Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- Klaus Duran: Panelkérdés.
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bogyó bá'
nagyúr
Tegnapi sztori, csak akkor nem értem rá írogatni:
Tavaly, fillérekért (5000/pár) vettem 2 elég viseltes, kicsi bőr oldaltáskát a csótányra. Mivel itt-ott feslett a varrása a sarkoknál, gondoltam elviszem a városunkban olcsóbbnak mondott cipészhez (a kettő közül), öt perces kisjavításra. (5-6 db 5 cm-es varrást kellett volna csinálni, más baja akkor még nem volt). Azt mondta, hogy 2 hétre vállalja, és 5 ezer pénz lesz! Persze felröhögtem, és elhoztam.
Idénre már nem tűr halasztást a dolog, mindkettő végigszakadt a varrások mentén, több szegecs kiszakadt, az egyik csat szíja is elszakadt tőből. Most a másikhoz (ez qrva drága hírében áll) vittem el kíváncsiságból, el is vállalta szerdára (!!!), összesen kettőezer forintért a 2 darabot együtt! Azt mondta, ebbe az összes hiba javítása belefér, háromnegyed óra meló, meg 200 forint anyagköltség.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4201
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)