Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
-
LOGOUT.hu
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Ajánlott billentyűzetek listája!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pigsty
aktív tag
köszönöm a supportot!
Nézegettem a setpoint könyvtárában valami xml fájlokat, meg registryt, de már nincs erőm saját kezűleg széthackelni az ilyen fájlokat.... régebben vállalkoztam ilyen brutál dolgokra.
igen, az volt, hogy a setpoint telepítéséig nem reagáltak a mm. gombok.
Chiconynál a print screen és hasonlók felett volt a 3 power gomb, egy idő után kiszedtem 2-t, a jobb szélsőt (fehér billentyűzet) alkoholos filccel rikító pirosra festettem, az volt a csak fontos esetben nyomd meg gomb.[ Szerkesztve ]
Jobb ma egy veréb, mint holnap egy véreb.
-
Bence717
tag
Logitech G11-et szeretnék venni és az lenne a kérdésem hogy van rajta 15 programozható gomb és oda be tudom programozni a 9 ékezetes betűt? és esetleg karácsonykor lesz valami új jó billentyűzet amin van háttérvilágítás???
-
mhorvat
senior tag
Ezek szerint senkinek sincsen a #2544-ben említett klaviatúra csodája?
-
csimav
őstag
Hali! A nagy kérdés: Lycosa vagy G15 vagy G11?
Vélemények kellenének
THXHa van Moneybrookers-ed, akkor irj rám, légyszives.
-
Sdi
addikt
válasz Bence717 #2552 üzenetére
Minek akarod az ékezetes betűket programozni , korábban már írtam, hogy UK kiosztásút kell belőle szerezni és nem US-t, akkor a kiosztása teljesen olyan mint a magyarnak, csak a feliratok mások. Most is ilyennel írok.
Egyébként meg 18 programozható gomb van rajta.csimav
A G11 nagyon jó kis billentyű. A másik kettőt sajna nem használtam, de a G15 "csak" egy lcd kijelzővel több ennél.
[ Szerkesztve ]
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Sdi
addikt
válasz Bence717 #2556 üzenetére
Nem tudom, hogy fel lehet-e programozni rá a betűket, mert soha nem próbáltam, mivel mint írtam nekem UK kiosztású van és az egy az egyben olyan mint magyar, így szükségtelen a programozás. Az US kiosztásnál nincs meg az " í " és az " ű " gomb helye, mivel más a bal shift és az enter is.
"Ha az alkohol akadályoz a munkában, hagyd abba a munkát!" /Manuel Scorza/
-
Bence717
tag
Logitech G11-et lehet kapni UK-ba??? És ha igen akkor hol???
-
adm
őstag
állítólag magyar MS Wireless Media Desktop 1000 USB Black. találkozott már valaki ezzel? illetve van esély valódi magyar dmk 3000-re?
16core - 32thread - 64gb
-
BaLee
addikt
Olvass vissza kicsit vagy legalább keress rá az említett szavakra. #2537-es hozzászólás.
És itt a kép.Ilyen "magyar" kiosztású, nem semmi.
Egyszerűen nem értem miért nem képes egyik cég sem kiadni normális magyar kiosztású billentyűzetet. Én mondjuk elsősorban valami világítósat kerestem, mert sötétben elég sokszor félreütök, de egyik gyártó sem gondol a magyarokra.
Pedig tuti lenne rá kereslet.
A Logitech Illuminated keyboardja is nagyon faszán néz ki, és jó drága de ha magyar lenne megvenném.A képet linkesítettem.
[ Módosította: Racecam ]
-
mhorvat
senior tag
Szia!
Az könnyen lehet, hogy nem csak "állítólag" magyar kiosztású, hanem tényleg. A napokban említettem, hogy a Mammutban lévő Saturnban a saját szememmel láttam RENDES magyar kiosztású MS Wireless Media Desktop 1000-est (rajta matricával magyar szöveggel, hogy kibővített magyar kiosztást tartalmaz a csomag) 10-11.000 Ft volt. Nagyon kényelmes és igényes billentyűzet, csak nekem az egér nem kéne. Kérdésedre, miszerint lesz-e 3000-esből rendes magyar kiosztás, biztos választ nem tudok adni, de az biztos, hogy az MS oldalán ugyanúgy nincs mellette magyar zászló, mint az 1000-es mellett és mégis! Szóval a remény hal meg utoljára. Ha lesz 3000-es magyar még ez évben akkor azt veszek, ha nem, akkor karácsonyra meglepem magam egy 1000-essel az egeret pedig eladom/elrakom/megeszem. Mellesleg ma gondoltam bele, hogy az 1000-es pakk wireless és egeres, az oldalán lévő 3-4 gombot leszámítva egy az egybe olyan, mint a 3000-es billje és mégis az EW-be 8.000 Ft a 3000-es, a Saturnba pedig csak 2-3.000-rel drágább az egeres wireless társa.
Egyébként ideiglenes megoldásként vettem Edigitalba 1.400 Ft-ért egy "Labtec Standard Keyboard Plus" fekete billentyűzetet. Félmagas, kényelmes, nem durván csattogós és 2 év gari van rá. Hosszabb próbának majd akkor vetem alá, ha meglesz a gépem is "alá".
[ Szerkesztve ]
-
nyunyu
félisten
válasz mhorvat #2561 üzenetére
Jo is az a Standard+, tartos, nem esik szet, klasszikus kiosztas.
Igaz lehetne picit puhabb is, de a Logitech nem akart maganak hazon belul konkurenciat.Legjobb billzet az arkategoriajaban.
Persze meg mindig nem hoztak vissza a lenyult Standard+-omat...Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Bence717
tag
Logitech G11-et lehet kapni UK-ba??? És ha igen akkor hol???
-
TomiLi
addikt
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy elég drága Razer Lycosa bilentyűzetet, hogy ez milyen faca és szép, jó lezs játékra...bla-bla.. Tudom drága, de nagyon tetszik. Aztán rádöbbentem, hogy angol kiosztású. Létezikmagyar változata? Mert neten találtam egy érdekes képet, ami megfelel a magyar verziónak. Most nemtom, hogy ez valami kamu kép, vagy tényleg van magyar kivitel? Esetleg ha nem lenne magyar, akkor milyen biil-t ajánlotok? jó lenne valami lapos féle, hagyomános kiosztású, nem az amostanában divatos keskenyebb de zsúfolt kivitel. esetleg aluminium. köszi[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
kutakottam egy kicsit, és megtaláltam, de ami magyarnak vélt billentyűzet, az német. A gyártó honlapján csak kiválasztani lehet, de képpel már nem illusztrálták. A német és a magyar kiosztás szerintem gombszámra ugyanannyi. Már csak az a kérdés, hogy működik magyarként? [L:%5BL:http://www.drs-chiptuning.de/seite/lycosa_razer_mod/vs.jpg%5D%5Bn%C3%A9met%20lycosa%5D%5B/L%5D][német lycosa][/L]
Bogyorisz
-
TomiLi
addikt
úgy érted olasz? Én csak németet találtam, de gomb számra ugyanannyi, mint a magyar. Szerinted lehet használni magyarként, vagy egyáltalán nem tudja a mi kis ékezeteseinket produkálni. Nem tudom, hogy működik egy billentyűzet. úgy értem, hogy a karakterek azok a windowsban vannak? a billentyűzettel csak kapcsolgatjuk őket? vagy a billentyűzetbe van "programozva", hogy az "í" az "í" és nem valami német ß.... Nekem úgy tünt a billentyűzet az csak egyszerű kapcsoló halmaz. na ezt nem tudom én, help!!!! köszi!
az elözőhöz a kép:
[német lycosa][ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
nyunyu
félisten
Fhanszia.
Olasz billzeteknek QWERTY kiosztasa van.Billentyuzetbe nincs semmi programozva, o csak szamokat ad, ha megnyomsz egy gombot.
Az oprendszer ertelmezi a kapott scan kodot, aztan a beallitott billzetkiosztastol fuggoen forditja le az aktualis karakterkeszletre, szoval tokmindegy, milyen feliratozasu billzetet veszel, ugyanugy ir É, Á, stb-t, ha darabszamra megvannak a gombok.
US, intlEng-en eggyel kevesebb van, igy az Í csak AltGr-rel csalhato elo, nincs onallo gombja.
Tobbi europai kiosztas viszont darabszamra, elrendezesre stimmel.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
nyunyu
félisten
Egyebkent meg azert szoktak brit billzetet keresni itt a topikban, mert arra ugyanugy angolul vannak rairva a funkciogombok, mint a magyarokon.
Olasz HP billzetemen meg mindig hulyet kapok a Canc, Fine, Invio feliratoktol
(Nemet EinF, Strg sem jobb...)Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
TomiLi
addikt
hu köszi sokat segítettél! Én is erre tippeltem, csak nem tudtam világosan, szakszerűen megfogalmazni. Törtem már szét bill. -t és abból gondoltam, hogy ez csal egy "kapcsoló halmaz" . De jó hogy mondtad, a feliratokat, mert arra nem is gondoltam És a britnél nem macerás a mi ékezetes betüinket előhalászni? vagy csak a hosszú í marad le, mert egyel kevesebb gomb van? köszi!
Bogyorisz
-
adm
őstag
válasz mhorvat #2561 üzenetére
én is így vagyok ezzel, csak én 3 éve használom már az ideiglenes slimstart..
- fekete
- egyenes és lapos, téglalap vagy ahhoz közelítő forma
- valódi magyar kiosztás
- normális nyilak / 6-os csoport
- kissé érdes, jó minőségű gombok
- vezetékes/rádiós mindegy
- egér nélkül 10k alatt / olyan egérrel amit nem fogok használni 15k alatta dmk 3000 jobb lenne több szempontból is, várok még kicsit hátha kiadják.
(#2560) BaLee
visszaolvastam és ezért kérdeztem a "valódi magyar dmk 3000-re".16core - 32thread - 64gb
-
Macsekp
tag
Helló!
Mi a vélemény a Genius ErgoMedia 700-ról.Érdemes megvenni?Én is néztem a lejjebb látható Logitech-et és a kettő közt gondolkodok. -
ez_meg_emaz
őstag
Vki ajánlana nekem vmi jo ergonomikus(olyan logi wave-hez hasonlot) microsoft billet 9k körül? Ha van egyáltalán ennyiért.
Az nem zavar ha matricázva van rá a magyar kioszt., csak ne essen szét 2év mulva meg strapabíró legyen. -
nyunyu
félisten
válasz ez_meg_emaz #2577 üzenetére
Ergo4000 tul trivialis lenne?
-kenyelmesebb, mint a Wave
-nem sokkal dragabb
-hagyomanyos kiosztas
-van Insert
-nem esik szet 2 ev alatt (na jo, egyszer megtort a madzagja, de inkabb megforrasztottam, mintsem kidobjam)
-elvileg letezik "magyar" belole.[ Szerkesztve ]
-
mhorvat
senior tag
-
ez_meg_emaz
őstag
Má hogy a fenébe lenne tul triviális. Tökéletes lenne. Inkább az ára amin lehetne faragni pár ezrest számomra. Sajna 12-14k nincs rá. (Vagy csak én néztem rossz helyen? )
Nincs olcsobb ergonom MS bill? Mert akkor nem lesz billem.Lehet furán hangzik de nekem vennének billt és az illető nem ért annyira hozzá mint én ezért én választhatok mi kell, de az ára nemigazán mehetne 10k fölé.
[ Szerkesztve ]
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz ez_meg_emaz #2580 üzenetére
Ja és csak most jutott eszembe:
Vezetékes kell, szal olyat ne is mondj ami nincs vezetékesben. Látom ergo4000 van elvileg, csak azért írtam hogy ha esetleg lenne olcsobb MS ergos bill, csak olyan érdekel ami vezetékes. -
nyunyu
félisten
válasz ez_meg_emaz #2581 üzenetére
Az a baj, hogy vezetekesben nincs semmi atmenet a Curve2000 meg az Ergo4000 kozott, mig a drotnelkuli tesoik (WOD3000, NED7000) kozott ott van pl. a WLD5000, WLD6000v2, WLD6000v3
-
mhorvat
senior tag
Rég meg akartam már kérdezni, erről nem tudtok valamit?
Már korábban láttam pont iPon-on. Elvileg egy DMK 3000-es és egy optikai egér van benne, de mindezt 6.000 Ft-ért?
-
nyunyu
félisten
válasz mhorvat #2583 üzenetére
Mivel OEM termek, johogy olcsoert van.
Legalabbis ~4 eve vettem a BVP 1.0-at valami 5k-ert a Mistralban.
Abban meg MultiMediaKeyboard volt, eleg zorgos kivitelbenViszont a BVP 3.0-ra jelenleg egyik nagykerben sem latok arat, csak a Basic Black Value Pack-ra irnak 3500+fat.
-
ez_meg_emaz
őstag
Pedig ez az ergo4000 nagyon megtetszett...
Jo lenne vmi ismi aki vágja az ebayt aztán vele megvetetni. Akkor 10k alatt lenne. Ebayen 5k-ért mennek az ergo4000es billek. A gari annyira nem izgat, gyártói így is van rá. Máshol nem pesten csak tudom vhogy érvényesíteni ha gond lenne.
Megprobálom megoldani, max nem lesz uj bill azt annyi.
Thx a helpet. -
TomiLi
addikt
Sziasztok, már feszegettem a témát, de senki nem találkozott ilyen( gomb kiosztás ) Razer Lycosa-val
[ Szerkesztve ]
Bogyorisz
-
Bence717
tag
Hello! Találtam egy billentyűzetet a neve Logitech G11 és http://www.generaldirection.hu/product/view/id/48372 és http://www.generaldirection.hu/product/view/id/48301 ugyanaz a billentyűzet neve de a kép róla egyiken sem a Logitech G11 akkor ez Logitech G11 billentyűzet?
[ Szerkesztve ]
-
Kobe
veterán
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000
ebből létezik magyar kiosztású ? Illetve szerintetek melyik jobb ? Logitech Wave vagy ez a MS ?
-
Kobe
veterán
egyáltalán lehet még ujonnan kapni ilyent ? mert sehol nem találok ujonnan, MM ben meg majd 17 rugó
-
ez_meg_emaz
őstag
Ejnye, pont fent volt rola szo. Azaz az oldal felénél kb, meg a tetején vhol.
De én is emiatt néztem be.
MS-re aztmondják jobban össze van rakva, jobbak a gombjai vagy vmi ilyesmi. A wave is szép de mivel egy árban vannak akkor már inkább az MS. Nagyon sokan dícsérik az ergo4000-et. Logi esetében viszont megoszlanak a vélemények, van akinek tetszik van akinek nem.
MS viszont asszem csak matricázva van magyarra, bár abban se vok biztos hogy a wave-re festve van gyárilag a magyar. A lényeg hogy akár angol kiosztásban is elfogadnám az ergo-t, max veszek hozzá bill matricát azt felmatricázom.
Olvass vissza sokat írtak mind2 billről, kereső is talál pár hszt. -
nyunyu
félisten
Microsoft Natural Ergonomic Keyboard 4000
ebből létezik magyar kiosztású ? Illetve szerintetek melyik jobb ? Logitech Wave vagy ez a MS ?
Tessek visszaolvasni 80 hozzaszolasnyit, volt par hozzaszolasom Ergo4000 ugyben...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest