Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- ldave: New Game Blitz - 2026
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
polimorf
tag
Köszönöm mindenkinek a gratulációkat

Tavaszig még lesz mit csinálgatnom rajta mire a saját izlésemre faragom, de napi szinten rajta leszek

-
törölt tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
nyah ez a topik is kitermel magabol azert egy-ket hozzaszolast

-
.mf
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
lol Tomi, látom nagyon kiverte már a biztosítékod, bár nem csodálom.
AndrewTdi: voltam, bár persze gyalog. Igaz nem csak én, voltak ott mások is, akik még baleset utáni rehabot töltik.
Somatom: ez most annyiban volt más, hogy szezonindító, rendőrös felvezetéssel, városban erre-arra, Andretti végállomással.
Bár a rendőri felvezetés most sajnos nem ért sokat -- pár kanyarral a Cita után egy taxi kifordult a motoros-oszlopba, fellökött egy nagyrobogós srácot, kórházban van, belső sérülések, légmell... Nem az übert kellett volna betiltani, hanem a f@szfej taxisokat, motoron és bringán is elég sok majdnem-balesetem volt miattuk.
A Cita amúgy már ritkább, sokáig a Nyugati volt a szokásos gyülekezőhely, pár éve a Fröccs.Polimorf: grat!

HSM: "Azért mert kettőtöket irritálom, még nem biztos, hogy mindenki kiszavazna.
"Ne fogadj rá
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
HSM
félisten
Hát nem tudom, 2008-as vagy fiatalabb SV650S-ekre rákeresve 4db van, legolcsóbb 950 000ft HAHU-n, aztán egy majdnem kerek 1misiért, és kettő 1,1misiért.
A 2008 a gyártási év, nagyon nem ugyanaz egy 2008-ban gyártott és 2008-ban forgalomba helyezett motor, mint gy 2008-ban gyártott, és csak 2012-ben forgalomba helyezett, ami 4 évet szalonban töltött, megfelelő körülmények között, nem pedig az utcán.L0 még tuti volt, azaz 2010-es gyártású, az a fehér színű kék csíkkal, azt Angliában úgy tudom a mai napig kapni.
De hogy gyártják, vagy csak készlet, azt passzolom.(#63462) fattyu: Azért mert kettőtöket irritálom, még nem biztos, hogy mindenki kiszavazna.

-
BoB
veterán
Adás-vétel-el kapcsolatban:
Hogyaszondják' az ismerősök hogy nem jó holmi letöltött és kinyomtatott minta, hanem venni kell formanyomtatványt ami indigós.
Igaz lehet ez? Csak azért mert mivel ugye nem otthon vagyok és véletlenül összeakadtam egy magyar motorral ami kint van és pont jó lenne, nem tudok bemenni a postára venni egyet

Valamint ha idekint rendőr megállít, mit fog szólni a magyar nyelvű adás-vételihez?

Ebből lehetnek gondok? -
Bogyó bá'
nagyúr
Beduin trafipax:

-
Xaels
félisten
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Köszi, de rosszul fogalmaztam, nem a kárpitost akarom lecserélni. Már lebeszéltem vele meg ugye az Eliminatorra is nagyon szép munkát kaptam tőle. Magát a csövet és a vázat akarom átszabni, hogy olyan igazi chopperes feelingje legyen

-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Azt is ismerem. Párszor már eltévedtem a rakpart - lapos - Boci bermuda háromszögben és csak másnapra sikerült kikeverednem.

-
Xaels
félisten
válasz
polimorf
üzenetére
Gratulálok. Majd jól megnézzük valamikor.

Ma beszéltem kárpitossal. Sajnos műtik ezért április előtt nem tud munkát vállalni, de én meg áprilisra már nem tudom leadni a szabadság kérelmem így marad utána. Addig mást fogok tudni rendbe kapni legalább. Viszont felmerült az ötlet, mivel nyáron párommal is elgurulnánk néha ide-oda meg havert is vinném túrákra ha úgy alakul, akkor már nem szerelgetném állandóan az ülést mert agybajt kapok tőle és átszabatnám az egészet, hogy kényelmesebb legyen meg jobban is nézzen ki. Tudtok esetleg ügyes megfizethető mesterembert? Az öreg aki csinálta a lábtartóimat ügyes, csak elég türelmetlen már mert egészségügyileg nincs a toppon és nem akarnám zaklatni
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Kicsi ez az ország.

-
-
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
"Nálunk a rakpart."
Ez Szeged lenne? -
polimorf
tag
Üdv mindenkinek!
Örömmel tudatom a garázsban áll, MEG VAN A PÁN!!! Nem birtam ki és már ma rászereltem a dobozomat. :-)
Íme pár fotó róla : [link] -
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Önszerveződő összeröffenés minden hónap első szombatján. Legalább 25 éve.
-
AndrewTdi
addikt
Van valaki citadellán innen a fórumról?
-
fattyu
veterán
Te tényleg azt hiszed hogy csak ő agresszív és túlreagál téged és nem tud értelmesen fórumozni?
Elárulom nem. Iszonyatosan irritáló lény vagy. Ha ki lehetne szavazni a topikból embereket már rég nem lennél itt.nehogy azt hidd hogy bárkinek is volt BÁRMI szimpatikus abból amit itt elkövettél.
-
-
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ezzel a hsz-eddel is csak magad minősítetted tovább.
Ahogy az előzővel is. [link]
Hajrá, hajrá, csak így tovább.
-
Topiccsendőr
addikt
Tehat akkor elerkezett a bucsu ideje...
Kedves hsm. A szavazast ezennel lezarom. (Stohl Buci eppen a kezevel egy nagy T betut formal)
Sajnos a villabol...
Feszult csend, a vegletekig felcsigazott emberek a szajukba harapnak.
...
...
TEGED szavaztak ki.
(tapsvihar. Elismero. Es oromtaps is)
-Gyere fel ide a podiumra!
Akkor mondj egy par szot, az ittartozkodasod alatt mivel lettel gazdagabb... Tudod mit? Most ne, ugyis elmondod ha kell, ha nem. Addig nezzuk meg a kivetiton a legjobb pillanataidat.
Igen itt ellenkezel az abs rendszerrel felszerelt motorok ellen, ooo es ez, ez a kedvencem, itt esel pofara a robogoddal, es nezzuk a lassitast - szep foldeteres, es az elso kerek all, ez tisztan latszik a felvetelen is.
Lassuk a kovetkezo kepjockakat is!
Ooo igen, ez egy nagyon tipikus felvetel, egy fotelben ulsz viszkis pohar az egyik oldalon, a masikon egy szivar. Igen mintha elmelkednel valamin.
Es itt vege. Szaladj gyorsan oda a hiveidhez, mar varnak, nagyon lobogtatjak a transzparenseket, nezzunk nehanyat, nagyon csunya iras, aszondja:
"Baz megye nyomi MC"
Akkor latok meg olyat, hogy "hoki MC"
Illetve egy "en csak ugy itt vagyok" tablat.
Udvozold akkor a tieidet, es a jutalmadat ne feledd atvenni, a dij a "bulshit mellett minden korulmenyekben valo kulonlegesen nagy kitartas"
Koszonjuk megegyszer, es sok sikert! -
törölt tag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Én sem értem, hogy mit kel ezen annyit vacilálni. Kívűlről rá kell húzni a szárra egy szép, krómozott rugót erősítésnek. Vagy, egy darab seprűnyéllel előfeszíteni a rugót. MZ -nél bevált.
-
FIREBLADE78
addikt
Szívesen eladom a huskyban lévő villát
Az biztosan nem fog felütni
Most esett át nagy szervizen 
-
HSM
félisten
válasz
Teasüti
üzenetére
Gondolkoztam ezen a vonalon is, mit lehetne helyette.
Ugyanis el tudnék viselni még 30-50 lóerőt is a ménesben. Ugyanakkor nem igazán találtam olyan motort, ami megfelelne az igényeimnek, és tetszene is. Az SV1000S lett volna még a legközelebb (jó motor, futómű, V2
), de az meg nekem már túl torkos, hamar megissza, ami befér a 17L-es tankba. 
GSXR tetszik, de abból minimum egy fiatal 750-es lenne jó. De jól megkérik az árukat (sokkal, sokkal több lenne a ráfizu, mint egy futómű-fejlesztésnél), torkosabb is jóval, és nem is olyan praktikus/kényelmes a mindennapokban.

SAG amúgy megvan, végig is játszottam a kalandot, hogy SAG nélkül, nagyobb előfeszítéssel, de katasztrófa.

Hát, 1misi körül ér a motor, és szerintem 2-300 000-ből ki lehet hozni a fejlesztést, ha türelmes vagyok vadászni az alkatrészekre. Szerintem ennyi belefér. Ha pedig majd eladom a motort pár év múlva, visszarakatom rá a gyári cuccokat, és tuning futóművet meg eladom külön. Mindenki máris boldog.

A bicós hasonlatod annyiból nem jó, hogy az SV-nek jó a váza, és a hátsó rész megmunkálása is korrekt, tehát hogy úgy mondjam, tud profitálni a jobb cuccokból. Nyilván, motorikusan nem lesz erősebb, de azért az a nyomatékos 72 paci sem olyan kevés.
-
Teasüti
nagyúr
Nem volna célravezetőbb lecserélni az SV-t inkább? 600-as gsxr gondolom maradéktalanul kielégítené minden igényed. Persze a testsúlyodhoz méretezett rugóval.
Azt gondolom te is tudod, hogy ha nem optimális a SAG, akkor megette a fene az egészet.
Én biztos nem költeném rá a motor árának nagy részét tuningra. Ez a befektetés már a perverzió kategóriája, ami minden csak nem ésszerű.Mintha XC merev vázba tennél 160 mm-s AM/Enduro villát...
Lehet (megtettem), csak az összkép nem az igazi és felvet újabb problémákat.Aztán ha meg eladnád egyszer szerinted ki fogja kifizetni a felárat?
-
HSM
félisten
válasz
-Mosquito-
üzenetére
DOT szám alapján 8 éves a gumi, de ebből 4-et szalonban állt, szóval nyugodtan számolhatod azt a gumit 4 évesnek is. Semmi baja nincs azt leszámítva, hogy egy nem valami tapadós, kemény keverék. (Szerelő/gumis is azt mondta, hogy használható még, tavaly év végén ki kellett műteni egy csavart a hátsóból.) Azonnal cserélném, ha nem lehetne vele biztonságosan közlekedni, de amíg lehet, addig miért adjak ki rá egy valag lóvét és dobjak ki egy használható, még kb. 5000km-re elég gumit? A semmire nem szívesen költök 60-80 000-et.
Igen, meg van égve valamennyire a hátsó fékbetét, de fogni fog, csak az adagolás, ami elég vacak vele így. De az ki lesz cserélve a következő szervízen, de csak ezért nem fogom elvinni.
A saját/mások biztonságát sem veszélyeztetem egy másodpercig sem, nyugodj meg. Már ezerszer írtam, hogy fejben dől el, nem a motoron. Bele kell kalkulálni a vezetésbe, mit tud alattad a technika, és aszerint vezetni. Ez ugyanígy van a legegyszerűbbektől a legmodernebb szupervasakig bármire ülsz.Néhányotoknak a fotelból azon kéne picit elgondolkozni, vajon tényleg mindent jobban tudtok-e így messziről jólmegmondani, mint akinek mondjuk a motorjáról szó van.

(#63429) HGabor89: Azt írtam, "belekerül 2-300 000 forintba, de szerintem ez nem tétel az előnyeihez képest." Kivastagoztam a részt, amit értelmezni kellene. Nyilván, ha most lenne ennyi lóvé a zsebemben, akkor már ez lenne a motoron, nem csak beszélnék róla.
(#63430) runner 125: Miről beszélsz ember?
Szállj már le a magas lóról!
Milyen 500-ezres szar műszaki állapotú motor?
Egy 3,5 éves, egygazdás, rendesen karbantartott, hibátlan állapotú motorról beszélsz! Ha neked a "szar műszaki állapot" fogalma azt jelenti, hogy egy kemény keverékű gumim van (ezt tették rá gyárilag) és meg van kissé égetve a hátsó betét, akkor nem sok közöd van a motorok műszaki állapotának megítélésről.
Csak szólok, hogy millió körül mennek ezek, nem a feléért! De hülye leszek másnak gombokért odaadni, nem azért vettem szalonból újonann, hogy valaki utána röhögjön a markába. 
Azt is jól megtávszakértetted, mióta motorozom. Hát nem. Nem egy éve. 2009-ben vettem a robogómat, amivel 2011-ig mentem, és egy év kihagyás után 2012 végén vettem az SV-t, amit azóta is használok. Ez sajnos sehogysem egy év.

Őszintén szólva magasról tojok rá, ki ossza vagy nem ossza a gondolataim. Szerencsére akadnak, akik adnak a véleményemre. Nem feltétlenül itt, ebben a topikban. De nyugodj bele, nem sokáig fogom itt rontani a "jó levegőtöket", eléggé kezd tele lenni a hócipőm.

(#63431) Czimby: Ahogy nézegettem, abban gyárilag már megfelelő keménységű a rugó.
Neeem, nincs rácsavarva tökig az előfeszítés. Azt csak kipróbáltam pár útra, de pont azt csinálta, amit írsz, így visszaállítottam a súlyomnak megfelelő előfeszítésre.
-
mm89
őstag
válasz
FIREBLADE78
üzenetére
Engem érdekelne a dolog!

-
FIREBLADE78
addikt
Ha már köridő és egyéb okosságok. Szoktatok járni Aradra pályázni? Egy srác azt mondta,hogy nagyon megéri. 5k egész napra. Nekem nincs is messze.
-
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Igaz ha valakinek nincs körideje az nem jelenti azt hogy idióta. De köriődhoz kapcsolható témában (vezetéstechnika, futómű, sportmotorok) mégiscsak jelenthet respectet egy jó köridő

Bár az is igaz hogy aki nincs képben annak írhatod hogy 2 perc alá bementél a ringen a munkába járó motoroddal, nem fogja érteni mekkora meló van mögötte
Csak lát egy számot oszt csá.Másik meg láttam én már nem egy sikhűlyét jó köridővel.

-
emre
veterán
válasz
yodamastah
üzenetére
esélytelen, egy ilyen felületen mindig a kitartóbbak maradnak megmondóemberek, mert az okos enged.....
-
zeon.hu
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
"A prémium tagság előnyei:
-...
-ha egy felhasználó zavar, elrejtheted a hozzászólásait (ignorálás)
-..."
-
törölt tag
válasz
yodamastah
üzenetére
Király ötlet! Tényleg én leszek a "hülyegyerek"?

-
Topiccsendőr
addikt
A hokinyulnak korideje sincs.
En szeretnek egy bant kerni vagy neki, ha az nem megy akkor nekem.
-
yodamastah
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
Mondom én hopgy be kell vezetni a köridők kiírását, és annak van igaza akié jobb

Máshogy sajnos nem lehet mérni ki az "okosabb"

-
KoVee84
senior tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére

pedig az abs tényleg ördögtől való
-
Czimby
addikt
Elfogadhatnád már, hogy a rúgód a szar...
Hiába lesz állítható csillapításos futóműved, ha ugyanilyen gyenge(súlyodhoz képest) rúgó lesz benne akkor az is fel fog ütni.
JA, hogy te rácsavarod a berugózás csillapítást csutkára és akkor nem fog.
Lehet! Hogy nem fog, de akkor úgy fogsz pattogni az úton, hogy az lesz az életveszély...
Mivel kb alig fog mozogni a futómű.A csillapítással a jól megválasztott rúgó mozgását tudod belőni, nem pedig az erejét.
-
runner 125
nagyúr
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Kacagok, 300k-s első futómű egy 500k-s, szar műszaki állapotú motorba.

Mondjuk eleve nem értem miért reflektáltok folyamatosan, az egyértelmű trollkodásaira. Azt vágja ugye mindenki, h 1 éve motorozik, egy budget SV-vel, famer naciban és ossza az elméletek, okosságokat.
Ki tudja ezt komolyan venni? Ki az aki ebből tud építkezni? Ki az, aki ezek után hitelesnek találja bármelyik sorát?
Azt sem értem miért nem veszi észre magát, kutya nem osztja a gondolatait... -
Something_
őstag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Valahogy ezt akartam papirra vetni tegnap este, a 200-300e ft nem tetel olvasasa utan, de inkabb kitoroltem.
-
-Mosquito-
őstag
Hangosan gondolkodom.. Hogy a pitlibe gondolkozol ilyen tételen amikor 8éves!,gumival megégetett hátsó fékbetéttel közlekedsz..?? Vacak az első rugód,akkor miért nem teszel bele új Wilbers rugót vagy viszed el felújítani? Nincs xaros 10-12eft új fékbetétre,új gumira (65-80eft) saját/mások biztonságára pénzed akkor miről beszélünk..
Bór ivás vizet prédikálás fotelből az megy. 
Picit el kéne gondolkozni ezeken. Kösz,de nem kérek rá választ! -
HSM
félisten
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Gyors/lassú csillapítás, és big piston fork tényleg nem kell, meg monoblock brembo fék sem, de egy alap állítható patronos villát és rendes, ellendugattyús féket mindenképp fogok rakni az SV-re, mert úgy gondolom, sokat adna hozzá. Legalábbis nekem.
Érdemes őket összehasonlítani mindenképp, ugyanis az SV-re is rá lehet tenni hasonló futóművet, féket. Ja, belekerül 2-300 000 forintba, de szerintem ez nem tétel az előnyeihez képest. Nyilván ezért a pénzért nem is lesz GSXR1000 belőle, csak egy (szvsz sokkal) jobb SV650.Leírhatod akárhányszor, hogy puha a rugóm, ha a gagyi csillapítási rendszer okozza a teleszkópomban a bajaim 80%-át.

A fékkel nem értünk egyet, de máskor is előfordult már.
Nem fotel okosság, hanem én így tapasztaltam. Persze, könnyű a foteleket szóban dobálni. 
(#63401) Grillo: Szerintem csak simán átmegy ennyi erő, hogy nem fogja semmi a kereket. Meg ahogy (#63410) Czimby is írja, melegen kevsébé megy már át.
(#63403) baboss: Nem is jó hátul.

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére
Nagyonjo cikk. Ezt nem olvastam, csak egy joval egyszerubbet, miszerint a monocoque cf vazat a ducati eroltette a panigale miatt (bar nem a motor elotti vaztraktus meretet hibaztattak) hanem az anyagat, illetve hogy jeremy eknek ellegge meg volt kotve a kezuk
-
TBone
tag
ma letisztítottam a láncot, és miután végeztem, mondom megforgatom egy kicsit, hogy csapja ki a maradék lánctisztítót is belőle. középállványra fel, motor be, egyes. arról hallottam már, hogy üresben is kissé forog a hátsó kerék, de itt konkrétan egyesben, behúzott kuplunggal szinte ugyan olyan gyorsan forgott a kerék tovább... de ha ráfékeztem hátsó fékkel, akkor nem éreztem, hogy a motor bedadogott volna, vagy csökkent az alapjáratán. mikor forgalomba vagyok nyilván akkor sem indul el a motor alattam, ha bedobom egyesbe, és várok pár másodpercet, hogy indulhassak, szóval ott észre se vettem eddig semmit, csak most, hogy középsztenderre raktam. de mondom, nekem látszólag elég erősen forgatta behúzott kuplunggal is
ez normális? -
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Itt egy érdekes "elemzés" az említett karbon váz problémáról (bár lehet olvastad már) [link]
-
baboss
őstag
válasz
üzenetére
Nekem már a Deauville is nagyon furcsa volt a Zephyr után amikor az egyik túrán motort cseréltünk polimorf kollégával. Ö azon csodálkozott, hogy hogy tudok sokszor lépést tartani a kis 400-as al a túrák alatt, mert alatta alig ment a motorom. Már a plexi mögé bujt, hogy hátha gyorsabban megy akkor.

-
baboss
őstag
válasz
polimorf
üzenetére
Ez jó volt.
Nem akarok száguldozni, csak kis tempóval menni, próbálgatni, hogy mennyire tudom kezelni, elég egy nagyobb parkoló is ami üres, ott legalább nincs bozótos. 
30 - kán megyek a Hungaroringre ingyenes vezetéstechnikai tréningre, kíváncsi vagyok, hogy fogom majd teljesíteni. -
baboss
őstag
válasz
polimorf
üzenetére
Köszi, de majd élőben is megnézném, esetleg kipróbálnám ha megoldható. Ha a 60 kilómmal megbirkózok vele akkor lehet, hogy én is veszek egyet, de szerintem nekem túl nehéz lesz. Fölég BP - en rohangálnák vele, meg elég sok túra is lenne majd. Nagyon szemezgetek a 750-es Zephyrrel, ha jól tudom az már nem belpiacos. Nagyon megkedveltem a kis 4000- ast,így maradnék ugyan annál a típusnál, csak cm³ -re majdnem a duplája lenne, ami nekem már elég is lenne.
-
baboss
őstag
válasz
polimorf
üzenetére
Én is veled izgulok, sok sikert az új szerzeményhez. Lehet majd szerelni ha hazaviszed. Gondolom egyből megy rá a színre fújt hátsó doboz. A gyerek most szolt, hogy átveszi nyáron a 400-as Zephyrt, kezdőmotornak pont jó neki. Már elég sokat is ment vele. Én meg addig keresgélek, hogy mi legyen helyette. Minimum 750-es, 700k ért,valami klasszikus utcai gépre gondoltam, de az biztos, hogy az már nem belpiacos lesz.
-
yodamastah
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Versenyezni bármivel lehet. Ebben a boxer kupában minden motor egyforma. Így fair mert mindenkinek ugyanazzal kell tolnia. Ha fos akkor mindenkinek fos.
De ha a futómű megoldások közül választani kell melyik a leghatékonyabb versenymotor építésre, akkor ez gyorsan kiesik.
Olyasmi lehet ez mint a karbon váz. Olyan vázat tudnak tervezni és "myomtatni" ami tetszőleges helyen és irányban lágy / merev. De hiába, ha a karbon annyira sokat tompít, hogy nem érzi az aluvázon felnőtt versenyző megszokott mód a motort. Rossi ezzel szopott a ducatinál rengeteget.
Meg aztán a jelenlegi elől villla / hátul lengővilla kombó valszeg más szempontból is praktikusabb versenymotorba. Pl szerelhetőség, súly, versenymérnök tapasztalat.
Én amúgy k1200S- teszteltem, ott meg a kormány tényleg eléggé közvetetten kapcsolódik az első kerékhez:

Meglehetősen fura volt. De amúgy nekem tetszett

-
runner 125
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Ah, R1100S-ek, annó majdnem lett egy ilyenem.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
yodamastah
üzenetére

Keprol pedig versenyeznek vele a boxer cup ban
-
emre
veterán
Nekem egyszer menet közben szakadt el az oldalszender vezetéke. Le is állt a gép, 140 körüli tempónál, Kecskemét előtt 20 kilométerrel. Nálad lehet még csak kontakt hiba van. Nézd meg a vezetéket, kapcsolót.
Mondjuk ha az oldalsztenderd kapcsoló a vagy a vezetéke a hibás akkor ha jól emlékszek lehet hogy a gyújtást sem lehet ráadni. Illetve rá lehet, de nem lesz visszajelzés.

-
baboss
őstag
Ma a gyerek vezetett, én csak utas voltam, hát egy szörnyű élmény volt, pedig nem is ment gyorsan.

Xaels
Nekem volt olyan, hogy amikor felhajtottam az oldalszendert és indulni akartam leállt a motor. A kapcsoló rudazat televolt kosszal és amikor felhajtottam kb fél perc kellett neki mire lassan visszament és kapcsolt. Ki lett takarítva, és megolajozva, azóta jó. -
Xaels
félisten
Lementem beindítottam kicsit gépet, átnéztem, hogy reggel ne kelljen. Kicsit meg is tréfáltam magam a sztenderrel.
Pöccre beindult elsőre nem volt gond, de utána ugye a sztenderrel sikerül leállítanom akaratlanul és utána nem mindig akart az indító kapcsolóra indulni. Szerintetek kapcsoló gond vagy más?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Thermalright Aqua Elite 360 V3
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Akció!!! Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i5-1334U 16GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo X1 Carbon G11 Core i5 1335U 16Gb Ram 256Gb NVMe Touch Gyári Lenovo Garanciás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

"![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De hogy gyártják, vagy csak készlet, azt passzolom.

Ugyanis el tudnék viselni még 30-50 lóerőt is a ménesben. Ugyanakkor nem igazán találtam olyan motort, ami megfelelne az igényeimnek, és tetszene is. Az SV1000S lett volna még a legközelebb (jó motor, futómű, V2 
Egy 3,5 éves, egygazdás, rendesen karbantartott, hibátlan állapotú motorról beszélsz! Ha neked a "szar műszaki állapot" fogalma azt jelenti, hogy egy kemény keverékű gumim van (ezt tették rá gyárilag) és meg van kissé égetve a hátsó betét, akkor nem sok közöd van a motorok műszaki állapotának megítélésről.
Csak szólok, hogy millió körül mennek ezek, nem a feléért! De hülye leszek másnak gombokért odaadni, nem azért vettem szalonból újonann, hogy valaki utána röhögjön a markába.