Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- leslieke farmerzsebe
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Drive! - Az utolsó gurulás idén a Quadrifoglio-val
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz Darko_addict #65698 üzenetére
Töltve.
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
Darko_addict
őstag
Helló Férfiak!
Nagy nehezen eljutottam a szakdolgozatomig, ahol kézenfekvő választás volt, hogy olyan témát válasszak, amit már ismerek is.
Kellett készítenem egy kérdőívet, amihez most kitöltéseket gyűjtök. 5 haverom tesztelte: 7-10 perc, és nem is túl unalmas. Nem kell sokat gondolkodni rajta. A beírós, agyalós részeket sosem szerettem, így azokat én kihagytam.[Google Forms]
Eddig átment minden szűrőn, konzulensem szétszedte apró darabokra, majd újraépítettük, így elvileg minden egyértelmű és pontos. Ha van bármilyen észrevételetek, kérlek osszátok meg velem.Köszönöm előre is!
Don't give up your dreams. Keep sleeping.
-
canniball
nagyúr
válasz SirKero #65695 üzenetére
Mivel nálunk csak porfogóként funkcionál a garázsban a nomád körülmények közötti teljesítményéről nincs személyes tapasztalatom. Viszont most hogy mondod mintha ismerősnél is ilyen lett volna amiből az első relatíve gyorsan megadta magát; ő visszavitte és kicseréltette, hogy a második hogy vált be arra nem emlékszem.
De gondolom itt is érvényesül a dakota közmondás, mely szerint "kis pénz kis foci".[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Kolondrum #65688 üzenetére
Ha nem utod vagod, es elvaltod 4 ezernel, kibirja a 40e kmt. Ha hasznalod rendesen, en mar 25 kornyeken szelepeznek. Sajnis nem tudhatod, h az elozo tulajok hogy hasznaltak, epp ezert hasznalt motornal ezzel kellene kezdeni. Ez egy sokosszetevos dolog...
Explosión de dos tiempos
-
SirKero
őstag
válasz canniball #65676 üzenetére
Én is ilyet vettem és pont itt kb. két évvel ezelőtt. Nem volt a motoron talán három alakalommal összesen de mivel pala alatt tároltam ( gondolom a melegtől ) az anyaga így is annyira elgyengült,hogy a harmadik felrakásnál el is szakadt. Haverral együtt vettük ő kinn tárolta a szabad ég alatt a gépét ott csak egy évet bírt.
Most olvastam a rendőrségi hírekben hogy rasszista támadót keresnek, felhívtam őket, erre kiderült hogy nem állásajánlat.....
-
demars
addikt
válasz Kolondrum #65691 üzenetére
Sajnos én hamar túl lihegem a dolgokat... Sokszor "feleslegesen" csináltatom a kocsit is, pedig a mesterek mondják, hogy minek, ráér az, stb... Úgy vagyok ezzel, hogy minden legyen jó!!!
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
canniball
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #65677 üzenetére
A szállítást pont nem néztem, én anno személyesen ve(te)ttem át amikor még Pesten voltak. Ha nem akarsz ezért fizetni legfeljebb jó idő esetére tervezel egy kört arrafelé vagy megkérsz valakit aki jár arra.
-
válasz demars #65690 üzenetére
MAjd amikor kiismered és tudod mire hogyan viselkedik, jár, ketyeg stb és egyik napról a másikra valami megváltozik. Túl ne pörögj. Itt nálunk a parkolóban vannak olyan két kerekű járművek amiket nem tudom minek nevezzek. El volt süllyedve a földbe a kereke, a fű körbe nőtte, kirángatta és jár vele. Ő a szomszéd, csak még nem tudja.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
demars
addikt
válasz Topiccsendőr #65689 üzenetére
Igaz! És igy vagy ez autónál is és szinte minden műszaki cikknél...
Tegnap beröffentettem picit... A kormány alól jött füst... Elég érdekes szaga volt. Végül rájöttünk, hogy a kipufogónál beledöglött valami bogár, annak a szaga, füstje volt...
Jól beszartam...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Teasüti #65678 üzenetére
Nem ment szet. Hanem a kromszar megfeszult, a jatek miatt, es rendellenesen terhelodott.
A kromszar egyik fele le volt nyalva. Mivel itt nem kozepen van a rugostag, ahogy nagyon sok motornal, hiaba ugy latszik, es hiaba kozponti rugostag. Nem kellene elmeletileg semminek keresztbe allnia, de valahogy van akkora rugalmassaga a rendszernek - vagy gyartas soran nagy a tures - hogy igy kopik, talan a terheles iranya is valtozik (kopas alapjan) plane ha meg megnovekedett jatek van a rendszerben.
Ettol meg megy, es lehet hajtani, nem fog senkinek feltunni, hogy ragad, es nem ugy dolgozik, ahogy kellene, de kinek meg mi a jo, kinek mik az igenyei hasznalat soran. Ha mar kotyog, az utesszeru igenybevetel is mas, mintha teljesen passzos lenne, gyorsabban fog kopni, az biztos. Minden konstrukciofuggo, es nem utolso sorban hasznalatfuggo, igy sosem lehet egy egyseges elmeletet felallitani, ami minden motorra ervenyes.
Azt tartsuk szem elott, h ahogy kitolunk valamit egy szalonbol, ott minden egyes alkatresz, ami a motort alkotja egyre szarabb lesz. Bar sokan nem kepesek elfogadni ezt a tenyt.Explosión de dos tiempos
-
NEm szelepezünk leszarom. Kihúzza a manual szerinti km-ig. Ennél igen igen le kell bontani mindent, már így is sok amit ott dekkol.
-
StoneBridge
senior tag
Az szép kis túra, qrva szép a táj arra merről mennyi idő alatt jutottál ki addig? Ha a comói-tó környékén élsz, akkor inkább nincs több kérdésem.
Apropó szép az az F800R, a tesója a Nuda 900 nálam az etalon naked.Marx halott, Lenin halott, és én sem érzem túl jól magam...
-
Grillo
őstag
válasz FIREBLADE78 #65675 üzenetére
Arra jó a Lidles is, nekem szabadtéren van pár hónapja, nem szakadt el, elől-hátul van benne összehúzó, úgyhogy nem mászik le a motorról.
-
-
BoB
veterán
válasz #79335424 #65682 üzenetére
Rengetegen voltak (elsősorban a motorosk számára gondolok).
Ez a kép Bellagio-ban készült, csak egy kis rész a parton. Ezen kívül még rengeteg motor volt erre-arra ugyanitt.
Keményen tolták jónéhányan amúgy
Az utak keskenyek, autó is sok volt, település végig, beláthatatlan kanyar rengeteg, útfelújítás több helyen.
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
Lipton
őstag
válasz runner 125 #65680 üzenetére
Mennyi idő után kezd el kopni?
Lehet, hogy hülye kérdés, de nincsen sima "polírozott" ezekből? A gyári is ezüst/alu. -
-
Lipton
őstag
válasz Something_ #65674 üzenetére
A fékkarok milyenek (a sukár fényezésen kívül)?
Még tavaly ledöntöttem a motort az oldalára. A gomba miatt meg sem látszik rajta, viszont a kar elgörbült valamennyire. Gondolkodom, hogy vegyek gyári klasszikusat vagy ilyen ebay-es párat. A gyári egy darab árát még meg sem mertem kérdezni Mennyire passzolt a helyére? Nem lötyög/mozog? Igényesen néz ki vagy közleről már azért gagyibb? Sajnos én nem vagyok ilyen bevállalós, feketét szeretnék A piros biztosan gyorsabb pedig -
Teasüti
nagyúr
válasz Topiccsendőr #65644 üzenetére
Attól ment szét a tag, mert kotyogott a szem? Érdekes.
Mitől megy szét? A terhelés iránya nem változik, nincs külpontos erő sem. Mitől feszül be?
A csapot ha üti, hát aztán... Amíg nem törik. Ezt meg nem tartom valószínűnek. -
canniball
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #65675 üzenetére
Ha csak por ellen kell arra gondolom bármi jó, pl. ez is.
[ Szerkesztve ]
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Something_ #65674 üzenetére
Akkor lehet shox-os jobb lenne? Télire úgy sem hagyom kint,de kéne valami,tiszta okádék,poros egyből a gép.
[ Szerkesztve ]
Macbook pro retina 2013 late, ájfon 14 pro, BMW i4
-
Something_
őstag
válasz FIREBLADE78 #65673 üzenetére
Ne varj tole sokat, sima ponyva, alul csattal.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Something_ #65671 üzenetére
Olcsóbb is kicsit, csak még nem tudom,hogy s-m vagy l-xl kell. Kéznél nincs mérőeszközöm.
-
Something_
őstag
válasz FIREBLADE78 #65663 üzenetére
Motogps, +3 loero.[link]
Amugy nekem is oxford van, itteni sractol vettem, adamoto.
[ Szerkesztve ]
-
válasz FIREBLADE78 #65669 üzenetére
Talán majd a következő, mert csomagtartóval a defense kicsi lesz.
-
FIREBLADE78
addikt
válasz Kolondrum #65667 üzenetére
Moto.hu-nál van még oxford,szintén 8,5k
-
válasz FIREBLADE78 #65663 üzenetére
NEkem ilyen van. A szomszéd motorral ellentétben nem fújja le a szél a motorról, mert gumis, alatta nem párás a motor és (ez már csak mák) meleg motorra is rá tudom rakni, mert a meleg részekhez nem ér, a kipufogó dob max langyos, viszont az olcsóbb ponyvák közé tartozik. Belül puha anyagú. Vigyázni kell rá ne kerüljön bele sár. Ennyi.
-
FIREBLADE78
addikt
Keresőben nem találok linket. Tudna valaki egy bevált,jó ponyváról linket dobni? Kültéri!
-
törölt tag
A drágaságot aláírom, de a megbízhatatlanság az AMF korszakból maradt a köztudatban. Az EVO modellek óta (kb. 1985) ez már csak urban legend. Egy mai gyártású túra HD -hoz az olaj, szűrők és gyertyacserén kívül, kb. 70 -ezernél kell először hozzányúlni (vezérműláncfeszítő papucsok, kormánnyak csapágy és hátsó beltszíj csere).
[ Szerkesztve ]
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz FIREBLADE78 #65659 üzenetére
Mert túl lépte a 2 évet. (A KRESZ-vizsga letételétől az A forgalmi vizsga letétele között nem telhet el két év, különben újra kell vizsgázni).
-
tboldi
nagyúr
Nem ismerem egyik típust sem közelről, de így hirtelen: BMW F800GS, Yamaha XJ600, Honda Transalp, vagy a régebbi Africa Twin...
(#65659) FIREBLADE78: Mert így szól a jogszabály?
Viccet félretéve, mert már elmúlt 2 éves az A2-m, és így 20 évesen is meg tudom csinálni, nem kell 24 éves koromig várnom.[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
hu de regen jartam errefele...
ez nem azt jelenti hogy lealltam a motorozassal, sot: uj szintre emeltem a tematSzoval:
Nemsokara (napokon belul) inditunk egy motorkolcsonzot. Alapvetoen turamotorokat szeretnenk tartani, az elso valoszinuleg egy Yamaha TDM lesz.
Tanacsok szeretnek kerni Toletek, szerintetek mi legyen a masik tipus?
A fo szempont hogy megbizhato, kedvelt turagep legyen lehetoleg 60-80 LE korul. Mivel a TDM eleg magas, nem lenne baj ha valamivel alacsonyabb lenne az ulese hogy a kisebb termetu ugyfeleknek is tudjunk motort adni.Van otletetek/tippetek? Most a DL650 meg Versys kerultek fokuszba, de pl. a DL650 szinte centi pontosan olyan magassagra kenyelmes mint a TDM...
-
Grillo
őstag
válasz Kolondrum #65628 üzenetére
Ez annyira nem meglepő sztem. A 125ös robogómra volt tavaly nyáron a gumicsere 35k+munkadíj, és akkor ez még kis virsli cucc,100/80 meg 130/80, igaz 16 collos.
Most várom én is a hívást, elvileg fog tartalmazni lánccserét (blokkban) a szükséges körítéssel, szelephézag állítás, és vagy csak tömítés csere esetleg sokkal rosszabb, mert valami szivárog a szelepfedél/hengerfej tömítésnél.
És semmivel nem szerelik olcsóbban a 12 éves 125öst, mint egy 3 éves 600-ast. Sőt, a burkolatok miatt még nagyobb szopás a munkadíj. -
-Mosquito-
őstag
válasz Topiccsendőr #65646 üzenetére
".. koltsegmentes motor - nincs. Ezt senki nem tudja megemeszteni... "
Főleg ha még rendeltetésszerűen is használják.
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
300k alatt kicsivel megáll a veteláron túl ahogy valaki mondta anno. Ennyi fedi le a szintre hozzást papírok stb. Így is volt tervezve, de a gumi nem volt benne illetve az a keret kicsit összement. Lett kabát is belőle többek között. Csomagtartó pl erősen nyár közepe lesz. A lánc közel sem olyan rossz mint a gs-en volt az elején. Az bőven elmegy még pár ezret.
-
Bogyó bá'
nagyúr
De van, csak azt a szalonból kell kigurítani.
-
válasz -Mosquito- #65637 üzenetére
Épp akkora tétel, hogy pl a lánc még marad 1 hónapot.
Teasüti! Azért kell telefonálni, hogy ezt megbeszélje az ember, nincsenek nyitva csak a mail jött. Gs-en lógott minden azt ment. Majd megtudom holnap reggel.
Minden esetre ez nem pattog az úton. Sztem tudom mire gondolnak mert szemre láttam, hogy ott valami nem síkban van azzal az elemmel amiben benne van. De mondom újat kb nem mondtak.[ Szerkesztve ]
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Teasüti #65638 üzenetére
Melyik szeme, milyen rugostag. Szilentes a szem? Egyertelmu miert nem jo ha kotyog. Nem szilentes, akkor szet fogja utni a csapot ahogy kotyog. Esetleg rugostag poziciotol fuggoen nagyobb jatek miatt nem tesz jot a kromszarnak sem. Pl mekem a tugorgo nagy jateka miatt uj kromszarat kellett vennem a rugostagba, mert befeszult az egesz.
Explosión de dos tiempos
-
demars
addikt
válasz tboldi #65641 üzenetére
Ja... Itt mindig fúj! Csak nem mindegy, hogy milyen erővel...
Sztem nem megyek vele, ma még egy motorost se láttam/hallottam tehát jelent valamit... az én l.fasz rutinommal nem kockáztatok! Kb 15 évvel ezelőtt egy srác megborult a falu végén a szél miatt!Egyébként nem kaptam semmi ajit az RB-nél... , ha majd mész be, kérdezz rá te is! hátha neked összejön! Pedig láttam a polcokon a kis maketteket!
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
demars
addikt
Nem esik, itthon van a motor, erre fúj ez a böszme szél...
Elég erősen és löködősen... így nem merek kerülni vele... Rohadt szarok mifelénk az utak az még pluszban hozzájön...Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
polimorf
tag
Na lemérte egy villanyszaki a navi fogyasztását mikor nincs benne a navi a tartóban és 0,00-t mutatott a műszer, tehát ha nincs a kengyelben a navi akkor nem fogyaszt semmit sem.
Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
-
-
A gumi a legkisebb tétel. Maradjunk ennyiben.
-
emre
veterán
válasz runner 125 #65616 üzenetére
Lehet.....
Most megmértem az enyémet. Kormány 80cm, dobozok 94cm. De ha szűk a hely nem érzem hogy a dobozok lennének a szélesek, mert az apró kormánymozdulatokkal az eleje is kitérhet annyit. Kár hogy erről nem lehet normális fényképet csinálni.Ja, bértisztítást vállalsz?
Nem bírom rászánni magam a suvickolásra. Mondjuk nálam lehet az alapoknál kellene kezdeni."Ha minden csődöt mond csak a tényeket tudomásul venni képtelen fafejűség menthet meg bennünket."
-
válasz Topiccsendőr #65621 üzenetére
Kaptam árajánlatot. Leültem most épp kapkodom a levegőt! Csak az első gumi road 3-al közel 40k..
-
kcsa
veterán
válasz -Mike- #65622 üzenetére
Nem olyan vagyok én. Igazából a kretének miatt kameráztam tavaly is szinte minden reggel, ha valaki szándékosan gecizik és baleset történik legyen valami a kezemben (még ha ez nem vagy korlátozottan használható is fel egy bírósági eljárásban)
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
törölt tag
válasz -Mike- #65622 üzenetére
Pedig, ha jó felvételt akar, akkor a kamerának kell motorozzon. A fejtartásra, fejmozgásokra gondolok, mert a kamerakép csak azzal változik, a szemmozgással nem. Tehát, pl. ha azt szeretnénk, hogy a műszerfalról is legyen benne valami, akkor bólintani kell, nem elég ránézni. Vagyis, a normálisnak pont a fordítottját kell csinálni. Lefelé bólintani és felfelé nézve figyelni az utat. Ezt szokni, gyakorolni kell.
[ Szerkesztve ]
-
-Mike-
addikt
Csak nehogy a felbuzdulásból a ló túloldala legyen. Ne a kamerának motorozz, egyrészt ami élőben már a pofátlan kategória az visszanézve "nem nagy cucc", én is mentem pár karikát a Bükkben és a városban a goproval és visszanézve tötymörgésnek tűnt pedig azért hasított a szél.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz Kolondrum #65620 üzenetére
Nezd, az hogy valamire azt mondja egy szerviz, h szelep, az kis tulzassal hasrautes. barmi lehet. Es nem biztos hogy van baja barminek is. Mint mondtam, a szelep kussolni fog az ido elorehaladtaval, nem zorogni, mivel osszemegy a hezag, nem no. Van meg 1000 alkatresz, ami hangot ad ki. Ez kb a ki kell pucolni a karburatort szoveg.
Explosión de dos tiempos
-
válasz Topiccsendőr #65613 üzenetére
A szerviz, no de van vagy nincs sima matek, hogy mire én újra megyek addigra belenyalunk az ellenőrzésbe bőven.
Igazából én úgy vagyok vele, hogy ha belefér a keretbe. Azt nem tudom mennyi lenne, még nincs ajánlat.
Már sokkal nagyobb gond h akadályoz a mindennapokban, főleg a másod állásba, a papír része nem is erdekel már.[ Szerkesztve ]
-
Teasüti
nagyúr
válasz polimorf #65607 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Sose szabad a többieket utánozni.Tegnap engem egy autós tolt, kétsávoson külsőből többször is előzött (limit +10 mph-nál), majd a kocsisoroknál meg lámpánál kényelmesen elmentem mellette minden alkalommal. Aztán ő beragadt a dugóba és nem láttam többet.
-
demars
addikt
válasz runner 125 #65616 üzenetére
Közben néztem én is ( képen látszik is). Inkább ctek mert ha jól látom ezzel simán tudok kocsi akkut is tölteni. Az optimate 4 meg max 50 ah t tud...
Jól választottál!!Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
kcsa
veterán
válasz Lipton #65615 üzenetére
Nem tudom, de kb. nem is számít melyikre gondolsz, mert a dugót akartam bemutatni. A többi részen csak klasszikus "közlekedés" van, ott már nem tudok érdemi időt nyerni, csak a dugós részen
szerk.: de most felbuzdultam, és megrendeltem az új kamerát (a régi hát.. látható milyen minőséget produkált ) úgyhogy ha megjött, gyártok új videókat.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
válasz -Mike- #65537 üzenetére
Szeretem rendjén látni a dolgokat.
Autoglym.
Ebben van minden, ezt használom autóknál is. PH semleges sampon, műanyag és gumiápoló, kátrányoldó, motormosó, waxok, stb.Mosquito
Oké, kösz, egy ilyet beszerzek, ha jól rémlik pont neked sikerült egyet elhagyni, ugye?
emre
Motorok jórésze oldaldobozzal mindig szélesebb, mint a kormány, nem? VFR tuti.
demars
MXS 5.0 igen.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Lipton
őstag
Mobilrol vagyok igy nehezebb a videot nezni es melle leirni.
Peldaul az elejen a szurke kocsi mogott en nem mennek ennyit, kerulesnel kevesbe szoktam beallni a sorba mert szembol szepen huzodnak, stb.
Nem 2x ilyen gyorsan megyek, csak kevesbe allok be a jobb sorba, ennyi.
Hozza kell tenni, hogy eleve en szeretek alacsonyabb fokozatban menni es ugorjon jobban mint felvaltogatni - arra ott a dizel szemelyauto.
Nyilvan ettol sem jobb sem rosszabb nincs senki. Mashogy megyunk, ennyi. Engem is eloznek motorosok es arra meg neha en mondom azt, hogy "ezt soha". -
törölt tag
Jaja! Főleg, hogy a budai oldalon a 0 -ás hídtól befelé ki vagyok tiltva kamionnal. Ez kb. 50Km kerülőt jelent, 30 literes fogyasztással. Vagyis, 15 liter elfüstölt gázolaj kamiononként. Ha az M1 -en jövök, akkor a másik lehetőség az, hogy Komáromnál lejövök a pályáról és a 10 -esen jövök fel Budapestig. Na ezért (is) borzalom a 10 -esnek az a szakasza.
-
Kezdődő szelep hanggal 8000km nagyon felejtős? Azaz a kérdés, h most vagy szezon után.
-
kcsa
veterán
válasz #79335424 #65606 üzenetére
Ott nem ennyire durva a helyzet, de az nekem nagy kerülő lenne. Ez az Auchantól az egykori sittlerakóig tartó földút forgalma.
@Polimorf: én is így gondolom, csak nehezen tudom elhinni hogy ennél jobban tolná a szűk részeken bárki is. Mindegy is igazából, ettől én nem leszek gyorsabb, csak valahogy hihetetlen
-
-
Bent van a csarnokban? És ha igen nem szólnak érte? Huuu de jó világotok van! Nekem szóltak, igaz eltettem a közlekedési útból és a villany szekrényt is élérték. Mondom majd ha éjjel mellette ülsz akkor kint tárolom. Hát még mit nem!
Nappal nekem sincs bent, de éjjel igen.
[ Szerkesztve ]
-
polimorf
tag
Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy ki mit vállal be Te menj úgy ahogy szerinted biztonságos. Abból nem lehet nagy baj.
Engem sosem érdekelt, hogy ki mennyire tud száguldozni. Simán elengedem a mögöttem gyorsabban érkező motorost is, és nem gondolnám, hogy ettől gyávább lennék, csak megfontoltabb. A gyerekeket még fel is kell nevelnem.
Minden elismerésem azoké akik nem mennek eszetlenűl pedig a motorjuk megengedné.Már nem a tükröt nézem, hanem a következő kanyart. A tükörben már csak a mult van. A kanyar után a jövő!!!
-
törölt tag
Szerintem az nem az a földút. Én arról beszélek, ami kifelé menet, az S kanyarban van. A balos helyett, egyenesen bemész, át a buszfordulón. Régen a téglagyár volt ott. Egyébként ott több motorosnak van telke. Én már eladtam az enyémet, mert rájöttem, hogy ezt az építkezősdit nem nekem találták ki.
-
válasz canniball #65586 üzenetére
Nincs, a rendszernek automatának kellene lennie de nem működik évek óta. Szét van rohadva. Lehet kézzel vezérelni de ezen is spórolnak. Váltóőr van aki rohangál, de neki is csak 8-tól indul hétvégén a munka és csak azóta van ő is amióta elindult a Fonódó. Azelőtt meg a pihenősök állítgatták a többieknek de tegnap én kezdtem volna a sort.
Na mindegy kocsiszínben őrzött helyen van a motor csak kimarad a héten az olajcsere meg a hátsó gumié.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
kcsa
veterán
válasz #79335424 #65600 üzenetére
Solymári vagyok, azért mondtam Vörösvárt, mert arról hosszabb a sor legalább 500 méterrel
A földút? Hát kérlek, mutatok arról is képet. Mostanában a földúton ekkora a forgalom:
Itt csak a helikopter megoldás.
@SymbianOS: pályán lehet erőszakosabban közlekedni, itt nem igazán. Amióta az eszemet tudom erre közlekedek, 20 méterenként kereszteződés, kisutca, kocsibeálló, ipartelep, meg amit csak el lehet képzelni. Én ennél többet ITT nem merek. Vannak páran bevállalósabbak, de azokat szokta a mentő elvinni :/
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest