- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonl
senior tag
Az eSIM aktiváláshoz net kell. Akkor azt vigyél magaddal, pl. kapcsolj át dual simen a másik kártyára, ha van olyanod stb. Aktiválás nélkül haza nem fogják engedni vinni, abban inkább ne gondolkodj. Először én se vittem magammal az eSIM-es készüléket és le is pattintottak. Másodjára másik ügyfélszolgálatra mentem, mert az esett útba, és az eljárás ugyanaz volt.
sfdrakex, szabonagyur:
Telekomnál ez egyszerűbb, ott otthon is meg lehet csinálni, be se kell menni hozzá az ügyfélszolgálatra.Valamint Yettelnél új előfizetést tudtommal lehet otthonról is eSIM-mel intézni, de a váltást nem. -
-
-
törölt tag
Ezek mind jó kis adathalász appok, mint a MOL move és társai. Csodálatosan összegyűjtik a fogyasztási kosarad, a mozgásod, stb és a végén komoly pénzekért ezeket az adatokat eladják olyan marketing cégeknek, akik utána öntik rád a szemetet reklámok formájában. De ingyen pisi van cserébe a kúton….
Évek óta nem használok Facebook-ot, instát és társait, nem rakok fel ilyen appokat és érdekes módon azóta elmaradtak a spam e-mailek, stb. Böngészőben jönnek reklámok az igaz, de ott max az alapján amit megnéztem pár napja.
-
-
-
p2pp
őstag
Tegnap sikerült kicsit kirándulni a Bakonyban.
Ha előre tudom, viszek műholdas telefont.
Nem 5G kellett volna, csak sima 2G, hogy az ismerősökkel ne kerüljük el egymást.
Mivel az egész túra alatt sehol sem volt semmi.
Így esélytelen volt. Nagyon gáz!
Bakonybél és Bakonykoppány között voltunk majdnem félúton az Odvaskő Étteremnél parkoltunk. Ahol szintén semmi sem volt. (Még Pikocella sem)
Pedig nagyon jó lett volna!
Hubertlaki tóhoz mentünk.
Sokan kirándultak arra. -
-
-
-
Varszegig
veterán
Nekem autó rablásgátlóban van már csek yettel simem, múlt héten 1x kaptam nappal egy 1/3 sms-t, hogy elnézést kérnek a kiesésért. Aztán a legnagyobb öröm az volt, amikor péntek 0:30-kor megkaptam a 2.-at menetet, ezúttal 3 sms (a teljes szöveg). Mivel a rablásgátló whitelisten van, mert ugye nem árt, ha tud jelezni, ha viszik az autót, így sajna a továbbított sms is átjött a "ne zavarjanak" pajzson. Marha nagy öröm volt erre ébredni. Mondjuk ezt már telenor korban is tudták, asszonynak éjszaka közepén üzentek, hogy már csak 364 nap van hátra az előfizetéséből. (Jó lehet csak 264 volt, tökmindegy.)
Aztán a héten megint jött az sms, kivételesen nappal, hogy szegény autóriasztóm kárpótlásul kaphat korlátlan sms-t vagy beszélgetést. Sajnos az okosóráról már lemaradt -
-
MadMancs
veterán
-
-
-
pdr755
aktív tag
Meg kellene nézni az online felületen (yettelnél) hogy aktív e a számodra a "mobil piactér" vagy valami hasonló szolgáltatás. Ez kell ahhoz hogy a telefonszamla/egyenleg terhére tudj vásárolni.
Ja és a mobilról kell megpróbálni. Play Áruház utána jobb felső sarokban a profilra kattintás aztán Fizetések és előfizetések aztán Fizetési módok.
Nekem ott felajánlotta hogy Yettel számlázás hozzaadasa -
tomp
félisten
Szintén 97.0.2 csak Win10 64bit: [kép]
Chrome-on hibátlan.Amúgy ezen kívül is vannak még hibák. pl bizonyos hivatkozások még mindig telenor.hu-ra irányítana...
pl a lefedettség oldalon a Hálózatmodernizációs fejlesztések még most is a "https://www.telenor.hu/halozatmodernizacio-szolgaltatas-kiesesek" oldalra vinne de az ugye már nincs. Ha átírjuk "https://www.yettel.hu/halozatmodernizacio-szolgaltatas-kiesesek" címre akkor bejön. -
Nem tudom, mennyire "népszerű" OtthonNet tekintetében a hely, amit ellenőriztél, de a napokban több olyan visszajelzés is tudomásomra jutott, miszerint olyan helyeken, ahol korábban elérhető volt a szolgáltatás, már nem az.
Nem látok bele az okokba, csak ötletelek.
Talán arról lehet szó, hogy a bevezetés óta eltelt idő tapasztalatai alapján újraértékelték, hol adják a szolgáltatást. Esetleg többen használják azon a helyen, így már nem szeretnének oda több előfizetőt (terhelést a hálózatra). -
Hosssszu
őstag
Olyan szempontból nézve örülök hogy nem egyedi az eset. De attól még mindig érdekes.
Természetesen a mytelenor oldalon/appban csak az én (ezer éves) számom van jelen.
Remélem hogy csak valami rendszerhiba van a háttérben.
Elnézést, korrigálom magam: Ez az egyik exem száma, ami régen a nevemen volt, de már évek óta az ő nevén van. Esélyes hogy rendszerhiba. Így már én megnyugodtam hogy nem a fiókommal van gáz. -
-
AtHoS
nagyúr
Ez véletlenül nem előfizu időszakhoz kötött? Vásárlástól számítva ha lejár az X hónap akkor lesz ismét jogosultság venni egy újabb készüléket. No persze előfizetésenként
szerk.
Ha létezik is ilyen keretösszeg, akkor az belsős infó lehet, ami az addigi előfizetői "pályafutástól" függ -
fant0mi
őstag
Hat pedig csak kene. Az sms kuldesenek tavkozlesi szolgaltato altali vallalasa megtortent, az sms elment, a valasz megjott. A tartalma a telenor szempontjabol teljesen erdektelen. Az iphone-ra is lehetnel ez alapjan merges, mert azon irtad meg. (Csak pelda.) A szerencsejatek zrt-nek kene cimezni a panaszod.
OFF: fel lehet adni a lottot a szj zrt honlapjan is. Extra koltseg nelkul. -
4Grider
félisten
Erről az jutott eszembe, hogy sokszor előfordul, hogy térerő problémákkal jelentkező flottatagjaim telefonját az én telefonom mellé téve van, hogy bőven 10 feletti RSRP-vel veri az én készülékem az övékét. Még márkán belül is előfordulnak jelentősen gyengébb belső antennákkal rendelkező modellek/szériák, mint az átlag.
-
-
-
Somatom
veterán
Nem értem a dolgot. Ha vki attól a pillanattól nem akarja többet használni, annak lenne a lemondásnál egyszerűbb módja is. Egyszerűen csak nem használja. Sztem sokkal életszerűbb, hogy vki azért mondja le, mert a következő havidíjat nem akarja fizetni. Nem értem, hogy a Telenornál miért gondolják másképp. De, sztem is érne az ügy egy kört a fogyasztóvédelemnél.
-
azbest
félisten
most nem keresem ki, de pár hónapja még mintha az lett volna a szabály a fair roaming használtra, hogy legalább az idő felét nem eu-roaming hálózaton töltse a telefon az utóbbi 3 hónap átlagában. Az a nap, amikor magyar vagy eu-n kívüli ország hálózatára bármennyit is felcsatlakozott, az már nem roamingos nap. Amikor 8 hónapon át kb minden második héten külföldön voltam, akkor nem volt panasz. Az indulás és érkezés napok is eszerint itthoninak számítottak, szóval nem lett rossz az arány. Magára a hívásra nem tudom van-e külön kvótázás.
-
-
-
Hosssszu
őstag
-
bul07
nagyúr
Cégeknek is van freemail meg citromail, és csodálkoznak hogy nem kapnak meg fontos e-maileket.
Itt ahol én vagyok nem egyszer halottam a saját fülemmel
Telefon beszélgetés
-Biztos #&&#&@freemail.hu-ra lett küldve?
-Igen
-Nem jött meg, kérem elküldené a sajátomra ##&&#@gmail.com-ra
-Igen
-Köszönöm megjöttÉs közben itt vár 3kamion mert amíg nem jött meg a EKAER szám nem lehetett rakodni.
-
Én lassan anélkül is lemondom, mert rájöttem hogy szinte alig használom. Évente kb. max 10-12 napot van szükségem komolyabb mértékű mobilnetre, ha kiszámolom, hogy 5500x12=66.000 Ft, ebből a telekomos egyszeri korlátlan adatbővítő 66 napra kijön(ne ha kellene). Persze ez csak rám igaz, szóval nincs rá szükségem. Csak mikor megkötöttem, olyan jól hangzott, hogy korlátlan net. Meg akkor nem volt még korlátlan opció a telekomnál.
-
Ksix
tag
De miért csak nálad nem írja be az SMS-t, és miért csak nálad jár le a token? Én csak pár napja használom a MyTelenor app-ot, de még egyszer sem rakott ki, még újraindítás, és az app kilövésének hatására sem.
Ami meg az SMS-t illeti:
És persze, hogy a régi módszer egyszerűbb volt, sosem állítottam az ellenkezőjét, csak azt mondtam, hogy nem volt biztonságos. -
4Grider
félisten
Azt kellene megértened, hogy nem csak úgy lehet használni a mobilnetet, ahogy te használod. Nagyon sokan, nagyon sok helyen megosztják. Az ő esetükben volt gáz a telefonszámos auth. Ezt így muszáj volt megszüntetni. Azt pedig nem tudja nézni az app, hogy épp milyen úton kapja a netet...
Nekem androidos telefonom van, amikor megérkezik az új app fölé az sms, automatikusan észleli az app, elfogja magának, így nem kell beírnom semmit... -
sfdrakex
nagyúr
Tudom eddig hogy ment, azt is most hogy megy. Engedd az appnak hogy lássa az smseidet, akkor majd beírja magától a kódot. A szám beírást én nem éreztem annyira nagy problémának, persze, kényelmesebb ha nem kell, de nem sűrűn kérte tőlem eddig, és nem is nyitogatom az appot 5 percenként.
-
Ksix
tag
Az SMS kódot nem kell bepötyögni, beírja a telefonod helyetted. És ezt csak egyszer kellett eddig megtenni (mint ahogy gondolom azért egyszer a banki appba is be kellett pötyögnöd az adataidat), azóta sem kérte újból. Ha kiderül, hogy idővel magától kiléptet, és nem is jegyzi meg a telefonszámomat, akkor majd én is azt mondom, hogy lehetne kényelmesebb.
-
Szerintem azt nem értik a többiek, hogy minek kell azonosító sms az appon belül telefonszám+jelszó birtokában. Mondjuk én se értem, hogy miért nem működik úgy ahogy leírtad, mert pl. a telekomnál pont úgy működik.
Mint ahogy azt se, hogy miért nem oldható meg a csak simmel történő azonosítás esetén a bejelentkezés mint a telekomnál. Nyilván a telefonban lévő sim esetén lehet azonosítani az előfizetést, nem valami elképzelt hipotetikus esetben felvázolt, routerbe tett sim esetén az egész cég előfizetésének állítgatásáról lenne szó. De ha nem akarja valaki érteni, akkor nem fogja, és ehhez hasonló kifogásjellegű példákkal fog jönni.
Érdekes, a telekomnál nem lehet menedzselni az appban a teljes MOL flottát csak azért, mert egy benzinkút wifijére csatlakoztam. Talán a telefonban lévő sim alapján azonosít? Vagy a telekom tud valamit amit a telenor nem? -
Ksix
tag
Inkább te nem érted, hogy hogyan működött a dolog. Az a módszer, amivel téged mobilneten azonosított, az egyben azt is eredményezte, hogy routerben lévő kártya esetén bárkit, aki a router wifijére csatlakozott, ugyanúgy beazonosított, mint ha az ő mobiljában lenne a kártya. Miután ez utóbbi nem volt elfogadható, hiszen ha felengedtél valakit a wifidre, az azzal járt, hogy pl. szolgáltatásokat tudott megrendelni a nevedben, ezért egyszerűen megszüntették ezt az azonosítási módot. Ami azt jelenti, hogy akkor is megszűnt, ha te nem is routerben használtad, hanem telefonban, egyszerüen azért, mert technikailag nem lehet a két esetet megkülönböztetni. Nem a megszűnése a probléma, sokkal inkább az, hogy valaha is létezet, mert biztonsági szempontból katasztrófa volt.
-
Degeczi
nagyúr
Te érted félre, 4GRider nem veled, hanem a Telenorral cinikus - és joggal...
Valóban kétféle probléma van: a saját telefonban lévő kártya és egy routerben lévő lekérdezése. A jó megoldás mindkettőre ugyanaz lenne: legyen képes az app maga kiolvasni az SMS-ben kapott belépésikódot, másrészt pedig ahogy 4GRider is javasolja, legyen egy adminfelefonszám, ami alapesetben a kártyáé, de speciális esetben mint az adatkártya, át lehetne állítani.
Akkor még jobb is lenne, mint a régi app, amivel az otthoni routeremben lévő kártya forgalmát távolról csak addig tudom lekérdezni, míg le nem jár az otthon megkezdett munkamenet, utána újra belépni már ismét csak otthon tudok (míg ha a nálam lévő telefon száma lenne az adminszám, bármikor-bárhonnan) -
4Grider
félisten
Azért az tényleg vicces volt, amikor bementél egy céghez, felmentél a vendég wifi-re és a Telenor alkalmazást megnyitva láttad, hogy mennyivel lógnak a Telenornak, meg a cégadatokat, meg stb...
Vagy flottásként láttad a flotta (esetleg kifizetetlen) számláit.
Tiszta vicc, mert ahelyett, hogy beállítanák a flotta adminok telefonszámait és a hozzá tartozó extra jogosultságokat a rendszerben (ügyelve arra, hogy adatkártyának ne adjanak meg ilyen jogosultságokat), inkább az alkalmazás oldalon próbálnak meg megfelelni az adatvédelmi kötelezettségeiknek. -
Degeczi
nagyúr
Bekapcsolt wifivel pedig ha Telenoros mobilnet kártya volt a routerben, akkor sem szivatott kódkéréssel a régi app - hiszen a routerre érkezik meg az SMS, csak annak felületén lehet megnézni.
Most már igen, és még büszkén írják is, h adatvédelmi szempontból ez feature, nem bug... Persz nehogy már az ügyfél döntse el, számára kell-e ilyen "védelem"
(arról már nem is beszélve, h heteken át egyáltalán nem lehetett belépni emiatt az új app-ba, mert a router alkalmazására átlépés újabb kódkiküldést eredményezett... most elvileg javították - nem tudom, visszaraktam a régi app-ot)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Autós topik
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest