- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
adam1400 #109263 üzenetére
ott is meg van szabva mint a T és Vodanal, hogy mit vehetsz fel és az RTL csatornákat nem lehet tekerni?
Igen, mert ezt a csatornák szabják meg, nem a Yettel.illetve mennyi hely van felvenni és meddig őrzik meg a felhőben?
Nincs korlátozva a darabszám vagy hely, 30 napig kerül megőrzése a felvett műsor. -
-
-
tomp
félisten
válasz
adam1400 #92132 üzenetére
Keletinél továbbra sincs!
A keleti mögött lévő kéményen(Récsei reklámos kémény) van 2db AAU!
Emiatt a Dózsán a Hősök tere felé van 5G illetve másik irányba a Keleti déli oldalán és az Aréna Mall előtt a Stadionokig.
Keleti mellet a Garay utcában van mikor látja a Dózsa felé néző AAU jelét a telefon és kirakja az 5G jelzőt de nyilván nincs 5G mivel nem azon a 4G-n van. De emiatt meg jobban merül. -
törölt tag
válasz
adam1400 #90478 üzenetére
Amikor a Telekom lekapcsolta nálunk a 3G szolgáltatást lassan 2 hónapja, ugyanez volt a jelenség, majd néhány hét múlva rendbejött a hálózat. 5G stabilabb lett, a 4G meg olyan mint előtte. Amennyiben tartós a dolog, akkor sajnos lehet pl egy építkezés is a térerő probléma oka. A poén, hogy most a Yettel gyengébb szolgáltatást ad a saját tornyán, mint a Telekom. 5G alatt van amikor közel 200 megabit előny van a Telekom javára.
-
tomp
félisten
válasz
adam1400 #90471 üzenetére
Na az már az én helyemtől délre van.
Én ma a BIX és Dataplexes bekötési területen mozogtam és jelenleg is a Dataplexre vagyok bekötve a keletinél.
Ami érdekes, hogy ha te az általad leírt háromszögben vagy akkor a Dataplexen lehetsz ahol pedig nincs és nem is volt gond. Kétlem, hogy a Corvin területe már a X. kerületi Kozma utcáról menne.(nekem is megártott a mai forróság...jó kis hőguta...)
-
-
-
törölt tag
válasz
adam1400 #82798 üzenetére
Én évek óta Apple tv használom a my tv és asztali routerben megy a Telenor 4G/5G mobilnet. Közel 2 éve így használom és működik rendesen. Nem nagyon van mit ezen tesztelni. Ez kombo van jelenleg: Apple tv 4K, router: HUAWEI CPE Pro 2. (5G lefedett helyen használom), hipernet home L.
-
-
-
4Grider
félisten
válasz
adam1400 #79270 üzenetére
A postpaid előfizetést miért nem tudod hordozni?
Logikusan egy váltás pénzbe kerül. Az ügyintéző a boltban nem ingyen dolgozik, a fűtés és a helyiségbérlet sincs ingyen arra az időszakra sem, amikor a szerződést kötöd.
Lottóra, autópálya matricára le tudod vásárolni a feltöltött összeget. -
-
tomp
félisten
válasz
adam1400 #75237 üzenetére
Hivatalos: kiszervezte bázisállomásait a Telenor
Egyelőre ugyanakkor a CETIN vélhetően csak a Telenor Magyarország számára kínál majd szolgáltatásokat, később azonban ez változhat, kiegészülve új, jelentős piaci befolyással rendelkező partnerekkel. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Filmgyűjtés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer Gép - ASUS TUF B660, Intel I9 14900K, 32GB DDR4, RTX 4070 SUPER , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Intel Core i7 11700 - 4.9 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- ASUS Radeon RX 7600 V2 Dual OC 8Gb - Aqua gari 26.12.12 ig
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest