Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsírkrétamen
senior tag
válasz
A Zéé
üzenetére
Sejtettem hogy szóba jön, és van is benne valami. Idegesebb vagyok, hisz már nem csak a saját életemért kell felelnem egy barom miatt
Viszont köszi a választ! Akkor ezt sajnos elengedem
Igazából az volt a "haditerv", hogy ha az illető el is menekül a kamera láttán, ha ott helyben rendőrt hívok, és neki megmutatom a felvételt, ahol egyértelműen látszik a dolog, a rendszáma, akkor nem csak egy üres feljelentés lesz ahol nem történik semmi, hanem tényleg meg is büntetik.Mindenki más: Köszi, a témát lezárnám. Jelzem továbbra is, hogy nem a buszsávba elém bevágót szeretném feljelentgetni, és nem az autót rámhúzó embert. Ha nincs látványos sérülés rajtam, vagy a motoron, akkor az autós tovább hajt, hogy nincs itt semmi látnivaló, hát nincs bajod, mit ugatsz, túlélted nem?! Ha rendőrt hívok, nem csinál semmit, mert ugye nincs bajom, és bizonyítékom sincs rá. Azt meg már senki nem veszi figyelembe, hogy nekem szerencsém volt, hogy meg tudtam állni, vagy el tudtam kerülni a nagyobb ütközést, más lehet nem ússza meg ilyen könnyen. Ezek az autósok, akik kis híján elvettek egy ember életet, de megúszták és még nekik áll feljebb, ezek meg fogják tenni újból.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
- HP EliteBook x360 1040 G11 - 14" WUXGA Érintő - Ultra 7 155H - 16GB - 512GB - Win11
- Dell Inspiron 5490 /i5-10210U/4GB/500GB M.2/MX230/WIN11/Új akku/Billentyűzet problémás/Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- 27% - Samsung S32DM700UU Smart M7 Monitor! 3840x2160 / 4ms / 60hz / 4K
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Igazából az volt a "haditerv", hogy ha az illető el is menekül a kamera láttán, ha ott helyben rendőrt hívok, és neki megmutatom a felvételt, ahol egyértelműen látszik a dolog, a rendszáma, akkor nem csak egy üres feljelentés lesz ahol nem történik semmi, hanem tényleg meg is büntetik.