Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pengeélen
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Outlander
addikt
Üdv,
Cserélném a protectort a kabátban... és látom hogy gyakorlatilag "kétféle" van, a kemény műanyag meg a gumis-szivacsos...
Pro-kontra?
Gumis az nekem valahogy nem tudom, a hótgagyi kategória, de volt már olyan hogy valamit gagyinak éreztem/gondoltam, közben meg az volt az isten.

-
-
p87
senior tag
válasz
-Mike-
üzenetére
Az fasza...
3-4 hétig mit szarakodnak?
Én nem okmányba hanem kormányablakba fogok menni szerintem, ott lehet gyorsabb.
Mikor hosszabbíttattam a B-s jogsit akkor is az okmányba egy hét múlva tudtak volna időpontot adni, jóhogy mondta ismerős, hogy lehet a kormányablakba is intézni, átmentem és egy óra várakozás után sorra kerültem, időpontot se kellett kérni. -
p87
senior tag
Tegnap voltam megint motoros rutin oktatáson, már egész jól megy minden.
Beszéltük is az oktatóval, hogy itt Miskolcon szerdánként írnak ki vizsgákat, hogy jövőhét szerdán jó lenne megcsinálni, utánakérdezett ma, de sajnos nem írnak ki még vizsgákat...
Nem tudom mit szarakodnak ezen is itt...
Úgyhogy majd kérnek saját időpontot kb. két hét múlva.Á pedig azt hittem gyorsan meglesz a jogsi, de még nem látom a végét, forgalmi vezetés és vizsga is kitudja meddig fog húzódni, jó ha júniusba meglesz a jogsi.

-
emre
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Tudok pécsi cégről amelyik bizonyos topikot figyelt a sportmotoron.
-
válasz
Something_
üzenetére
Tudtam én ,hogy sok a rendes ember itt.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Mert kicsi a világ és erre nagyon sok példát láttam már.
-
válasz
üzenetére
Kapcsolatokra visszatérve a szemléhez is kell, mert ott sem azonnal fogadnak, de erre már a kertet eltettem. Szomorú amúgy a dolog, meg az, hogy 7 évig mindenen átmegy a motor. Akkor minek az eredet, minek a műszaki?
Nem baj ha kész elvonulok a régi "haza" és elszerelgetek meg lemosom, mert eső után vittem el, csöppet koszos, az meg nem megengedett.Motoremelő szemnél van valami szempont, hogy milyen legyen? Vannak amik tetszenek.
-
törölt tag
válasz
Something_
üzenetére
Én írtam és akiről a véleményem szólt, Ő Borsay Szabolcs. Streetfighteres körökben talán ismerősen hangzik a neve. Tudomásom szerint övé az X Bike. Az alkalmazottakat nem ismerem. Ha én szeretnék onnan valamit, akkor Szabolcsot hívom.
-
válasz
üzenetére
Itt is az lett volna, azaz egyik nap este odaadom a papírt, másnap mire végzek melóban már kész is, csak közben a gép szólt, hogy nem jó, ez hósszú hétvége előtti utolsó munkanap volt, akkor még úgy volt, hogy köv alkalommal, szerdán folytatják és nincs szemle! Aznap délelőtt elvittem a motort, mondom tök jó, milyen jó lesz, mire kész lesz papírja is. Éppen hazaértem és már hívtak is, hogy szemlére kell vinni. Azóta áll minden.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Something_
üzenetére
Egy fekfolyadek cseret is el lehet bszni. Sztm az egyik legmacerasabb gyakorlatok egyike. Korbe kell rongyozni mindent, nagyon oda kell figyelni, h ne maradjon sehol egy csepp fekolaj se, egy fofekhenger legtelenito csavarban sem, mert az le fog egy ido mulva valahova folyni. Szoval a hiedelmek ellenere nem a legegyszerubb feladatok egyike.
-
válasz
üzenetére
Ezért nem szeretem szezonban elcipelni semmire. A GS is gyakran akkor volt karbantartáson amikor senki sem motorozott. Üres szerviz, pár nap, csak nézni kell egy jobb időt amikor elhozod. Nem tervezem az évben már elvinni, minden ami van kihúzza az évet. Bár az izzók nem biztos, hát látni, hogy durván lóg a tompított izzószála. Azt hiszem abból lesz nálam tartalék.
StoneBridge! Igen annak tűntek épp 18 motor van nálunk, pár napos adat. Beláttam, hogy nem lehet mindet elkotorni, mert sürgős, csak van az a pont ahol átmegyek baszogatósba. Ez a kör lemegy és kiderül milyenek. A korábbi szerelőm költözés miatt olyan messze került, hogy onnan hazajönni nem kellemes, ez meg nem vészes. A kabátomon még ott a címke aztán olyan 1 hete meg van.

Oksoat mondott az okmányirodás nő, ezt elmondtam az előző tulajnak és így jár el, az fix h nem fogok fizetni. Elég a szemle összege is, mert úgy gondolom nem nekem kéne azt sem fizetni, hogy 7 éven át elnéztek dolgokat. -
StoneBridge
senior tag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Náluk mindig várakozás van, sajnos... Mindenki ilyenkor viszi a gépét, egy-két apróság, olajcsere, vagy nagyobb bajok, stb miatt el vannak csúszva, de gondolom ezt mondták is.
Nálam is volt, hogy több, mint 1 hetet állt az előző OFF-os jármű egy szilent cserére várva (amíg nem néztek rá, berendelni sem tudták). Ez idő alatt még használhattam is volna, csak erre jött a válasz, hogy amíg nincs ott, addig sem kerül a körforgásba, tehát sosem tudják majd mikor férnek hozzá. Ja, a melóval mindig meg voltam elégedve, nem utolsó sorban bírtam a fejüket.
Az átírás miatt meg nem fognak büntetni, valamivel én is túl voltam a 30 napon, nem számított. -
válasz
TommyGun
üzenetére
Nincs annak semmi extra baja, kell rá gumi meg a 7 éves fékfolyadékot lecserélni, a dolgok nagy része a szekrényen pihen egy nyomatékkulcs társaságában, az rám vár, csak ahogy a papírozás körül, úgy ott is homokszem került a gépezetbe. Ez generálja a várakozást.
Fight tudjátok hol lesz? A parkolóban. Nem látják a motort hetek óta, nincs lent a lakat ponyva semmi és azt hiszik oda nem kerül semmi, számozott helyem van. Majd ha reggel 6-kor nem tudok parkolni kiakasztom a dudát nem vagyok szívbajos. Még ki nem jön valakit ott fog dudálni vagy kiveszem a db killert.

-
válasz
Something_
üzenetére
Ne baszd fel az agyam. Honnan az i fból tudjam mit csinálnak vele ha nem kaptam még meg az ő értékelősüket? Olvasd el milyen rendszerben dolgoznak, 108 szempont 1-3 nap átnézés, amit ha látom milyen a végeredmény jónak is gondolhatok. Én leadtam egy pár dolgot mit akarok, a többit max javasolják, de ennek felmérése zajlik.
Amint befut az értékelés és az árajánlat tudom mi mennyi miért, hogy, de főleg, hogy mikor hozhatom el és dolgozhatok végre nem baszhatom a rzet a bkv-n.
De semmi baj peace van, szép az idő, és mindenki bkphtj.
-
válasz
Something_
üzenetére
Jó baszki a kawaszatinál van most boldog vagy? Nem nagy dolgot hanem ott is történt egy röccenés a rendszerben és szerda-hétfő között nem néztek rá.
-
Horvi
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Hát igen eléggé. Nha mindegy dobok egy mailt az X-Bike-nak és megkérdezem, hogy mi van meg hogy mennyiért dobnának meg pár ilyen vacakkal

-
válasz
Something_
üzenetére
Igen a maga 31.000km-ével meg, hogy sokat állt, nagyon széthajtották. Csak annyi, hogy tudom sokan hordják oda innen a motorjaikat. Nem akartam, de csak "bemutatkoztam".

Párdont sehol nem fogadok már el senkitől. Olyan nincs h várni bármire. Vártam eleget mindenre, fszom. Ó van egy kis baj kezdetű mondatokra elgurul a gyógyszerem innentől. -
Something_
őstag
válasz
Kolondrum
üzenetére
Jó szar állapotban lehet a motor, hogy ennyi ideig szervizelik
Nagyon titokzatos vagy, múltkor még ütni akartál emiatt, most meg nem mondod meg, hogy melyik szervizbe ne vigyük a motort, csak télen

Horvi: jaja, akkor az lesz a gond. Az se rossz, hogy így szerelik fel máshol, hogy lötyög

-
Horvi
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Akkor biztos, hogy az maradt ki mivel én csak megvettem a csöveket az X-Bike-nál viszont nem ott szereltettem fel. Egy darab gumigyűrű volt csak a csövön de az fentre megy a kormányhoz.
-
válasz
Something_
üzenetére
Véletlenül sem szeretném ha azt hinnék, mert lazán olvashatja aki oda tartozik vagy ismer ott valakit, hogy én őket hibáztatom, csak ez a semmittevés zavar és, hogy nem tudom mennyire büntetnek majd meg.
A narancs er6n
Ott így ismerik.
Úgy kalkulálom jövő hét elején talán lesz motorom. Annak a hétnek a végén lesz 31 napja, hogy nincs a nevemen a motor. Tételesen mindent dátumozva le tudok vezetni miért nem lett ennyi idő alatt a nevemen, ha akartam volna sem tudtam volna így alakítani, ez valami átok komolyan mondom....bogyo: de ott van!
A vett akkura már rá is kell tölteni lassan, vicc.
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Nem szervizben: nem megy simán az átíratás.

-
Something_
őstag
Természetesen volt. Valószínűleg nálam is ez történt....
Az az érdekes, hogy mióta nálam van a motor, azóta volt már ezen kívül 2x cserélve fékfolyadék és sosem volt ilyen, hogy elfolyt a tartálynál......
Először megvettem a szettet 40.500 Ft-ért és a fékolajat kb 3.500 Ft-ért, majd nagy nehezen kaptam időpontot, 10.000 volt a 2 órás szerelés, aztán még mondták, hogy plusz 500 ft, mert kellett valamilyen gyűrű a fékcsőhöz. Lehet, hogy neked ez maradt ki.
-
Horvi
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Kösz a segítséget. Akkor rákérdezek a boltban, hogy miért maradt ki vagy, hogy jár-e hozzá.
Nem volt neked cserélve fékfolyadék? Mert nekem amikor volt cserélve akkor tűnt úgy utána, hogy szivárog a folyadék de kiderült, hogy csak a tartály kupakja alá szorult valamennyi és az szivárgott aztán 2 nap után már semmi nem volt.
-
Something_
őstag
Na neked az a gumi cucc maradt ki, ami oda szorítja. A vastag szigetelőszalag

Küldd el nekik és kérdezz rá.
Pár hete írtam, hogy az idomot összebaszta 3 csepp fékolaj, de folyást nem igazán lehetett látni. Letakarítottam mindent a karmantyú és a kar töve körül, azóta mentem 200 km-t, egy csepp folyás sincs.
Fasz se tudja mi lehetett, az a lényeg, hogy összebaszta az idomot valahogy.. -
Something_
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Gondoltam dzsukel lesz az arany szinu lanc, telo es fekcso miatt. Hat az is lett..
Majd max veszek egy pirosat.DonThomasino: megint csak Archernek.
-
Horvi
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Lőttem képet a dologról. Nálam így néz ki.

-
DonThomasino
veterán
BELL bukója van itt valakinek?
-
AndrewTdi
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
-
-Mosquito-
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Fekete/ezüst/piros gépre árány dukkozás..
Nem lett volna jobb piros, ezüst, fekete valamelyike? -
demars
addikt
válasz
tboldi
üzenetére
Legyen igazad!
Persze hívom őket, illetve azt ígérték, hogy felhívnak, ha mehetek érte! Csak elég hülyén néz ki, hogy naponta csörgök rájuk, hogy mi van a géppel...
Hétfőre, legkésőbb keddre ígérték, hogy meg lesznek a papírok, erre szerdán még semmi!
Egy cimborámmal megyek, aki egy 1300 as banditot hajt ( vagy 1200-as... ), rutinos, ért hozzá! Ő kipróbálja, meghajtja kicsit... De nem akarom hülyíteni, hogy megyünk-nem megyünk...!
-
Horvi
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Ok köszi a segítséget. Reggel indulás előtt csinálok képet aztán kiderül.
-
Horvi
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Érdekes. Én is ott csináltattam de nekem nem adtak másik bilincset...

-
Horvi
őstag
válasz
Something_
üzenetére
Ha jól emlékszem neked is Goodridge fékcsöveid vannak. Hol vetted őket ahol adtak hozzá másik bilincset?
(#65335) AndrewTdi Köszi, már csak találnom kell hátha

(#65334) mm89 Persze ha az ember meg a motor színével megegyezőt rak fel akkor meg az lesz, hogy ááá a karbon/fekete lehet mégis jobb lenne

-
AndrewTdi
addikt
válasz
Something_
üzenetére
nem akartam a motoron csámcsogni, inkább csak a karokat néztem volna meg, tényleg olyan romás e.
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Something_
üzenetére
van kép more?

-
tboldi
nagyúr
válasz
Something_
üzenetére
Az MSN Időjárást néztem vindózfónon.

-
Horvi
őstag
Sziasztok,
Egy olyan kérdésem lenne, hogy aki lecserélte a motorján az első fékcsövet fém fékcsőre az nem futott bele olyan problémába utána, hogy a fékcső tartó bilincsek meg az első sárhányó zörög? Mert nálam ezt produkálja és rohadt idegesítő. Mert ugye a fém fékcső átmérője kisebb és az a bilincs ott a sima fékcső méretére van tervezve. Amikor először hallottam a hangot jól be is sz@rtam miatta mert tisztára olyan volt mintha a motorból jönne...
De aztán kiderült a turpisság.Gondoltam rá, hogy le kéne cserélni azt a bilincset vagy a régi fékcsőből vágni egy darabot és azt odabarkácsolni de gondoltam előtte feldobom itt a kérdést hátha van valakinek valami tuti megoldása rá.
Üdv,
Horvi -
Something_
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Archernek van pc40-e.
Pc37 lomhabb alsobb tartomanyban, pc40 egysegesen adja le a teljesitmenyt, jobban megy alsobb tartomanyban. Jobb a futomube es nagyobb a hutoje is. Asszem szeriaban mar kormanygatlos es lehetett kerni abs-szel is. -
demars
addikt
Esz az ideg!
Ma gyönyörű idő volt, elhozhattuk volna a vasat de nem volt bent az üzletkötő, akivel beszéltem meg nem mondta, hogy mehetek érte...
Remélem holnap még nem esik és mindent elintéznek már végre...!!
Más: motorra is szeretnék megyei matricát, létezik ebből fél éves??
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
runner 125
üzenetére
Neki a régi,akkor úgy mondom,hogy a 2008-as forma,de láttam 2007-esben is ilyet.
-
runner 125
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
HGabor-nak olyan van.
-
FIREBLADE78
addikt
600rr-el ami min. 2007-es van valakinek tapasztalata? Tényleg nagyon kezes jószág? Ha lesz pénzem szerintem leváltom a huskyt,habár rr sem lesz egy leányálom hosszabb távon.
-
-Mike-
addikt
Motor vs autós [Első rész] , [Második rész]
Ööö nem is tudom...
-
FIREBLADE78
addikt
Rákérdezek egy sün haveromnál,hogy mehetünk e gyorsabban kamerával szemben mi motorosok büntetlenül.
Így csak találgatás megy. Viszont nálunk 2 ilyen dög van,legalábbis ahol én járok. -
kisninja
őstag
Sziasztok no én is elkezdtem az A jogsit 30 éves létemre remélem sikeres is lesz. Talán nyár közepén lesz motor is valami túra-sport 600-750ccm.

-
AndrewTdi
addikt
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Egyenesen? Egyik lában sincs a taposókon. Mindkettő oldalt mellettem kinyújtva, nehogy eldőljek.
-
AndrewTdi
addikt
Sziasztok!
Ha így haladok a km gyarapítással, lassan le kell cserélnem a Metzeller Sportec M5-öt. Sok tapasztalatom nincs vele kapcsolatban, 2 hónapja használom közel 2000km-t tettem bele, volt benne viszonylag hideg is és meleg is (7 fok és 22 fok), bajom nincs vele.
Annak ellenére, hogy 6 éves fejlesztés, jó lehet következőre is ugyanez, vagy azóta vannak már jobb, átlagosan sportos - utcai használatú gumik is? -
Yoshida
aktív tag
Én mindig a nyakamba hordom a kulcsot, egy gyorscsatival leoldható. 20 alkalomból 19-szer feltűnik ha elmegyek a motortól, és nincs a kulcs felkattintva a nyakamba. Bár tegnap este meg már beöltözve indulás előtt pont csak 4 ember röhögött ki, hogy hol a kulcs... És a bering kabáton van a külső tépőzáras réteg, az alatt a cipzár, az alatt meg a membrán cipzárja (az alatt meg ott volt a kulcs
)... -
Xaels
félisten
Bakker mennyi hsz. és végre nem csak a szájkarate megy.
Anno én úgy jártam, hogy beöltözés előtt bedugtam a kulcsot a gyújtáskapcsolóba és elfelejtettem. 3-szor vetkőztem le és néztem át az összes zsebet mire eszembe jutott, hogy már a helyén van a kulcs

Nekiugrottam pár aróságnak. Kapott egy kis festést a szűrőfedél és a lábtartókat is újrafújtam a csatlakozásnál, hogy ne rohadjanak szét. Tegnap kicseréltem újakra és 2cm-rel rövidebbre a sárvédő csavarokat így utassal sem hiszem, hogy beleér majd a gumiba. Később még egy alapos mosást is megejtek. -
PoLizei
aktív tag
válasz
runner 125
üzenetére
A nick a vezetéknevemen alapul, de már megbántam.
Ha a kábelkötegelő zavarja, akkor lehet hogy egy véletlenül elszabadult, lobogó spanifer is?
-
KrAt
veterán
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ez nem igaz, egyszerre tud sok dolgot mérni...

-
runner 125
nagyúr
válasz
AndrewTdi
üzenetére
Ismerős trükk, de ha ellenőrzés során kiszúrják, h tengelyen van a rendszám.. rögtön karóba húznak.

Mosquito, KrenAtesz, PoLizei
Kösz, meglesem majd közelebbről is, mert emlékeim szerint a 2 mérési pontnál ahol általában át szoktam menni, tök más távolságra van kint a traffic control tábla.
De a jó hír, h legalább nem km-ekre lát, mint a klasszik 3 lábú. -
boogie84
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Azt vártam amit kaptam. Megerősítést , hogy megfelelő lesz a választott olaj a motorba.
Köszi mindenkinek.(#65249) tboldi: a centrumban van ismerős, van kedvezmény, h úgy mondjam.

-
-Mosquito-
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Elölről/hátulról Kb 20-40m távolságban az aszfalton látható egy kis fehér négyzet vagy kör, amit azért festenek mert ahhoz kalibrálják a műszert és ott lövi a fotót. Mindegyik előtt ki van téve figyelmeztető tábla kb onnan illetve előtte kellene satuzni ha gyorsabban mész. Plusz infó, állítólag csak egy dolgot tud, azaz vagy trafizik/mér,bizti övet néz,műszaki vizsgát nézi stb stb. Éés ha felteszel fekete kábelkötözőt a rendszámra akkor az zavarja a rendszert/szoftvert.

-
StoneBridge
senior tag
válasz
üzenetére
Ez jó...
Én az utasülés zárjában hagytam már nem egyszer a kulcsot, így állt utcán is pár órát, vagy éppen indulás előtt kerestem 20 percen át a lakásban, mert azon van a garázsnyitó is. És nem megy, hogy leszokjak erről, 2 hete is több napig így állt a kulccsal a garázsban...
falnak rohanok, amikor ezt összehozom... szétszórt vagyok ilyenkor vagy sietek.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parkside szerszám kibeszélő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Le Mans Ultimate
- Fűnyíró topik
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- További aktív témák...
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
- -60% Bontatlan ÚJ Lenovo Thinkpad T14 gen5 Ultra 7 155U 16GB Ram 512GB SSD Magyar bill 1 év Gari
- Apple iPhone SE (2020) / 64GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- HP EliteBook 830 G8 13,3" i7 -1185 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo ThinkPad P1 Gen 4 i7 32GB RAM 1TB SSD NVIDIA RTX A2000 2560X1600 400nit Garancia 19 hónap
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Nem lett volna jobb piros, ezüst, fekete valamelyike?
De aztán kiderült a turpisság.

falnak rohanok, amikor ezt összehozom... szétszórt vagyok ilyenkor vagy sietek.