Hirdetés

2024. május 12., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2019-03-15 13:37:03

LOGOUT.hu

ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1967) nyunyu válasza [HUN]Dani (#1964) üzenetére


nyunyu
félisten

En nem vagyok hasraesve a Chiconyert, olcsoert szart gyart.

Regen volt egy KB9810-em, valahogy nem allt rendesen kezre, meg kemeny volt, nem jo rajta gepelni. Nem is volt tartos, hamar tonkrement.
Nemreg fonokom vett egyik ugyfelnek vmi ultraolcso gepet, ahhoz KB2971 jart+700Ft-s 2 gombos A4Tech eger, na azoktol is elment az eletkedvem par ora munka utan.

Belinkelt Chicony aranal nem sokkal tobb a korabban altalam is linkelt Logitech Internet 350, inkabb azt vedd. (USBs verzioja picivel dragabb.)
Lehet, hogy kevesebb csilivili multimedias gomb van rajta parasztvakitasnak, de annak legalabb puhak a gombjai, igy hosszabb gepeleskor sem vered szet az ujjbegyeidet.

Melohelyen billzet+eger fetisisztanak tartanak.
Fonokom nem erti, miert adnek ugyfelek gepe melle a legolcsobb OEM Logitech billzetet (~1400+afa)+MS BOM egeret (~2100+fa), amikor lehet 1500+faert billzet+egeret venni, az mennyivel jobban megeri a cegnek. (2 ezerrel tobb haszon :U )
Na ja, de azok csak arra jok, hogy rovidtavon kinlodjon veluk az ember, hosszabb tavu hasznalatra, ne adj isten munkaeszkoznek meg veletlenul sem. :W

(Magasabb arkategoriaban viszont forditott a marka preferenciam, mivel MSnek nincs komolyan veheto egere, meregdraga Logitech billzeteknek meg el van b@szva a kiosztasa, meg kenyelemben is fenyevekre vannak az Ergo4000-tol.)

Hello IT! Have you tried turning it off and on again?

Útvonal

Fórumok  »  Beviteli eszközök  »  Milyen billentyűzetet vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.