnia az Előfizetéséhez tartozó ügyfélszolgálati jelszavát, a megszüntetendő előfizetői hívószámot és azt a napot, amikortól a szolgáltatást nem kívánja igénybe venni (megszüntetés dátuma).
- Személyesen a Telenor bármelyik Értékesítési Pontján írásban, felmondó nyilatkozat aláírásával.
- Írásban, levélben: Amennyiben az Előfizető így kéri az Előfizetői Szerződés megszüntetését, akkor a megszüntetési kérelmen szerepelnie kell a megszüntetendő előfizetői hívószámnak, a Telenor azonosítónak, a megszüntetés dátumának és az Előfizető aláírásának (üzleti, intézményi Előfizető esetében a képviseletre jogosult aláírásának).
- Elektronikus levél útján: Az ilyen módon benyújtott megszüntetési kérelmet legalább fokozott biztonságú elektronikus aláírással kell ellátni, a levél tartalmára vonatkozóan pedig az előző pontban foglaltak az irányadóak.
-
darvinya
titán
Na…utolért HotSpot mizéria.
Nálam is elkezdődött, hogy egyik, vagy másik készüléken van csak net.
Vagy egyszerűen net kapcsolat van, de hálózati forgalmazás nincs (felkiáltó jel térerő ikonban), s ezen repülő mód be/ki segít csak.Csak gratulálni tudok hozzá.
Csak tudnám miért nem sebesség korlátos korlátlan net csomagot árulnak. -
b.kov
senior tag
válasz
Viktor0610 #50176 üzenetére
Köszönöm szépen mindkettőtöknek.
-
-
válasz
hodostamas #50164 üzenetére
TEgnap nem működött, most jó köszi. Kriminális, hogy itt tartunk amúgy.
Szerk: 2 éve is gond volt vele. Telekommal megszűnt, de most elsőre 1-es ülj le telenor.
-
b.kov
senior tag
Sziasztok!
Párom Telenoros előfizető már kb. 2 és fél éve, viszont eljött a pillanat a búcsútól.
Szerettük volna lemondani az előfizetést, és megszüntetni minden kapcsolatot a céggel, ezért befáradtunk egy üzletbe. Itt informáltak minket arról, hogy egy ügyfélszolgálatos telefonhívás ellenében mondható le az előfizu (gondolom ügyfélmegtartás végett), amit 8 napon belül el is intéznek. A hívás meg is jött, kétszer is, viszont párom dolgozott, és nem tudta felvenni a telefont (persze szólhattunk volna mi is előre, hogy ne délelőtt hívogassanak..). Ezután egy SMS fogadott minket, az előfizu megszüntetésének sikertelenségéről.Jött a második kör, üzletbe vissza, vártuk a hívást. Azóta nem történt még semmi, és belecsúsztunk a következő hónapba, ami annyiból szerencsétlen, hogy a Telenoros kártya már használaton kívül van.
Ilyenkor az utolsó havidíjtól el tudunk-e állni, mondván hogy a beszüntetést még az előző ciklusban kezdtük? Lehet túl nagy kérés, és van benne saját hibánk is természetesen, de érdekelne. Köszönöm. -
Dave1984
őstag
Üdv. Valaki mondja meg ha 12.en megrendeltem a mytvt 22.i szamlazaras előtt lemondom a teljes 2990ftot kiszámlázzák vagy csak tört hónapra?
Köszi -
4Grider
nagyúr
válasz
kinder93 #50171 üzenetére
Mindig a teljes összeget vonják.
De ott a leírásban:
Amennyiben a kártyás ciklus közben feltöltésre kerül a kártyás egyenleg, ami fedezetet nyújt a szolgáltatás havidíjára, úgy a ciklus közben is a teljes havidíj levonásra kerül, és a kártyás ciklus hátralévő idejére a havidíjért járó kedvezmények teljes egészében igénybe vehetőek. -
kinder93
aktív tag
MyChat csomagban ha a ciklus közepén áll rendelkezésre elegendő összeg, akkor időarányosan vonják le a díjat?
-
-
r4z
nagyúr
válasz
Viktor0610 #50168 üzenetére
Tegnap allitottak ki a szamlat, mennyi ido mulva szokott megjelenni a Walletben?
-
-
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Szamlat szeretnek befizetni telefonrol ugy, hogy ne kelljen az OTP webes feluleten minden alkalommal megadnom az adataimat. Nincs erre valami egyszerubb mod, mondjuk a Telenor Walletben vagy a MyTelenor appban fix kartyaval?
A szamla csak a my.telenor.hu-n jelenik meg, az appokban nem. Az elso szamla megerkezese utan kotottem csak ossze az elofizetest a fiokommal. Lehetseges, hogy visszamenolegesen nem szinkronizalnak, de a kovetkezo szamla mar meg fog jelenni az appokban is?
-
hodostamas
addikt
válasz
Kolondrum #50160 üzenetére
Lepj be a kapott linken,maradj bejelentkezve. Utana katt megegyszer a linkre.. Akkor nem dob at a mytelenorra, maradsz az onlinenon es be tudod fizetni.. Nekem se ment a mytelenoron.
Az ideiglenes szammal ne torodj, a hordozott szamnal levot fizesd es a masik is pipa lesz utana.
-
Nerd
aktív tag
válasz
azbest #50162 üzenetére
nope, nem hiszem hogy modemkent lenne. De mint irtam beneztem, mert felcsatlakozott a telefonom wifire es azt osztotta meg USB-n, azert lett jo. De miutan kinyomtam a wifit, mar USB tetheringgel is rossz.
Egyebkent egyszeru reprozni: 5szor rafrissitek a delmagyar.hu-ra es szetszall.
curl erdekes ilyenkor "No route to host":
t@t-ThinkPad-T440:~$ curl "http://www.delmagyar.hu/dm-favicon-128.png"
curl: (7) Failed to connect to www.delmagyar.hu port 80: No route to host -
azbest
félisten
nem úgy van, hogy usb-n át modemként látszik és akkor a telenortól kap ip-t a géped?
A wifin pedig még egy nat-olás van, mert a telenor belső hálós címet tovább osztja újabb alhálózatot csinálva.
A többszörös natolás bizonyos esetben simán okozhatja azt, hogy megszakadnak kapcsolatok, bár a web böngészést nem kéne hogy befolyásolja. -
Nerd
aktív tag
-
A 4 napig élő ideiglenes számomra is jelez számlát, de ha kattintok Nincs számla. A hordozott eredetileg is 20-as számomra van ez a 840-es amire hibát dob. A kapott linken sem megy a fizetés mert átugrik a mytelenorra bármire kattintok. Szóval várok, max ha arra járok benézek személyesen. Nekem legalább a net megy, hol így hol úgy.
-
-
válasz
Viktor0610 #50156 üzenetére
Ott még csak meg sem jelenik csak weben.
2017.08.14. 2017.08.29. Esedékes 840 Ft
-
-
Hiba történt a számlabefizetés során
Egy vagy több kijelölt számla nem fizethető be.Még midig. Nem első rémképek vannak a 2 évvel ezelőtti dolgokról, de én nem töröm magam. Vagy megoldódik vagy így marad. Én megpróbálom befizetni átlag 2 naponta.
-
darvinya
titán
Látom WiFi megosztási örület még folyik.
Ok miért nem működik: telot újra kellene indítani, hogy új IP címet generáljon, mert lehet a mostani megegyezik mobilnet IP címével.(#50153) 4Grider
Igaz, nem MAC, hanem belső IP.
Telo generál egy átjáró címet, ami néha megegyezik mobilnetével, s ekkor áll le idő után, mert nem tudja követni. -
Nerd
aktív tag
válasz
lugosi #50150 üzenetére
40-60 Mbps kozott mozog a belvarosban... Tegnap mertem 80-at is... ennek ellenere eldobal kereseket random...
Most amugy egy ilyet mertem: url
BTW USB tetheringet faszan beneztem, gyoker telefon felment wifire es azt osztotta
... magyarul nem oldotta meg
en hulye
(#50152) darvinya: nem ertem amit irsz
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest