Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
FIREBLADE78
addikt
Megjött a Shark race r pro carbon bukóm. 4 munkanap alatt. Nagyon durva. Nem mellesleg nevetséges áron. Számla dobozban. Tökéletes. Mindenkinek ajánlom a helmetcity-t.
-
baboss
őstag
Olajcserénél mit kell figyelembe venni ?
3.2 l kell bele, ha ennyit rakok bele akkor a nívószint tetején áll a szint, viszont amikor meleg a motor akkor túlmegy a nívószinten, és a kis buborék teljesen el is tűnik.
Meleg motornál kell a szintnek a maximum közelében lenni ? -
Horvi
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ha nem lenne rajta elfolyna a fékolaj.
-
Something_
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Te mirol beszelsz?
-
ath
senior tag
elhoztam ma a felniket a fényezőtől akit Xaels ajánlott: nagyon szép lett, jól dolgozik a srác
az én megítélésemben az ára is elfogadható.
úgyhogy Xaelsnek még egyszer köszi
-
tboldi
nagyúr
Megrendeltem a csatolt részeit is az AMTS-en vásárolt "mellénykémnek". [link] [link]
Nem most terveztem, de rá kellett jönnöm, hogy kifutó modell (sőt, már csak alig pár helyen kapni), úgyhogy...
-
Xaels
félisten
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem vagyunk egyformák, nekem kifejezetten nem tetszenek az olyan minták. Kb mint a koponya fétish, a hátamon feláll tőle a szőr, 1-2 elmegy de amikor mindenhol az köszön vissza ízléstelenül.
(#64378) FIREBLADE78 jó ez így ahogy van. ez is már a saját elképzelésem alapján lett lefestve. Még lehet a bukómat fogom hozzáfestetni
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
FIREBLADE78
addikt
goodridge használ vki?
-
basel00
tag
HI
kettő gumit nézek
MICHELIN PILOT POWER 2CT
NANKANG SPORTIAC WF2 tapasztalatok, vélemények? -
canniball
nagyúr
Ha még valakinek nem lenne meg: Napokon belül élesedik a VÉDA
-
FIREBLADE78
addikt
Noh,akkor lehet benevezek egy ebay-esre,körbenézk,hátha van valami supermotos fílingű

-
AndrewTdi
addikt
Én is néztem ezt az állíthatót is, de nem tetszett, mert fekete a vége.

Már csak arra vagyok kíváncsi, hogy mennyire fog egyezni a karok színe a teleszkópok színével.Lipton: szerintem esztétikailag sem feltétlen rontja el a motor összképét. Persze ez már inkább ízlés és nézőpont kérdése.
-
Xaels
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Egyáltalán nem csúszik. Fém, de a betétek gumiból vannak és kicsit ki is állnak a síkból, bár már el vannak öregedve kicsit. Ezt még valamelyik korábbi tulaj tette fel, majd cserés lesz az is a hozzá tartozó lábtartókkal együtt.
-
Xaels
félisten
válasz
StoneBridge
üzenetére
Legóztam vele egy jót. Jobb oldalon a fékfolyadék tartálya útban volt, de megoldottam.
[link] ilyen lett a végeredmény. Ki nem mentem vele, de az udvaron jól hátralátok, a tankba sem ér bele. Kicsit közel van az indító gomb meg a duda(nem vészes), de azokat nem sűrűn nyomkodom -
AndrewTdi
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Havernak ebayes van már 4 éve. teljesen jól bírja. nem kotyog, nem lötyög, a színe sem nagyon kopott meg 8(max picit bemattutlt ahol húzza) Így én is rendeltem már majdnem 3 hete. ha gondolod, majd referálok róla ha megjön.
-
SirKero
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Igen sajnos nekem is mindig le kéne szerelni az ülést,hogy magammal tudjam vinni. Ettől függetlenül kíváncsi lennék hogy tényleg kényelmesebb-e.
Beszéltem egy figurával a szomszéd faluban aki géles üléseket is csinál de olyan árat mondott,hogy pusztán vagy bejön vagy nem alapon nem kockáztatnám meg. Így ha valakinek van ki tudnám próbálni egy úton és ha bejön akkor megcsináltatnám véglegesre
-
KoVee84
senior tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
pedig az ebayes alu karok teljesen jók
-
Lomha 8V
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
A SHOX-nál 2.000- forint körül teljesen korrekt minőségű van.
-
Something_
őstag
Valaki tudna segíteni, hogy mi a különbség a két termék között? A 20 eurot leszámítva.
Alpinestars Nucleon KR-2i Back Protector Insert Vs. Alpinestars Nucleon KR-1iOhh, találtam összehasonlító videót, szóval ebből már kihámozom: [link]
-
SirKero
őstag
Ilyennel találkozott már valaki? Kíváncsi lennék rá,hogy mennyit dobna a popóm komfortján
-
FIREBLADE78
addikt
Kuplung és fék kar milyen ajánlott? Ilyen kínai ebayes bovlit nem vennék,de ezek a hyper extra márkásokat is kihagynám. Ha eladom egyszer,úgy sem fizeti meg a vevő
-
StoneBridge
senior tag
Tükör csere nálam is most volt, kisebb, dizájnosabb került fel. Sokkal jobban fest vele a gép szvsz, a gyári olyan volt mint két rohadt nagy elefántfül.
Nem passzolt túlságosan.Igaz jóval kisebb a tükörlap felülete is, de mégis jobban magam mögé látok, mert van egy kiemelő darab a felfogatás pontján, ami kicsit hátrébb és oldalra tolja a tükör pozícióját. From China
, rizoma tomok koppintás, ellenben 100 ezer ft helyett 12 ezer volt szállítással. CNC-zett alu, minősége igen jó. Fékkarokkal sincs bajom. -
törölt tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ez is egy lehetőség.
-
törölt tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Ebben elég komoly tapasztalatom van, mivel eddig legalább 8 évet Road Captain -kedtem a klubban. Maximálisan osztom az álláspontodat. 40 motor együtt tartása komoly melót, logisztikát és összeszokást igényel. Sztem maximálni kéne az ilyen közös gurulásokat, mondjuk az első 20 jelentkezőre. Abból 5 nem jön el, a többi viszont gurulhat egy jót. Ez persze csak egy ötlet.
-
basel00
tag
Srácok kettő gumit nézek
MICHELIN PILOT POWER 2CT
NANKANG SPORTIAC WF2 tapasztalatok, vélemények? -
V.Stryker
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Huhh.... már most 47 motor a résztvevők száma...annyi ember között nincs sok élvezet motorozni.
Sajnos nekem szombatra van "kimenőm".

-
ath
senior tag
na, szétkaptam mind a két villát. nem tudom az eredeti színe milyen volt az olajnak, de hogy most órák alatt nem ülepszik, és még mindig fekete, az tuti
magát a villa anyát sem volt egyszerű meglazítani, szerintem ezt nagyon rég nem szervizelték 
viszont a saját készítésű rugóösszenyomó jól működött, megérte a fáradtságot, nomeg a spórolást a bolti 35-40e képest. -
Teasüti
nagyúr
válasz
üzenetére
Milyen a gyakorlati megvalósítás? Hova raktad? Milyen vétele van a burkolat alatt? Van töltése a 12V-ról? Mennyire stabil 24/7 üzemben? Egy Android aligha megbízható stabilitás szempontjából.
Szóval babusgatni kell néha, vagy tudod használni install&forget módon?
Mondjuk az egy nap elég karcsú; egy munkába járás ideje alatt nálam fel se töltene. Mondjuk én simán rajta hagynám a motor akkuján gyújtás nélkül is a töltőt, pár napot ki kell bírnia még 2,5W-tal is - de feltöltött telefon esetén alig van vmi fogyasztás -, viszont a motor aksiját gyorsabban vissza lehet tölteni. -
Itt minden a régi!

-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Örülök, hogy végre eljutottál idáig. Remélem, hogy ezután megtiszteled a topiktársakat azzal, hogy nem hozakodsz elő vele újra és újra!
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Ezt a kesztyűt nem veszem fel. Gondolj, amit akarsz!
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
húzd át filctollal és írd rá a neved
ámbér,te még ezen lovagolsz? Talán tilos ebben az országban becézni a Jenő nevet? Atyaúristen,ezek a pestiek... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Hisztigep. Megint hazhoz mesz a lofaszert.

Megneztem a lorenzo replikat. A belsejebe bele van himezve h jorge lorenzo. Egyebkent ugyanolyan mint a schoei nxr erzetre. Elment a kedvem tole. Nem akarom mas sisakjat viselni...
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Nem mindenki. Én másért "ugattam". Kíváncsi vagyok, hogy ha a szemedbe néz az a Székely ember, akkor is kimondod, hogy "Jenőke, te azt hiszed, hogy Svájcban vagyunk." Rajta leszek, hogy összejöjjön ez a szituáció,
-
FIREBLADE78
addikt
válasz
sajtee
üzenetére
ÁÁ semmi,csak ezelőtt 1 héttel anyázott,ugatott mindenki,hogy én szemét képes voltam felpróbálni egy sisakot egy boltban,holott előre megfontolt szándékkal tudtam,hogy nem ott fogom megvenni és nem fogom orbán orsós vikit gazdagítani
ha megjön a bukóm,akkor megyek erre a körútra haverommal,de gls keddre írja,remélem téved -
Something_
őstag
Szayer Gezaek megint alkottak koridomero ugyben.
[http://www.generalmechatronics.com/hu/motor-sport] -
Archer
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Meddig rágod ezt még? Rendeltél külföldről, f@sza gyerek vagy. Ebből az egész sisak témából elég lett volna annyi, vettem X márkájú sisakot, ennyibe került, ezért jó, ezért rossz, megérte az árát igen/nem. Akkor nem jött volna a többi komment sem...
-
Xaels
félisten
válasz
-Mosquito-
üzenetére
+ Polimorf akkor marad a nyomás.
A tükör azért is került elő mert a jobb oldali egyébként is hiányos, menet híján nem lehet felrakni. A kis köralakú meg bejött és nem vészes az ára sem. Megpróbálom max vehetek rá Hornet tükröt ha nem válik be
-
sajtee
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Miről maradtam le?

-
V.Stryker
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Jól néz ki a karika. Várható valami szervezés, bővebb infó vagy csak szimplán induljak el erre?

-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Én nem vagyok itt "őstag", de arra kíváncsi vagyok, hogy Te milyen lelkületű ember vagy. Azért tetszik ez a topik, mert az itteniekről élőben is megtudható, hogy milyen lelkületűek.
-
Xaels
félisten
Guminyomás téma:
Adott a Dragstar. 90kg-ig 2,25bar-t ír guminyomásra 90-180kg-ig meg 2,5bar-t. Egyedül ha meg van pakolva a hátizsákom talán elérem a 90kg-ot, de szerintem nagy átlagban nem. Viszont ha viszem párom akkor biztos meghaladjuk és érezhetően nincs meg a guminak a tartása. Nem igazán akarom állandóan fújkálni/leereszteni a gumit. Tartósan maradhat 2,5bar?
Tükör téma:
Volt már valakinek dolga bilincses felfogatású tükörrel? Ilyesmire gondolok. Elég jól tart?
-
kcsa
veterán
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Általában szándékosan kerülöm, hogy reagáljak, de szomorú hogy a többiek eredeti mondanivalója ennyire nem jött át.
-
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
-
canniball
nagyúr
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Mondja ezt egy "őstag".
De tényleg feltétlenül szükséges minden héten újra előhúzni valami olyan témát ami korábban csak indulatokat szült...?

-
polimorf
tag
válasz
TommyGun
üzenetére
Ezt a konkrét gépet nem ismerem de azt tudom, hogy ezek nagyon jó, hálás, igénytelen motorok. Nekem a 650 volt az gyenge de ezek a 700-ok már egy picit jobbak. Fogyasztása 4-5 liter között van. Nem meghibásodó fajta, ki lehet menni a világból vele. Ezeknek már autópályán 140-150 nem gond. Szóval nagyon jó motorok ha valaki nem akar száguldozni, csak ajánlani tudom.
-
sajtee
őstag
válasz
Polemius
üzenetére
Mindenképp kipróbálom, csak nem szeretnék utazni ezért feleslegesen több száz km-t. Viszont úgy láttam egyik nap hazafelé, hogy az egyik kereskedésben van egy. Valamikor bemegyek és kipróbálom.
Bandit sajnos nem fér bele, pedig nagyon tetszik. Csak a 250-es, de arról itt is azonnal lebeszéltetek, és jót még nem nagyon olvastam róla.
-
V.Stryker
nagyúr
Szombaton kéne menni egy karikát! Mit gondoltok?
-
canniball
nagyúr
válasz
Bogyó bá'
üzenetére
Nem kell ahhoz zselé, szivaccsal is tudnak magasítani. Sőt igazából azzal, a zselé egy elég lapos valami.
-
Polemius
senior tag
válasz
sajtee
üzenetére
185 cm vagyok. Nekem kicsi volt.
Az ülés magasításával lehet, hogy jó lesz, néha felbukkannak ilyenek is, ki kellene próbálni. Persze kérdés, hogy mennyiben változnak a menettulajdonságai tőle.
Esetleg túraenduro nem jöhet szóba?Végül SV650 és Bandit közt ingadozva Banditot vettem, de az nem fér bele az A2-be.
-
törölt tag
válasz
mrhero
üzenetére
Nézd meg a linkelt tracker specifikációját! Minden pozícionálási időre azt írja, hogy "szabad ég alatt". Csodák nincsenek. Egy zárt furgonból semmi sem fog GPS jelet küldeni. De, a teló rávehető a toronyazonosítók küldésére is. Abból az irány már meghatározható. Ahonnan pontos koordinátákat küld, ott vették ki a furgonból (kivéve, ha egy körben vasbeton hangárba álltak be a furgonnal).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Apple MacBook
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- AliExpress tapasztalatok
- BestBuy topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Dualtron Popular dual motor 14Ah, szervizelt, +új gumi
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Xiaomi Robot Vacuum E10 robotporszívó
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- ÚJ VEZETÉK NÉLKÜLI ROBOTFŰNYÍRÓ GOATBOT H1 RTK GPS AI VISION
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- LG SMART 32SR50F-W IPS Monitor! 1920x1080 / 8ms / 60hz
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

az én megítélésemben az ára is elfogadható.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

,