Hirdetés
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
szTotyy
őstag
Valamikor az S02 környékén, amikor megjelentek az első fegyverskinek, éreztem én hogy valami hasonlóvá fog fajulni ez a játék, de ekkora baromságra nem számítottam.
Nagyon távolinak tűnik az S0 -ehhez képest tökéletes- játèkmenete.
Szerencsére csak egy szezonális event lesz elvileg. -
ToMy_
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Hát, a készítőknek innét üzenem, hogy ezért nem szabad gyógyszerre inni.
Aki ezt a baromságot kitalálta, csúnyán be lehetett mindenezve. -
Csokishurka
őstag
[link]
Érdekesnek tűnik, utálom a spellezgetést egy lövöldözős játékban, de azért megnézem majd milen ez a mód. -
FeRRaR1
őstag
-
FeRRaR1
őstag
Megvan a 100 Koi card, megvan az arany AK12 skin. -
FeRRaR1
őstag
Tegnap volt pár nagyon jó köröm. 4 vs 4 airport bent, 2 killel nyertük de 2 csapattag halott. Erre jön egy másik 4-es csapat. Matzka, AK12, nagy armor és társai, belövik utolsó csapattársamat. Belőttem mind a 4-et.
Már nem aggódsz, nem kapkodsz, egy ilyen flow state volt hogy pontosan tudtam mit kell tennem, mikor melyik stimet lövöm el, melyik nadre hogy reagálok, és 6 killel jöttem ki középről. Utólag gondolkoztam hogy annyira benne voltam, hogy nem hezitáltam, nem agyaltam, minden csak jött azonnal és természetesen. Belövök egyet de kifogyott az összes táram, pixel résen láttam az utolsót, hiába lőtt, úgy mozogtam hogy ne találjon el miközben tárazok. Betol 3 nadet, én betolom a 20 sec regen stimet, és előnytelenebb bal peakingel is be tudtam lőni. Maga a csata is jó volt, de az az érzés hogy egyé válsz a játékkal, és ismered az valami hatalmas volt. Nagy csata közben is tárazás, stimek, mindig minden jókor. Mint egy természetes reflex.
Nekem inkább akkor jó ha nem kell 100% komolyan vennem. De forbiddenen mindig kell a 100%. Úgy hogy marad a lockdown. Ha csak nem a csapat belekényszerít...
-
FeRRaR1
őstag
Nagyon nem jön be a forbidden. 1 RED, csak 2.5 mill, de cserébe akkora feszültség van rajtad meg koncentráció... Airportot leszámítva a loot se jobb szerintem. Esetleg minimálisan. -
FeRRaR1
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Igen, a kisebbikben. Viszont ez is kis eséllyel jelenik meg.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Igen az ott random red spawn, ahogy a kis ház is ahol a földön van egy pc ahogy lemész onnét. Bár elég ritka hogy megjelenik...
-
Csokishurka
őstag
Amúgy sem volt egy olyan rossz kör. Mondom szűkös az idő csak elnézek a temető felé. Ott volt a síron a mask, mintha csak rám várt volna
-
FeRRaR1
őstag
5 safe?
Üres.
Kekszes doboz?
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Nem, viszont van pár haverom a játékból akik jók, ha hívnak akkor általában igen.
-
FeRRaR1
őstag
Na pont beszeltük, ma is lett egy.

-
FeRRaR1
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Ez velem is megtörtént az első hetemen mikor játszok, bokorba töltök eletet, tárazok, pakolgatok hallom a lépteket, belövöm, terminátor kar. Stable és Grain trade között a szélén.
-
Csokishurka
őstag
Tegnap mondom megyek pár norm farmot hogy csináljam küldit. Aztán lelőttem egy opit, csórikámnál volt a terminátor kar....szegény hogy szidhatott.
-
IzI
senior tag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Nem rossz
tényleg ki kellene javítani. -
FeRRaR1
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Huuu de utálom azt a hátizsákot
DOD9 pont az egyik amiről írtam, hogy kb fel áron számolja el valamiért.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Szerintem max ammo szinten. Mert ha rendesen elszámolná, akkor ha T5 vagy T6-ot akarsz normálon vagy lockdownon, akkor csak sérültet / kevés életeset tudsz bevinni azt meg gyorsan nullázzák a találatok így annyira nem para.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Amit én tudok hogy lehet trükközni az árakkal. Sisak, füles, backpack, armor nem lehet hátizsákba, nem enged úgy betölteni. Fegyvert lehet le csupaszítani, azok lehetnek benne. Viszont van még egy trükk, hogy bizonyos sisak és armor-t csak fel áron számol el, valamit teljesen. Szóval ha a fél áron elszámoltad mondjuk félig sérülten veszed / szerzed akkor negyed áron számolja el. De vannak olyan játékosok akik ennél is többet hoznak be és nem tudom hogyan. No nem mintha én akarnék ennél többet.
Tegnap egyedül 6 embert lőttem be Airport lockdown / Freight centeren. 3 x 2 csapat jött.
Szerintem kicsit emelhetnék a limitet, mondjuk 650k normal, 1500k lockdown, minimum 1000k forbidden. Viszont MINDEN számítson bele piaci áron. Töltény is, ital is, minden ami nálad van. Akkor kevésbé tudnának játszani a limitekkel, nem kéne fegyvert bontani, meg trükközni ahol lehet...
1000% hogy valaki ennél is többet trükközik, egyébként nem rohangálna ennyi T6 sisak U191-al lockdown módban.
-
Csokishurka
őstag
Hát ha táskába rakja akkor is számolja? Amúgy nem tudom, mert egnap nálam is érdekes volt. ABI-s karrierrem legdurvább szituja volt. Farmon a villa háznál. Én T4 alap M4 T4 lőszerrel. Trió full T5 atomra pimpelt fegyóval. 2,5 misivel jöttem ki úgy hogy kb semmi mást nem is lootoltam csak pár kék cuccot.
A srác M4-e azt hiszem vagy 350k volt, a riges T5 armor meg a T5 sisak+plexi+commander füles. Most nem tudom megnézni mennyi volt de sztem tuti hogy több mint 1 misi. Haverjának ugyanez csak AK-val....nem értem ezt hogy -
FeRRaR1
őstag
Nekem 3 napja csak 4 vagy 5000 koen van a széfekben. Néha 3-4x adagban de volt hogy 5x 4000. Siralmas.
Csak a killekből van normális pénzem, mert Airport lockdownon 2 eset lehetséges: Naked free kit és többe került a lvl5 ammo belőni mint amit ér mindene. Vagy full T6 csapatok. Belőttem egy srácot, 800k U191, 400k T6 sisak, 350k M4 T5 armor. Hogyan?????? Oké hogy a fegyvert szétszeded, de ide tuti kellett valami más trükk is.
Biztos boldog volt mikor sebezni se volt ideje olyan gyorsan belőttem
-
ToMy_
tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Van vmi anomália rendszerben, néha olyan cuccokat dob páncélszekrényekbe normal-on, hogy csak pislog az ember...

-
IzI
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Lehet a kezdőket,így akarják segíteni.
-
Csokishurka
őstag
Skacok miért van olyan érzésem mintha jobb lenne a loot normalon néha összevetve lockdownal?
-
DiamondBack
senior tag
Gratula, ebben a pár körben kb kihoztad a teljes stash-em értékét

Ettől én nagyon-nagyon messze vagyok még a 60 órámmal, nem is akarnék még ilyen szinten játszani, kell hogy fájjon még sokszor alacsonyabb szinten hogy megtanuljam a dolgokat. Nyilván egyszer-kétszer be lehet menni másfél millás loadouttal de sokat nem ér ha nem tudom mit csinálok
#540Csokishurka okés, felveszlek aztán majd összefutunk
-
Csokishurka
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Oksi, Csokibacsi az ingame nevem

Nekem eléggé hektikus hogy mikor vagyok mikor nem gép előtt, ha fent vagy rádírok aztán megyünk párat. -
FeRRaR1
őstag
Most vagyok túl életem két legőrültebb raidjén.
Először beállítottam a korábbi rekordomat ismét ami nem volt túl sok, 6.2M. Volt sok 5-6 közöttim de valahogy soha nem lett több. Nem volt nagy zsák amikor kellett volna és társai...

De hogy hogyan... 3 forbidden playerrel toltam akik T6 sisak, U191 és társai. Egy rat team belőtte őket, én a leggyengébb láncszem maradt a kis AK12-vel. 2 marad belőlük, pont volt nálam nebulizer saját gázukon átmentem csendbe, egyiket azonnal belőttem. Másik kint rejtőzködött fejét mutogatta néha. T6 sisak, társam U191-ja. Akkor a pro player mondta nekem hogy várjam meg még az ajtó csukódik és ott lesz egy pixel gap ahol át lehet lőni. T6 srác akkora fejest kapott hogy szerintem szétverte a gépét
7 fully loaded hulla lootolni...
Úgy lett 6.2 hogy kihoztam a társaim sisakját és fegyverét. Ment a legózás rendesen. Ha nem hozok ki nekik semmit valószínűleg 10M+ lett volna.

Rengeteg ló, meg 926, benne Rush, benne Cowhide, benne FA multi... Prok mondtak mit hova hogy maximális helyem legyen.Mondom ennél durvább nem lehet. De aztán lett.

Ismét 3 RED, hatalmas csaták, és még meg is bosszultam egyik csapattársam halálát.Persze mind ezt 4 unalmas raid után amiből 2x haltam is. Aztán utána 2 ilyen ahol érzem hogy ez a játék különleges.
Lassan meglesz a 10M feletti is

6 raidet toltam ma és 4 RED lett, plusz a rekord.

Nem leszek soha világbajnok játékos, de amég ennyire élvezem addig semmi más nem számít. -
DiamondBack
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Én is lockdown, farm, airport, northridge-n csak pár kör. két hete kezdtem el komolyabban játszani vele előtte valahogy nem került fel a palettára annyi extraction shooter van mostanság.
Nekiálltam a 3x3 case-nak (habár mindjárt vége asszem a seasonnak) de kb felénél meguntam a folyamatos airportot egyedül vagy néha gear nélküli, mosin-os randomokkal. Amúgy a questeket is, menj be és nézz meg 6 kukát, kiváló, volt vagy 3 milla mire meglett állandóan haltam
Menjünk egy-két lájtos kört majd meglátjuk hogyan tovább
-
Csokishurka
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Én szívesen mennék, en is unom a solot. Jelenleg a számomra új mapokkat tököm. (Airport meg Northridge) De mehetünk bármit amúgy. Jah inkább lockdownt szoktam menni.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Lockdown vagy forbidden?
-
DiamondBack
senior tag
Szerintem nem sok esély van rá de azért megkérdezem hogy esetleg valakinek nincs kedve duozni néhanapján? A randomok veszélyesek, a solo meg nem nagyon megy

-
Csokishurka
őstag
válasz
DiamondBack
üzenetére
Jah én direkt kikapcsolom, de lehet visszakéne ha más nem arra jó hogy tudom honnan lőtték le

Igen olyankor pörög az adrenalin, csak hát általában ugyanaz a vége
Gemini ezt irta: (Szerintem ma kirpóbálom, feltéve ha van ticketem)
Az Arena Breakout: Infinite (ABI) játékban a Solo Ops egy olyan dedikált játékmód, amelyet kifejezetten egyedülálló játékosok számára terveztek, így nem kell attól tartanod, hogy 4 fős csapatokkal (squad-okkal) kerülsz szembe. Főbb tudnivalók a Solo Ops módról:Feloldás: Általában a 30-as szint elérése után válik elérhetővé.Belépési feltételek: A részvételhez gyakran egy meghatározott minimális felszerelési érték (pl. 300 000 Koen) és esetenként egy speciális Solo Ops jegy szükséges.Egyenlő esélyek: Ebben a módban mindenki magányos farkasként játszik, tehát csak más szóló játékosokkal találkozol a pályán.Kockázat és jutalom: Kiváló lehetőség a pénzszerzésre (lootolásra), mivel nem kell osztoznod a zsákmányon a csapattársakkal, de ha meghalsz, ugyanúgy elveszíted minden felszerelésedet.
-
DiamondBack
senior tag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Erre én is kivancsi vagyok, sose dob be randomokat hozzám a matchmaking, a 3v1 meg nem izgalmas, vagyis de csak drága

-
Csokishurka
őstag
Hát tegnap én is találkoztam kettővel. Pontosan tudták hova kell rakni a granyót. Meg guggolva lassú sétával mentem de akkor is tudták hol jövök ki....
De azért volt egy két szép köröm.
Az a Solo Ops az az amire gondolok, csak solo playerek ellen dob össze? Mert tegnap is mindig a duok vagy a triok raknak el. -
ToMy_
tag
Azért azt nem mondanám, hogy "nem vészes a csalók mennyisége".

Ez kb. egyheti termés. Nagyon durva, hogy miket művelnek ezek a kis véglények, hálisten van már hwban, úgyhogy előbb-utóbb csak elfogynak.
Az tény, hogy csökkenő tendencia, de sajnos van még elég sok belőlük. -
szTotyy
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Csak letöltöd steamen keresztül.., ennyi. Semmi mást nem kell csinálni. A steam is csak a játèk launcherét indítja.
-
Csokishurka
őstag
Jah kb 98%-ban lockdownt mentem mindig is. Ahogy meglett a legendary rank abba is hagytam a játékot.
Nah akkor ma majd letölötm a játékot. Még annyi hogy én még steam nélkül toltam, és a profilt át kell vinni valahogy vagy magától megcsinálja? (volt egy alt accountom is másik email címmel) -
szTotyy
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Egyáltalán nem vészes a csalók mennyisége, lockdownban legalábbis biztos nem.., nem is emlékszem mikor kellett utoljára egyáltalán elgondolkoznom azon, hogy reportojak-e.
A szezon elején vègre felemelték a tickrate-et 72-re. Ez meg is látszott, minden találat tegisztrálva, a játék simább lett.
Aztán mintha ebből visszavettek volna..., megint rengeteg a nem regisztrált találat.Van új pálya.., -nekem ugyan nem tetszik, de- azt mondják forbiddenben nagyon jó a loot rajta.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Csokishurka
üzenetére
Lockdown egész jó talán ha 2 cheater volt 3 hónap alatt. Forbidden rosszabb sokkal...
Tickrate sokkal jobb ezért maga az alap gameplay is sokat javult. Volt sok qol update és társai.
-
Csokishurka
őstag
Hallo. Gondolkoztam kicsit visszatérek gamelni. Mi a jelenlegi állapota a játéknak? Még akkor toltam amikor nem volt steamen, sok a cheater? Mert lehet akkor inkább hagyom...
-
FeRRaR1
őstag
Sajnos elég halott a topik de azért bedobom:
Airport Lockdown, megvolt az első dupla RED. 2 perc, extract mellet mondom megnézem a csomagtartót még arra van időm. Bumm, 3 RED.

(Csak 3-4 hónapja játszom)
-
IzI
senior tag
Steam megjelenésével,a csiterek is megjelentek,én úgy tapasztalom.Voltak korábban is,de csak elvétve, de most...
-
szTotyy
őstag
Sokkal többen lettek, az határozottan érződik, ami remek a jàtèk szempontjából.
Viszont már Forbidden módban is vannak bot playerek.Számomra az a legigesítőbb, hogy a testlövés nem halálos. És úgy nèz ki, ez a vàltoztatás marad is. Pluszban erre még rájönnek az újjáèlesztő stim-ek, így sokkal nehezebb ölni.
-
nanofocus
tag
Fuhh mennyi új játékos van
Kicsit "jó" érzés volt ledarálni őket farmon, tegnap kinyírtunk vagy 6-7 embert is, mivel ott kezdtek szegények, mi meg csináltuk a seasonal mission-t ami most farmon kezdődött. Egyébként én azt vettem észre, hogy pozitív hozadéka is van a steam-es integrációnak, mostmár nem csak duoba indulunk 3-4 fők ellen, hanem mindig van velem legalább 2 ember, kevesebb a "lemaradás". Örülök hogy kivették a koen vásárlást. -
jimpo
senior tag
Már Steamen is elérhető!
-
Zsoldo
csendes tag
-
konci79
őstag
Köszi, így már értem.
Nem szoktam Secure Ops-ozni, mentem párat, 4/4 szer kiszedtek 6-os cuccban, én meg csak nézek... -
ooooobi
őstag
Na közben kiderült a kill feed tuti nem fog bekerülni, redditen irta a dev. Plusz kérik az embereket reagáljanak a bétára, szal ha valamit sokan kritizálnak esélyes, hogy nem teszik be. Kíváncsi vagyok erre az új Farmra este rápróbálok én is, tetszik hogy kiszélesítették.
Update: We will not be implementing these features in the live server!
Dear Operators, ❤️
We’ve recently received a lot of feedback and suggestions regarding the two changes in our beta test.
The good news is that we will not be implementing these features in the live server:
1. Kill feed/notification.
2. The ability to sprint while crippled.
The test server is an important way for us to gather player feedback, and we genuinely welcome all players to actively participate in future testing to help us continuously improve the game.
👉Please give us more feedback. S2 Closed Beta Test Bug Report & Gameplay Feedback
We are listening to you!
Thank you!
Új hozzászólás Aktív témák
X
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Crimson Desert
- Xbox Series X|S
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Tömeges leépítés az Epicnél: 2025 óta csökken a Fortnite aktivitása
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Witcher topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Call of Duty 4
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple watch SE 3 2025 40mm Starlight ÚJ 1 év Apple jótállás
- Seagate Barracuda 8TB SATA3
- ÚJ, KOMPAKT GAMER PC - RYZEN 5 5600, RX 9060 XT 16GB, 32GB RAM, 1TB NVME SSD
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M3 15 256GB,Újszerű,Dobozaval,24 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Honor Magic6Pro 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3702
- TP-Link TX401 PCIe Hálózati Kártya - 10Gigabit!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

tényleg ki kellene javítani.