Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zsírkrétamen

senior tag

válasz A Zéé #154166 üzenetére

Sejtettem hogy szóba jön, és van is benne valami. Idegesebb vagyok, hisz már nem csak a saját életemért kell felelnem egy barom miatt :)

Viszont köszi a választ! Akkor ezt sajnos elengedem :( Igazából az volt a "haditerv", hogy ha az illető el is menekül a kamera láttán, ha ott helyben rendőrt hívok, és neki megmutatom a felvételt, ahol egyértelműen látszik a dolog, a rendszáma, akkor nem csak egy üres feljelentés lesz ahol nem történik semmi, hanem tényleg meg is büntetik.

Mindenki más: Köszi, a témát lezárnám. Jelzem továbbra is, hogy nem a buszsávba elém bevágót szeretném feljelentgetni, és nem az autót rámhúzó embert. Ha nincs látványos sérülés rajtam, vagy a motoron, akkor az autós tovább hajt, hogy nincs itt semmi látnivaló, hát nincs bajod, mit ugatsz, túlélted nem?! Ha rendőrt hívok, nem csinál semmit, mert ugye nincs bajom, és bizonyítékom sincs rá. Azt meg már senki nem veszi figyelembe, hogy nekem szerencsém volt, hogy meg tudtam állni, vagy el tudtam kerülni a nagyobb ütközést, más lehet nem ússza meg ilyen könnyen. Ezek az autósok, akik kis híján elvettek egy ember életet, de megúszták és még nekik áll feljebb, ezek meg fogják tenni újból.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés