Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Chris0321
üzenetére
Senki nem mondta, hogy kezdjen 600-assal vagy 1000-sel. De a korlátozott jogsik a világ legnagyobb hulladékai, állami pénz fejde semmi más...
Mod.: Hogy a városi kis karikák alatt egy Gladius vagy CBF nem fogja bántani az is biztos. Ellenben el fog locsolni súlyos 100 ezreket mire az A1, A2, A-t végig lépkedi. Az A1 meg talán arra elég, hogy fogalma legyen a motorról elsőre úgyis sokkolni fogja az első nagy gépe. Attól mert A-d van nem csak GSXR1000 L0-át vehetsz tanuló motornak.
Mod2.: Ha fejben rendben vagy, nyugodtan lehet kezdeni akár egy 600-assal is. A sor4 ha nem pörgeted nem fog hanyat vágni... Egy Hornet pl nem épp az az özvegy gyártó kategória.
@persu: ha nem is túl de jó a hűtés nézz meg pár track videót nem igazán megy félútnál feljebb műszer. (Mondjuk egy mérést megnéznék kamerával mi hol mennyi.
) -
tboy93
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Az azért eldönthető, hogy egy adott márka típusai között több problémásabb van-e, mint egy másik márka típusai között. Ennek persze lehet ezer oka, a műszaki összetettségtől, a gyártás helyétől, meg sok mindentől függ nyilván.
(#116195) dellfanboy
Van ismerősi körben E46 320i, még Fl előtti, a motorral nincs is baja. -
törölt tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Mondjuk az E46 M3 sajnos nem tartozott a legjobbak közé, de kifejezetten rossznak nem mondanám.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
etnies
üzenetére
Nem, nagyon jó a hűtése már már túl hűtőt.
[link] fordulatszámmérő bal alsó sarka, nekem ezt a hőfokot eddig max városban sikerült elérni. Meg is ijedtem megnéztem a termosztátot de jó. Kérdeztem angol márka csoportban és közölték normális használat mellett éppen belép a középső csík aljába országúton a hőfok, a venti meg csak a két víz hullámocska között kapcsol.
-
Max_218
tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni,egy motorról.
B"-s jogsim már van 3 éve,napi szinten 300-500km.-t vezetek.
Viszont most a jó idővel ismét felerősödött bennem a motor iránti vágy.Viszont csak A1-es jogsit szeretnék lerakni,egyenlőre. Nem tudom hogy érné meg jobban,ha pár évig nem gondolkodnék nagyobb motoron.
A kiszemeltem egy Benelli BN125 [link] lenne.Sajnos semmi tapasztalatom nincs a motorok felől.
Tudnátok róla valamit mondani,vagy hasonló nakde bike-ot ajánlani?Köszönöm szépen.
-
JDMKid
tag
-
Micsurin
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Szerintem még jobban, nézd meg a hirdetéseket. Minden motorban de legalábbis a kínálat 3/4-ének évjárattól függetlenül 25-35 ezer kilométer közt van a futásteljesítménye. Na ne nézzük már egymást hülyének 10-20 éves motorok esetében.
Mod.: a kedvencem mikor még úgy is áll az órában a spirál mint amit megfújt a szél...

Én se tudom a nepper mennyit tekert bele, a 28 ezer számomra hihetetlen egy 97-es motortól, ellenben a csörgés amiről beszéltünk korábban 50-60 ezer között jelentkezik. Nekem még szerencsére nincs.
Nem nem néztem be van e hegesztve az alátét már mielőtt valaki jó kedvű lenne.
@Persu: Köszönöm!
Azért ennek majd utána járok, esetleg van kontaktod? Azt leszámítva, hogy csörög amíg a kosár nem kotyog miatta akkor nem is kell vele foglalkozni ha esetleg bekövetkezik? 
Rohadt távoktatás, GS-es haveromnak aki csorgatja a nyálát egy dobra de a GS hegesztettje elveszi a kedvét már annyira röfögtetném a Delkét az egyetemi parkolóban. Degec...
-
queens
tag
válasz
queens
üzenetére
Sziasztok!
köszi a szállítási tippeket, egy kis furgon lesz a megoldás, amibe befér majd.
egy [link] ilyen elsőkerék fixáló tartó jó lenne, honnan lehetne ilyet kölcsönkérni vajon?
pesten hova vihetném átnézetni, ezt a svalbit? illetve úgy mondom, hogy megszerelni

pár éve mentem vele, de azóta nem indul, a berúgókar törött, új van hozzá.
szép állapotban van, de belül nem tudom mi lehet vele, nem is értek hozzá.köszönöm szépen
-
canniball
nagyúr
válasz
energy4ever
üzenetére
Jogos. Btw az összefoglalóban mindkét topik be van linkelve.
-
canniball
nagyúr
válasz
bigrob
üzenetére
Szia!
A nagyrobogós topikban valószínűleg jobban vágják a dolgot.
-
jacis
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Varoz
üzenetére
Veszek majd egy gyárit, mivel a malac biztosan sokáig velem marad. Egyszerűen egy eszméletlenül jó öszvér.Mindenhova elvisz bármikor aránylag élvezetesen, az első Wilbers rugók sokat dobnak...

-----
Utolsó CB poszt, mivel lassan összeáll már csak két fehér oldalidomra várunk meg türelemre, hogy lefújjam a leömlőket...(Le is kéne már mosni mert koszos mint a bűn, majd holnap miután 30km-ert meg kell tegyek a csomagomért. Naná, hogy a legközelebbi posta csomag pont Újpesten volt.
Najó azért nem bánom na.
)

Ez a pár fehér kiegészítés + a dob, az indexek és a hátsó traktus megkurtítása nagyon feldobta.
Tükör még cserés, a Rizomak nagyon tetszenek csak na...$$$ de talán nyáron kap egy párral.A relé kicsit hangosabb lett mint azt vártam...

A Delke meg pont olyan szépen szól kültérben mint reméltem(nincs bent a síp):
[link] [link]Dyno kit bent, érezhetően jobb. Úgy veszi a lapot mint gyári dobbal vette, egy szinkront elbírna (majd ősszel) mert amíg nem totál meleg egy picikét dobálja de utána szépen beáll már.
mod.: van egy kis zörgés az egyik vidiben, az a csoda kínai telefontartó, még nem jutott egy új Quadlockra.

Ja igen még a lábtartó csavarok is a todolisten vannak neki is akartam ma állni de rám sötétedett közben. Na meg miután láttam az angol srácok színes csövezését kinéz még egy fehér szilikon vízcső szett majd télen.
-
bigrob
őstag
Sziasztok!

Volna egy olyan problémám a kis robogómmal, hogy nem mutatja a műszerfal, hogy mennyivel megyek és nem pörög a km óra.
Ma beszéltem egy szerelővel aki azt mondta, hogy a kis 150-es Piaggio Liberty-men nem csak azt a szenzort kéne cserélni, mert egyben van az a műszerfallal.
Ebben tudnátok egy kis segítséget nyújtani, hogy ez valóban így van-e, illetve honnan tudnám beszerezni?
Csatolnék 2db képet a kis bestiáról:
[link]
[link]Köszi szépen!

Robi -
fattyu
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
az ajánlott f650ből pedig van
én értem hogy van amire gerjed az ember csak amikor majd aszerint választasz útvonalat merre simább nem aszerint merre mennél szíved szerint akkor elgondolkodsz.
15 évig speedes voltam mert 250 fölött van az élet. most supermotozom és akkora barom vagyok hogy eddig nem ezt tettem.
-
válasz
-Mosquito-
üzenetére
H11-es. Alulról csak a városihoz fértünk hozzá. Levettük a lámpatest feletti idomot, de onnan nem lehet hozzáférni. A műszerfal melletti két műanyagot kipattintottuk, de onnan max látni lehet hol van, de elérni nem. Onnan csak a többi izzót lehet cserélni.
Amúgy a linkkelt könyv megvan, de azok az ábrák...
Te alulról befértél? -
-Mosquito-
őstag
-
fattyu
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
amikor rajta ülsz nem látod.
Áldom az eszem amikor 130al tépek azon az úton ahol a kocsit60nál sajnálom a motor meg köszöni jól van.
a vezetés mellé én erősen ABS-t ajánlanék még. visszahozza az árát amikor nem fekszel el ha rutin nélkül a frászt hozza rád valami kalapos skodás.
én gsxr600on kezdtem 23 évesen. élek. pedig igen hülye vagyok.
-
A Zéé
addikt
válasz
Varoz
üzenetére
hát ez részben a "rendszer hibája" szerintem. BP-n van 1 vizsgaállomás 2m emberre, meg 1 BP agglomerációhoz. Otthon, Zala megyében a 300k emberre van 2... Annó a B kategória nekem sem volt több, mint 2 hónap.
BTW 2 iskolában voltam, (meg talán helyen láttam FAQ-ban az időtartamot) mindkét helyen ennyi időt mondtak, B125-re ~6 hetet, ha minden megvan elsőre. -
Varoz
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Nagyon, én elengedném ezt az alátét dolgot.

tboy93Szerintem jól gondolkodsz, összeg is kb. jó. Lehet kezdeni kicsiben, de igazából nem ez számít hanem, hogy képes vagy-e megtanulni a motorozást és van-e érzéked hozzá. Ezen felül motorostréning, ha van rá keret!
A Zéé
"Alapból minimum 3-4 (de inkább 5) hónapot mondtak nekem itt Pesten A korlátlan jogsira"
Én ezeket nem értem, hogy honnan veszik/veszitek. Másrészt amelyik iskola csak erre képes azt ott kell hagyni a p.cs.ba. Fél év egy jogsi vagy több? Ez egy vicc! Persze a végén ugyanúgy nulla tudással jössz ki. Ez a másik nagyobb vicc. Én Szentendrén csináltam tavaly nyáron. 45 nap alatt a kezemben volt a jogsi. Pedig a KRESZ vizsgát csúsztattam egy héttel, mert a főnök nem engedett el aznap, így későbbi időpont kellett. Szerintem korrekt vagyok ha azt mondom, hogy maximum 2 hónap alatt kell, hogy adjon jogsit egy suli, ha nem bukdácsolsz. -
törölt tag
Drz komment vót má?
-
kisninja
őstag
válasz
tboy93
üzenetére
Tolna megyében nekem kb 1,5 hónap volt a jogsi és 6. hó-ban szülinapra meglett a motor is elhoztam szomszéd városból majd másnap kézhez kaptam a jogsit is.
Én 750ccm el kezdtem és bevallom volt, hogy meglódult a kezem és a szerencse segített
(kifaroltam elég sportosan majd a perdülettől üresbe raktam a motor és ez mentett meg a kicsúszástól) . Nem lett nem is volt semmi gond. Jó ötlet 500ccm azon kezdtem a suliban a tanulást (én is 0 tudással kezdtem el) Kawa er5 imádtam, csak nehéz jó állapotút találni. Véleményem szerint idén necces a jogsi. -
A Zéé
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
A beiratkozás március 4-én volt nekem, 6-án, pénteken kaptam jelszót az e-learninghez, 9-én hétfőn adtam le a tanfolyam igazolást, 25-re kaptam vizsgaidőpontot pedig ez még a "békeidőben volt". Rutin, és forgalmi vizsgákra is állítólag 3-4 heteket kellett várni már akkor is. Másfél hónapja nincs KRESZ vizsgáztatás, azóta belegondolni sem merek, hogy hányan végezték el az e-learninget az összes kategóriában. Abban meg csak bízhatok, hogy az elején kapok újra időpontot, nem keverik be addig elém az azóta végzetteket. De állítólag lehet majd menni hétvégén is vizsgázni.
-
A Zéé
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Mielőtt nagyon beleéled magad, az időt ne felejtsd ki a képletből. Idén már nem biztos, hogy lesz motorozás, a jogsi megszerzése tűnhet már csak reális célnak. Alapból minimum 3-4 (de inkább 5) hónapot mondtak nekem itt Pesten A korlátlan jogsira, gyakorlatilag most meg ott tartunk, hogy március 19 óta nem lehet vizsgázni, és egyelőre ötletük sincs, hogy mikor indul el újra. Ezzel szívok én is, még kb. 5-6 hétig tart a projektem itt BP-n, és egyre esélytelenebb, hogy addig a B125-öt össze tudom hozni egyáltalán.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Geresics
üzenetére
Kis bekattanas, de a naked bike-ok jobban tetszenek mint az Endurok. Kenyelemrol persze nem tudok nyilatkozni, egyiken sem ultem. 180cm/81kg vagyok, meretet nem irtam.
Vez. tech. treningen is gondolkodtam, a Safety Hungarys kepzesen.
Arban valami olyasmi van a fejemben, hogy 150 kornyeke a jogosítvány, 250 korul talan fel lehet oltozni nem teljesen alap cuccokbol, 700 kornyeken valami motor, a maradek 100-200 meg szerviz es atiras. Laikuskent

-
Geresics
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Szerintem tök jó az elképzelés. Esetleg a jó magyar utak miatt próbálj ki egy túraendurót is, pl. DL650 V-Strom, vagy Aprilia Pegaso, BMW F650GS, stb-stb... Árakkal nem vagyok most képben...
Amit mindenképp javaslok, és sokszor volt már itt téma: tréning! A jogsihoz nem jár vezetési tudás, és különösen az elején fontos, hogy mik válnak a megszokásaiddá...
Sokszor veszéltünk róla, keress rá itt a fórumban! ;) -
Sziasztok. Egy fura kérdésem lenne, hátha valaki tudna segíteni. Adott egy Aprilia Atlantic 500 nagyrobogó 2002-es (nem a Sprint verzió). Édesapámé. Már sokmindent megnéztünk, cseréltünk, javítottunk rajta, végülis tökéletesen működik. Viszont van egy banális problémánk. Egyszerűen nem tudunk hozzáférni vagy nem tudjuk hogyan kellene hozzáférni a tompított izzóhoz. Minden izzót viszonylag egyszerű kicserélni, de a tompított az olyan helyen van a lámpatestben, hogy nem lehet hozzáférni. Még a csatlakozót sem tudjuk lehúzni. Nincs róla videó, kép, semmi. A könyv, service manual használhatatlan, amit leír, az nem tükrözi a valóságot. Mindent tudunk már róla szinte, beállítottuk az alapjáratot, tudjuk hogy kell motorolajat, közlőműolajat, cserélni.
Ha véletlenül valakinek ilyen motorja van és cserélt már tompított izzót, az ne habozzon, mert bosszantó a szituáció.
Előre is köszönöm, ha bárki tud segíteni! -
tboy93
nagyúr
Tegyük fel hogy esetleg kedvem lenne 2 kerékre pattanni. Nulla motoros tapasztalat, betöltött 26 év, idén 10 éves B-s jogsi. Adná magát az A korlátlan. Nagyrészt "túrázásra" (Balaton), néha melóba járásra (BP agglomeráció -> Budapest) 500ccm-ben mennyire elvetemült gondolkodni első motorként? Nagyjából annak a kategóriának tűnik, amivel már országúton is lehet biztonságosan előzni, de az első gázfröccsre talán nem tépi ki alólam magát. 2-3-5 évre megtanulni a biztos alapokat, érdemes Suzuki GS500 / Kawasaki ER-5 / Honda CB500-at nézni? Van itt valaki, akinek az első motorja ezek közül került ki? Él még?
Hozzá szeretném tenni, hogy ha én emellett a hobbi mellett határozom el magam, akkor motorozni szeretnék és nem szerelni. Egyrészt nem értek hozzá, másrészt nincs korlátlan szabadidőm. Arról sincs sok fogalmam, hogy a fent említett felhasználási módra, hozzávetőlegesen mennyiből lehet biztonságosan felöltözni. Ha az egész projektet és az elvárásaimat nézzük, (A korlátlan jogosítvány, üzembiztos GS500/ER5/CB500, átírás, első szerviz, teljes öltözet) reális egy 1.2-1.3M Ft közötti összeg? -
Geresics
addikt
nem tudom milyen zörgésről beszéltek. Akivel motorozom, neki Ducatija van. Még az intercomon keresztül is hallom...
-
törölt tag
LC4-eknek a kinyomocsapagy a kínjuk ugyan így
-
csongi
veterán
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Akar csak nalam. :).
Mert ugye a soha el nem romlo Japan. :).
Persze ettol meg a vilagbol kimehet, csak a fulnek zavaro. -
Czimby
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Vannak kopó"parafa" és fém lamellák.
Ezeket kell cserélni(a fémet csak ha megégett, elvetemedett)
ill. a nyomó rúgókat ha kilágyultak.
A kuplungkosár is szétverődhet ha sok a kerekezés, gyilkolás, na az a zsebbenyúlós történet.Ha hidraulikus a kuplung akkor is külön tartály van, de a legtöbb esetben bovdenes.
Kocsinál is 99% külön tartálya van... -
tboy93
nagyúr
Motoron a kuplungok mennyit bírnak? Itt is tárcsát és szerkezetet kell/érdemes cserélni mint az autókon, ha már "nagyon fent fog"? Kuplung folyadék van külön, vagy a fékfolyadékkal közös tartály látja el ezt a feladatot?
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Micsurin
üzenetére
Sok ertelme nincs hegeszteni, az az igazan paraszt, azzal meg ki is lagyithatod a rugot, vagy barmit ami ott van.
Lehet hozza csinaltatni rugot, meg az is lehet, hogy jobb a minosege ezeknel a gyari rugoknal, mert az osszes japan gyartmanyban nagyon hamar kezd csorogni.
Ezek a rezgescsillapito rugok. Csoroghetnek. Nalam is csorog az r1 en. Is.
Cserelheto, a szegecselest kell szetfurni, ilyenkor a kuplungkosarrol le tudod venni a fogaskereket, aminek a vibraciojat kene csokkentenie, igy hozzafersz a rugokhoz.
majd a kuplungkosarat ujra szegecselni tamolygo szegecselessel, mint az autok kuplungtarcsa felujitasanal. Van ceg Budapesten, ahol ezzel a fajta szegecselessel foglalkoznak. -
Micsurin
nagyúr
[link] még nem tartok itt, de van egy olyan rossz félelmem szinte biztos, hogy nekem is előfog jönni mint a fél csoportnak ez a hang előbb vagy utóbb. A vidiben 0:26-nál lévő megoldás mennyire gányolás?
Új alkatrész árát néztem ha épp van valahol még beszerezhetően horribilis.
-
csongi
veterán
Jah, és a hatósági ára 4300Ft környéke.
De a közlekedés felügyelet nem csinál időközi műszakit az utóbbi időben -
Geresics
addikt
válasz
Czimby
üzenetére
én mindig ide hordom (Pécs)
Autó: 16.290.Ft
Motor: 8.000.Ft -
Czimby
addikt
Mennyi mostanság a nagymotor műszaki vizsga ára általában.
Utoljára asszem 9e-t fizettem, most felhívtam ugyanazt a helyet 14-et mondtak.
Kicsit nagy emelés 2év alatt, de ha máshol is ennyi akkor ok. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Van olyan maszk, ami a nyakra, és picit hátul a tarkóra is felmegy, de a bukóba nem megy már bele? (hogy ne tágoljon ki a bélése a bukónak, bár ez lehet hülye elmélet? Régi bukóm passzosabb volt, mikor maszkot hordtam alatta, ebből gondolom)
-
SLYM
veterán
válasz
tboy93
üzenetére
Nagyon szép ez a motor, megnéztem róla egy videót még régebben, csodálkoztam is, hogy ahhoz képest mit tud nagyon olcsó. De erre a célra inkább valami robogó formájú motort keresek. Ezeket ajánlották eddig:
https://auto.jofogas.hu/pest/Lofty_Maximus_I_Elektromos_Robogo_Akkumulatoros_Kerekpar_Bicikli_Uj_103476447.htm
https://www.arukereso.hu/robogo-c4086/hecht/equis-p421328820/
https://www.biromotor.hu/termek/motolux-yaris-plass/
-
Varoz
addikt
válasz
queens
üzenetére
Nem egy bonyolult történet. Beállítod valamelyik sarokba és pár ponton lespanizod, hogy ne mozduljon el. Én 3 robogót hoztam el egy Ducatoval. Egymáshoz spaniztam és csá.
Arra kell figyelni, hogy ne feszüljön vagy törjön valami. De egy ismerősöm egy Viragot is elhozott Svácjból egy Opel Vivaroval.
-
tboy93
nagyúr
válasz
energy4ever
üzenetére
Azt irta, hogy elsosorban uj erdekelne. Hol kapsz ujonnan 100-ert elektromos motort/robogot?
-
queens
tag
sziasztok!
motorszállításhoz kérnék ötletet.
egy svalbit kellene 200 km-ről Pestre transzportálni.
két lehetőséget látok:
bérelek egy van-t és azzal megoldom. a kérdés, hogy ha beállítom a raktárbe, ott hogyan rögzítem?
ha van ezzel foglalkozó cég, és ismertek ilyet, azt is szívesen meghallgatom menniyért vállalnák
köszönöm előre is
-
Geresics
addikt
Ezekben a topikokban lehet előbb kapsz választ
-
SLYM
veterán
Sziasztok!
Kisvárosba, nagyon rövid utakra (max 1 km, amiért még nem indítok autót) tervezek vásárolni az 50 ccm-es benzines motorom helyett valami elektromosat, mert unom már, hogy mindig van vele valami gond. Elvárások: Menjen legalább 25-30-al és robogó kinézete legyen, tehát nem ami úgy néz ki ,mint egy bicikli. Ebből keresem a legolcsóbbat. Elsősorban új érdekelne, de ha jobban megéri használtat venni, akkor tőlem az is lehet.
(időközben látom van robogós topis is, na most már mindegy)
-
fattyu
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Ironizaltam.
Amugy pedig nyilván a gyári egy egységes dög dizájn. 160 körül amit az sárvédő emelt az elején és bizonytalanitotta el az első kereket...
Érezhetően kezesebb nagy tempónál ettől. Rajta ülve még nem látom milyen csúnya

+Nem takarja ki a hűtő harmadát
-
Czimby
addikt
válasz
prannk
üzenetére
És eddig is ilyen volt vagy most jött ez a hiba?
Kuplung folyadék volt már cserélve, légtelenítve?
100%, hogy eleget mozog a munkahenger?
Ha a kar közel van állítva a kormányhoz állítsd legtávolabbra és próbáld ki úgy.
Milyen olaj van a blokkban és mennyi, mert ha túl van töltve az is okozhat hasonlót.
Ha ezek mind rendben vannak le kell venni a fedelet és ellenőrizni a lamellákat kosarakat. -
runner 125
nagyúr
válasz
fattyu
üzenetére
SM 701-et én még sose láttam forgalomban. Szerintem már önmagában egyedi és disznó gép gyárilag, úgy ahogy van tökéletes. A matricák még hagyján (bár ezt a fétist én valahol a segédmotor jogsi előtt már kinőttem
), de az az első sárvédő szerintem iszonyat. Eltűnt a harmónia a motor hátuljával. Látszik, h nem erre tervezték. Ez olyan, mint amikor a gyorsasági gépeket összetörik, lebontják az idomot, lőnek rá egy csőkormányt és egy kínai fejidomot, oszt kész a naked bike, de látod rajta h maszek, kókány. Noh nálam ezt az érzést váltja ki. De nyilván neked kell tetszen, és nem is akarlak meggyőzni, csak az én szemem iszonyat bántja. -
Micsurin
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Formula-1
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Realme GT 2 - aláírjuk
- PlayStation 5
- Samsung kuponkunyeráló
- 3D nyomtatás
- További aktív témák...
- HP EliteBook 745 G6 14" Ryzen 5 pro 3500U - 7 pro 3700U - 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProBook 450 G8 15,6" i5 1135 G7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2600 / GTX 1070 8GB / 16GB DDR4 / 128SSD + 500GB HDD!
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

Tükör még cserés, a Rizomak nagyon tetszenek csak na...$$$ de talán nyáron kap egy párral.