Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
basel00
tag
Hello
sracok kb mennyiert tudnam eladni a motorom
Sv 650S 2004-s, 27e km van benne,25kw van a forgalmiban, tavaly nyar elejen vettem ra gumikat amivel kb 2e km mentem mert azota kulfoldon vagyok, most iden lett cserelve az akksi meg a lancszett. -
basel00
tag
Ujra fent all a kerdesem
Nem tudom hogy valaki esetleg tervez e menni augusztusban motogp futamra Brno-ba, esetleg tudnatok e segiteni hogy jegyet illetve szallast hol lehet intezni vahy esetleg ha valaki megy ki kocsival es 2. személy beferne az se lenne gond.
Koszonom a segitseget -
basel00
tag
Sziasztok
Nem tudom hogy valaki esetleg tervez e menni augusztusban motogp futamra Brno-ba, esetleg tudnatok e segiteni hogy jegyet illetve szallast hol lehet intezni vahy esetleg ha valaki megy ki kocsival es 2. személy beferne az se lenne gond.
Koszonom a segitseget
-
basel00
tag
válasz dellfanboy #83666 üzenetére
Vagy a muszerfalra ahol elfer nem tul sok helyen, vagy a tankon de inkabb muszerfal
-
basel00
tag
Hello mindenki
Sv650-re szeretnek valami telefon tartot gps kent hasznalnam tudnatok ajanlani?
Koszonom -
basel00
tag
Srácok
Bőrruhát mivel szoktátok tisztítani??
-
basel00
tag
HI
kettő gumit nézek
MICHELIN PILOT POWER 2CT
NANKANG SPORTIAC WF2 tapasztalatok, vélemények? -
basel00
tag
Srácok kettő gumit nézek
MICHELIN PILOT POWER 2CT
NANKANG SPORTIAC WF2 tapasztalatok, vélemények? -
basel00
tag
Sziasztok
tudnátok segíteni illetve ajánlani Sv 650S-re gumikat max 70e Ft-ig köszi
-
basel00
tag
válasz Topiccsendőr #58875 üzenetére
csak egy érdeklődés volt
-
basel00
tag
Hello
Egy kérdésem lenne hozzátok, 2 éve motorozok egy Sv 650-el ez volt az első nagyobb motorom de jövőre vagy utána szeretnék venni egy CBR 600RR-t szerintetek érdemes váltani?
-
basel00
tag
Hello
Egy olyan kérdésem lenne hozzátok hogy adott egy 25kw-s Sv 650S (2004) motor szerintetek arra mekkora az érdeklődés??
[ Szerkesztve ]
-
basel00
tag
igen igen igen pont igy volt nekem is fordulok ki meghúzom pafff
-
basel00
tag
Sziasztok
Olyan kérdésem lenne van egy 2004-s Sv 650S motorom amikor elindulok vele és jobban húzom a gázt akkor előszokott fordulni hogy leáll a motor mint amikor ráadom a gyújtást de csak az elején csinálja amikor már meek vele 1-2 Km-t nem csinálja vagyis eddig nem vettem észre.
Ez mitől lehet??Köszi
-
basel00
tag
Srácok Sv 650-be a plexi rögzítő csavar M5-s vagy 6-os?
-
basel00
tag
Sziasztok
Érdeklődni szeretnék hogy nincs e valakinek eladó üléspúpja Suzuki Sv650S-re esetleg kék színben?
Köszönöm
-
basel00
tag
Hello motoros tesók
Segítség kéne mégpedig van egy Sv 650-s motorom és szeretnék bele olyan izzót venni ami kékes színen világít de ne legyen büntetendő, tudtok ilyenben segíteni mely izzók a jók?
Köszönöm
-
basel00
tag
válasz Laraxior #32700 üzenetére
Figyelj már egy autó meg 600-as sportmotor ami alatta 120 lóerő mozog, teljesen más érzés.
Itt senki sem akar lebeszélni semmiről, csak elég sokan kezdtek már nagy motorral és nem lett jó vége, meg hogy írtad is hogy most teszed le a jogsit akkor gondolom nem vezettél robogón kívül semmit és egy 5-10 le motorra ráülni egy 120 le-re háááát nem tom.De figyelj én azt mondom vedd meg nyugodtan, de akkor ne sajnáljál 150-250e Ft-t ruhára, mert ha egyszer borulsz lehet ott is maradsz.
-
basel00
tag
na én meg csak meglett melyik sisakot veszem meg vagy HJC fg-17 vagy a is-17 közül vmi szép dizájnosat
-
basel00
tag
hát ja az Arai meg a Shoei az télleg jó de meg is kéne fizetni
-
basel00
tag
hát nem tom nem olvastam még rosszat rolla és a HJC az jó sisak?
-
basel00
tag
Srácok 50e Ft-ért lehet venni jó AGV vagy Sharks sisakot??
-
basel00
tag
Srácok a Arlen Ness illetve a Berik bőrkabátok mennyire jók?
-
basel00
tag
Srácok ha veszek egy Pro tech-s fokozatkijelzőt az Sv 650-re a csatlakozót hova kell ddugni?
-
basel00
tag
Köszi köszi
am megkérdeztem adtak ki úgy Sv-ket hogy gyári állapotban lefojtották 25kw-ra így vitték be a rendszerbe meg persze a forgalmiba és egy idő után kivették a fojtást
-
basel00
tag
Üdv
Van egy Sv 650 S motor és olyan kérdésem lenne hogy kezdő de mégsem teljesen kezdő motorosnak mennyire ideális?
Illetve ez a motor 25kw van a forgalmiban írva és a kérdés hogy ezért a rendőr nem büntethet meg mivel valóban 50kw-s csak nincs benne fojtásköszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Bestbuy játékok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Horgász topik
- Android szakmai topik