Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
jacis
nagyúr
Nem tudom mennyire ismeritek a fickót, de engem lenyűgöz: [link]
-
gonger
senior tag
válasz
tboy93
üzenetére
Én marcius 17-én csináltam meg a rutin vizsgát. Akkor már tudtuk, hogy leállitják másnaptól a vizsgáztatást.
Utána még az utolsó napon vezettem forgalomban 8 órát egy nap alatt. Majd még 2 alkalommal mentem és most szerdán az első lehetséges forgalmi vizsgán levizsgáztam.
Szerintem ne hagyd magad, ha a vizsgán esik, akkor sem álltok meg. -
runner 125
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Ültem váltós gépen, haverokén, de nyilván nem huzamosabb ideig. Robogóztam sokat, abból volt 500-as is, de az nyilván más világ. Ezért sem mondanám azokat nagy gyakorlati alapnak..
Igyekeztem nem fullon tépni neki az első időkben, aztán elég hamar összenőttünk. Beleraktam úgy 16.000-et a 2,5-3 év alatt, nem volt még necces szitu sem.
A mai napig rohadt jó gépnek tartom. Biztosan megtartottam volna, de egy 30 ló nekem hiányzott belőle. Pontosabban, alul gyenge volt, kellett neki a fordulat h meginduljon. Szerencsére az 1.2-es már gőzmozdonyként húz lent is.
-
tboy93
nagyúr
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Olvastam olyan velemenyeket, hogy 50e utan motorgeneral. Hogy mely alkatreszekre terjed ez ki, azt nem tudom.
-
Varoz
addikt
válasz
tboy93
üzenetére
Már bocsánat, de te vagy a h*lye. Miért ne adná vissza? Ha addig húzza halasztja, hogy kezdheted elölről, akkor kifizeti helyetted? Nem. Hagyd ott a p*csába az ilyen semmirevaló oktatót/iskolát!
Magam részéről bezáratnám azt az iskolát amelyik nem képes 2 hónapon belül jogsit kézbe adni annak, aki minden vizsgán elsőre átmegy és elég neki a kötelező óraszám. Vicc, hogy képesek egy évig vagy tovább is húzni.Nincs más a közelben amúgy vagy miért azon a helyen csinálod? Ha van más akkor el kell gondolkodni a váltáson, ha jövő héten se fogsz vezetni.
-
Vityaa
tag
válasz
tboy93
üzenetére
2017 körüliek nem első genesek. 2017-től a mai napig ugyan az a generáció van. Nem tudom pontosan mikortól gyártják a mostanit, de nekem is 2017-es van igaz 12. havi. Nyilván bármilyen motornál ki lehet fogni, hogy valami tönkre megy rajta. Ha mindenképp használtan akarsz venni, akkor olyat érdemes ami még garis. De ki kell próbálni, lehet neked abszolút nem jönne be. Ízlések és pofonok.
-
tboldi
nagyúr
-
tboy93
nagyúr
válasz
Vityaa
üzenetére
Szemezgettem a 390 duke-al en is, tetszik, de az olvasottak alapjan picit felek tole. Az elso gen 390 (2017 koruliek) allitolag motor problemasak, az ujabb szeria meg 1,5M. Picit fazok az europai markaktol. Olyanokat hallottam, hogy az egy hengeres blokkja kb 50 ezret bír...
-
Vityaa
tag
válasz
tboy93
üzenetére
Akkor már sokkal inkább szerintem egy Duke 390 és nem azért mert nekem is az van, de kisebb távokhoz jó lehet, városban meg egyszerűen király. 44 Le, könnyű és nagyon mozgékony. Nem hiába hívják kanyar rakétának.
Nem is olyan rég kb 1-1,5 hónapja volt facen a KTM adok veszek csoportban egy zsír új (1 hetes ) talán 1,4 Milla volt. Mondtam is magamban, hogy bassza meg hogy januárban vettem.
-
tboldi
nagyúr
válasz
canniball
üzenetére
Szuvenyíru nyihuhu...

Azt kihagytam az előző hsz-ből, hogy csak annyi ideig üzemelt (úgy, ahogy), amíg tele nem lett újra trutymóval a karbi. Ez kb. azt jelentette, hogy az utca végéig el tudtam menni, meg vissza is, utána lehetett megint takarítani.
Amúgy ja, most is kéne foglalkozni az autóval, de továbbra is esős időt mondanak.
(#117277) tboy93: De még 5-tel sem.

-
tboy93
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Nem is ultel elotte mas motoron? Nem fostal tole elsore?

-
csongi
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Azért mindegy hány éves szerintem. Az a 81 paci nem kevés elsőnek. Bár az a 25Le sem valami sok. Szerintem 50Le körül teljesem jó kezdésnek.Még akkor is, ha korlátlan jogsija van. De ez csak az én véleményem.

-
tboldi
nagyúr
válasz
tboy93
üzenetére
Egy Puch Maxi S-sel kezdtem (konkrétan ez volt, habár nálam még teljesen gyári állapotban), de az első "rendes" motorom egy MZ ETZ 125-ös volt. A Honda csak ezután jött.
Illetve az ETZ mellett egy hét erejéig volt egy Simson S50B-m is, úgy kaptam, de nagyon-nagyon szar volt. Alapjárata nem volt egyáltalán, csak teljes gázon tudott üzemelni, meg a kuplung is időnként beragadt, érdekes volt a váltás. Aztán mikor már nem indult be egyáltalán, eladtam alkatrésznek.

Valahol erről is van egy képem, előtúrom. -
tboy93
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
A futóműről csupa jót írt mindenki. Szerintem más a neked jó, meg a nekem jó
Én azt szeretném, ha "kezdő-barát" lenne, megengedő, fordulékony. Biztos nem ezzel döntöget az ember pálya rekordot, de egyenlőre az lenne a cél, hogy szerezzek egy kis rutint. A túrás üléspozíció is tetszik. -
zgospel
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ez kicsit gumiszabálynak tűnik. Például meddig tart a megközelítőleg függőleges?
Meg ez:
"a járművön túl ne nyúljon"
De hát már most is túlnyúlik nekem, kvázi sárvédőként is operál a rendszámtartó
Vagy mivel a rendszámtartó műanyag keret része a járműnek ezért így nem lóg rajta túl? A műanyag keret nélkül már túllógna?
-
tboy93
nagyúr
GSX250R-en ült már valaki? Teszteken nem írtak róla rosszat, talán a féket találták gyengécskének, meg nyilván a motor sem brutális a 24 lóerővel. Viszont használtan 2 évesen már 1,1 körül kapni, kvázi új állapotban. Ennyiért 15 éves CBF500-ak vannak, ami jobb állapotú. Nyilván az 2x erősebb, de még mindig nem vagyok biztos benne, hogy első motornak kell nekem annyi kraft.
Rutinon egy YBR125-el mentem elsőre, az méretben kicsi volt, kényelmetlen volt a lábamnak (181cm magas vagyok).
Illetve egy másik kérdés, motoros csizma nektek befér rendesen a váltó alá? A csizmám nagy vagy az YBR-nél kicsi a hely?
-
dellfanboy
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
valld be: mar most hengefejesre egykerekezted a paripat,
amugy itt van egy reszlet a kohem rendeletbol
motorkerékpáron hátul úgy kell elhelyezni, hogy a hatósági jelzés síkja a jármű hossztengelyére merőleges és megközelítően függőleges helyzetű legyen, a járművön túl ne nyúljon, legalsó pontja az úttest szintjétől legalább 0,30 méter, legfelső pontja az úttest szintjétől legfeljebb - amennyiben a felépítmény szerkezeti kialakítása ezt lehetővé teszi - 1,50 méter magasságban és olyan helyen legyen, ahol könnyen leolvasható -
etnies
senior tag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Én meg konkrétan esőruhában vizsgáztam a rutinpályán, annyira szakadt.
-
rayoliviero
veterán
Ma elkapott a rendőr, mert a rendszám fel volt valamennyire hajtva, az előző tulaj állította úgy be. Végül megúsztam a büntetést, állítottam is a rendszámon, hogy egyenes legyen.
Az normális ha a vízhőfok felmegy városban araszolásnál 107 fokra? Bekapcsolt a venti és lement 103-105-re. De még nincs is meleg, mi lesz ha negyven fok lesz.
-
Xaels
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
A telefonban azt mondta, hogy megvette lengyelben és nem sokkal azután megtalálta az "igazit" így ez félre lett rakva. Olajat maga cserélt benne. A képek alapján elég gyárias állapota van, ami feltűnt az a kürt fedője ami nem az a mávos hamutartó baloldalon, de a dobozok szépek. Most épp fuvart próbálok szerezni, de lehet vonatozni fogok a végén.
-
tboy93
nagyúr
válasz
dellfanboy
üzenetére
Vicc, de nem. Eddig lefújta az összes órát, amin eső lett volna előre láthatólag.
-
Somatom
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
A szokásos dolgokon kívül, voltmérő a töltésméréshez. Keress olajszivárgást a nagy kuplungdeklinél! Vigyél egy tükröt, nézz alá a kuplungdekli hátuljánál. Van ott egy hernyócsavar, az az olajleeresztő. Nézd meg, hogy nincs-e elgyilkolva a "feje", nincs-e megrepedve mellette a dekli. Sok idióta nem tudja, hogy az a csavar úgy szorul, hogy kúpos és megtépi, mint egy normál csavart. Persze, szétrepeszti a deklit.
A blokk ugrál. Nézd meg, hogy az első gumibakon nincs-e repedés. Hátul a Dyna -n egy elmebeteg konstrukció van. A lengővilla nem a vázhoz, hanem a blokkhoz van csavarozva és az egész a hátsó gumibakkal kapcsolódik a vázhoz. Ha az a gumibak elöregszik, akkor instabil lesz a motor. Ezt figyeld próbaúton! Forgasd át a kereket, alaposan nézd meg a bordásszíjat! Drága a cseréje és nem éri meg utángyártottat venni. Általában az épített gépeknél szokott baj lenni, mert leszerelik a gyári szíjvédőt és ha odakerül modjuk egy murvakő, akkor hazavágja a szíjat. Úgy látom, hogy ezen ott a gyári szíjvédő. Nézd meg a kábeleket a csatlakozóknál. Lámpa, generátor cserénél gyakran inkább elvágják a vezetékeket, minthogy szakszerűen kihúzzák a csatlakozókból. Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
Somatom
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Igen. Mellesleg, pl. az enyémen a gyári karburátor Mikuni, a teló Showa, ( a féknyereg leszereléséhez sokcsillagos, 10 -es, metrikus krovafej kell), az első lámpa is vmi japán.
Leginkább a hazai importőr (Dobai Attila) kavar azért, hogy jogilag ellehetetlenítse az USA behozatalt.
Az ember valószínűleg nem kamuzott. Sok olyan konfiguráció van, amit Európában nem forgalmaztak. Pl. az enyémből is létezett gyári dobozos, fejidomos verzió, ami nálunk nem szerepelt a palettán.
Ha sokat mozogsz pakolva, akkor majd gondolkodj hátsó telócserén és duplatárcsásításon! -
Somatom
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Ez a HD -nál nem érvényes. A lámpák kivételével tök ugyanolyan az EU, mint az USA modell (talán még az óra a különbség, mivel mérföldes). Behozni "lehetetlen", de ha már itthon forgalomban van, akkor tök mindegy. Onnan ismered meg, hogy az eredetileg USA piacos vázszámok 1HD1 -el kezdődnek, az EU piacosak pedig 5HD1 -el.
Az 1,4 -en a blokk mögött, alul van az akku. A kiszerelését úgy kell kezdeni, hogy leveszed az utasülés hátulján levő, műanyag burkolatot. Gondolom, ez mindent elmond a szerelhetőségéről. -
Xaels
félisten
válasz
Somatom
üzenetére
Van ismerős akinek 1,4-ese volt, ő is szidta, hogy az akkut valami lehetetlen helyre tették benne. HD-t szeretnék, Dyna vagy Softail, de 4M a keretem és azalatt ritkán van valami olyan amivel minden rendben van. Amit itt korábban linkeltem fekete Switchback az nagyon tetszene, de miután felhívtam és mondta, hogy USA-ból behozott motor (meg jött nekem azzal, hogy ezt a típust csak USA-ban forgalmazták, de ez szerintem kamu) már jöttek a kétségeim, motorszerelő ismerős is azt mondta, hogy eszembe se jusson USA-ból hozott motort venni mert az alkatrészekkel szívni fogok, bár ő inkább csak japán motorokat szokott szerelni. Ez volt az.
-
Somatom
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Az 1,4 -es Intrunál a konstrukciót alárendelték az esztétikának. Nagyon rossz szerelni. Pl. mindkét karburátor hátrafelé áll, bowdenekkel vannak összehangolva. Ha a bowdenek nyúlnak, akkor nehéz beállítani. Még az akkuhoz is nehéz hozzáférni. Nincs alatta elég fék, meg futómű. Túrához nehéz pakolni. Az utódjánál (1,5) már szembeforgatták a hengereket (egy karburátor), akku elöl, hátsó rugó progresszív. Viszont, nehéz és zabál. Fék csak a dupla tárcsásokon van. Volt 1,5 -ösöm, 45 ezret mentem vele.
Aztán teszteltem egy VTX 1800 -at. Az tetszett, de nem volt pakolható. Ugyanannyiba került, mint egy alap Dyna. Úgy voltam vele, hogy ha a HD nem jön be hosszú távon, akkor könnyebben tudok kiszállni belőle, mint ha a VTX nem jönne be. Aztán maradt a HD, csak az alap Dyna -n sem volt fék, meg futómű. Ezért váltottam Dyna Sport -ra. Ez sem tökéletes motor, de az eddigiek közül ez kényszerít a legkevesebb kompromisszumra. Szvsz. ha egyébként bejön a HD, akkor ne vegyél helyette japánt. A TC blokk 80 ezerig problémamentes, aztán "kis felújítás" (bordásszíj, vezérműlánc feszítő papucsok, stb. Maga, a belseje örök élet, meg egy nap. Ha pedig mégis szervizelni kell, akkor is hálás leszel, hogy nem japánt vettél. Nem az a kérdés, hogy hogyan szerezz hozzá alkatrészt, hanem az, hogy melyik forgalmazó katalógusából, melyik gyártó termékét válaszd. Ha engedi a kredit, akkor hatgangost vegyél! Az enyém még ötös. Mentem hatossal, nagyon hosszú az overdrive, jól jön túrán. Plusz, azok már 1550 -esek és automata a primerlánc-feszítő. Onnan ismered meg, hogy a kuplungdekli középső szerelőablaka csak dísz, nincsenek rajta rögzítőcsavarok.
Uffff.....
-
Xaels
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Jajj nagyon nem. V2-eseket nézek amihez nem kell 190cm-esnek lennem, hogy át tudjam dobni rajta a lábam. Amúgy van hasonló megalomán cucc fele ennyiért is.Triumph Rocket Touring
-
Xaels
félisten
válasz
csongi
üzenetére
Igen a japánok sokkal olcsóbbak, de vajon miért?! Ha már szolgáltatásokat veszünk akkor a HD-k tele vannak amúgy kényelmi funkciókkal is, a kulcsmentes indítás, a magát kikapcsoló indexek, az elrejtett ABS (tudom ez pár éve kötelező, mármint az ABS), beépített riasztó és végeláthatatlan mennyiségű "tuning" alkatrész. Persze nem a 883-as Sporiból indulok ki, bár az is van amit örököl a nagyoktól. A japán gyártók nem tudják ebben a szegmensben lenyomni a HD-t valamiért még odahaza sem és már nem is próbálkoznak ami sokkal inkább gond. 1-2 típust/évjáratot leszámítva semmi spiritusz nincs bennük és ezek is egyre korosabbak már.
-
csongi
veterán
válasz
Xaels
üzenetére
Nehéz ügy lesz.
Azért a pár éves japán modellek bőven az általad meghatározott ár alatt vannak.
Amit magamon tapasztalok, hogy a kinézetet már részben elengedtem. Annyira, hogy egy 500 as 2002es scarabeo is megszépült a szememben
Az amit nyújt szolgáltat az jobban érdekel, és hogy jól érezzem magam rajta
. A mint az embereknél. A belső érték többet számít mint a külső. -
Xaels
félisten
válasz
gonger
üzenetére
Nincs kilőve a japán kompletten, de a kritériumnak nem felelnek meg már sajnos szinte teljes mértékben. Ez az Intruder szép motor, de fiatalabbat szeretnék, volt két Yamahám meg egy Kawám amik öregek voltak és ez a 13L-es tankú rémálom számomra. A Virago meg az Eliminator is naponta volt tankolva ha csak ingáztam vele, túrán meg állandóan nézni kellett a km-eket, majdnem óránként kellett tankolni. A Dragstar azok után olyan volt mintha termelte volna a benzint, de ebből a Yamaha nem értem miért a Midnight Star irányt vette. Egy 1400-1500ccm-es Dragstar utód maga lenne az álom... Ez a bajom a Honda Fury-vel is szép, csak motorozni nem ideális, pláne nem utassal.
-
Geresics
addikt
válasz
rayoliviero
üzenetére
Würth "Ipari tisztító" nevű spray-t javasolnám! Dekoros cég ajánlotta nekem anno, ők ezzel távolították el a kocsikról a dekorfóliát úgy, hogy a fényezést nem bántotta! Én azóta mindenre is használtam már!

-
runner 125
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ha van kéznél WD40 előtte én megpróbálnám azért azzal is.

-
Somatom
veterán
válasz
csongi
üzenetére
Az nagyon régen volt, az AMF korszakban (Shovelhead blokkok). 1985 -től van Evo blokk, azok már rendben vannak. Ott csak az a bibi, hogy a Softail vázasokban fixen van a blokk. A vázon is mindent menetrögzítőzni kell. Viszont, ha egy csajt viszel 5. -ben 80 körül, az utána csak veled akar utazni. Ez nem vicc, csajok mondták, hogy az a vibráció nagyon bejön nekik. A Dyna -k és a Tourok gumiágyasok.
1999 -től van TwinCam blokk. A gumiágy maradt, a Softail blokkok viszont kiegyenlítőtengelyesek, így nincs vibráció. Nekem ez a mostani a második Dyna -m. 66 ezerig nem volt vele gond. Sajnos, valamiért odalett a generátor. De, nem nagy ügy. 45 ropi, meg egy nap szerelés. -
csongi
veterán
válasz
rayoliviero
üzenetére
Denaturalt szeszel szoktam a ragacsot tisztitani.
-
zolee5016
őstag
válasz
rayoliviero
üzenetére
Ragasztó ( matrica)eltávolító,akár loctite,akár valami sima. irodaszeres vagy.tescós is jó.Ez az ên motoromon is így volt...ezzel lejött (Gumikesztyű és műanyag vékony spatula ajánlott )
-
rayoliviero
veterán
A tankpad rásült a tankra, nem tudom leszedni csak körömmel kaparással. Sajnos szivacsos anyagú, szakad el, ahogy szedném fel. Mivel tudom vajon leszedni gyorsabban?
-
jacis
nagyúr
válasz
runner 125
üzenetére
Ez a motor nagyon szép. Gumi vásárláskor fáj csak az ember feje
-
Xaels
félisten
válasz
runner 125
üzenetére
Nagyon nem az én világom, de ezt is írtam korábban. Azért köszi.
-
etnies
senior tag
válasz
Xaels
üzenetére
Figyelj, tisztázzunk valamit!
Se nekem, se senkinek nem tartozol elszámolással a motorozási szokásaiddal kapcsolatban, csináld úgy, ahogy akarod és soha ne foglalkozz senki véleményével.Engem nem zavarnak a szoborként tartott motorok, sem a gazdáik, csak a tényt állapítottam meg.
-
runner 125
nagyúr
válasz
Xaels
üzenetére
Nem tudom volt-e már tipp, de a VZR 1800 nem jön be? Sose voltam cruiser, chopper fan, de
Night Road-on kívül az ami bejön és tökös gépnek tartok.
Innen a topikból Rent-nek van olyan:
-
Xaels
félisten
válasz
The.Biker
üzenetére
Több modellcsaládjuk van. A Sportster a legolcsóbb (Street-ről nem beszélünk), de ott is vannak komolyabbak más futóművel. A 883 a legalapabb. Pár éve a Dyna megszűnt és az ottani modellek átkerültek a Softail család alá. Tour modellek alatt meg ott a Road King meg a Glide-ok.
-
csongi
veterán
válasz
The.Biker
üzenetére
A tesztek alapjan a road guide special kapott egy igen komoly futomuvet.
Egyik baratom Harlyvel tolja. Komoly km-eket zavar bele evente. Megvette a gyari max tuningot,amit kulon kellett lekerni neki.
Hogy minek nem tudom. De ha ez a vagya.
Van penze bananra. Imadja, le nem lehet robbantani rola. -
etnies
senior tag
válasz
The.Biker
üzenetére
Én pár Harley tulajdonost ismeretek, egyik fele totális pozőr, másik pedig évente három kört megy a motorral. A túra kimerül az 50 km-es fagyizásokban.
Elvileg Winkler sokat túrázik a HD-vel az égésterek szerint, de másról nem hallottam ilyet. Egyik főnökömnek is volt egy, 4 év alatt 1700 km-t belerakott.
Ezt most dobta fel egy magyar srác. Éves 1100 km.
-
Xaels
félisten
válasz
The.Biker
üzenetére
Ezért nézem az 1000-es felettieket. Ráadásul a spori alap üléspozíciója nekem is kényelmetlen mondjuk erre van gyári megoldás. Én forty-eight-tel meg egy custom 1200-essel mentem, a customnak előre volt rakva a lábtartója az nekem bejött.
(#117204) zgospe első kézből vannak az infok? Vagy ez is csak a szokásos bullshit urban legend...
-
Első Harley-s élményem vegyesre sikerült. Több negatív, mint pozitív.
Egy Sportster 883 2011. évjáratút hoztam haza a cimborámnak. Ami tetszett, az a hangja, de kb.ennyi is. A futómű, a rázkódás, az anyaghasználat itt-ott...na ezek nekem nem jöttek be. Akkor az 5 sebesség, tenném feljebb, mert kívánná, de semmi.
Hát nekem nem tetszett.
Messzebbről hoztam, alig vártam, hogy leszálljak róla. Néztem a táblákat, hogy még mennyi km.van hátra...mondom Te jó ég! Mikor érek már haza.
Szóval csalódás volt inkább, mint öröm mámor. -
-
gergobaby
aktív tag
Sziasztok,
Ti honnan szoktatok informálódni gumik tekintetében? CBF600S motorra kellene néznem gumikat, a régiek már elöregedtek, ugyan a kopás még megfelelő lenne, de a 7 és 9 éves gumit cserélni kéne. Most Conti RoadAttack 2 van fent, ami néhány tesztből olvasva nem a legjobb, viszont én ennek a határait sem feszegettem
60-80 körüli szett árban gondolkozom -
zgospel
őstag
válasz
Xaels
üzenetére
Harleysoknál nem feltétlen jelent rosszat ha sokat állt. Sokuknál egész ősztől tavaszig megy a felkészítés, utána szezon alatt pedig jó ha 2-3x elő tudják venni. Esetleg van egy nagyobb pár napos túra azt annyi volt a szezon. De a szervizeléssel folyamatosan foglalkoznak, és emellé csak a képzelet szab határt annak amit elköltenek tuningra.
-
jacis
nagyúr
válasz
rayoliviero
üzenetére
Majd írj hogy milyennek érzed. Kíváncsi vagyok milyennek éled meg az ezres élményt

-
Xaels
félisten
válasz
dellfanboy
üzenetére
Amerikai modell...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Rowenta X-Plorer S140+ Animal & Allergy robotporszívó
- Bontatlan WORX Landroid Vision M600 AI-alapú robotfűnyíró eladó!
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Phantom Gaming OC RX 7800XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- új NAGYakku!!! 6-10óra üzemidő, 5G! Dell Latitude 5330 i3-1215U - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év gar
- Honor laptop i5-12500H / RTX 2050 / 16GB RAM / 512GB SSD / 2K kijelző Erős, prémium gép!
- AKCIÓ! Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! R7 9850X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB Nvme!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Nem is olyan rég kb 1-1,5 hónapja volt facen a KTM adok veszek csoportban egy zsír új (1 hetes ) talán 1,4 Milla volt. Mondtam is magamban, hogy bassza meg hogy januárban vettem.

Csoda hogy ez egyáltalán bármilyen módon üzemelt. Nem is értem, amennyit foglalkozol az autóval az alapján nem gondoltam volna, hogy egy ilyen képet betolsz...

Eddig észre sem vettem, hogy ilyen régiek a gumik, motorvásárlásnál csak azt néztem, hogy nincs-e megkopva