Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Én le vagyok döbbenve ezektől a történetektől, tavaly voltam Stevennel Szerbia, Montenegró, voltam Horvátoknál, Szlovákoknál többször, 1 hete megjártuk a Transalpina, Transfogarast, de még csak nem is láttam rendőrt igazoltatni, nem minket nem, de senkit.
Azt mondták, ha ott nem kapsz a helyszínen büntit, akkor megúsztad, ebben reménykedem, mert mi vittünk kresz könyvet, hogy egész biztosan ki tudjuk pipálni, hogy minden szabályt megszegtünk e
. Ebből a gyorshajtás volt a legkisebb tétel. A helyi motoros még gyorsabban, erőszakosabban ment, hiába nem tudott egy íven kanyarodni, de az ment, mintha kergetnék. Az autósok erőn felül segítőkészek voltak, ezt úgy kell érteni, hogy utolértük és már ment is le két kerékkel a padkára, csak hogy meg tudjuk előzni záróvonal átlépés nélkül. Mi nem kockáztattunk, ha már záróvonal, legyen dupla 
Szóval csak hallgatom ezeket a horror storykat, de még nem tapasztaltam meg, aminek persze örülök.
Én mindig viszek magammal kp-t, inkább 1000 eurót v. többet, de nekem GS van, ki tudja azt mikor kell trélerezni
. Nem egy helyre teszem, így nem kívánják meg, nem hagyom el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Honor Magic5 Lite / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Xiaomi 17 Ultra 512GB Black Karcmentes állapot 16GB RAM 2029.03.11. garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

. Ebből a gyorshajtás volt a legkisebb tétel. A helyi motoros még gyorsabban, erőszakosabban ment, hiába nem tudott egy íven kanyarodni, de az ment, mintha kergetnék. Az autósok erőn felül segítőkészek voltak, ezt úgy kell érteni, hogy utolértük és már ment is le két kerékkel a padkára, csak hogy meg tudjuk előzni záróvonal átlépés nélkül. Mi nem kockáztattunk, ha már záróvonal, legyen dupla