Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• bacus

őstag

Én le vagyok döbbenve ezektől a történetektől, tavaly voltam Stevennel Szerbia, Montenegró, voltam Horvátoknál, Szlovákoknál többször, 1 hete megjártuk a Transalpina, Transfogarast, de még csak nem is láttam rendőrt igazoltatni, nem minket nem, de senkit.
    Azt mondták, ha ott nem kapsz a helyszínen büntit, akkor megúsztad, ebben reménykedem, mert mi vittünk kresz könyvet, hogy egész biztosan ki tudjuk pipálni, hogy minden szabályt megszegtünk e :D. Ebből a gyorshajtás volt a legkisebb tétel. A helyi motoros még gyorsabban, erőszakosabban ment, hiába nem tudott egy íven kanyarodni, de az ment, mintha kergetnék. Az autósok erőn felül segítőkészek voltak, ezt úgy kell érteni, hogy utolértük és már ment is le két kerékkel a padkára, csak hogy meg tudjuk előzni záróvonal átlépés nélkül. Mi nem kockáztattunk, ha már záróvonal, legyen dupla :D

Szóval csak hallgatom ezeket a horror storykat, de még nem tapasztaltam meg, aminek persze örülök.

Én mindig viszek magammal kp-t, inkább 1000 eurót v. többet, de nekem GS van, ki tudja azt mikor kell trélerezni :D. Nem egy helyre teszem, így nem kívánják meg, nem hagyom el.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés