Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
menpee
aktív tag
válasz Füleske #2649 üzenetére
Ehh...a procim nincs ennyiben Na szót se róla, van olyan kombináció a billentyűzetemen, amivel megy 5-6 gomb szimultán. Most azt nézegettem, hogy hardveresen van-e korlátozva a cucc (ami valószínű) vagy ha átszerkesztem a billentyűkiosztást, akkor megy-e.
,,Piracy is almost always a service problem and not a pricing problem." - Gabe Newell
-
mhorvat
senior tag
Akit viszont egy 1-2.000 Ft-os kellemes billentyűzet érdekel, elolvashatja rövidke cikkem a Labtec csodájáról: [link]
-
Füleske
addikt
Mivel a billentyűk egy hagyományos billentyűzeten nem billentyűnként vannak bekötve hanem csoportonként , jó hogy sípol ha egyszerre nyomod a csoporton belüli billentyűket. Hogy bármilyen kombinációt vigyen minél több billentyűvel ahhoz egyedi bekötés és normális elektronika kell , magyarul egyedi tervezés.
Processzort , videokártyát sokszor fogsz még cserélni és hamar értékét veszti , ezt viszont egyszer kell megvenni és viszonylag tartja az értékét. -
mhorvat
senior tag
Electro World-ben továbbra is csak az amcsi verziós 104 gombos 3000-es van.
-
phpmoli
tag
megjott a microsoft digital media keyboard 3000. kemenyebbek a billentyui, mint az elozo billemnek, de hasonlitanak a trust kb1450-hez. siman a backslasht nyomom az enter helyett, utalom a kis entert, majd megszokom :/ nagyobbak a billentyuk, ezert tavolabb vannak, mint a szokasos, legalabbis igy erzem. foleg az msi wind utan lesz nehez oda-vissza szokni. a billentyuk teteje tul szeles, ezert konnyu a szomszedos billentyut leutni. hal istennek us international, gondolom azert, mert nincs belole magyar verzio - szerencsere! a hajlitott forma miatt konnyu a szamokat megnyomni a qwerty sor helyett. linuxon mukodik alap uzemmodban. a funkciobillentyuktol ki fogok akadni, mert nincsenek 4essevel tagolva, igy vakon nem lehet megtalalni a gombot, pedig ugy szoktam.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Magyar-nem magyar temahoz annyit, hogy atlagos otthoni/irodai hasznalatra magyar a nyero, de probalj meg egyszer programozni rajta, arra ugyanis tokeletesen alkalmatlan...
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
aktív tag
~15 éve programozom magyar billentyűzeten - szokás kérdése
az egyetlen amivel sosem tudtam kibékülni az ins-del kavarás vagy áthelyezés, ctrl+ins - shift-ins nélkül megáll az élet
-
Integra
titán
válasz phpmoli #2657 üzenetére
mit nem adnék ha ez a pöcs májkroszoft végre piacra dobná a magyar natural 4000-ret..
és ha még egy csöppnyi eszük lenne (ami persze nincsen), akkor újra kezdhetni gyártané a trackball explorert, vagy egy trackball explorer 2.0-t.....[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
nyunyu
félisten
válasz ratcache #2660 üzenetére
Melohelyen en is magyart hasznalok, lassan 4 eve, de foleg nem programozas a munkakorom, hanem a programcsomag magyarra ferditese.
De ha neki kell allni valami adatbazist hekkelni, scripteket irogatni, akkor szigoruan angol, mert ugyan a melo kozben (inkabb helyett ) forumozas mar raszoktatott az AltGR+F/G aktiv hasznalatara, @, \, " sem gond, de a kacsacsorokkel meg mindig bajban vagyok, amit valamelyik marha az AltGR+Í-re tett.
(az ugye nincs a "magyar" Curve2000-emen.)Ctrl+Ins/Shift+Ins nalam is beidegzodott a Win91 korszakban, pedig a Win95 mar az uj kombinaciokat probalta beleverni a koztudatba.
-
phpmoli
tag
válasz ratcache #2660 üzenetére
en meg c64/c4+ ota programozok, ott nem volt magyar bill ;)
meg egy tapasztalat: ma visszavittem a mult heten vasarolt Labtec Media Wireless Desktop 800 billt, mert Nintendo Wii-hez vettem, de max 1 meter a hatotavolsaga a vezeteknelkuli radios ado-vevonek. amugy mukodik a wii-vel, de kanaperol hasznalhatatlan. most a trust kb2950-nel szemezek.
-
nyunyu
félisten
válasz Integra #2664 üzenetére
Pont ellenkezoleg, neha en probalom kiirtani azokat forditas kozben, mert anyacegunk supportja, hogy is mondjam finoman, nem mindig all a helyzet magaslatan, ugyfeleink meg velunk orditanak...
Ugyhogy neha muszaj belemasznom a logikatlanul szamolo adatbazis lekerdezesekbe is.
[ Szerkesztve ]
-
mhorvat
senior tag
Kár, hogy a gagyi matricázottat kezdték el fukarba forgalmazni a 3000-esből. Mindenesetre kösz az infókat!
-
phpmoli
tag
-
Agostino
addikt
Üdv.
Razer Tarantulának vagy bármelyik Razer billentyűzetnek van magyar kiosztású változata?
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
mhorvat
senior tag
Kipróbáltam a Microsoft DMK 3000-et végre, persze csak US kiosztásban volt. Hááááát. Még azt se mondanám, hogy túl jóhoz szoktam, mert egy 1000 Ft-os valamiről gépelek, de mondjuk a 3000-es multimédia és F1-F12 gombjai horrorisztikusan gagyinak tűntek számomra. A QWERTY rész rendben volt, talán kicsit puhák. Fene tudja, lehet inkább bezsákmányolok még ebből a Labtec-ből 1-2-t nehezebb időkre.
-
Agostino
addikt
válasz mhorvat #2672 üzenetére
Üdv.
Dejó... bár... már meg sem lepődök. Miért is lenne a valamire való kinézetű és felépítésű billentyűzetekből magyar? UK kiosztásún is töprengtem már, de ha már közel 20k-t kiadnék rá, és a következő 4-5 évben ezt kívánom koptatni, akkor már inkább nem kötök kompromisszumokat. " És így, a keresés tovább folytatódott..."
hey friend listen, i know the world is scary right now but its gonna get way worse
-
-
Agostino
addikt
válasz mhorvat #2675 üzenetére
Üdv.
Félreértettél - nameg én sem írtam le - nem játékos billentyűzet kell nekem, hanem mivel iszonyat sokat gépelek, ebből következően szerves részét képezi a bill mind a gépemnek (esztétikailag) mind pedig a mindennapjaimnak. Eleve adott már egy Razer egér, ahhoz lett volna ez jó párban. Régebben valóban szoktam játszani, mostanra már se időm se kedvem, de a Razer minőség megfogott, ezért gondoltam ebben a fekete szépségben.
-
mhorvat
senior tag
válasz Agostino #2676 üzenetére
Nem értettelek félre, nem azért írtam a "játékos billentyűzetet". Én sem játék miatt kerestem a Licosa-t, hanem mert az igazán minőségi billentyűzeteket HC gamereknek gyártják (persze vannak kivételek). Ezzel persze nincs is baj, amíg nincs túl sok felesleges makro meg ilyen egyéb, kizárólag játékosoknak szánt funkciógomb rajta:
-
eladohardver
őstag
Hi! Esetleg tudja valaki melyik az a keyboard, amelyik fémből van ezüst színű és háttérvilágítással rendelkezik az 1ik nagyobb elektronikai boltban láttam de már nem találom...
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
mhorvat
senior tag
válasz eladohardver #2678 üzenetére
Én csak háttérvilágítás nélküliről tudok, alumínium, és ezüst színű (bár már gyártják pinkben is), ez az Advent billentyűzete:
Ha nem ez volt, sorry.
-
mhorvat
senior tag
válasz eladohardver #2680 üzenetére
Csak olyat, ami világítós?
-
eladohardver
őstag
válasz mhorvat #2681 üzenetére
nem muszály... olyat amiről nem kopik le a betű--- nem kattog, gumi csúszásgátló van a seggin h ne csússzon az üvegen... más nem jut eszembe... van ilyen?
[ Szerkesztve ]
¯¯̿̿¯̿̿'̿̿̿̿̿̿̿'̿̿'̿̿̿̿̿'̿̿̿)͇̿̿)̿̿̿̿ '̿̿̿̿̿̿\̵͇̿̿\=(•̪̀●́)=o/̵͇̿̿/'̿̿ ̿ ̿̿ Battlelog: Rohambili ¤
-
mhorvat
senior tag
válasz eladohardver #2682 üzenetére
Nagyon lapos billentyű gyanánt nekem az Apple Alu Keyboard-ot ajánlották figyelmembe:
-
DroneZ^
őstag
Nem tudtok fehér és lapos billentyűzetet? Ami passzolna mondjuk applehöz is?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
DroneZ^
őstag
-
mhorvat
senior tag
válasz DroneZ^ #2689 üzenetére
Ha már nem feltétlen flat, take a look at this. Semmi extra, semmi csicsa, billentyűzet. Olcsósítva megúszod, és ez a fehér hófehér szín.
-
DroneZ^
őstag
válasz Füleske #2691 üzenetére
Nem kell Mac-es legyen, inkább win-es, csak fehér legyen, és minél laposabb vagy ha nemlapos akkor dizájnosabb... 10ezer alatt legyen vagy akörül... majd utólag eldöntöm, hogy megéri-e
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
sanzi89
addikt
Üdv.
A Logitech Wave Cordless Desktop-ot tudjátok ajánlani hosszútávú tartós kapcsolatra?
A lényeg, hogy általános dolgokhoz jó legyen, minőségi és kényelmes legyen rajta gépelni.Üdv. sanzi
"Mindent azért kell tudni mert kérdezik, nem azért mert hasznos."
-
mhorvat
senior tag
-
fradi81
veterán
láttam tescoba egy technika bill-t. 1990Ft és mint a laptop billentyűzete pont olyan halk meg minden, megér annyit.
moto g72, Ninebot d28e
-
Gabró
tag
Üdv!
Valakinek van tapasztalata a Microsoft cordless desktop 1000 megnevezésű bill+egér párossal?
A fenti típus és a Logitech LX710 vagy S510 közül Ti melyiket vennétek? (Ó, mondd, Te mit választanál.... :-) )
Esetleg tudtok nyugodt szívvel ajánlani egy ezektől különböző terméket?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Gumi és felni topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Revolut
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest