Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Füleske
addikt
válasz LordDarkness #2848 üzenetére
A Fujitsu - ból tusi vett ilyet jó régen és már adta is tovább annyira problémás volt. Szóval én a Wave - re tenném a voksom .
-
Füleske
addikt
Microsoft wireless media desktop 1000 ? 10 ezer körül kapható. Foobart nem tudom de a többi stimmel.
-
LordDarkness
aktív tag
válasz Füleske #2851 üzenetére
Esetleg Microsoft Wireless Laser Desktop 5000 mert vissza olvastam és azt írják a wave-ről hogy a gombok hangosak lesznek egy kis idő után pedig nekem a halkság az egyik lényeg a másik hogy magyar legyen és fekete.
Rock Katona
-
Füleske
addikt
válasz LordDarkness #2853 üzenetére
Namost ezek vezeték nélküliek , egérrel. A WLD 5000 is. Az eddigiek meg kábelesek voltak. Vagy ez mindegy , ahogy az ár is ? Mert nem ugyanaz a kategória. A WLD 5000 - nek igen jók amúgy a gombjai , puhán és halkan járnak.
-
LordDarkness
aktív tag
-
Füleske
addikt
válasz LordDarkness #2857 üzenetére
Aham , a WLD 5000 szerintem a legjobb gombok szempontjából , kivéve a multimédiás gombjait , az csak átlagos , illetve az egere egy alap egér. (minőségre az egér se rossz , csak pl. nincs rajta semmi extra gomb , illetve egyszerű a formája) Vétel előtt neked is a nagyáruházakat ajánlom , ott lehet nyomkodni ezeket.
-
vscotina
aktív tag
Szervusztok!
Microsoft Digital Media Keyboard 3000
Erről a billentyűzetről kinek mi a véleménye??? Vajon miért van az, hogy néhol magyarnak írják, néhol semmi. Tehát??? A Microsoft oldalán nem jelzi, hogy magyar lenne.
Ha valakinek van ilyen, írhatna a tapasztalairól.köszönöm
[ Szerkesztve ]
Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>>Panasonic G
-
dani3l
őstag
Éppen tegnap jött meg a Logitech Wave billentyűzetem, és nekem nagyon bejön. A gombjai jó puhák, szinte nem is hallani őket, és egész kényelmes. Az enter kétsoros, nem egy! Kicsit fura ez az ergonomikus kialakítás, de egész kényelmes. A Home, End.. 6os hiánya, vagyis átalakulása engem egyáltalán nem zavar, nemtudom miért van ezen mindenki fönnakadva, 99%-a nem is használja az insert gombot ill. azt sem tudja mire való szerintem..
Jó, hogy az F.. gombokhoz rendelhetők külön funkcíók, és a médiagombok is elég jól kezelhetők rajta, bár kicsit fura, hogy ilyen nagyok, de így legalább könnyen megtalálja az ember. Plusz ezeket is át lehet programozni, tehát nem muszáj mondjuk a vista oldalsáv gombját a vista oldalsávjához használni.
Mindent összevetve szerintem egész jó kis bill, eddig tetszik, remélem megéri az árát, és nem lesz vele semmi probléma. -
Füleske
addikt
A Home, End.. 6os hiánya, vagyis átalakulása engem egyáltalán nem zavar, nemtudom miért van ezen mindenki fönnakadva, 99%-a nem is használja az insert gombot ill. azt sem tudja mire való szerintem..
Nem is az Insert hiánya zavar pl. engem , tényleg nem használom , hanem az elforgatott blokk. Engem még ezen kívül zavarna az F gombok 3-as csoportokra osztása is. A hullámosság se az én ideám , dehát biztos van akinek ez tetszik. Amúgy a minőségével nincs gond , de ha puha billentyűkről van szó akkor nekem az MS egyes billentyűzetei jutnak az eszembe . ( pl. WLD 5000)
-
vscotina
aktív tag
Szia ugye a vezetékesről beszélünk?? Priviben jöhetne, hogy hol vetted a legolcsóbban(?)Az milyen érzés, hogy nem egyforma magasak a billentyűk??? Teljesen magyar kiosztásos??? Tehát minden betű a helyén van??? Egér is van hozzá, vagy anélküli?? az egér esetleg vezetékes vagy cordless???
[ Szerkesztve ]
Üdv. vscotina >>szép és okos szőke cicababa >>>Panasonic G
-
dani3l
őstag
Viszont Logitehcék hazudnak, hogy minden billentyű ugyanolyan széles.. Az 'ó' betű keskenyebb picit a többinél. Ezt igazából csak poénnak szántam, pár nemértem azt a 2mm-t miért spórolták le, BackSpace-ből nem hiányzott volna.. Na de tényleg nem negatívumként írtam, csak érdekességként
-
celf
őstag
UHHHH Ezt nem hiszem el, nem biddeltem erre, pedig erre keszultem mar 3 napja,
kajat csinaltam a konyhaban...
kajat csinaltam a konyhaban!!!!!!
mit csinaltam
nem
nem lehet
es a csavokamnak aki elvitte meg csak nem is akadt semmi konkurense
almat szeleteltem a konyhaban..ahhh[ Szerkesztve ]
-
Laslow
senior tag
"A Home, End.. 6os hiánya, vagyis átalakulása engem egyáltalán nem zavar, nemtudom miért van ezen mindenki fönnakadva, 99%-a nem is használja az insert gombot ill. azt sem tudja mire való szerintem.."
Programozóként rengeteget használom ezt a 6-os blokkot, és a maximális hatékonyság érekében "magánemberként" is aktívan használom. A munkahelyi gép billentyűzete adott, hagyományos IBM. Az itthoni meg elforgatott 6-osú modern. Nagyon zavaró, hogy máshol vannak a gombok, és folyton mást nyomok le, mint amit akarnék. De ha mindkét bill elforgatott 6-osú lenne, akkor is ott lenne az, hogy a hagyományos 6-ost logikusabb kialakításúnak érzem. Miért? Mert a felső sor csupa pozitív gomb: ugrás legelőre, ugrás egy oldallal feljebb, beszúrás. Az alsó sor meg csupa negatív gomb: ugrás leghátra, ugrás egy oldallal lefelé, törlés. Ez a következetesség hiányzik az elforgatott hatosból.
Az Insertet meg hogy mire lehet használni? Fájlkijelölés a Total Commanderben. Meg is halnék nélküle! Vagy: ha át akarok írni egy pár karakteres szót, akkor nem kell törölni a régit, hanem elég csak lenyomni az Insertet, és utána gépeléskor minden gomb megnyomásakor törlődik a régi szöveg aktuális karaktere. Azaz nem beszúrok, hanem felülírok. Ezen kívül vannak olyan szoftverek, amiknél a vágólapra másolás nem működik CTRL-C-vel, csak CTRL-Insert-tel. Szóval, hasznos gomb, ragaszkodom hozzá.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Laslow
senior tag
Mans20, mik a tapasztalataid a Speedlink Silent Keystroke billentyűzettel kapcsolatban? Az különösen érdekelne, hogy nem marad-e ki gépelés közben olykor egy-egy leütés, és hogy az extra gombjai valami programmal átprogramozhatóak-e.
(Azt láttam a MM-ban, hogy a kiosztása teljesen rendben van, abszolút hagyományos magyar (extra gombokkal) - nagy előny.)"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
Mans20
addikt
Hát amit én vettem annak a t betüje néha beragadt,meg ha nem pont a billenytyű közepére ütök akkor nehezebb lenyomni szóval elég egy szar bill,néha volt hogy nyikorgott leütéskor némely gomb,most már ez elmúlt de majd lefogom cserélni mert valahogy nem kényelmes rajta gépelni.Én a extra gombokat sose használtam ezért nem tudom.Persze ha veszel egyet lehet hogy egy jobbat fogsz ki nemtudom,én a vision computerbe vettem 3200ért,2 nap volt mire hozták.
-
tusi74
őstag
A múlt héten egy kicsit "kirúgtam a hámból", és vettem egy ilyen szépséget:
Logitech IllumintatedA Prohardver is cikkezett róla Itt
Igaz, hogy pár éve ráuntam a slim billekre, mert bár nagyon jól néznek ki, a rövid billentyűút miatt az ujjbegyek megfájdulnak hosszú gépelés után, mert olyan érzés, mintha az asztalt ütnénk, így visszaálltam a hagyományos billentyűzetre (Cherry Cymotion Expert), ami minőségre kiváló, nagyon kényelmes, de ugye, ha az ember "beleszeret" valami szépbe, akkor elcsábul. Velem is ez történt, amikor megláttam a "Hülye azért"-ben, nem bírtam ott hagyni. És azóta nem is bántam meg.
Kibontva nagyon igényes darab, jóval nehezebb, mint a Cherry-m. Nem recseg-ropog. Világítás erősségben 3 fokozat+a nincs világítás van. Ebből nekem a legerősebb fokozat túl erős, és a második (közepes) fényerővel használom, ami éjjelre is tökéletes, de nem bántja a szemet.
Gépelés szempontjából, tényleg ér valamit ez a Perfect Keystroke, de azért az asztalpüfölés effektus itt is megvan. Hiába, ez slim-betegség. De valóban puhább, mint egy átlag slim billentyűzet. Van egy gumiborítású egybeépített kéztámasza, ami ugyancsak nagyon kényelmes.
Bár a DEL gomb itt is dupla, de van insert gomb, a DEL gomb felett. Összeségében nagyon elégedett vagyok vele, mert valóban gyönyörű.
[ Szerkesztve ]
-
Laslow
senior tag
A Samsung (Qsenn) SDM4800-ról van valakinek bármilyen tapasztalata? 2000 Ft-os hagyományos kialakítású magyar billentyűzet pár extra gombbal.
"A Bijou olyan, mint mikor egy gyönyörű, csillagos nyáréjszakán nagyon-nagyon szomorú vagy, és közben mézes epret eszel" - http://bijoumusic.hu
-
-
csimav
őstag
Nemide tartozik de..:
Lenne 2 kérdésem:
1. Hogy lehet beállitani a lycosa-n,hogy minden gomb teljes fényerővel világitson? (pl:Amikor csak WASD világit,azos sokkal erőteljesebben világitanak,mint amikor az összes betű világit.
2. Hogyan lehet egyéni profilokban olyanokat megcsinálni,hogy pl.: csak a számok világitsanak... vagy csak a nyilak... stb...
Köszönöm előre is!Ha van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
arpeen2
senior tag
Srácok mondjatok már valami megbízható világítós billentyűzetet. A világításon kívül nem kell semmi extra. Két Revoltec Lightboardom halt meg eddig, ezeknél valami tartósabbat szeretnék.
Köszi !
-
potkem
aktív tag
Sziasztok.Az lenne a problémám hogy gamer cuccokat veszek magamnak, viszont a billentyűben megakadtam. Eddig vettem egy speed link meduza 5.1 -es progamer fülest és egy a4tech x7 xl-750f gamer egeret. A logitech g11 re lennék rákattanva, csak nem tudom hogy érdemes lenne e 16 e-ft ot érte adni. Használtan semmi kép nem akarok venni, viszont nem tudom. Kaphatnék ennyiért jobbat? Milyet? A segítséget előre is köszönöm. üdv potkem
-
tomcsi23
veterán
Szia!
Talán egyetlen előnye ennek az átvilágítósnak, hogy nehezen kopik le a felirat. Persze, az majd kiderül, hogy maga a billentyű anyaga mennyire bírja a strapát. Utóbbi igaz a mechanikára is. A FS Slim azóta is vígan megy, bár a legtöbb bill szép csillogós lett, de mechanikailag kifogástalan most is.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
Mans20
addikt
Aki speedlink keystroke ot akar venni az ne tegye,mert a gyógyintézetbe köt ki.Nem igaz
hogy nincs egy normális bill ami slim és halk és 1 hónap múlva is jó.Néztem az árát az illuminatednek és sírva fakadtam,lehet veszek egy trust 1450 et,vagy legjobb lenne egy karbonbillentyűzet vagy ami titániumból van.
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
Elozo melohelyemen MS Curve2000-et hasznaltam, 2 honap utan meg mindig olyan puha es halk volt, mint uj koraban.
Nana, hogy exkollegak lenyultak az asztalomrol.Mostani melohelyemen egy L Internet350 jutott, de nagyon erzodik rajta, hogy elottem egy 160+ kg-s kollega pufolte, mert nyeklik-nyaklik ossze-vissza, keresztbe jarnak a gombjai, nem egyenesen
Cserebe meg hangos is...
Kb. olyan erzes rajta gepelni, mint a zsiruj 800Ft-s noname billzetekenHello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Bencus88
nagyúr
Üdv!
Segítséget kérnék régen néztem újságba egy nagyon frankó billentyűzetet.Szürkés fehéres volt nagyon lapos és a gombok kékek voltak és világítottak is.Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- A fából készült műhold a jövő, a SpaceX-nek is ajánlanák
- Robotporszívók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Microsoft Edge (a Windows Internet Explorer utódja)
- Linux Mint
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- PlayStation 5
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest