Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Motoros topik

Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
Volt mar errol itt szo korabban?
Ha leirja miert blokkcseres, sokkal jobb lett volna.
[link] -
Micsurin
nagyúr
válasz
baboss
üzenetére
Eldobtad a CB-t?

Ugye semmi komoly?mod.: vagy az nem a CB a videón? (Chopper nem lehet a tükrök miatt.)
Együttérzésem, én novemberben nyaltam egyet héregen enyhén taknyos úton eszetlen ívet választottam és jött a bünti.
Én karcok nélkül egy nullázott kabáttal és csizmával megúsztam, csizmi kopott a motor helyet. -
baboss
őstag
A csobánkai úton kb 5km-en keresztül olajkifolyás van. Én megúsztam, de más nem.
link

-
runner 125
nagyúr
...fu baszki, ma qrva sokan mentek boltba, gyógyszertárba. Negyed óránként zúgtak a motorok a kertből hallgatva.

-
fattyu
veterán
válasz
Varoz
üzenetére
nekem ezt ne kérlek.
mélységesen együttérzek és sajnálok mindenkit akinek az életét tönkrebassza ez és a hozott intézkedések.
mint mondtam olyan a munkám ami időnként nem opciónális bejárást jelent. Jobbára HOban vagyok akkor megyek be amikor NAGYON kell és egy napban szakadok meg hogy ne kelljen felautózni vidékről.
Motorral azért inkább kényelmes két napot tartok nem egy megszakadósat....
Mellesleg két hete nem ültem vonaton, boltban kétszer voltam meg cigisnél kétszer meg dolgozni kétszer.
Szóval nekem ne

-
fattyu
veterán
amely a fizikai erőnlét és a szellemi teljesítőképesség megtartását, fejlesztését szolgálja.
motorozni pesten mifene ha nem ez

de oké értem.
mindegy nekem mondjuk elvégre dolgozni járhatok és időnként kell is.
-
canniball
nagyúr
-
Varoz
addikt
válasz
fattyu
üzenetére
A motorozás nem tartozik közéjük, fogjátok már fel! Több helyen is leírták, nem egy cikk foglalkozik vele. Ha versenyzel akkor oké, de az, hogy elindulsz a Mátrába nem sport!
"szerk: egyéni szabadidős sport tevékenység. a pontos a rendeletben... bocsánat de a motorozás pont ez."
Nem, továbbra sem az!
LaciCRMAz munka, jobb lenne ha nem lenne? Szerintem senkinek se lenne jó.

-
csongi
veterán
Megoldottam a motorozási problémám. Elküldtem a kárpitoshoz az ülést

Nem kell kapkodnia-
Egyébként meg pont ilyenkor lehetne jót motorozni. Motozni lehetne és nem a forgalommal küzdeni. -
zgospel
őstag
válasz
Geresics
üzenetére
Mire beírtam volna a véleményem addigra kitöröltél mindent, úgyhogy inkább nem írtam
De én veled értettem egyet, a motoros vonatkozású hsz. szerintem befér, a KAP meg nem idevaló. Mert ennyi erővel degradálhatnánk a fórumot azokra a facebook csoportok szintjére is, ahol a leggagyibb "vicces" képek és idézetek, valamint névnapi köszöntések vannak posztolva tonnaszámra, az írni-olvasni nem tudó, foglalkozásukat tekintve "self-employed" és az élet iskoláját végigjáró emberek által. Azt meg nem szeretném, gondolom ti sem.
Szóval én arra szavaznék, hogy az értelmes és releváns hsz-ek idevalóak, a többi nem.
-
veze
őstag
válasz
Ferdzsoo
üzenetére
Nálunk a kutas fogja meg a tankpisztolyt én ugyan nem. Kinyitom a tankot ő betolti én lezárom, ő meg visszateszi a pisztolyt. Mindig odajön megkérdezi hogy segíthet e. Nem kell, én megtöltöm magam, mondtam korábban. Tegnap meg azt modtam hogy 40 liter gazolajat kérek, és betankolta.. én lezártam..
Én már jó ideje eddig se mentem sehova, nem kellett hozzá rendelet se, csak a sajat érdekem néztem ( akivel nem találkozom, attol nem kapok el semmit az tuti) Viszont a korábban linkelt cikk is abban erősített meg hogykocsiban elmehetek máshová. Nekem pl A és B pont között mozognom kell, ( A és B is az enyém) mert ez utobbiban vannak állatok, (baromfi) aminek az önetetőjét kétnaponta töltenem kell különben éhen szomjan pusztulnak. Ha nem hiszi a rendör, el jöhet velem etetni... -
vendingo
veterán
Ez Magyarország... Hoztak egy rendeletet, de az emberek nem azt nézik, hogyan tartsák be, hanem, hogy miként lehetne kijátszani. Ez minden téren igaz. Ha azt mondanák, hogy holnaptól nem lehet az utcán fingani, tuti biztos mindenki csak azért is rotyogtatna, mert neki mindent lehet, meg neki ne mondja már meg senki...
-
Geresics
addikt
Ezért mondtam eredetileg, hogy a motorozással kapcsolatos KV. kommenteket nyugodtan hagyjuk itt, és csak a motorozástól mentes KV kommenteket törölném. Akkor most töröljem sorban a kommenteket? Vagy maradjanak az olyanok, amik motoros érintettséggel rendelkeznek? Én az utóbbira szavazok. Szavazzunk mondjuk holnapig?
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Polemius
üzenetére
Az se kell feltétlenül csak gondolkozni. Kutas felénk elveszi a pénzt kesztyűben és beviszi, még csak a kezébe se kell add közvetlen ha leteszed a konzolra odalép és beviszi ha szólsz neki nem volt még paraszt aki kevesebbet tett volna ki vagy elment volna... (2 kúton is divik lett)
-
Micsurin
nagyúr
-
Ferdzsoo
addikt
Szomorúan konstatáltam hogy ma mennyien nekiindultak motorozni.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
jacis
üzenetére
Sok rajta a műanyag úgy a lámpa/kormány felé nekem.

Az azonnali maximális nyomatékot nagyon tudnám bennük élvezni meg azt, hogy nincsenek abnormális zörejek és rezonancia és mégis pont a hang lenne ami baromira hiányozna, az a jó kis öblösödés vagy felvisítás mikor visszapakolod.

Olyan üresek az utak, hol kell dzsinn lámpát keresnem, hogy alapból ilyen utakat kívánhassak minden szezonra? Vácon befelé most először nem volt sor a körforgalomnál.

Hétfő óta felváltva csak a Lineáris algebra II, Analízis I és Elektrotechnika jegyzeteket láttam jó volt ez a friss levegő ma meg tegnap, soha nem hittem volna azt sem, hogy fatert 55 évesen csábítom vissza robogóról váltós motorra, és ráadásul úgy fogja élvezni mintha újra huszonéves lenne.
-
Czimby
addikt
-
Micsurin
nagyúr
Tisztelt Zách Dániel!
Tájékoztatjuk, hogy a gépjárművek mozgását nem korlátozza a rendelet. Egy gépkocsiban az egy háztartásban élők tartózkodhatnak. Szabadtéren minimum 1,5-2 méter távolságot kell tartaniuk az embereknek egymástól. Ajánljuk figyelmébe továbbá a kijárási korlátozásról szóló rendeletet, valamint az országos tisztifőorvos állásfoglalását.Ha bünti lesz ha nem ezt fontosnak érzem, hogy kint legyen egy motoros csoportban most.

------------Egyébként én is a kisebb sportmotorokat és meglepő de a supermotokat tartom gyanúsnak, hogy elhalnak utóbbiakat is azért rugdossa rendesen az euró szabvány.

A literes sport gépeket egy darabig nem félteném attól, hogy elektromosak lesznek egy jó ideig. A kisebb robogók és motorok (50-125) viszont szerintem elég hamar kiváltható lesz elektromos alternatívával már csak amiatt is amekkora hatótávra használják ezeket általában.(Ingázás) Főleg, hogy a Kymco is elkezdett dolgozni az elektromos motor felhozatalán --> nyomja le az árakat viszonylag hamar.
-
Czimby
addikt
válasz
jacis
üzenetére
Ezt a motort kár volt megtervezni , is mert használni kb semmire sem lehet.
Farokhosszabbításra jó mert 300+ paci, de versenypályára nem való meg közútra sem...
A kisebb sportmocik fognak kihalni az emissziós normák miatt.
Az 1000-es kategória lesz megmarad(a versenyzés miatt) amíg elektromosra nem vált minden.
Szerintem. -
Micsurin
nagyúr
Agyaltatok már rajta amúgy mi lehet az a kategória ami a következő években szép lassan eltűnik a mélyben az emissziós normák és a változó vásárlói szokások miatt? Értem ez alatt, hogy nem típusok hanem kategóriák, sport mocik teteje, supermotok, váltós kis motorok (<125ccm) etc.
-
alapz@j
tag
válasz
bányászpocok
üzenetére
Köszönöm, de ez nem PCX125, hanem CB500X
Akkor is ugyanaz a cikkszám? -
bányászpocok
csendes tag
válasz
bányászpocok
üzenetére
Illetve visszahívás is volt pcx hátsó doboz zárbetét kiesésre. Alvázszámból kiderül.
-
Geresics
addikt
-
Nikaré
őstag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Joo
Köszönöm! -
bányászpocok
csendes tag
válasz
alapz@j
üzenetére
Szia!
08885-HAC-P00 a gyári cikkszáma a gyári zárbetét szettnek 2013-as pcx125 29 literes hátsó dobozhoz. Fel kell lamellázni a jelenlegi kulcsodhoz és akkor nem kell külön kulcsot hordani hozzá. Gyári bruttó ára 5.775 HUF. Bármelyik Honda kereskedésben meg tudod rendelni. -
alapz@j
tag
válasz
-Mosquito-
üzenetére
Köszi, ezeket néztem én is, csak nem tudom, hogy a Honda dobozba passzolnak-e...
-
vlevi
nagyúr
válasz
alapz@j
üzenetére
Szintem biztos, hogy valaki gyártja a Hondának a dobozokat.
Shad, Nonfango, nemtudom.
Givi, Kappa az inkább a Suzukival áll kapcsolatban, de azt sem zárnám ki teljesen.
Ezeknek a dobozokhoz pedig biztosan van zárbetét.
De, persze az is lehet, hogy valami olyan ok miatt esett ki (eltört valami rögzítőpöcök, elkopott, akármi lehet), hogy előfordulhat, nem tudsz bele zárbetétet tenni. -
Topiccsendőr
addikt
válasz
adam320
üzenetére
Akkor nagyobb kinalat lesz, most meg eleg halott a piac.
meg szoba johet az MX125, rotax 122 blokkal, 4-500e kornyeken mennek, mar a digitalis muszerfalas is megszerezheto ilyen kornyeken, ugyanaz, mint az RX, csak supermoto. Esetleg enduro szettet venni hozza, megoldas lehet. Sokkal jobb allapotban vannak, mint az enduro RX ek, bar valoban dragabbak is.
-
JoinR
őstag
Még annyit tennék hozzá, hogy a 125 4t-nél a legolcsóbb tuning a rövidített áttétel, ha ~100 helyett ~80 a vége, azért elfogadhatóbb lesz terepen is.
-
adam320
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Köszi választ, sokat segítettél, májusban lesz véve, addig ezek alapján gondolkozok

-
Topiccsendőr
addikt
válasz
adam320
üzenetére
Igy mar jobb.
Sokat nezelodtem ebben a kategoriaban, es tovabbra is csak nezelodo vagyok, mert nagy a dilemma.Ennyiert nagyonregi DT125R es CRM125 kornyeken vagy, neha-neha feljon KTM LC2 ugyanazzal a blokkal, mint a DT. Az RX125 es ETX125 meg belefer ebbe a kategoriaba, neha van rendszamuk, neha nincs. TSR125, ritka, KDX125 ugyancsak ritka egy DT hez kepest. Allapot nagyon vegyes. Feltunhet meg husqvarna WR125, A DT es RX, ETX hez bontott alkatresz van boven, olcson. Apriliaban Rotax 122 es 123 van, ezek a tapasztalatom alapjan ha nincsenek ganyolva, nagyon jol birjak a strapat. DT125 ugyancsak, mivel olcsobb megoldasok vannak rajta, mint egy Rotaxon, ezert igenytelenebb is. Cserebe gyengebb. A Rotaxok loeroben tobbet tudnak, elmeletileg 30 kornyeken, nikaszil hengerbevonattal, a tobbi ennel gyengebb lesz. A DT vasperselyes hengerrel kb 18-22 lo. A CRM hez KDX hez, TSR hez hasznalt alkatresz nem nagyon van, ezek ~20 eves motorok, ott valszeg csak uj alkatresz johet szoba, motor ertekehez kepest dragan.
Nem mennek bele a regi, vagy uj motor dilemmaba. Egy uj motor sokkal kisebb koltseggel uzemeltetheto, mint barmilyen hasznalt. az uj motorok kozott a 125 os kategoriaban kihaltak a 2T motorok, es 12-15 loeros 4T- k vannak, amiknek a teljesitmenyuk szerintem barmilyen terepre siralmas. nagyon kell matekolni, hogy mi rentabilisabb: egy nagyon olcson megveheto regi motor, nagyobb uzemeltetesi koltseggel, vagy egy draga uj, majd' nulla alkatresz igennyel.
Figyelembe kell venni, hogy ez az a szegmens, amit a fiatal, penztelen tulajok birtokolnak legnagyobb szazalekban, tehat semmilyen karbantartast nem vegeztek rajtuk, vagy ha igen, azt sem szakszeruen. Kecskemeti markaszervizbol is kerult hozzam rotax 122 blokkos motor, abban pl egy gyurutores utan visszaraktak a regi dugattyut, es egy gyengebb, boost port nelkuli, svajci specifikacioju hengert raktak az elozo tulajnak fel, gyuru altal utott dugattyuval, tehat sehogy nincs biztonsagban az ember, szamlaval igazolhato volt a javitas, de amikor szetszedtem, nagyot neztem.Ami nalam bevalt, az az, hogy eleve uzemkeptelen DT200 ast vettem 100e-ert, es rakoltottem kb ketszer az arat a ganyolasok eltuntetesere, uzembehelyezesre. Ezutan lett egy eleg jo, rendszamos, 108 kilos, 33 loeros endurom. Ezt a sulyt /loerot manapsag nagyon dragan lehet megvenni, de leginkabb nem. Vagy nehezebbet kapsz ennel, vagy konnyebbet, de mar versenyendurot 50-60 loerovel, ehhez kepest hatalmas uzemeltetesi koltsegekkel. Sokkal jobb motorok az ujak, sokkal nagyobb elmenyfaktorral, de egy versenyenduronak mar mas uzemeltetesi koltsegei vannak megint.
Ebbe az arszegmensbe belefer a VanVan 125, vagy a TW125 is. Ezek nagyon jopofa motorok egyebkent, imadom, de terepkepesseg kb annyi, mint egy divatos scramblernek, csak meg gyenge is melle. Termeszetesen ha nem ugratasrol, dagonyazasrol van szo, csak szimplan elmenni foldesuton a-bol b-be, mint egy olomneheznagyturaenduroval, tokeletes arra is. Blokkjuknak sok baja nem szokott lenni, takarekosak, egyszeruek, olcsok. Akarcsak a megoldasok rajtuk, ezert sokat cserebe nem szabad varni.
-
JoinR
őstag
válasz
dellfanboy
üzenetére
Ez volt az enyém
Hiányzik is, iszonyat hogy ment. Az első futómű nem volt gyári, illetve a teljes kipuff egy japán belpiacos saválló rendszer volt.
A vicc, hogy Debrecenben 1 hónapig hirdettem úgy, hogy fel se hívott senki, átraktam a helyszínt Budapestre, felhoztam a motort és 2 nap alatt elvitték. -
runner 125
nagyúr
válasz
adam320
üzenetére
Ez a 400k alatti, rendszámos, 125-ös enduro ami megy is, nagyjából az esélytelen kategória.
Rákerestem, 2 ilyen motort találtam. [link] [link]
Ezek mind 30 éves motorok. Ki tudja hányadik vashüvelyzett, kendácsolt henger van rajtuk, mikor reccsen darabjaira a blokk, ennyi idő alatt hány "szakértő" kézen ment keresztül... Elég ha csak mind második barkácsolt valamit rajta..
Szerintem nagyobb az esély egy ilyen motornál a folyamatos szívásra, mint arra h élvezettel, megbyzhatóan közlekedj, pláne terepen motorozz velük úgy ahogy azt te most elképzelted pár csapatós endurós youtube videó megnézése után. -
JoinR
őstag
válasz
adam320
üzenetére
Most ránéztem a hahura és meglepődtem mennyire nincs kínálat.
Én tavaly ilyenkor adtam el egy hibátlan '94-es KDX125-öt 380-ért, 11kW-os papírokkal...szerintem igen jól járt a vevő, talán már többet is ér azóta.
Lehet gyűjtenék még, és megfontolnám a Keeway TX125-öt újonnan, forgalomba helyezve 700k és bagóért van hozzá minden alkatrész (de leginkább van hozzá alkatrész, nem úgy, mint egy 20-30 éves levedlett motorhoz). -
adam320
senior tag
válasz
runner 125
üzenetére
De ezt én nem írtam egyébként, ez csak a te sejtésed

-
runner 125
nagyúr
válasz
JoinR
üzenetére
..ok, cimborám itt környéken 6-7 faluban járkál a 250-es YZF-fel rendszám nélkül, felőlem lehet az is a 20%..

z123456789
Az a baj, van egy olyan sejtésem h az álmok kergetésének vesszőfutását látjuk most...
Itt 300.000-ig kell majd találni rendszámos endurot, ami persze ne 12 lovas legyen, mert az "rendes használatra" alkalmatlan, hanem 30-40.
mod.
Pedig eskü nem láttam a fölöttem lévő postot. -
z123456789
addikt
válasz
adam320
üzenetére
Olvastam.
De ő meg cross-t ajánlott. Én arra reagáltam hogy ha akarod közúton használni, akkor cross-ból nem hiszem hogy találsz rendszámosat. Ritka, na...
Azt mindjárt gondoltam, hogy terepgumi, de majd érdekelne, hogy milyen csíkosat választottál erre a felhasználásra.
Tényleg.
Örülök, hogy egyre többen keresik ezt a felhasználási kört itt a topicban.
(#114815) geresics
Abból milyet használtok? Vagy abból csak egyféle van? Keménységre gondolok. Vagy olyan szerencsés vagy, hogy a kapualjból nyílik a terep játszótér, és nem kell aszfalton menni?
(#114817) runner 125
Szerintem max 400-ra gondolt, ti meg nyilván ilyen 800< körül fogtok ajánlani.
Persze cross-t rendszám nélkül, mert rendszámosban egy enduro ennél drágább is lehet. És a kis ccm nagy ccm, öreg vs újabb vita el sem kezdődött. 
Mindenesetre kíváncsian várom az ajánlásokat.
Most jól jönne egy Gabomann is a többiek mellé. 
Megidézlek!![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
(#114818) JoinR
2020-as már megvehető? Anno én is nézegettem őket, de itt mindenki azt mondta, betegágy.
-
JoinR
őstag
válasz
runner 125
üzenetére
20% közútra kell rendszám

Lehet azért nem adott meg árat, mert nem árérzékeny.. így szerintem az RX125 a legjobb választás.
-
adam320
senior tag
válasz
z123456789
üzenetére
Szerkesztésbe odaírtam hogy enduro. Terep gumit, az a 20% közút szinte semmi, annyit tesz míg kimegyek terepre meg hazamegyek, esetleg elmegyek 2-3 környező faluba.
-
z123456789
addikt
válasz
dellfanboy
üzenetére
Mondjuk ha közúton is akarja használni, akkor lehet hogy cross-t nem fog találni rendszámosat.
Ebben az esetben tényleg endurot kell keressen. :/ -
lazatt
csendes tag
válasz
baboss
üzenetére
Köszi.
Amikor motorkeresgélés közben először találkoztam a versysel az első lámpa formája engem is eltántorított, de a rövid tengelytáv a magas építés a fordított első villa a hátsó lengőkar formája és úgy általánosságban a motor többi része tetszett.
Az igényeim és a lehetőségeim metszetébe pont bele esett.
Olvastam róla teszteket megnéztem néhány videót és mindenhol dicsérték negatívumként szinte csak az első lámpa formáját emlegették és nekem a műszaki tartalom és a használhatóság fontosabb volt mint a külalak.
Nincs összehasonlítási alapom mert ez az első nagymotorom csak az elolvasott, és megnézett tesztek alapján sejtem, hogy ez a jobban kezelhető motorok közé tartozik.
Örülök neki, hogy ezt ti is megtudjátok erősíteni. -
adam320
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
Vegyes. 80% terep 20% közút. Mindegy hogy 4t vagy 2t. Km-ről fogalmam sincs.
-
adam320
senior tag
Üdv!
Nyártól szeretnék autóból motorra ülni. Max 125 cm3-es crossmotor érdekelne, nem új. Milyet ajánlotok? Nem akarok drágán, mert biztos hogy használva lesz rendesen.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Szerk.: Talán inkább enduro.
-
duni84
aktív tag
esetleg 530-as láncra nem gondoltál az 525 helyett? ritkábban kell állítgatnod, egy 600-as hornet szinte sosem fogja szakszosra nyújtani, cserébe talán 15-20 dekával nehezebb (1.9kg vs 2.1, nem tudom hány szemes megy rá). árban is általában 1-2e huf a különbség a kettő között.
-
p87
senior tag
válasz
jacis
üzenetére
Műszaki ember vagyok, mindig is ügyeltem a részletekre, igy a feszességre is, szigorúan mindig a gyári 30-40mm közöttire volt beállítva, és gyakran volt ellenőrizve, utánállítva és új lánckerekeket kapott.
Mosva kizárólag petróleummal volt.
Az hozzátartozik, hogy szeretem alacsony seb.ről, hirtelen tépni, ez biztos öli, de azért na.
Most nem tudom ugy beallítani már, hogy jó legyen, egyik helyen feszül, <30mm kicsit arrébb forgatva meg lóg >40mm.
Vagy kifogtam megint egy rossz szeriát vagy egyre szarabbak a did láncok.
Mindenesetre ez az RK az biztos, hogy jobb lesz, márcsak azért is mert nagyobb a terhelhetősége. -
jacis
nagyúr
Ez érdekes. Nekem nagyrészt sportmotorjaim voltak eddig, de egyik sem ette meg ennyi idő alatt a láncot. Nem okoskodni akarok csak kérdezem...nem lehet, hogy az alapból beállított lánc feszességgel van gondod és emiatt van jobban megterhelve a lánc? Szerintem egy 525-ös lánc nem nyúlhat meg ilyen kevés km alatt ha minden jól van beállítva.
Van egy barátom akinek egy 600 gixxer van aminek többet van a levegőben az eleje mint az aszfalton, de neki is többet bír a lánc mint 5000km.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Medence topik
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Házimozi belépő szinten
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Beolvad a Palitba a Galax a VGA-piac nehézségei miatt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
- AKCIÓ! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest