Hirdetés

2024. június 26., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#91177) Molydeus válasza Molydeus (#91174) üzenetére


Molydeus
őstag

Ha már rendszeresen felhozom, kicsit utánanéztem a Tecsee mid profile switcheknek és találtam olyan buildet, amit első nekifutásra én is összehajigáltam az aliról.
Szóval ebben a budget LP alu házban [link] a mid profile switcheken egy cherry profile-os kupak alig emelkedik ki (<1mm a rés). Ez DSA-nál nagyobb lesz, ha jól gondolom, de így sem lesz nomrál switch+ lebegő cherry kupak méretű gap.
Azt tippelem, hogyha az ember nem használja azokat a csavaros lábakat, csak valami gumi csíkot, hogy ne csússzon, kb 20-22mm körül tud maradni a teljes magasság. Ez ~ LP Keychron K Pro felső élének a szintje.

Halkítani viszont a szokásos szivacsokkal lehet, de ha nem akarunk a magasság ellen játszani, akkor a tray mountok csavarhelyekre rakott pici O-ringekről le kell mondani. Szerintem az 1.2mm-es és/vagy flex cut-os PCB-knek sem lesz helyük kimozogni.

Azt mindenki döntse el magában, hogy mennyire kényelmes neki egy teljesen sík, szűk szférikus felületű kupakon gépelni egy merev házban (mondjuk a K Pro is az...).
Ha valakinek nagyobb felület kell, kb +2mm-ért cserébe ott van az XDA és a mérhetetlen választék hozzá az alin.

Még annyi, hogy az XVX horizon bár a K3 Pro stabon lötyögött, a normál cherry clip-in stabot megfogja... ettől még továbbra sem ajánlanám.

M.

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.